je vais partir en france - trés, trés nerveuse mais c'est assez drôle aussi. oui, oui, c'est deux jours...


Tjenamors! Har ju inte direkt varit på blogghumör då mitt liv är lite upside-down och inte riktigt styrs som jag vill, men nåväl. Om två dygn lämnar jag landet och åker till Frankrike. Av alla ställen liksom! Ska way-up-north till Fourmies och driva omkring där med en massa fransoser - blir nog inte helt fel det heller! Hörde idag att det är 18+ grader med sol där också så det blir vårkläder och vårskor som packas ner imorgon!

På tal om imorgon - då ska jag förresten äntligen få klippa&klistra lite i min risbuske till hår. Det ska bli najs. Jag säger tack och adjö till min utväxt och slitna toppar. Ingen kråka som åker till France alltså!  Pussva

MONDAY


chadwick tyler


FREDAG

Vårvädret tycks hålla i sig och det har varit soligt i flera dar. Plockade till och med fram kavajen över en dag från ett hörn i garderoben där den hängt sen i höstas, men lite kallt är det fortfarande.

Ah, fredag igen då. Är överdrivet trött idag då min vecka inte direkt varit faboulous. Ska köpa godis, vara ensam och titta på gamla disneyfilmer ikväll eller något, haha, vara allmänt patetisk. Nä, men först ska jag packa ihop mitt bröd & pallra mig bort mot hemköp till klockan fyra för att tjäna ihop dagens levebröd, höhö. Ordvits. Tjatja


TUESDAY

Ja alltså, det är ju lite mer ner än vad det är upp just nu. Fick just reda på att jag är mest svennelik Ingemar Bergman - götte liksom. Sitter uppe alldeles för länge nu eftersom att jag måste upp och fylla i en månads specialidrotts träningsbok imorgon bitti på min sovmorgon - NICE.

Nä. Imorgon får jag faktiskt skärpa mig.

FREDAG

... den trettonde! God eftermiddag på er, jag har haft en ganska trevlig dag i överlag!

Försov mig imorse, och övervägde att skolka den enda idrottslektion vi hade idag i skolan, men tog mig i kragen och åkte in i alla fall. Fotbollsmatch mot bygg-ettor, det slutade med 2-2 och en surig samklass efter det. Efteråt tog jag en timmes simning och åkte ner på stan för att göra första avbetalningen på cypern-resan till i sommar! Åh, vårat hotell ligger perfekt och den där resan är så efterlängtad! Ni skulle bara veta.

Nu ska jag dricka massa vatten då jag antagligen är uttorkad efter simningen, min skallebank bevisar det lite grann sådär. Sen ska jag ta itu med vår fina engelska-translation vi fått av Leffe. Hejsvejs

TORSDAG

Alltså, jag måste faktiskt säga något dåligt först. Jag har ingenting att göra längre. Vad hände med mitt så kallade liv?

ANNARS DÅ, jo det är götte. Är lite trött bara. Men har tränat idag. Det är bra. Sen trallade jag hemåt för att läsa klart min bok - snipp snapp slut liksom, jag saknar det redan. *märk-hinten-av-att-jag-är-en-nörd*

Näfan. Har ingenting mer att säga. Fick en utmaning om att lista 10 ting jag ser fram emot. Varsågoda!

1. frankrike i april, OK, fett läskigt men mycket väl godkänt
2. våren, då får jag köpa nya vårkläder och dansa runt i ballerinas
3. sommaren, hallå finns det något bättre?
4. peace&love - jag säger bara the kooks
5. cypern i augusti med tjejerna, det kommer röjas, och solas också såklart........ he he he
6. efter en ny cykel, brunte är fortfarande lost
7. lite framgång från min sida
8. ...
9. ....
10. .... alltså jag borde verkligen bli mer optimistisk


when the love is turned away

Ah OK, bion var ganska lame, men det var mysigt med en sister-night-out på en onsdag för en gångs skull.  Har planerat bra dag till imorgon, så förhoppningsvis ploppar det in ett lite gladare blogginlägg imorgon.
Jag är en sån pessimist. Godnatt!

ONSDAG

Åkte till skolan i bra tid imorse, trots stora övervägningar på att ta en liten extra sovmorgon över idrotten, och möts av vadå? Jo, idrottslektionen är inställd. Så vi får helt enkelt sitta i bibblan i ca en timme innan vi kan gå till naturkunskapen - som vi sen får reda på är också inställd. Götte. Efter svordommar och aggressioner tog jag mitt pick&pack och drog hem. Har sen dess skrivit klart engelskauppsatsen - äntligen lite freedom - och så har jag läst några hundra sidor i min twilight-bok nummer fyra. Den är så jävla bäst, har blivit en sån där nörd igen som sitter och läser på bussen och i skolan.

Ikväll smiter jag och sirrorna iväg på bio - Bröllopsduellen. Vi är just nu de enda som ska på den visningen, så vi kan tjilla galet i en tom biosalong ikväll. Inte helt fel. Tjatja

TISDAG


MÅNDAG

Studiedag, blev det nå studier gjorda? Svar nej.

Har lyckats promenera in till stan, boka klart resa till Agia Napa i Augusti, ta bussen hem, varit deprimerad & inte orkat lyfta ett finger, prata med B, äta middag, skotta snö, diska. Ptja det är nog min måndag det. Jag är ganska trött på att inte gilla läget längre.

SUNDAY

Söndagar är så patetiska. Snöar gör det också idag, inte tummen upp för detta dygn om jag får säga det själv. Trots att jag inte ska till skolan förrän på onsdag! Söndagar är tabu i mitt liv, fo'real.

Igår hängde jag med fasan - vi gick omvägar genom snön, var hemma hos erika på en äkta bondefest med öl, rapar, kepsar och hela kitet! Vi gick fort vidare hem till koja&agnes där vi hängde i någon kvart eller så innan vi gav upp och vandrade hemåt. Höhö, ganska intressant kväll dock.

Har 5 skräckfilmer på hemladdning, men alla tar typ 1000 år att få hem. Åh, ännu en anledning att älska denna dag. Pussva

i'll get it for you

god lördag!  igår stannade jag hemma från skolan pga ett bakslag & på måndag ere studiedag så jag har långhelg så det skriker om det!  kanske inte låter helt fel, men för en gångs skull har jag ingenting att göra. what's up with that? kom igen, langa helgplaner tack.

all the other lost causes

Yes. Allting kommer vara så värt det & det vet jag. 2009 säger jag bara.

CHANGES




En riktig jävla feel-good låt som jag gillar starkt. Det går aldrig fel med Bowie även om han är gammal och så vidare.

Ingenting nytt i mitt liv faktiskt, ville väl bara säga hej. Hej!

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Fick tvinga mig själv till simhallen idag, det blev bara 1200 m á 40 min, men det är bättre än ingenting. Nu är jag trött som ett as, min rygg tar kål på mig och jag tänker inte göra någonting alls ikväll. Schysst värre. Imorgon är jag ledig och vi ska titta resor till sommaren, det kommer bli mer än kanon! Nu ska jag äta tacos!

yeh yeh, you got it

Idag är det söndag & jag har inte gjort något vettigt alls. Jag har försökt skriva en fransk uppsats, städat lite halvt om halvt, laddat min iPod, promenerat i 1 timme och 20 minuter med timer på mobilen, lyssnat på mjuk musik, ätit middag, tittat på den rätta för rosing och skrattat åt hur patetiska alla människor är. Yes, ingenting vettigt alls.


halleluhja

Go kväll med kalla minusgrader utomhus. Jag och fa tog en fika på kopparhatten sen styrde vi stegen mot koja&agnes där det var lite krök, kom hem runt halv elva och nu har jag glott på OC bara för att jag inte vill sova. Min rygg tar död på mig och jag börjar fundera på om det är för att jag sover konstigt. Brukar liksom ligga på min axel. Eller ja. Pressa. Dö. Ont. Smärta. Nåväl, det får fixas. Lite knak, sen är det rakt och fint igen, höhö. Imorgon är det sista sportlovsdagen, inte cool. Nu borde jag sova,  pyss

RSS 2.0