09.08.31

Fick inte mycket skönhetssömn inatt pga rethostan och huvudvärken som kommit tillbaka så det fick bli sjukanmäkan idag. Jag är en true hater när det gäller mitt immunförsvar, för jag blir verkligen aldrig frisk från mina förkylningar. Kom underfund om att jag varit sjuk av & till i tre somrar nu. Epic.

Ringde vårdcentralen imorse, får inte åka dit och ta prover på varför min kropp inte vill bli frisk utan ska 'dricka rikligt med vatten, vila och använda näsdroppar.'  screw you docters! som om jag inte gjort det i flera månader?

09.08.30

Hahahahaha, fick nyss världens uppenbarelse!

Idag när jag vaknade hade jag ont som satan på låret, fattade inte riktigt varför, men senare under dagen nu har det utvecklats en bula samt blåmärke och det gör bara så ont! Först nu kom jag på att jag igår, när jonas drog mig mot dansgolvet, stötte till ett bord och ramlade pladask ner på golvet.

... fail, hahahahaha!

09.08.30

Fan, det är september snart. Titta ut genom fönstret och du ser inte längre sommaren, det lutar numera åt hösten, och det känns weird.

Gårdagen var trevlig, det dansades galet på etage och man träffade roligt folk. Jag kom fram till att vara full är överskattat och att jag verkligen behöver några vita helger haha! Kom hem relativt tidigt runt två-tiden, käkade godaste salladen ever och somnade gott i sängen.

Imorse bosatte jag mig vid soffan och det är där jag har växt fast under dagens gång, he he. Har tittat på band of brothers, ätit vattenmelon och söftat. Tog mig en liten välbehövlig siesta också, haha! Nu ska jag hjälpa papsen med tacosen och sen blir det nog en promenad till preem för att köpa frimärke.

09.08.29


the one and only

09.08.29

Annan kul grej - jag och min familj satt och garvade ihjäl oss över alla dessa fjortisbloggars videoinlägg. Det gjorde min dag, haha.

09.08.29

Gårdagen blev inte riktigt top notch; jag var överdrivet otaggad och orkade inte socialisera mig med onyktra männniskor så jag taggade hem vid elva och ersatte allting med några avsnitt Band Of Brothers för femtionde gången och vattenmelon. Trots det kände jag mig fortfarande mellow när jag skulle slagga.

Tog en runda på stan med lilsis idag, skulle försöka utöka min garderob men den planen gick i stöpet. Utgång ikväll - vet inte riktigt varför jag ska ut överhuvudtaget då allting verkligen är emot mig idag! Ingen dricka, så jag får vin av mina föräldrar. Hittade ingenting nytt att ha på mig, det blir alltså krig med min garderob i hopp om att finna någonting där. Det kommer säkert regna ikväll, så jag kommer bli surig över det. Liksom. Va fan.

Jag är fucked up for real, haha.


09.08.27

Fick lön idag, mindre än vad jag trodde men det känns gött att inte behöva tänka på vad man handlar igen, haha, på sätt och vis alltså. Min inställning till ekonomin är som ni läser inte awesome.

Jag är trött, keff och har inga som helst planer på att göra någonting effektivt resten av denna dag. Sitter och funderar på utgång ihelgen eller inte? Dagens i-landsprob.

09.08.26

Idag har jag haft den längsta skoldagen i mitt liv, eller jag tror det i alla fall, det ligger på topp 5! Slutade egentligen halv fem men ernesto fick låta oss gå tio i fyra, hehe. En lektion & du har en ny rädsla för livet. Att stå ensam med mannen i ett mörkerrum - im just sayin'!

Annars var dagen fin i fulla drag. Men det har självfallet regnat konstant & när jag skulle gå från busshållsplatsen upp till mitt hus blev mina fötter dyngsura. Inte söft & det är liksom en minigata. Nu ska jag tvinga bigsisamelie att gå promenad med mig för det är uppehåll & min mage är mättast av grekisk biffgryta.

09.08.25

I forgot the good news. Imorgon kommer bigsis A hem över dagen och det sätter ett stort plus på min onsdag!


09.08.25

Missade lugnetbussen som jag skulle tagit med en minut imorse, så jag kom försent till religionen. Tur i oturen, höhö. Taggade ner till stan efter skolan, knatade omkring och tog en kaffe med linda. Fick med mig en adidas-track och väska hem från curb - vilket var mycket behövligt och bra. Sen jobbmöte. Skön dag.



09.08.24


09.08.23

Elina & jag styrde upp en lugn biokväll och såg Inglorious Bastards med Brad Pitt - som fortfarande är jordens snyggaste man! Helt sjukt värd film, den hade det mesta jag gillar. Andra världskriget, action och lite komedi på toppen av allt. Utan tvekan en sevärd film.

Måndagsångesten börjar krypa på, men det ska bli kul att ramla in i gamla rutiner. Numera ere bara jag och mamsen som bor här under vardagarna, så vi får se hur det slutar! Nu: off to bed!

09.08.23

Ja-aaa. Gårdagen vart en aning överförfriskad för min del, så det fick bli en icke-stabil cykelresa hem strax efter ett.... eller något sådant. Men idag mår jag faktiskt oförtjänat bra hahaha, lite trött bara om vi säger som så.

Fick höra Coldplay live från stockholm igår över mobilen, yes, det satte ett stort plus på kvällen som övervägde minuset utan tvekan!

Har precis ätit frukost, nu blir det film for sure.

09.08.22


09.08.22

Familjens lilla utflykt blev inställd idag så jag fick sova till 11:43, vilket gjorde min dag då jag var död imorse. Sitter fortfarande i sovkläder och rufsigt hår men det är så det ska vara. Det är hur schysst som helst att chilla på lördagarnas början. Lyssnar på söft musik och försöker tagga inför kvällen som återigen ser hemma hos marielle.

Förövrigt har jag en krypande känsla i bakhuvudet som jag verkligen inte blir av med. Det är någon slags ångest över någonting jag inte kan sätta fingret på... känns lite halvdumt att oroa sig över det jag inte vet om.


09.08.21

Skön kväll, det borde finnas fler som denna. Hängde hemma hos marielle, rökte vattenpipa, garvade och lyssnade på soft musik från min iPod. Yez, det var gött. Sen fick jag knata in till busshållsplatsen i detta skyfall som hänger över falun, sen åka buss hem utan iPod eftersom att batteriet var slut och fick istället lyssna på folk på 30+ som kom från krogen. Alltså. Det finns inget bättre. Hehe.

Borde slagga, ska upp halv åtta imorgon. nighty

09.08.21

Läskigaste idag! Jag står i duschen efter en lång, seg morgon och hör hur det är någon som kommer hem & öppnar upp badrumsdörren! Ah, familjen antar jag och slänger iväg den tanken. Sen när jag väl kommer ut från duschen är huset tomt och det är inga spår på att det var familjen som var hemma. Så - vem fasiken var inne i huset?!

Ringer i panik till mamma och checkar läget - jo, visst var det pappa som hade sprungit in & hämtat några dvd:s och sen dragit igen. Va fan. Jag dog nästan.

09.08.21

Det blev långhelg, hehe, och jag vaknade klockan 10 av att mitt rum var varmt. Inte skön känsla så jag fick helt enkelt stå vid fönstret och sova fem minuter innan jag damp ner i sängen igen, hoho, det var ganska roligt. Konstigt, men roligt.

Vädret looks like shit today, är inte sugen på att röra mig från huset. Men jag har en väska på span som jag vill ha & ska till marielle! Fina grejer det. Nu kanske det är dags för lite frukost om poopie kan flytta sig från mitt knä.


09.08.20

i know you wanna hear it

Radio är så jävla sämst. Lyssnade på Mix Megapol idag i 20 minuter och det spelades tre stycken låtar - det är cirka 6½ minut musik och 13,5 minuter reklam och skitsnack. Så ovärda 20 minuter alltså. Det hyllar jag med en skön spotify-spellista.

Annars så gör föräldrarna om för fulla muggar i vårat hus. Tapetserar om, målar tak och flyttar möbler lite hursom så hallen är ganska tom och ful nu, hehe. Bara så ni vet. 

Gillar verkligen vad jag skriver om idag.

 

09.08.19

Hoppade i sjön idag med elina, det var helt sinnessjukt kallt och jag insåg att jag inte är så brun som jag trodde, hehe. Jobbig känsla. Sen taggade vi till kålgårn & snackade bullshit i några timmar innan jag trampade hemåt med iPod-lurarna i öronen och fina sms i mobilen. Go känsla.

Nu: sova!


09.08.19

Sov hur bra som helst inatt i min otroligt efterlängtade, sköna säng! Taggade till skolan och somnade nästan till projektarbete-info:n och sen checkade jag bilder på efterfesten.com från agia napa med linnea - haha! Snacka om att det gav dagens asgarv. Sen strosade jag runt i min ensamhet på stan, hittade på sara & marielle som jag hängde med och nu sitter jag hemma.

Försökte avboka en körlektion för mitt huvud är bomull och halsen hes, men det funkade inte så det får bli 40 minuters parkering i alla fall, ska trippa ner till bussen om en halvtimme eller så.  Efter det ska jag träffa linda, wiho!


09.08.18

Och så var man hemma efter en vecka på cypern, herrejisses vilken bra vecka vi har haft trots de smärre katastroferna. Träffade på sjukt roligt folk under utekvällarna, stekte i 40 graders värme, badade i 30 graders värme, nattbadade med bra sällskap, chillade galet på balkongen, blev brun och var med de bästa tjejerna.  Bilder samt en video finns på faceb. och jag råder er att checka det.

Åkte från agia napa igår vid 21:30, bussade till larnaca, boardade, åkte plan, slaggade på golvet på arlanda, frös ihjäl nere vid tåget, sov på tåget hem, 09:10 taggade vi hem och tog en snabbdusch, sen var det direkt till skolstarten 10.00. SP3C är ju schyssta grejer, men sommarlovet är slut alldeles för fort. Kan bero på att det varit nedrans söft.

Har varit övertrött hela dagen, nu ska jag slagga i min efterlängtade säng.


09.08.10

Det var väldigt simpelt att gå upp idag - och jag somnade klockan halv fyra ändå samt varit uppe och snörat med rethostan. Anyhow, nu sitter jag och smygittar på MTV, myser med fetkatten bredvid mig och dricker té. Ska duscha, packa ner det sista osv snart. Håller även på att fylla min iPod med schysst musik.

Btw, ain't nothin' to it - gangsta rap made me do it.

Äh fan, nu taggar vi till cypern.


09.08.09

Skön kväll. Jag & linda taggade till kålgårn, sen kom vi på idén att åka till roxnäx och bada. Eller ja, linda, jonas och pontus åtminståne. Jag kan inte ta cred för det för jag badade bara fötterna och höll i handdukar haha. Men det var sweet. Sen åkte vi upp till hoppbackarna och chillade. Drygaste trapporna.

Den traditionella koppen med té och honung står bredvid mig och svalnar. Imorgon gäller det, woho!

09.08.09

Igår uppdaterade jag mitt internet explorer till något nytt som är väldigt cool och väldigt high-tech. Det pinsamma är att det faktiskt är gammalt och att jag är stolt över att jag lyckades fixa det, hehu!

06.10 gick jag och la mig, då gick mina föräldrar upp för att åka iväg och titta på bigsis tävla. Jag bokstavligt talat tvingade upp mig ur min sköna säng klockan tjugo över 2. Då hade jag redan hunnit bli väckt av Bella som har resfeber och mamma som undrade om jag levde.

Nu måste jag fortsätta packa, försöka att inte ha över 20 kilo, och sen ikväll blir det familjemiddag & så får jag träffa fasan!


09.08.08

The opposite sex är jävligt knepigt ibland! Man blir skakis i benen av att tänka för mycket och för lite. Jag är duktig på både och.

Tog några glas vin hos signe, knatade ner på stan, hängde på rådhusgården och sen träffade jag på madde & emil. Vi var riktiga glidare.

09.08.08

Dagens planer var att åka ner på stan, kirra viktiga saker inför cypern såsom skavsårsplåster och så vidare. Men ack nej. Jag somnade istället runt 08:45 imorse efter att ha legat i sängen sen 03:30 med rethosta utan dess like. Jag testade vatten, halstabletter, hostmedicin och till slut en kopp varmt vatten med honung. Till slut så däckade jag och hade ställt klockan på ett, så här sitter jag nu.

Behöver lite uppmuntran efter denna bokstavligt talat sjuka natt/morgon, men ska nog kunna piggna till inför kvällen då det styrs ett eller två glas vin hemma hos signe. Sen får vi se vart jag tar vägen, pallar nog inte rådis haha. Blir relativt lugnt.

09.08.07

Låt: dope man - N.W.A
Frisyr: fluffig knut
Klädsel: det jag inte ska ta med till cypern
Händelse: häng hemma hos marielle
Vill ha:  cashflöw
Drog: té med äcklig honung
Tråkigaste: att jag börjar bli förkyld/är förkyld
Roligaste: kluriga sms!
Dricka:  té, vatten & kaffe
Köp: ingenting alls
Mat: sallad
Kärlek: marrans kladdis & kaffe på kvällskvisten
Bästa: min spellista just nu

09.08.07


09.08.07

Är nästan vid stadiet då jag låter som en kråka i halsen, är lagom pepp på den biten. Men orkar verkligen inte bli sjuk, inte nu, inte när jag ska utomlands. Det pallas inte. Istället laddar jag upp med C-vitamin och té med äcklig honung.

Sitter och lyssnar på spotify, har skapat en riktigt tung spellista. Måste ta tag i städningen snart också, men först ladda hem lite tracks som man kan ladda in i iPoden. Ikväll glider jag nog hem till marielle, sen när de andra drar vidare till rådhusgården får jag väl vara lite lonley girl. Latero!


09.08.06

Skön kväll, inte toppen, men skön.  Men man kan inte få allt i denna stad, verkligen inte. Speciellt inte jag, hehu.

Tog mig en kopp té när jag kom hem, har lyssnat på N.W.A, Max Peezay, Three 6 Mafia och Jay-Z på repeat. Har min lilla iPod på fin volym och det är fina grejer det. Nu ska jag slagga, eller åtminståne försöka.

09.08.06


09.08.05

Skön kväll, som vanligt! Hängde mest hemma hos Elina, drog runt i BMW:n, hade efterfest och träffade ännu mer söft folk. Tänkte slagga där, men vid fyra-tiden tog jag longboarden och gled hemåt. Solen började gå upp och jag hade Nas spelandes i min iPod - ganska gött.

Haha, sjukaste grejen dock. När jag åker runt där vid kålgårn, på väg hem, så kommer det två fjortisar som är typ 12 bast och ropar 'wöwöwö, värsta skejtaren!' till mig. What's up with that!? Jag kände mig lagom cool och höjde musiken haha.

09.08.05

Sov till halv ett idag, på måndag åker vi till cypern, sen är det skola. Snacka om att jag behöver vända min dygnsrytm?

Gled runt på stan med mama idag, fick en resväska och sen var det teorilektion. Taggar nog hem till elina ikväll igen, veckans hak eller vadå? Får se om det trillar in mer schyssta peeps.


09.08.04

Fortsätter med mina nattinlägg tror jag allt.

Idag gled jag ner på stan, hängde med linda, gjorde godaste kycklingsalladen och sen vidare hem mot elina igen. Sen fick vi för oss att vi skulle fiska ute i Enviken - sagt & gjort, vi gasade ut dit. Var där och fiskade med majs som bete i ca 15 minuter innan vi fick springa in i skogen och gömma oss.  He he he, lite privat damm kanske.

Sen taggade vi hem till Elina igen, vi fick för oss att vi skulle välta bryggan nere vid Kålgårn. Sagt & gjort igen, elina, jag & fasan drog ner dit och hade askul haha! Elina halkade med sina crocs och blötte ner hela ciggpaketen. HAHA. Så underbart. Sen åkte jag longboard hem och lyssade på the roots.

Nu: borde sova, men orkar inte riktigt, så det får bli mys & iPod. Max Peezay's nya platta rullar på. Latero.

09.08.03

Soft att jag publicerar inlägg efter inlägg runt antingen 13.00 eller 01.00-03.00 på natten.

Idag har jag åkt longboard, ska låna den av fasan från och med imorgon, redigt kul. Jag må se fånig ut, men snart så får jag in flytet. Annars så har jag hängt hemma hos elina, tittat på kenny starfighter och så vidare. Har även tappat bort mina nya lurar, känns ju sådär. Får leta imorgon, blöh. På toppen av allt är jag förkyld. Eller något liknande. Perfekt inför cypern-resan. Nu ska jag slagga.

världens längsta bildinlägg


moves tog till sina talanger på stora torget

mysiga promenader

fika med B

fika med E

p-party med moves

sena nätter som följs av dålig dygnsrytm

sthlm, gröna lund, kungsholmen med lillasyster

den ultimata etage-bilden, hehu.

hoffmaestro

09.08.02

Åh, har haft en redigt söft dag idag. Taggade hem till Elina, tittade på Paris Hiltons new BFF, burnade upp till mcdonalds, chillade ute i roxnäs & sen flera timmar ute på Elinas uteplats. Lyxiga uteplats. Det satt fint det. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge, haha, det har sina anledningar. Alla var ganska off ikväll.

Nu är jag trött, det piper fortfarande lite lätt i öronen, jag ska slagga i min otroligt sköna säng och försöka få bort min förkylning som bara kryper närmare och närmare. Imorgon: förhoppningsvis longboard med fasan & rådhusgården på kvällen. Borde någon ha en vit månad snart eller?

09.08.02

Jag somnade med en parad i öronen och vaknar med brus, det är inget bra tecken? Får jag tinnitus nu så dör jag. Nattinlägget berättade väl det mesta annars, hehu! Har fortfarande ont i fötterna så det blir en relativt lugn dag utan promenader, men ska nog ta cykeln och handla nödvändigheter åtminståne.

Laddade nyss in över 100 mobilbilder på datorn, haha, snacka om kul att titta på såhär i efterhand. Massa partybilder, från stockholm, när moves ritade på stora torget med kritor... ptja you know all that.



09.08.01

Nästan inga dåliga nummer ringda, det dansades, hoffmaestro var bäst och elina blev haffad för falskleg? Vad hände där liksom? Samtidigt har jag ont i fötterna och tänker för mycket, varför ska jag alltid överanalysera och så vidare? Nej, inte okej alls. Nu ska jag äta upp min vattenmelon & sen sover vi. G'night!

09.08.01

Dagens bästa: elina kommer hem oanmäld till mitt hus, säger att hon har en 'once in a lifetime' upplevelse vid vändplanen. Vi knatar dit, och vad möts man av? Familjen Björessons BMW cabriolet spinnandes! Behöver jag säga att vi kommer kunna leva på den känslan ett ganska bra tag?

09.08.01

God morgon, i guess. Gårdagen var vild, men rolig, har lite ångest efter sms/samtal etc. som vanligt men det var ju väntat. Kom hem i lagom tid runt tre och åt en stor jävla sallad, kollade lite på tv och slocknade sen som en klubbad oxe, hoho!  Om 4½ timme är det på gång igen, då ska jag hem till elina, softa lite, dricka vin och invänta hoffmaestro som spelar på rådis ikväll. Dock har jag ett visst antal nummer som är out of bounce från och med nu, he he he.  It's all gooood.

Det är augusti för fan?


RSS 2.0