waking up. all i sense is an empty head. what i've got. and everything is just left unread. that's all right.

Ah, hemkommen från stockholm igårkväll, har shoppat upp mina små 600 släng och lite till på ett par nya Fredperry-shoes, sweatshirt och två tee's. Nice. Sen kändes det bra att få sova i sin egen - mjuka! - säng inatt! Fick dock en försmak på vårvädret där borta och kan knappt vänta tills våren är här på riktigt.  Fint väder idag så jag tog nyss en timmes promenad i solen med syrran. Ikväll ska jag nog hänga med fasan. Götte. Nu ska jag se film & äta vindruvor.

---

Wöh, första dagen på lovet och det känns pretty damn good. Sov till 12:15 då jag blev upptvingad av A.  Hamnade hos Linnea två timmar senare där även en Bella fanns! Vi drack gott (!!!) té, tittade på OC och snackade bullshit. Fina tjejer det där. Kom hem för en stund sen så nu ska jag göra middag åt mig själv - det blir nudelsoppa.

--- do i look like, do i look like I sell drugs

Gårdagen var såklart en succé! Bilder ligger på facebook och jag råder er alla att ta er en titt haha, jag kom hem med 350 bilder och ett videoklipp! Jag som hade tänkt filma mera och få njuta av att skämma ut alla idag, men nåväl.

Idag har jag varit äckligast i världen, men efter en dusch och lite Björn Gustavsson film på eftermiddagen så är jag som ny igen! Nu drar jag in till stan för att träffa bästaste tjejerna och knäcka en pizza. Som bara händer typ en gång per kvartal för min del, men idag ere fan okej.  Pussva

the summer sun, it blows my mind, it's falling down is all that i've ever known. the time will kiss the world goodbye, falling down is all that i've ever known. it's all that i've ever known.

Godmorgon! Trots att jag fick sova hur länge jag ville idag, vaknade jag prompt kl. 10:06 och var utvilad. Men ligger fortfarande kvar i sängen med en poopie så det är acceptabelt.

Idag ska jag chilla utan dess like innan B trillar in runt 4-5 tiden. För ikväll blir det 18årsfest ute i Bergsgården och lite krök hemma hos mig innan. Så det kommer nog bli suveränt eller helt sämst. Förhoppningsvis det första alternativet! Nu ska jag gå upp, dricka en kopp av mitt nya té och titta på OC.

FRIDAY

linnea: 'det händer ju ingenting!'

Sitter på engelska lektionen och låtsas skriva en uppsats. Leffe informerade mig just om att jag har G i engelska. G som i godkänt. Fatta grejen att han har missat bokstäverna M och V innan. Jävla Leif.

Men snart slutar vi och då ere SPORTLOV med caps lock. Fifasiken vad schysst det ska bli. Stockholm för hela slanten säger jag bara. Men idag blir det simning med Bellsibubb & ikväll hänger alla hemma hos Linnea för att titta solresor. Götte.

i can move all your things around when we stand alone by the side of the road. even when the streetlight catch me.

Jaha, tidigt imorse tog Cloé och övriga franskabesökare sitt pick & pack för att återvända till Fourmies. Upp vid kl. 6 för att sen ha ett sentimentalt hejdå på tågstationen vid halv 8. Råpluggade till ett spanskaprov som var första lektionen och har i princip sovit igenom resterande dagen. Är tröttare än tröttast och vill bara lägga mig och sova. Men först ska jag åka & handla lite med mamma och försöka rensa upp alla mina grejer som numera bor i ett hörn i A's rum.


--- MANDO DIAO, GIVE ME FIRE!


everytime you hesitate, im feeling kind of cold.

Salut mes amis! Min fransk är snällast & jag trivs ganska bra med mina små försök till att ha konversationer på franska haha. Jag tänker till och med översättningar nu för tiden.  Dock smiter jag till datorn så fort hon har gått & lagt sig, mohaha! I fredags var det partey med SP2C och sällskap hos Patrik, vilket fick slutresultat stor tumme upp!  Alla hjärtans dag har det också varit, inte mycket kärlek då inte, mest mat & franskar!

Egentligen har jag väl ingenting mer att säga.

calling out to all that i ever known

All right, så här e grejen. Jag är trött som ett as för en gångs skull och har faktiskt världens lust att krypa ner under täcket som numera ligger inne i ett hörn på en 90 cm. madrass på Amelies rum och bara sova tills jag dör.  Men nej, jag måste sitta uppe tills 22:15 då jag ska befinna mig på tågstationen och hämta upp en fransyska vid namn Cloé.  Sweeeeeeet.

i was better of left alone
Plus i kanten för att jag fick sova lite extra inatt, det var gött att bara driva omkring ensam i huset, ful som stryk & lyssna på hög musik i vardagsrummet. Nu sitter jag och får totala aggressioner över att inga nya serie-avsnitt har kommit ut på piratebay. Vad ska jag då göra ikväll? Jävla as. Tack och hojt

in somebody else's arms ---

Måndag igen, älskar't att det redan är slut. Imorgon är det tisdag & jag är ledig som satan även på onsdagen. Götte. Jag fick VG på geografiprovet - good one there! Har klagat lagom på Leffe idag till rektorn, promenerat i fullmånen med min ipod & Armor For Sleep som är överdrivet bra. Annars är det väl som vanligt. Jävligt och så. Hihi, god natt.


and you just say la la la la, and i sing with you, it's all spinning around like in a bubbleroomSWEET MED HELG! Har dock inga planer alls, vilket är ganska tragiskt, men jag antar att man behöver det ibland också.  Har ni tråkigt, kan ni ju alltid höra av er till mig!  Stort btw, om 6 dagar kommer frankrike till falun. :|

day is turning to night. praying for the light. let me come through. let me take you. way over the light.

Du vet verkligen fortfarande inte hur mycket jag saknar dig. Hur mycket jag tänker på dig när jag gråter, och hur mycket jag skulle vilja åka tillbaka i tiden och ändra hur allting slutade. Du vet ingenting.


i want to live forever, oh i want to run to the end of the world

Götte med måndagar eller vad säger ni?  Mitt geografiprov skulle gå så jävla bra om det inte handlade om befolkningspyramider, det är -15 grader igen så mina tankar mot våren fryser, Oasis är bäst, jag tjurar för att jag inte får åka till sthlm & nya lägenheten nu, nu, nu och sen så har jag överdrivet mycket skolarbete - fortfarande!  Läskigt också att jag får besök av Frankrike om 1½ vecka - merde!

Nu blir det en promenad med A innan jag tjillar galet, pussva

OASIS, 2009link link link link link

RSS 2.0