new surrender.

jag njuter till fullo av Anberlins nya platta.
jag ska äta kladdkaka & se på läskig film i mysiga soffan.
sen ska jag göra min vanliga revolt mot söndagar & sitta uppe halva natten och titta på mer film. om jag inte hinner somna före det, för jag är bajstrött.  

valium skies.

Gårdagen kan beskrivas med bland annat följande ord;  händelserik, gott sällskap, humor, pinsamheter, förföljning, salsa, inställt-underbar, harrys, varmt, sent, elinas efterfest, fyllehicka.

Det var faktiskt riktigt trevligt om vi bortser från avslutet, hihi. Får göras om snarast tror jag allt.  Idag mår jag som jag förtjänar & har inte gjort mer än att vakna upp med bella, äta frukost, hämtat cykel & städat lite.  Har jobbpapper att fixa, plugg att göra samt chilla som aldrig förr.  Dagens planer det alltså.

& btw, mitt P&L armband fick jag säga adjöss till igår.  jag saknar!


beautiful.




foto: chadwick tyler

live illusion.

Gick upp strax efter elva imorse & fick övningsköra lite innan jag släpptes av vid Lugnet där jag simmade en timme á 2000 m. Det var redigt nice.  Checkade efter mina skor på stan, men ack nej, dom fanns inte där.  Åkte hem, och har bara inte gjort någonting egentligen.  Utgång ikväll & jag hoppas på en kväll jag sent kommer att glömma men vi får väl se hur det blir.  Är otippat nog väldigt opepp, haha.

not OK.

Alla har ju sina fobier eller rädslor överhuvudtaget, och de flesta vet att jag avskyr spindlar - stora som små, alla är äckligaste i världen. Sen ere ju en annan sak;  jag gillar inte att bada i hav/sjöar och jag hatar verkligen sjö-bottnar. Inte själva badandet i sig, det är ju helt underbart att snorkla runt i havet, men på sätt & vis i alla fall.

Jag läste på Storstadspojkens blogg - & JA, jag läser blondinbellas killes blogg, håna på du! - detta:  


En sex centimeter lång vithajstand har funnits i Storbritannien i norra Wales. Tanden har undersökt av lokala marinbiologer och tros tillhöra en fullvuxen individ på hela sex meter. Det här är ytterligare ett bevis på att hajarna rör sig norrut, vanligtvis finns de utanför Australiens, USA:s och Sydafrikas kuster men förmodligen som en effekt av den globala uppvärmningen rör sig de stora rovdjuren längre och längre norrut. När hittar vi de första vithajständerna i Sverige?

Så, min andra fobi är att stöta på en sån där liten firre i havet när jag plaskar runt med min lilla snorkel eller paddlar runt med fötterna i Varpan-sjön här i Stennäset. Om det nu blir så att en liten marinbiolog-snubbe hittar en haj-gadde så sätter jag inte min fot i vatten igen om det nu inte gäller min egen dusch eller badkar.  Ere någon som håller med mig eller?  Typ; hej fet-haj, kom och ät upp mitt huvud till frukost.  Nae, det är läskigt.


love is noice.

Fredag!  Efter skolan fortsatte jag mot Borlänge och Kupolen där jag mötte mamsen & amelie.  Vi spanade runt på lite allt möjligt, jag kom hem med ny dagbok, - äntligen!!1 - en mössa samt nya gardiner.  Checkade in ett par Nike sneakers men det var inte rätt färg så jag ska in till staden imorgon för att kolla om de finns i min stora storlek på Stadiumet!  Finns dom där så är jag överlycklig, annars beställer jag på internet, då blir jag överlycklig i alla fall!

Ska ta på mig nya mössan, varmare kläder och ploppa in min iPod i öronen snart för att trampa iväg till elina.  Chillar lagom därborta ikväll, blir nog rätt nice må jag säga. 


(The Verve's album är bäst. )

H&M





love is noice.

Planerna på att lägga mig tidigt sket sig som vanligt, jag kom ju på att det är final i Project Runway ikväll. 
Jag har äntligen fått The Verve's senaste platta, Forth,  och den är ju för underbar!  Jag har lyssnat igenom alla låtar en gång, och jag älskar det redan!  Mmm, bästa känslan!


hardly there.

Jag är tröttast i världen idag. Är alltid det på onsdagar?
Ska nog smita ner på stan innan träningen & spana på min samsung jag tänker langa hem till brevlådan. (ÄNTLIGEN)
Har sagt till mig själv att jag ska sova tidigt ikväll.
Jag har fortfarande ont i min tå.


Tja, allt ni behövde veta för stunden tror jag allt!

storm.

Och så var tisdagen över.  Imorgon är det onsdag.

Sitter och ritar & lyssnar på musik,  jag har kommit in i en sån där period där jag kan sitta i timmar och bara kladda, kladda, kladda på en bit papper.  Det är verkligen hur nice som helst.  Snyggt vet jag då inte om det blir, men det är roligt och jag har ju inga större planer på att visa hela världen hur mina streckgubbar ser ut, höhö.

Storm - Lifehouse.

superb.



Det enda som stod på schemat idag var specialidrottsmöte, det är avklarat. Egentligen skulle jag ha simmat efter det, men vädret satte stopp då det regnade/regnar.  Inte cool.  Tog bussen hemåt med min iPod & blev mött av en fin nyhet!  Billie The Vision & The Dancers kommer till Falun den 6 September för att spela. Uuuuuuuunderbart! Det gjorde min dag!

when the good times come around







foto: marcio simnch


otippat.

Nu var jag iväg på träning, var inte med alla andra pga min jädrans tå, så jag stod och sköt så det gnistrade om det.  Riktigt bra gick det.  Sen körde jag lite annat samt styrka - hopprep hittade jag inget hahaha! 

Bakade ju faktiskt min kladdkaka också, men lät lillasyster plocka ut den när jag åkte iväg på träningen.  Åh vad gott det skulle bli & äntligen skulle jag få stilla mitt chokladbegär.  Går det som planerat? Nej, varför skulle det göra det?  När jag kom hem möts jag av en runt, platt, stenklump.  Mamma hade ju självklart hört fel när jag sa ugnstempen så hon ställde den på 225 grader istället för 175.  Så den vart missfärgad & stenhård.  Ska jag älska mitt liv nu när jag blir förbannad över detta? Pms, hej här är jag!

kill your anger with tears.

Min dag i punktform.

  • Nice att gå upp, men jag har ont i tån.
  • sega, intressanta första lektioner den här terminen.
  • får reda på att mitt schema har ändrats till det bättre, adjö halv fem - måndagarna!
  • hem till halv fyra istället för fem, halv sex och laga mat.  samma mat som i skolan.
  • har fortfarande ont i min tå så jag ska inte springa på träningen idag.  latmask. jag ska köra egen & tung styrketräning, hoppa hopprep utan skor och skjuta.

Nu sitter jag & lyssnar på OC-musik och funderar starkt på att göra en kladdkaka för att stilla mitt otroliga choklad-begär.  Det är olidligt må jag säga.


not falling.




hello.

Skippade att sova ute i sundborn inatt,  fick nattlig skjuts hem & sov i min sköna säng istället.  Sen imorse vid halv 9 trillade amelie in i mitt rum och väckte mig, blev arg på henne men åkte med upp två timmar senare till stallet för att fota henne när det var hoppträning.  Nu tjillar jag järnet & ska snart kurera min tå med ett fotbad.  Jag kan inte ha riktiga skor, det gör ont, och jag e trött på skiten.  Hörs sen!


jag vill vrida tillbaka klockan.

Gårdagen var minst sagt ett äventyr! Jag & Elina chillade först lite vid kristine innan vi tog våra cyklar ner mot stan, kekade lite nattmat och träffade en hel bunt med partypinglor som var allt utom kontrollerbara, haha. Vi dissade till slut stan och började färden upp mot en fest uppe i ingenstans. Uppförsbackar, cigg, promenad, mörker, och till slut en oerhört lång skogspromenad där vi gick vilse minst två gånger och svor som bara den innan vi kom fram.  Det var trevlig fest med trevligt folk.  Mina fötter har ont idag då vi gick/cyklade  minst tusen mil igår natt.   Kom hem halv tre och slocknade.

Nu har jag bråttom, ska hinna göra mig i ordning och sen styra mig ut mot Sundborn.  Vi ska fira Malin & gosa lite allmänt med klassen.  Det blir nog superb. 

scared.

Fredag, äntligen fredag! Känns bra med första helgen när skolan börjat, det ska bli ganska gött alltså om jag får säga det själv.  Inleder med lite krök ikväll, har ingenting större planerat så vi får se vart allting slutar & sådär. 

I skolan gick SP2C upp till skuggarvsstugan mitt ute i ingenstans -  och det var inte cool eftersom att jag vaknade med världens träningsverk, på riktigt, den värsta man kan få! - och det var drygt som fan helt enkelt.  Sen blev det en runda på stan, & så har jag hunnit övningsköra lite grann.  Nu har jag i uppdrag att börja städa men jag är otippat nog inte direkt sinnad för den biten. 


& allting är plötsligt mycket dåligare
för att du inte finns hos mig längre.


someday, somehow.

  • 07:15, alarm som jag stänger av och tänker "ah fan nu ska jag gå upp"
  • 10:48, det är ljust ute och jag inser att jag inte gick upp för några timmar sen.
  • Chill på hög nivå med pyjamas all day long & film

En otippad dag, men jag hade ju tur som inte missade någonting överdrivet speciellt idag. Senare ikväll ska jag på träning, det är tufft men fan va gött det är att ha träningsvärk igen. Nu är jag på G. Nu ska jag duscha och försöka få styr på mitt hår som verkar ha sitt eget liv idag.


en box.

Im alive!  Fan vad jobbigt det var att träna, men nu mår jag bättre än på länge.  Tog en lång dusch när jag kom hem & stylade om till lite sovkläder. Åt god tacos-middag med familjen & nu ska jag sjunka ner i soffan och se på Project Runway. 

Imorgon sägs det att det ska bli soligt,  jippie jag får använda mina nya wannabe-raybans från Urban. De ni!

tänka sig.

Gick i skolan typ 1½ timme idag eller något, väldigt onödigt men vad gör man.  En ny tjej kom till vår klass som varit i USA ett år, marcus hälsade på & sprang iväg utan att vår lärare fattade ett bajs om varför han gick haha! Sen var min klass lika great som vanligt, så det var inte så onödigt trots allt.

Har halvsovit hela eftermiddagen & haft huvudvärk, jag tror att min dygnsrytm á la sommarlov har börjat komma i kapp för jag är sjukt trött hela tiden.  Blir till att lägga sig tidigt ikväll tror jag allt.  Men först ska jag iväg på träning, får se hur det går men antagligen däckar jag så fort jag kommer hem. 

välkommen till verkligheten.

Klockan är halv tio & jag antar att det vore finemang om jag gick och la mig nu. Men har noll intresse utav det så jag sitter här framför datorn, ska nog ta en cosmo och streck-läsa. Eller min bok. Någonting så jag slipper gå och sova. Skola imorgon igen & jag vill bara inte!!!

(Ångest. Ångest. Ångest.
  Jag var sämst i världen idag, men imorgon då är det andra planer som gäller, usch vad bra, ja.) 


san fransisco.


patetisk längtan.

Tuffa bud imorse när det var skolstart, vi fick ny kontaktlärare som (typ) berättade sin livshistoria innan uppropet var slut. Seg som satan & vi ska ha henne i geografi. Mitt schema är fortfarande as-nice och jag ska väl inte klaga på det, men det kommer, vänta bara!



de som vill mitt bästa är de jag saknar.

Tog promenad med lillasyster för att fika med Elina på Kopparhatten ikväll, sen träffade vi på Marielle & Sara som gjorde oss sällskap! Tog bussen hem sen för mina fötter värkte (hej skavsår, vi två är inte vänner!)  och styrde upp med musik så hela bussen skakade, höhö.  Ska snart lägga mig i sängen med min bok & lite candy, jävla tjåkis jag är på riktigt.

Vet inte vad jag gör längre, försöker och försöker men ibland slår det bara fel och ingenting vill visa sig fungera. Det är bra men samtidigt ligger jag på botten utav allt och försöker krypa upp men ingenting vill hjälpa. Ingenting. Jag är ingenting.

sommar.

Sammanfattning sommaren 2008


- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
ja det kan man säga

- dog någon som stod dig nära?
ja, men vi stod inte varandra nära tyvärr

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
jaao

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
skolavslutningen, det var så sjukt roligt

- största misstaget?
jag försöker glömma mina misstag

- har du varit sjuk eller skadat dig?
ja lite grann då kanske

-Bästa köpet?
jag har många bästa köp!

Vad spenderade du mest pengar på?
allt och ingenting!

- gjorde någonting dig riktigt glad?
absolut

-vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
im yours - jason mraz

-va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
gladare tror jag faktiskt, haha,  men svackorna fanns.

- vad önskar du att du gjort mer?
tränat helt klart

- vad önskar du att du gjort mindre?
ätit, festat och rökt

- hur tillbringade du midsommarafton?
ähm, jag minns faktiskt inte haha!  någonting gjorde jag i alla fall!

- blev du kär i sommar?

nej, inte kär inte.

- hur många förhållanden?

inget

- favoritprogram på tv?

har inte tittat mycket på TV i sommar

- bästa boken du läste i sommar?
jag läste om harry potter-böckerna och ja, jag gillar dom galet mycket

- största musikaliska upptäckten?
Afasi & Filthy, men många, många mer också!

- något du önskade och fick?
inte direkt faktiskt.

- något du önskade dig men inte fick?
ja, det har hänt

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
vet faktiskt inte, haha, har för mig att jag träffade Bella eller något

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
 antagligen

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
chill och så vidare

- vad fick dig att må bra?
mina vänner

- vem saknade du?
alldeles för många!


ja, jag vet, jag vet, jag vet nu.

Ni tror väl att jag bloggat färdigt för dagen efter mitt förra, gigantiska inlägg om helgen, men icke sa nicke! Är inte ett dugg trött men ska väl slagga snart i min egna säng för en gångs skull och det ska bli kalasbra. Imorgon är sista sommarlovsdagen, det är jobbigt men samtidigt rätt all right. Mhm, så ere.  



Dagens humör: det var riktigt bra
Dagens klädsel: jeans, tee, sjal - på kvällen blev det mjukisar!
Dagens frilla: lite hipp som happ
Dagens planer: resa från sthlm, chilla hemma i vårt hus!
Dagens puckon: tja du, vet inte riktigt

Dagens låt: sol på våran sida - afasi & filthy
Dagens vill ha: resultat
Dagens tråkigaste: sommarlovet är snart sluuuuut
Dagens finaste: första klass på tåget hem, hihi


sthlm.

Hej på er.  Nu har jag kommit hem från Sveriges finaste stad & det har varit sweet som fan. Jag & Amelie har haft lite sister-time & efter bara 24 timmar började vi få slut på samtalsämnen, haha. Men det var nice hur som helst.

Fredagen började med tidig tågresa där jag slocknade som en trasig lampa, amelie underhöll sig själv med att ta kort på mig. När vi var framme runt 10:30 slängde vi in väskorna centralen & kirrade godaste vanilla lattén från EspressoHouse, mums! Hämtade  sen lägenhetsnyckel vid kungsgatan & började sen göra staden osäker! Vi tog oss hem till Odenplan senare på kvällen med många kassar & tunnare plånböcker. Chillade på uteplatsen framåt sena timmen och sov lagom gött efter den dagen.

Lördagen tillbringades med promenad & shopping på stan, nu började fötterna ta stryk alltså, likaså plånböckerna denna dag så det blev en massa mer idag också. Såg en massa falubor, förstår inte slumpen varje gång jag är i storstaden alltså haha, det är skrattretande!  Vi kom hem till lägenheten vid 6-tiden och gick till CiaoCiao för att knäcka en god pizza-middag med öl - snubben trodde att jag var gammal eftersom att kunde beställa helt själv, oj oj oj, haha! Vi drog in till Kungsan och The Voice vid nio-tiden och checkade sista timmen med resten av folket som var där. Galet mycket folk.  Skulle ha dragit vidare men våra fötter & sinnen var trötta så vi tog tunnelbanan hemåt. 

Söndagen var städa, packa, skynda-skynda, innan tåget gick 11:45.  Vi åkte första klass & grejer så det var fan inte helt fel. Var inte trött så det fick bli underhållning med iPod, kladda på tågbiljett och lite sånt där. Nu e jag alltså hemma & är sjukt nöjd över helgen med fetaste bagaget och kass ekonomi. Bilder kommer på bilddagboken va om ni vill se.





Svart tee, H&M. Turkos tee, Monki. Armband, H&M. Örhängen, Glitter. Solglajjor, Urban Outfitters. Lila sjal, H&M. Andra sjalar, Beyond Retro. Jeans, Weekday. Orange-röd fodralklänning, Monki. Svart tubklänning, VilaSen blev det även en väska från Veromoda och underkläder, H&M.

älskling


Marcus Ohlsson » Velvet » 3
foto: marcus ohlsson


vision.

Min packning går sisådär, jag har aldrig varit bra på att packa inför resor. Måste ha med mig dubbelt så mycket kläder som dagar jag ska vara borta, tusen par skor (om det nu vore så att jag hade så många...)  och allt sånt därn't. Sen när jag väl är bortrest inser jag att jag glömt allting viktigt.  Inte bra, nix, det är inte bra.

Stockholm imorgon & i can't wait.  Kommer förhoppningsvis hem med nya braxx, tishor i mängder, ett par schyssta glajjor, hoodies och kanske en bit ny sko och så.  Vi får se vad min budget pallar.


long distance runner.

Har världens ångest, vet inte vart den kommer ifrån men jag får inte bort den. Måste skärpa mig nu, på allvar, det funkar inte i längden med det här. Ny dag, nya tag, eller?

Ska snart ner på stan för att hämta tågbiljetter, lämna tillbaka en tröja & böcker samt fixa lite annat inför resan imorgon med lillasyster U. Ska försöka börja packa sen när jag kommer hem också, åker tidigt imorgon bitti nämligen!

Just nu ser det ut som om det blir en helg med bara A i sthlm,  antingen är mina resesällskap sjuka - krya på bella & milla - eller så funkar det inte med boende/resan. Så, ja vi får se hur det slutar. Blir nog bra hursomhelst.  Nu ska jag tagga!

kanske lite försent.

Morgonpromenad á 35 minuter, har tittat på Band Of Brothers, sen höll jag på att somna så jag tog en tupplur á 1½ timme haha!  Känner mig som en mormor, men nu måste jag verkligen vända på dygnet innan skolan tar sin tur. Ska snart göra mig i ordning för att åka till moster ute i Aspeboda på middag, kanske blir en promenad där ute också. Det vore inte helt fel, men vi får se vad mina skadade fötter säger - m.a.o mina skavsår.

underbart.



Från ELLE,   & det är helt underbart.

enter.




Sitter och lyssnar på Promoe, han e sweet. Funderar på att ta en promenad runt stennäset med kameran & tjilla loss lite grann. Sen kanske det blir något Band Of Brothers avsnitt, för det är så jävla bäst. Här får ni en fin låt va!

javisst.




Jag har suttit bänkad framför TV:n istället och tittat på OS-basket när USA möter Kina, damerna idag alltså.  Det var en sjukt kul match att titta på. Jag blir helt galen när jag sitter där och ser hur bra alla är, tack & hej jag är sämst liksom.  Har en ny favorit; Sylvia Fowles. Hon är 1.98, spelar i WNBA och är så jävla bra. Tja, någon gång ska jag se en NBA-match live.  Inte idag, inte imorgon, men en annan gång.

samlar tankar.

Låg i sängen till halv två idag igen, vilket inte är särskilt positivt i längden eftersom att hela dagen försvinner och man är uppe halva natten istället. Men det är inte mitt fel att min säng är skönast i hela världen när man vaknar eller blir väckt!

Ska försöka ta en långpromenad idag, ner på stan och kanske kolla efter min kära cykel om den ligger dumpad någonstans. Hoppas nästan på det så vi får tillbaka den... (!!) Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men det blir nog alltid något!  Är sjukt sugen på Ben&Jerrys.


cravings


fitch.

Det har än så länge varit en väldigt mysig söndag. Gick upp från sängen runt halv 2, har kollat OS-basket och Gossip Girl nu på eftermiddagen & bara tagit det lugnt.  Lagom sweet.  Har inga planer på att göra någonting världsligt idag så. :)


jävla.

Den jävla person som har tagit min cykel ska dö. 


bomfalleralla

 



Hängde med Bella på stan idag, det var chillerill.  Jag kom underfund om att jag inte är särskilt rik längre, det sved.   Ikväll är det meningen att det ska bli party men jag kunde inte vara mer opepp på det alltså.  Det regnar ute, förfesten knakar i kanterna & jag är bara så otroligt opepp.  kom igen, säg något uppmuntrande, får försöka med en bra låt också som jag liksom aldrig lyckas tröttna på.

080808, fast egentligen 080809


Foto:  Karoline


Kvällen spenderades med de gamla goda tjejerna lite här & var. Det var mysigt minsann! Men det blev tidig hemgång, kollade lite TV & gamla Kreta-bilder med A.  Hihi, ibland är man bara för ful.  Nu sitter jag & lyssnar på Billie The Vision... och har det allmänt bra i min nybäddade säng.

Annars var det tydligen en speciell dag idag, fast egentligen inte. Det var den 8:e Augusti, 2008  -  080808.  Lite coolt kanske eftersom att det händer en gång per år.  Det borde ha varit en speciell dag.  Hmm... imorgon kanske.

På tal om imorgon så kommer min paps hem från USA!!!!!!1  Tyvärr kommer han antagligen inte hem med objektiv & mobiltelefon, men det får fixas här i la Sverige istället eller något sådant. Första sak att göra på söndag är att beställa ny telefon, he he he. Nu ska jag sluta skriva.

det fina framför verkligheten

Jag springer runt i ett par gråa, tunna pyjamasbyxor som egentligen är för långa. Till det har jag en t-shirt och mitt smutsiga hår uppsatt i något som liknar en tofs på huvudet.  Idag har jag tittat på filmen Försoning, och det var nog något av det bästa jag sett på väldigt länge. För fin för att vara sann.  Nu springer jag som sagt runt & städar mitt rum som jag vet inte vad.  Jag chockades utav mig själv när jag insåg att jag inte hade många centimetrar utav rena ytor i mitt rum. Och mitt rum är inte sååå litet faktiskt.  Så nu vet ni vad jag sysslar med.  Vad gör ni?


vackert



ibland så.

Är alldeles fnissig idag, ni vet sådär jättelöjligt? Ja, precis. Det är på sätt & vis en ganska bra dag idag, jag bara känner mig glad!  Hittade en tröja på stan, en randig sådan, och sen hyrde vi filmer till ikväll och köpte godis.  Godiset kunde jag ju ha skippat men nåväl.  Nu ska jag till stallet & ut i regnet.

gå iväg




Hawthorne Heights senaste album Fragile Future är lite utav en besvikelse. De har inte samma bra sound som förut & de låter mest som en dålig kopia av något annat random band som inte är sådär jättebra hela tiden. Visst, en av deras medlemmar är död, men jag vill ha mitt gamla-bästa-bästa-band tillbaka! Hawthorne Heights är ju fortfarande Hawthorne Heights, men det är ändå inte samma sak.


Dagens humör: lagom bra antar jag
Dagens klädsel: pyjamasbyxor & tee. det blir väl mer anständigt snart.
Dagens frilla: morgonfrilla fortfarande, men det skall fixas på något vis.
Dagens planer: stan med mah sistahs, sen stallet med A, och sen myz.
Dagens puckon: jag själv.

Dagens låt: hawthorne heigts - dead in the water.
Dagens vill ha: cashflow.
Dagens tråkigaste: min dator kommer nog snart ta avsked och dö ut.
Dagens finaste: nä, inte idag, inte.


absolut

jag kom hem med två tee's samt lite annat smått och gott från stan idag, det var fint, men jag ska lämna tillbaka en tröja imorgon och komma hem med någonting jag faktiskt vill ha.  lite för mycket cravings av allt idag tror jag.  chillade hemma hos sara sen med en massa nice peep's,  sen tog jag en promenad hem med jossan, det var inte igår!  mycket bra, bra, bra.  nu ska jag se SATC-avsnitt och sisådärja!


låten


turn back.

Hej onsdag. Vafan, är det redan onsdag?  Är sjukt sugen på att dra ner till stan & shoppa loss, men jag måste hålla i pengarna till nästa vecka då det blir stockholms gator för hela slanten, hoho. Men ska nog ner en stund med A idag i alla fall, jag behöver något till helgen. Hon har haft en jobbig-syster-tid där hon bara är vresig och förbannad hela tiden, så idag när hon hoppade i sängen där jag sov imorse av lycka tycker jag att jag ska ta chansen för lite umgänge medan hon är på bra humör. Eller vad säger man? 

Solen har tittat fram idag & än så länge har jag bara njutit av senaste Elle som låg vackert i köket när jag hade vaknat efter en fin sömn.  Underbart.


lista

Ni vet varför jag har denna lista, så ni kan antingen läsa igenom mitt tidsfördriv eller klicka er vidare. Jag snodde den för övrigt av Emma, puss&godkväll.

DAGENS:
Klädsel: olika typ hela dan. just nu; underkläder + tischa
Frisyr: utsläppt
Låt: weatherman
Tv: The Wedding Date
Vill ha: lycka
Sjuka: att jag inte kan cykla till stan & tillbaka utan att möta någon jag absolut inte vill möta. hehe.
Tråkigaste: typ det mesta.
Roligaste: ben&jerrys idag istället.

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
hm, måste ha varit bella
Såg dig gråta: jag vill inte visa någon när jag gråter.
Fick dig att gråta: en dröm? eller just den personen, ja.
Fick dig att börja skratta:
mamma
Du gick på bio med: ulrika mah lilsis
Du gick på stan med:  ulrika
Skickade ett e-mail till dig: vet inte, msn strejkar.
Skickade ett sms till dig: pappa med news från USA

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" till en pojkvän och menat det:
äh han var aldrig min pojkvän
Bråkat med ditt husdjur: jag vinner alltid
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: ja faktiskt.

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: att förlora min familj & spindlar. jag hatar spindlar.
Vart vill du gifta dig: jag vill ha sagobröllopet.  spelar ingen roll vart egentligen.
Vem ogillar du verkligen: hehehe.
Varit kär: men ja.
Kör du bil: ja, & jag är så jävla bra.
Har du ett jobb: jajemen.  ledsagare-sommarjobb & ungred. som ligger på hyllan över sommaren.
Gillar du att ha folk omkring dig: ibland, men jag behöver min ensam-tid också.
Är du ett hälsofreak: nä, ett matfreak numera.
Är du ensam nu:  ja!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: de jag lyssnar mest på eller de dåligaste jag vet.

FAVORIT:
Rum i huset:
mitt eget.
Typ av musik: hur lång tid har du över?
Parfym: tough one.  just nu använder jag Paris Hilton's Can Can, haha!
Månad: maj, juli, augusti, december. tror jag.
Mat: sallad, alla slags sallader!  och tonfisk är gott.
Dricka: vatten. eller loka/ramlösa om vi ska lyxa till det lite.
Godis: nja.  naturgodis kanske?
Tidning: cosmopolitan, Elle, CHIC... etc
Film: ahmen jag är sämst på att komma ihåg bra filmer. The Notebook kanske?
Skådis: Stellan Skarsgård är så jävla cool.
Djur: ähm...

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
faktiskt inte.
Köpt någonting: mhm!
Varit sjuk: nä inte direkt
Sjungit: lite kanske
Sagt "Jag Älskar Dig": i text, ja.
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: inget jag funderar på.
Träffat någon ny: nej
Saknat något: pappa!
Kramat någon: tror inte det.
Kissed someone: nej
Ätit: ja tyvärr


när dagen inte vill fungera

Jag sitter i ett komplicerat förhållande. Jag vill verkligen inte ifrån det & jag vill mer än gärna bara slänga den nuvarande skiten & uppdatera mig lite grann.  Vi snackar jag & mitt internet. Jag är beroende, men mitt internet har en mening i sitt värdelösa liv med koder och surr. Förstöra sig själv så jag lackar. Nu ligger mitt nät i maskopi med min dator också, allting går åt helvete hela tiden. Mission accomplished.

Nu ska jag äta sallad till middag.


nervöst liv

Augusti. En egentligen nice månad som nu för tiden bara består av blåst & regn.  Inte lika nice alltså. Hoppas på finare väder snart. Snart, snart, snart!

Jobbar idag med,  lagom segt, men ikväll ska jag hitta på någonting.  Får väl göra någonting drastiskt, typ, hoppa i sjön om ingenting annat dyker upp.  Nu ska jag & min vita morgonrock med prickar gå och ta en dusch.


tjusigt


struntsamma



Dagens bloggning har väl varit sisådär lagom tråkig som alltid, egentligen förstår jag inte varför jag inte bara raderar skiten, hihihi. Men sen inser jag att det är alltid nice att skriva av sig & sådär när man har tråkigt. Vilket jag har, så jag bjuder på en dagens & en riktigt jävla bra låt.

Dagens humör: trött, trött, & åter igen trött
Dagens klädsel: mjukisar, vitt linne, fredyperry tröjan
Dagens frilla: haha, skrattretande tofs
Dagens planer: jobba, & bara ta det lugnt för mig själv
Dagens puckon: de som köpte vår takbox idag för 1200 pix. 

Dagens låt: terra naomi - say it's possible.  klassiker!
Dagens vill ha: kläder! stockholmsresa, nu på momangen tack!
Dagens tråkigaste: att jag kommer trycka i mig en ben&jerrys ikväll. antagligen.
Dagens finaste: ord från människor som bara gör mig så glad!


du driver mig galen sakta men säkert





Det vore inte helt fel att ta en sista minuten, bort i från Sverige och kanske iväg till Paris vackra gator ännu en gång. Cykla runt utan alla världsproblem & ta en dyr fika på en uteservering.

Sommarlovet är snart slut, och det svider som aldrig förr!  Det har gått för fort det här. Ska antagligen jobba på dagarna nu också så det blir ju sisådär halv tradigt. Men det finns saker man kan se framemot, så det får man fokusera på under dessa tråkiga dagar minsann.


ljust

Bella var här ikväll & vi hade lite trashtalk, promenad och allmänt mys på verandan ikväll. Den tjejen är i världsklass må jag säga!

Sitter och spelar Coldplay, jag har min biljett säkrad för några slantar och jag kan knappt vänta till september då jag får se dessa män!  Ikväll är en bra kväll, det känns bara så bra.  Fastän jag har ätit för mycket idag, bajs på det, men det skiter jag i just nu.  Puss och hej

spinning far around



Gårdagen var riktigt trevlig må jag säga, avslutades med lite hipphipp - det bästa, haha! Någon mer än jag som inte älskar Tiffany liksom? Snart kommer Linda & Elina hit, vi ska tjilla galet och det är precis det man ska göra på en söndag.

retro



Snart kommer systrarna hem med lite mat, men är inte speciellt hungrig och speciellt inte på kinamat - örk.  Sen kommer väl Elina & co snarast, det blir lite chill&krök här hemma tror jag innan vi går vidare i det fina fest-vädret till Koja. Hoppas på röj, annars blir det tradigt.  Men det blir ju alltid fint väder på kvällen så vi ska inte klaga.

par i damer


ingen orsak

Okej.  Pappa åker till El Stockholmo imorgon och vidare till San Diego, US, på söndag.  Borta i en vecka, piff paff han kommer hem med ett nytt objektiv till moi och förhoppningsvis också denna skönhet.  Min mobil har sjungit sista versen - Hate It Or Love It, va. Sitter nu här i sista minut och funderar på vilket objektiv jag ska 'önska' mig,  funderar på ett 12-24 mm eller kanske ett fast 10 mm? Hjälp!


bat

Ikväll var en jävligt bra kväll, jag och ulrika gick och såg The Dark Knight på bio. Alltså! Kan vara världens bästa film - 2½ timme utav bara sweetnesssss!  Allting var så otroligt bra gjort, idéerna var fan helt underbara till & från! Och Heath Ledger gjorde Jokern så sjukt bra, helt sinnessjukt bra. Läskigt bra film. Så; alla som inte sett senaste Batman bara gå & se den. Ikväll. Det är så värt det.


en lista

1. Hur lång är du? 176 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? journalist/stylist/fotograf
3. Vad pluggar du? sam.språk
4. Har du långt hår? jag har lagom långt hår
5. Vilken hårfärg har du? blond?
6. Sminkar du dig? japp
7. Har du haft sex senaste månaden?  nix
8. Vad har du för färg på dina underkläder just? vitt
9. Har du kysst någon idag? nix
10. Vad lyssnar du på just nu? hawthorne heigts

FAMILJEN:

1. Bor dina föräldrar ihop?  jajamen
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? båda
3. Hur många syskon har du? 2 st systrar
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? jag skrattade åt honom, hihi
5. Vilken mat lagade din pappa senast? kyckling, bulgur & sallad
6. Hur många ställen har du bott på? två stycken
7. Vem i din familj stör du dig mest på? alla
8. Vilken familjemedlem är snällast? alla

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? igår
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? elina
3. Har du kysst nån kompis? ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? lite kanske?
5. Vem har du varit kompis med längst? elsa
6. Vem känner dig bäst? svårt att säga
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? fortfarande osams
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? det beror på hur ful tröjan är
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? nehej du

KLÄDER:

1. Vad har du på dig idag? än så länge; trosor & pyjamaströja
2. Har du bytt om idag? nej
3. Favorittröja? min nya fredperry kanske
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? jag är svag för märkeskallingar
5. Har du gett bort kläder nån gång? japp
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? många gånger
7. Har du handlat kläder genom internet? nej
8. Fulaste plagget andra könet kan ha?  foppa-tofflor. urk!
9. Vad använder du för skor? vagabond

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? om jag måste så
2. Klä dig annorlunda? beror på hur annorlunda
3. Vara dig själv? alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor? om jag måste så
5. Fisa/rapa inför din pojk/flickvän? rapa, ja.
6. Pierca dej? nja, inte direkt.
7. Ge dig på utmaningar? jag är ganska mesig egentligen
8. Ha sex på offentlig plats? hur offentlig?
9. Vara omogen? haha, absolut
10. Äta småkryp? urk!

SKOLAN:

1. Vad heter din skola? lugnetgymnasiet
2. Vad heter din favoritlärare? svårt att  säga...
3. Vad är ditt favoritämne? engelska
4. Snyggaste läraren på skolan? haha!
5. Har du bra betyg? jag klarar mig
6. Tråkigaste ämnet? matte
7. Har du skolkat mycket senaste året?  fnizz.
8. Hur tar du dig till skolan? bussen
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? nej

RANDOM:

1. Vet du vem FATO är? haha, nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? häromdagen.
3. När var du på semester senast? kreta, i maj.
4. Vilken färg är det på din tandborste? blå/vit
5. Är ditt hår tråkigt? ja faktiskt
 6. Vad har du för påslakan just nu? vitt
7. När såg någon dig naken senast? haha!
8. Hur ofta duschar du? varje dag
9. När köpte du senast och vad? en tischa, igår
10. Hur mycket kostade det? 98 riksdaler!

RSS 2.0