alla vill dansa

i say hey, HEY.   jag sitter här i min säng och funderar på peace and love, nu är jag sådär jätte sliten egentligen men vill ingenting annat än att åka på ännu en festival i sommar.  Det vore inte knasigt med en tripp till Arvika eller kanske Emmaboda? Inte alls helt knas, jag ska ta mig en funderare på min ekonomi och sällskap. Vad säger du?

Dagens största vill ha är lätt en utlandsresa, sista minuten, en liten flygfärd bort härifrån på riktig semester där vi kan dansa till morgonen och sola på eftermiddagarna! Det vore inte helt fel alltså må jag säga!  Ett inlägg om mina favoriter från P&L samt bilder kommer nog imorgon, yes, så får det bli. Godnatt på er!



Foto: icanteachyouhowtodoit


det är cool

& så var peace and love slut för detta år, jag kan knappt vänta tills nästa gång, tusan vad roligt det har varit!  Är lite lagom sliten nu, sitter hemma hos Bella och väntar på att mamsen ska hämta mig. Det blir middag hemma hos moster innan vi drar hemåt och kollar fotbollsfinalen, mums.


kan du känna vibrationen

Peace&Love är utan tvekan en stor hit.  Jag gillar'e grymt mycket och det är fortfarande två dagar kvar, hoho! 

Igår spanade vi in The Hives, Mando Diao, Jason Mraz och In Flames. Missade Petter & blev lite suris men dagen var i allmänhet ganska schysst må jag säga. Sitter här i mitt bombnedslag till rum - Bella & jag lever tillsammans, en fin kombo - och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll är det bäst, bäst, bäst med Millencolin & Billie the vision...  jag kommer dö av lycka!  Ska väl för övrigt bara säga att jag lever och sådär, det regnar lite just nu men paraflaxet får hjälpa. puss

det är ingen illusion

Dagens snabba. Nu ska jag fixa ny, strålande färg på naglarna och dunka en massa fresh musik i mitt rum. puss!

Klädsel:  långärmat, höhö.
Frisyr: måste tvättas & fixas!
Accessoar: peace & love armband!

Mat:  vattenmelon
Dryck: sodastream-vatten

Känsla: lycka, något som är ganska unikt
Humör: avundsjuk
Att göra: fräscha till mig, göra mig klar för en partykväll @ borlänge & bädda åt Bella.

Musik:  millencolin, mando diao, familjen, billie the vision... och mer.
TV: gamla filmer
Internet: facebook
Telefonsamtal:  bella

Inspiration: bilder jag hittar på nätet
Drömmer om: något jag aldrig kommer att få.
Längtar till: ikväll och alla andra kvällar efter det



'jag måste vara den lyckligaste i världen'

Peace and Love är officielt igång för min del.  Jag & Bella tog en sväng, hämtade armband och checkade campingen. Stor camping it is och det tog en stund innan vi hittade på människor vi kände igen, höhö, träffade roligt folk och hade allmänt tjill några timmar.  Nu är jag pepp.  Pepp, pepp, pepp.  Imorgon börjar kalaset & det skall fortsätta så de följande dagarna. Ser ni mig? Hälsa högt!

Torsdag: börjar med Petter 16.00, antagligen en titt på The Hives 19.30, Jason Mraz 20.45, Mando Diao 23.00, och sen ett avslut med In Flames 00.45.
Fredag:  BILLIE THE VISION & THE DANCERS 21.45, MILLENCOLIN 22.45
Lördag: Neverstore 17.45, Sugarplum Fairy 18.30, Adam Tensta 21.00, kanske en sväng förbi Johnossi 22,45, och kanske lite Håkan Hellström 00.15.


singin' lalalalala

tjohej, ännu en sommarlovsdag där jag sovit länge & tjillat all day long. Imorgon blir det mera aktiviteter i hemmet tror jag, annars får familjen spader på mig.

Jag & Bella ska ta en sväng in till Borlänge nu för att hämta armband, checka koja's nya boning etc. etc. Ska irra runt och kolla läget med andra ord. Snart är det dags, snart är det dags!

vi bor i en vacker värld, huh?

Alla säger att jag är negativ, är jag negativ? Neeeej? 
Tror jag inte ett dugg på. 

Dagen började med en kraftansträngning. Jag skulle upp vid halv 10 för att göra mig klar och åka ner till stan för att möta Bella, herrejösses det var då en ansträngning utan dess like. Men jag kom upp och allting funkade finemang. Sen åkte jag till Elsa för att gosa med henne hela dagen, det blev Hata Göteborg och en massa onyttigheter - den kvinnan har dåligt inflytande på mig, det är inte bra, men hon är bra.  På kvällen träffade vi Elina och Sara på Kopparhatten och avrundade runt 10 då jag cyklade hem i regnet.

Tog mig en titt på Rush Hour 3 också innan jag kröp ner här i sängen, haha, alla Rush Hour är helt klart mina favoritfilmer.
Nu är jag trött som en galning så jag ska slagga, puss!


så du vet vart du ska gå när du vill prata



bild: http://imilk.blogg.se


det skulle inte sitta fel med en tripp till stockholm nu alltså.  eller vad säger ni?

när du inte längre kan andas, eller skrika ut det du vill

Jag fick en impuls och ska gå ut, lägga mig i gräset & lyssna på min iPod.  Kommer bergis bara ligga där i fem minuter och sen gå in för att värma fötterna igen. Men det hör väl till antar jag.

Dagens humör: fri som en fågel
Dagens klädsel: söndagsklädsel = mjukisar
Dagens frilla: platt, nytvättat och ofixat
Dagens planer: bara tjill
Dagens puckon: alla som känner mig?

Dagens låt: lost - coldplay
Dagens vill ha: peace and love, nu på momangen
Dagens tråkigaste: att jag är fattigare än en fattiglapp
Dagens finaste: mmmmmm!


you better run, run, run

Tjilling i kålgårn med Elina & några av hennes classmates, inte helt fel det alltså.  Skön kväll med lite regn - äkta svensk sommar. Gillar idén faktiskt. Jag och E avrundade med lite SATC innan jag drog vidare hemåt. Att cykla hem med hörlurarna fyllda av Coldplay's låt Lost är inte heller helt fel.  E sisådär halvtrött så jag tror det blir en gammal film nu innan jag dunstar.  Puss va

tralala, se dig runt en gång till

Midsommardagen. Klockan närmar sig halv fyra och jag sitter fortfarande i min pyjamas som består av en Henke fotbollströja, haha.  Mycket vacker syn! Har inga planer för dagen alls och jag börjar fundera på vad jag ska kunna lyckas sysselsätta mig med... några förslag!?

Gårdagen var mysig ute i Sundborn, kom inte hem förrän mitt i natten och det var ljust ute. Det bästa med sommaren helt klart.

där havet möter landet, där havet möter min hand

Jag vill sitta på en milslång strand, en iskall loka i handen, jordgubbar, jeansshorts, vitt linne och mina solglajjer ska sitta som en smäck och hjälpa mot den söta kvällssolen som går ner i horisonten. Rött, rosa, orange och gult ljus! Sen kan den här mannen få sitta bredvid mig och alla mina vänner. Det vore väl en midsommar att komma ihåg? Eller?

midsommarafton och allting

jag sov bort dagen och tittade på Dansar Med Vargar på eftermiddagen. Har precis duschat och ska fixa till mig nu, det vankas midsommarsmiddag och jordgubbstårta senare.  Mums säger jag bara. Sen får vi se vad som händer!

Glöm inte att sova med de sju blommorna i natt under huvudkudden!  Jag har nog gett upp den tanken eftersom att jag drömde om en ful kille jag kände när jag var 8 år eller någonting, men ni kan ju testa grejen haha!  puss på er


ja nu var det livat

Ja, först och främst - what's up with FRA-lagen? Jag vet inte mycket om sånt där, jag menar, det är inte Sveriges Lagar jag läser om kvällarna. Men alltså vad är dealen? Varför i hela världen behöver vi en sån lag i Sverige? Ska alla få veta vad jag smsar nu eller? Känns lagom läskigt.

Annars då? Jo, Sverige åkte ur EM. Ryssland skulle vara en baggis. Men när de drog Sovjets gamla nationalsång så fanns inget hopp.

Igår var helt enkelt en ganska dålig dag för Sverige. Stolt är man inte.

idag sov jag till ett, hehe, det var väl sådär jätte bekvämt men egentligen onödigt då jag skulle jobba. Men äsch, det är det som är charmen med mitt jobb. Det gör ingenting. Sitter fortfarande i pyjamas tillsammans med mitt über platta hår. Känner mig snyggast i världen. Ska nog ta en lång varm dusch, eller åtminståne försöka duscha länge, är ganska dålig på det. 

ikväll, ikväll, ikväll, ikväll, jag vill vara med dig

Jag drömde en otroligt bra dröm inatt, en sån där dröm som liknar en perfekt värld om aldrig kan spricka. Musiken som aldrig tar slut, de rosa molnen som låter solen skina igenom och vattnet som alltid porlar runt sådär ljummet & mysigt i bakgrunden. Så perfekt.  Och där var du. Där var ni. Där fanns allting rakt framför mina fötter som egentligen bara låg och sov.  Jag gillar att drömma. Då brukar man vakna på rätt sida, vare sig det är höger eller vänster.


jag trodde jag kunde fråga efter mer från dig

Mm, tänk att det är så lätt att glida ifrån goda vänner.  Ibland kommer man underfund om hur roligt man hade tillsammans & hur mycket man kan sakna varandra. Sånt borde inte ske & om det gör det, så skall det bli ändring på det!

Jag borde gå och sova snart, jag har ju min klocka ställd på halv 10.  Urk. Det är sommarlov & det är tidigt. Imorgon händer det förhoppningsvis lite grejer.  Pussgodnatt


allting kan få ligga i tusen bitar

Jag svängde förbi Elina & Sara igår och kollade lite Sex And The City, det var mysigt. Jag tog gamle cykeln Brunte med en bulle på hjulet när jag trampade hit och dit.  Cyklade hem halv ett med iPod i öronen med min bästa musik - jag är nyförälskad mina vänner! Jag säger bara Billie The Vision & The Dancers. Det var blå dimma bortifrån vattnet och den drev runt träden som i en äkta skräckfilm. Mm, skulle ha haft kameran med mig då. Riktigt läskigt snyggt var det.

Idag mår min hals ganska dåligt & sisådär, men vad ska man göra? Mitt såkallade immunförsvar finns typ inte längre, jag blir sjuk all the time. Det är inte cool. Ikväll ska jag nog cykla till Bella & mysa loss där. 


vi minns det gamla

Tidig morgon, men trots det så känns det bra. Det är första sommarlovs-dagen & jag jobbar, men det är sommarlov! Och det är bara två veckor kvar till Peace&Love. Det är flera veckors vila & ledighet från skolan. Mmm, nu är det bra. Det kommer bli så bra!


dansa runt i dimman, fastän du inget ser

Ibland ger musiken en större perspektiv på allting.

Dagens humör: freshh
Dagens klädsel: mjukisar i massvis!
Dagens frilla: haha!
Dagens planer: vakna efter ett dussintals konstiga drömmar, upp och övningsköra, sen vart det tjilling all day long. mitt internet har äntligen börjat fungera!
Dagens puckon: de flesta är ganska weird ibland, men man gillar't ändå.

Dagens låt: allting är bara så bra just nu!
Dagens vill ha: mera cash
Dagens tråkigaste: tja, tråkigaste & tråkigaste ...
Dagens finaste: sommarlov! :)



det faller bara mer och mer

Mitt internet är som det ska igen, efter ett par veckor utav aggressioner och så vidare. Så nu kommer det bilder på bilddagboken från helgen och sisådär. Kan summera de tidigare dagarna ganska kvickt. 

I fredags var det party & det partades rejält. Lördagen var väldigt sliten, tog mig iväg på Amelies studentbal och tittade samt plåtade alla söta studenter som tog tag i festen för sista gången den här veckan. Väldigt fina var de!  Sen åkte jag hem, skulle egentligen till Lindafa, men jag kollade någon timme på fotbollen och gick sen och la mig vid halv 8.  Sov 15 timmar inatt och är på toppen igen, höhö. Eller vad vi nu ska kalla det.  Sommarlov är det i alla fall & det klingar fint i mina öron!


för de har tagit studenten, för de har tagit studenten...

Grattis Amelie, du din älskade storasyster som var vackrast & mest bäst idag på sjävlaste Studenten! Puss & kram på alla andra söta studentare som var otroligt bra & snygga idag när de skrek sig hesa och sjöng högre än någonsin. Utgång ikväll - är sådär lagom pepp på vädret men det är inget regn för tillfället så vi får hålla oss positiva.  Ses i dimman hörni

trots alla negativa tankar

Dagens humör: trött, men ganska bra för övrigt.
Dagens klädsel: svarta cheap, linnen & kofta från H&M (senare, en fredperry tröja istället)
Dagens frilla: lite curly/ruffs/någonting galet
Dagens planer: sista skolan i ettan, ärenden med paps, ingenting!
Dagens puckon: du. du som fortfarande förstör för mig.

Dagens låt: Thomas Newman - Any Other Name
Dagens vill ha: en topp till imorgon kväll!
Dagens tråkigaste: att Amelie blir vuxen på riktigt imorgon!
Dagens finaste: tja, får nog återkomma på den.


Min musiksmak är ganska skrattretande ibland. Ena stunden behöver jag riktig hardcore/screamo/metal för att få loss lite aggressioner. Men ibland är piano, ljuva melodier och ingen sång det bästa jag vet. Det känns som om du flyter iväg på små rosa, fluffiga moln och ser alla problem under dig som skogsmark, ängar och sjöar. Jag har just hittat ett nytt moln. :)




det är ganska intressant om man tänker efter

En timme i skolan & hejsvejs jag har sommarlov. Det är ganska sinnessjukt att kunna tänka; 'jag har inte skola på flera veckor'  bara sådär. Men ja, jag vänjer mig nog vid det rätt snabbt om jag känner mig själv rätt, hohoho. En timme i skolan imorse då alltså, komplett meningslöst, vi städade ur skåpen & sa hej då till lärarna. Sen kom pappa & hämtade mig, vi har hunnit göra en massa olika ärenden idag & jag fick köra bil hela tiden! Mycket roande, haha!

Checkade vädret till imorgon alldeles nyss & det ser inte så illa ut alltså. Inte solsken och 30+ grader, men tja. Regn blir det nog inte! Och då är jag helt klart supernöjd! :) 


står på kanten av ingenting

Chemical Vocation, länge sen jag lyssnade på dem & det flashar förbi mycket från det förflutna framför ögonen. Ganska läskigt, men jag saknar den tiden..

Är på G och ska städa. Och nu blir det storstädning inför studenten, så det ska dammas, putsas, torkas, damma lite till... tja du vet. Rent ska det bli hur som helst. Så musiken står på hög volym här i rummet & för en gång skull använder jag min stereo haha. Jag gillar ljudet.  Puss


ge mig mer än vad jag vill ha

Jag tog en egen sovmorgon idag & kom 30 minuter försent, hehe. Jag har umgåts för mycket med Victoria tror jag allt. Sverige vann matchen igår, SÅKLART, och vi skrek & hejade på hemma på vitsippsvägen. U-underbart!

Nu har jag datakunskap, sista lektionen för evigt. Imorgon har vi skåp-städning och sen är första året avklarat, det mina vänner, känns sjukt konstigt. Det var ju inte länge sen jag gick in i klassrummet med SP1C & inte kände en kotte. Det var ju igår vi satt knäpptysta i matsalen, stirrandes på varandra. Och det var faktiskt bara häromdagen vi satt i cafeterian med ett varsitt block där vi skrev ner varandras msn-adresser i hopp om att våga prata med varandra lite mer.

... det var faktiskt inte så länge sen.

du vet allting. eller?

Ingenting speciellt händer för tillfället, så det blir lite bloggtorka. Jag får panik på mitt internet/datorn stup i kvarten eftersom att skiten aldrig vill fungera som det ska. Får ta och omformatera skiten i helgen eller något. Jag ritar igen. Eller ja. Ritar och ritar. Jag drar pennan över pappret och försöker få till något. Kladdar lite mer än ritar. Är så otroligt kass på att rita men det är ganska avslappnande, tills man blir galen och slänger skiten eftersom att det är så fult hihi.  Men jag ritar. 

Ikväll börjar EM för Sveriges landslag. Känns nice, kräkland (grekland) ska ha mycket spö ikväll av Zlatan, Henke och gänget. Vi fick se den omtalade matchen från 1994 mot Rumänien (eller vad var det?) när Ravelli tar en straff och ser till att vinna hela skiten. Henke var snygg redan då i sina dreads och vältränade ben. Mmmm, haha!  

Bella, Malin, Victoria & Milla kommer över så vi ska vara sjukt mycket support här i hushållet. Hoppas ni gör detsamma! Jag har till och med gjort en kladdkaka som det står Sverige på.  Så nu ere bara vinst som gäller!  puss på er


säg ingenting om du bara vill tänka det. det är okej.

Dagens låt: Lovers In Japan/Regim Of Love - Coldplay.

Det var mösspåtagning idag på stan vid klockslaget tre. Galet många glada och söta studenter med mössa i hand och sjungandes så högt de bara kunde! Dom haltade runt i centrum på en trottoar, stod i kö på att få hoppa på ett ben och kasta mynt i en liten brunn och läsa oförståelig latin samt såklart - sätta på sin mössa och sjunga ännu mer. Min syster var sötast i världen! Koja stod ju äntligen också där med sin vita mössa och en massa andra man kände igen som faktiskt ska sluta skolan på fredag.

Imorgon ska min danmarksuppsats in & jag får mitt VG om jag lämnar in den. Jag har inte börjat än & det ser ut att bli en låååång kväll ...

ut i rymden, bort från problemen

Jag var ett litet klick ifrån en ståplats på Coldplay den 18:e September. Varför kan det inte bara gå som jag vill ibland?

Min blogg har varit lite be right back ett tag nu, det spikades och skruvades lite med blogg.se men nu ska allting fungera som det ska igen. Lite update; jag har haft världens dåligaste vecka. Kan beskriva det som ett stort, svart hål där grejerna inte riktigt vill ligga still utan bara flyter och tumlar runt i ingenting. Jag vill bara åka iväg, få bort allting ur mitt huvud och kunna andas utan att skrika inombords. Ska det vara så mycket begärt?

klick, klack, klick, klack

Datakunskap, såklart. Har suttit och gjort ett PowerPoint bildspel om mig själv, kommer inte riktigt på någonting mer om mig som folk vill veta så jag tjillar lite. Slutar om 25 minuter, då vi som tur är inte har samhällskunskap. Ska ta en runda på stan och leta kläder - igen - och sen gå och göra det jag länge längtat efter!  Klippning & hårfärgning.  U-underbart!

Har för mig att det ska bli över 30 grader ihelgen, alltså super-duper varmt. Tror jag måste steka på riktigt då så jag inte förblir blekis.  Tack & hej

tankarna som faktiskt vill rulla vidare

Ännu en stekande het dag, och jag tycker inte att jag ska klaga! Dock har jag gjort det, höhö, men det struntar vi blankt i tycker jag allt!

Kort skoldag, var iväg och plåtade lite FK-jobb med Hanna, sen tog jag en runda på stan som bara gjorde mig förargad då jag hittade nada, sen åkte jag hem på den otroligt varma bussen & surade hela vägen hem. Har även hunnit övningsköra lite med mamsen & sisådär. Jo, tandläkaren också! Jag fick slipa lite på gaddarna men jag har som tidigare sagt "mycket, mycket fina tänder med mycket, mycket fint bett".  Tja, kan ju inte hjälpa att jag är bra?

Om en stund ere Gossip Girl och Desperate Housewifes som står på schemat & till det blir det vindruvor och lite melon, mumssss!

helt ur sinnet springer jag in i en vägg

God kväll! Denna söndag börjar gå mot sitt slut och det har faktiskt varit en riktigt härlig söndag om jag får säga det själv! Minst 30 grader och soligt all day long.  Tog det lilla lugna idag & sysselsatte mig så gott jag kunde. Har haft mina försök att sola idag, men icke, det är inte roligt. Så jag sprang runt i bikini medan jag klippte gräset i hopp om att få mer färg än vad jag (inte) har. Vet inte om jag lyckades så bra. Nåväl, har övningskört och en massa annat också.

Igår var trevligt, klassen är lika bra som vanligt & seaside var väl halvdant. Fick sällis hem med Koja & Simmen mitt i natten och så slocknade jag vid 2. Jag tvingade mig själv att sova till halv 12 idag så jag har väl lite tid att vara vaken ikväll tragiskt nog, haha.

Har ett naturkunskapsprov imorgon & jag har kollat igenom instuderingsfrågorna två gånger. Det bådar illa. 

RSS 2.0