09.10.31

Vaknade för en timme sen, snart kommer moster & övriga gäster hem till vårat casa för lite pre-birthday-firande till min lillasyster som fyller 16 barre imorgon. Har lite att göra innan de kommer -  typ: klä på sig, jag sitter i pyjamas med kaffekoppen bredvid mig. ikväll: firandet av elinas 18 jordsnurr!

ps1: elina ringde inatt & sa att hon är portad på etage. jag får alltså inte röja med den ultimata pinglan på etages golv förrän nästa års nyår.
ps2: jag hade jättetråkigt igår när jag tittade på goodfellas så jag flätade hela håret, så jag ser ut som en pudel idag.

la-aaatero.

fix up, look sharp


photo by: tamara

09.10.30

Fick reda på att en i mitt basketlag omkom, Nora Julin, rest in peace. Det känns weird att man inte kommer spela med dig igen.

Man får sig en tankeställare.


09.10.30

Redan fredag, fett trist egentligen.

Usch, jag blir förbannad hela tiden nu. Jävligt irriterande eftersom att det kommer från ingenstans. Typ: ljudet är för lågt på min iPod eller jag tänker på en viss person. Måste ske en drastisk ändring.

Nu ska jag tagga in till stan &  fixa ärenden. Mmm, vuxenpoäng.


09.10.29

It's funny how life can go
First you ride high then you might lay low
Don't get high off your own supply
Someone said first before a four comes five
This is my message to the world
Just tryin to reach every boy and girl
Not tryin to say if it's right or wrong
This is not a love song

09.10.29

Igår hängde jag hos linda och spelade james bond med henne, sara och frallan. Det var fett kul haha!

Det var obeskrivligt nice att sova i sin egen säng inatt, dock blev jag brutalt väckt av amelie som ringde vid 12. Dagen har rullat på fort; har tagit en fika med Bella och nu väntar jag på middag. Soft.


09.10.28

Hemma från mina fina dagar i estockholmo!

I måndags träffade jag elina & hennes polare för att ta några glas vin, se min drömman på scen och snacka bullshit, sjukt trevligt. De andra krökade vidare medan jag taggade hemåt. I tisdags gjorde jag min plånbok ännu mer klen - pengaproblemet löste sig, hehe - tillsammans med en bakis-elina. Senare på kvällen träffade jag en barndomskompis, spelade några omgångar biljard och drog hem till hennes place sen för att snacka minnen. Trevligheter! Idag åkte jag hem tidigt och kom på årets diss: småbarn på tåg.  Tada: mina dagar i en sammanfattning.

Lång text. Ikväll: MJ-bio med mama & lilsis.

09.10.26

Packad & klar, höhöhö. Dock har jag en smärre panikattack på gång eftersom att min lön inte existerar på mitt konto just nu............. Känner att morgondagens shoppingtur kommer få konsekvenser. Måste ringa mamma, hon fick lön idag = jag hoppas jag överlever panikattacken. Nu taggar jag till sthlm, latero!


public enemy no.1


09.10.25

Jag hat-älskar att komma på saker från gårdagen såhär i efterhand.
Typ: blåmärket på knät och stelheten i ryggen beror på fallet på lilla, jag hade tusen pers över mig i princip och trodde jag skulle bli nertrampad & dö på etage med mina kompanjoner. Sen inträffade ett awkward moment med en kindpuss, tjejerna var huliganer i toalettkön och det klassiska, ytterst pinsamma: min mobils inkorg.


09.10.25

Det var bäst att träffa bigsis igår, hon är saknad och jag förstår inte hur jag ska kunna tillåta henne att ens fundera på australien när jag nästan avlider när hon bor två timmar bort med bil. Hmf.

Gårdagen bjöd på mer trevligheter: det blev snabb-krök hemma hos linda & sen etage. Till en början var det totaldött och jag undrade vad fan jag hade lagt ner pengar på, men det tog inte lång tid innan placet var fyllt och vi röjde på lilla i flera timmar. Man fick ju till och med en timme extra nu när det officiellt är vintertid, hoho. Sen fick jag smita iväg lite diskret från en situation & tog bussen hem till min säng som jag dyrt och heligt älskar.

Idag: rotsatt i soffan. Ska försöka orka mig upp på vinden och leta efter james bond. Han borde gömma sig i någon låda där. Hehe. Älskar mitt humörlösa läge right now. Latero!


martina give you some good shit


09.10.23

Fredag, höstlov, wiho: efter skolan testade jag en 3000:- vinterjacka och blev glad för att den inte satt perfekt, fick kaffe, finncrisps & gött sällskap hemma hos linda efter det och så fortsatte kvällen hemma hos sarisbaris med mariocart och söfta peeps. Skön dag helt enkelt.

Dock har jag en fet jävla växtvärk (!!?) i mina ben, eller någonting liknande. Jag avlider.

Imorgon ska jag till hallsta för att träffa bigsis A, ska upp
early-early så nu ska jag sova.

09.10.22

Mår bättre, allt är inte lika kefft och jag känner mig piggare. Att jag är klar med textkommunikationen har nog en del i det där. Dock har jag fortfarande ett berg av ångest bakom ryggen på mig:

- körkort: vill fixa detta veckan efter höstlovet, är det möjligt?
- projektarbete: måste. börja. nu.
- träning: har varit sjuk i flera månader, har fortfarande specialidrott, måste byta tränare och lag, sen kanske kunna börja träna också? Press någon?
- min ekonomi = jag har aldrig pengar även fast jag har två jobb.
- keffa människor som inte gör ens liv enkelt.

nej nu slutar vi annars ger jag er ångest, latero!


09.10.22

sverige-skakande-nyheter!

- efter nyår öppnar det första starbuckscafét på Arlanda och om resenärerna börjar hypa det stället & det går som smort kommer det att expandera till fler städer. (obs:: städer, inte falun)

- henke larsson kommer sparka av sig fotbollsdojjorna efter tre matcher med helsingborg = jag kommer aldrig få se henke göra sin magi på plan igen och aldrig ha chansen att se det live.  that kind of sucks.


annars ingenting nytt, i guess.


09.10.21

Börjar bli förkyld igen... helt fucking underbart.

09.10.20

CONGRATS TILL ELINA SOM FYLLER SWEET EIGHTEEN IDAG! Var med andra ord hemma hos henne ikväll med några tjejer och badade bubbel & fick lite champagne kvällen till ära. G-great!

Var förbi kupolen idag igen, spännande hehehe, inte för att svartlista blge eller något men ändå. Fick hem en tröja - glad men fattig tjej. Nu längtar jag efter nästa måndag. Då får jag lön & ska till stockholm och spendera dem.  Underbar kombination. Nu ska jag checka ett avsnitt entourage med min kopp té innan jag slaggar bums!


09.10.18

Träffade fasan en sväng tidigare och sen cyklade jag hem i minusgrader, uh. Gjorde mig en god kopp té och har tittat på Entourage i timmar, haha, nerdy. Men det är så jävla roligt, jag garvar konstant. Började titta på skiten i veckan och har redan hunnit lägga ner överdriven tid på ingenting. Men det är kul, haha!  Time for bed


09.10.18

Vi kollade på Slumdog Millionaire och spelade mariocart hemma hos sara igår, haha, jag & bowser var bäst!

Idag har jag hunnit sova länge, läsa körkortsteori - körkort här kommer jag! - tittat på Gudfadern part II och övningskört en aning. Fint det.  Nu ska jag ta en välbehövlig promenad till preem, hehehe. Latero!


09.10.17

Hahaha, alltså jag älskar att jag fastnade vid datorn i eftermiddags och åker in till stan lagom när de stänger. Yup, yup, i've got the skills.

För övrigt så bjöd pappa på skånsk middag ikväll, haha. Nu ska jag knata över till slätta & våldegästa sarisbaris!

09.10.17

Har hittat ny musik - och den är bra!

Planerar en visit in till stan, kanske tillåter mig själv att åka till blge igen för att köpa en tröja jag bestämde mig för att slänga ut pengar på igårkväll. Det återstår att se! Först: dusch! 

... och vad händer ikväll?

09.10.16

yeah, to all the killers and a hundred dollar billas

idag åkte jag till kupolen, då kom jag på varför jag aldrig är i blge & varför jag inte gillar den staden mer än ett par dagar per år och det är under P&L då halva sverige är där.

- jag står utanför kupolen, det tar 5 min innan en fjortis tigger cigg.
- samtidigt ser jag två minigangstas, en sitter framför en polisbil medan hans brow from another hoe tar kort med mobilen.
- PJ's i överflöd

hehehe. jag grabbade iaf med mig hem en hoodie och blev nöjd över det.

09.10.15

Man söker nya vimmelfotografer nu, kanske ska slänga iväg ett mail och söka sen? Men är vet inte riktigt om jag är funtad som en vimmelfotograf. Jag är lite sämst på sånt överhuvudtaget.

Dagen: sov för länge, har tittat massor av Entourage, jobbmöte, atmosphere i min iPod, babysitter på kvällen & kastade ihop en projektplan. Jag är inte trött men huvudet börjar tacka ja till sängen. Godnatt, imorgon är det fredag.

09.10.14

Nah, sverige spelade ju mot Albanien ikväll som man inte fick missa och det var en god match. 4-1 till svennebananerna och jag är fortfarande så lack att de inte spelar i VM.     G'night

09.10.14

Jag har en hemlig (läs: inte så hemlig) hypad del i mitt liv: twilight-serien. Och nu har soundtracket till new moon släppts, spännande. Men inte så bra musik som i första. Längtar efter filmen.  Åh, vad jag känner mig som världens nörd just nu.

Svenskaprovet idag var intressant, hehe, längtar inte efter resultatet.


09.10.13

1.le love


09.10.13

Jag är helt fucked up idag. Gick upp imorse, men läraren är sjuk, sover till 12 då jag tvingar mig upp ur sängen. Sen har jag sen dess tittat på serier. Jag är så jävla trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna, vad är felet liksom? Nu ska jag doppa huvudet i kallt vatten, göra mig representabel och åka på jobbmöte.

Måste jag nämna att mitt svenskaprov är imorgon, och jag har knappt börjat plugga? Livet känns g-great.

09.10.12

Jag har försökt plugga litteraturhistoria hela eftermiddagen och sammanfatta lite av vad vi ska kunna till provet på onsdag - utan framgång. Jag hajar verkligen inte vad det är vi ska kunna av allt detta. Känns toppen.

Har även fått hem nya serieavsnitt som lockar mer än böckerna. Jag har verkligen noll karaktär så jag kommer nog äta nudelsoppa och titta på det nu. Sen ikväll ska jag hem till sarisbaris och myza.

jag älskar parlamentet


1. johan glans, titta efter 2 minuter och garva.
2. blue vs. red team

09.10.11

hehe, blir rädd för mig själv när jag läser tidigare inlägg.

idag har jag haft en riktig blaha-söndag där ingenting effektivt blir gjort, såsom en hög med plugg eller liknande. istället har jag tittat på Gudfadern och skaffat ångest inför svenskaprovet på onsdag. funderar starkt på att ta en promenad, vi får se om snacket blir verkstad.

09.10.10

MEN DET VAR VÄL SJÄLVA FAN. Portugal vinner mot Ungern med 3-0 (!!!!) Inget Sverige till VM 2010, vad är detta? Jag är arg och det är verkligen ingen annan än jag i detta hus som bryr sig. Palla-aaaaaa.
Nu går jag och lägger mig.


09.10.10

Har suttit bänkad framför fotbollen... OCH VAD I HELVETE, SVERIGE?! Snacka om att bli bitter över en match. Nu sitter jag gott kvar i fåtöljen, halvtittar på 2Fast 2Furious och håller kollen på Portugal - Ungern över nätet. Fin lördagskväll.

09.10.10

Igår natt fick jag ta cykeln och rulla över till slätta för att hämta lillasyster mitt i natten. I berusad tillstånd, hehe, det var ganska roande. Snacka om grillad den tjejen blev när vi kom hem, moahaha. Been there, done that.

Vaknade med fint humör, känner mig nämligen effektiv så jag ska nog städa lite för att samla pluspoäng på karmakontot.


09.10.09

Bleh. Jag gillar inte den här fredagen.


09.10.09

Lindafa kom nyss förbi med kameran och hånade min röst, hehe, känns bra. Ska faktiskt ut i det offentliga idag, första gången på över 72 timmar. Jävlar. Jag kanske får seperationsångest till soffan.


09.10.08

Imorse vaknade jag tidigt som vanligt, men inte döende, vilket var ett plus i kanten! Febern är nästan way away och allt är inte lika difust som alla andra dagar. Kan till och med äta mat igen! Dock är näsan fortfarande blockerad, eheh, måste klaga lite.

Sen är jag rastlös. Har cravings efter pannkakor. Mamma kommer hem om ytterligare 6 timmar. Återstår att se vad som sker i detta hus, ska upp ur soffan nu i protest. Latero!



09.10.08


09.10.07


09.10.07

todays mood: hungrig

Den här förkylningen dödar mig; och jag älskar att klaga, jag vet.  
Det värsta e att man inte får i sig någon mat - åt typ 10 vindruvor och 1 dl fil igår. Och visst, mat är överskattat men idag har jag också bara fått äta några vindruvor och druckit té. I need a change! 

Nu när jag inte är rotsatt i soffan med överdriven feber som sällskap så ska jag hoppa in i duschen, det behövs haha.


09.10.06

Och så smäller det till igen. Sov typ två timmar inatt, har ont i öronen, halsen är uppsvälld så jag kan inte äta, ont i hela jävla kroppen och feber. Blä, när är det min tur att bli frisk for real?  piratebay fungerar inte heller så min sysselsättning är att rotsätta mig i soffan med filtar, stirra upp i taket och dricka äckligt honungsté. Medlidande tack (!!!!)

09.10.05

Var till vårdcentralen idag. Våndades lite inför det eftersom att jag avskyr läkare. De är så seriösa & ska titta en i ögonen konstant! Så jag måste se ut som världens idiot när jag sitter och skruvar på mig och tittar bort på dörren hela tiden. Men det gick bra, fick lägga mig på hallgolvet när jag kom hem bara. Lite yr. Nålar, blod, överdrivet-trevliga-sjuksköterskor gör mig dizzy.

Nu sitter jag och väntar på elina, jag ska bjuda på té och hon på gossip hoppas jag. Sen Hollywoodfruarna. Latero!

09.10.04

Först och främst: GRATTIS SARIS!

Gårdagskvällen började hos födelsedagsbarnet, vi fick god mat och vi spelade Mario Cart. Det gjorde seriöst min kväll! Sen taggade vi in till stan, fick vänta 40 minuter utanför Etage (!!) för att Sara inte fick komma in förrän 00.00. Lite skit, men sen när vi väl gick in dansade vi konstant i två timmar. Tummen upp för det!

Idag var jag trött. Så sen jag kommit hem har jag: duschat, slötittat på björnbröder 2, ätit middag, sovit i 3 timmar, hehe. Gick upp för typ en kvart sen. Nu är mina föräldrar griniga så jag måste nog göra någonting vettigt i huset, typ lägga ut mattorna.

09.10.03

Bleh, hade världens sämsta start på dagen. Vaknade utvilad 12:38 vilket var schysst men det tog inte många minuter innan mitt humör gick upp i taket. Men situationerna löste sig, jag tog en sväng på stan & fick vänta på bussen i stormväder men tjipp det funkade. Ikväll ska jag hem till sara & fira henne me goa människor. Sitter dock fortfarande i mjukisar så en dusch skulle nog sitta fint vid det här laget. Nu får förkylningen läggas åt sidan för här ska det partas!

Adam Heldring har släppt ny platta btw.

09.10.01

Hej oktober, hej officiella hösten. Låter ganska tragiskt.

Ingen feber idag, härmed förklarar jag mig alltså nästan-frisk. Vilket jag oftar brukar göra, hehu, men nu menar jag det och då har jag alltså stakat framtiden. Imorgon: taking pills, nässprej och gå till skolan.

Trött på typer som inte kan bete sig också.


09.10.01


RSS 2.0