10.01.31

idag var jag THE bakistroll med stort B och spenderade min tid i sängen/soffan/badrummet under dagen hehe. Först nu har jag kunnat börja kalla mig människa igen. Sånt gillar man ju verkligen.
Gårdagen var dock rolig & jag har en del bilder från mobilen som ni kommer få skratta åt snart, hähä.

nu ska jag nog ta mig en dusch... det vore pricken över i:et, samt lite middag på det. tja!

10.01.30

gårdagens arbete rullade på fint och jag fick ihop mina bilder på fulla, översociala peeps ganska kvickt.  sen satt jag i minusgraderna och väntade på bussen, inte alls nice.

idag har jag varit nära på att kassera min dator för att den får för sig att dö lite då & då och bara vara allmänt irriterande.  sjukt nära att kassera ut genom fönstret.

anyways: än så länge har jag ätit frukost, tjafsat med bigsis och redigerat/fixat klart jobbet. skönt.


10.01.29

idag är jag bättre: woho!  det firades med att spendera bort halva lönen på ny adidas-track, klocka, tee och linne.   sweet.

ikväll hänger jag förhoppningsvis lite med fasan innan det blir till att tjäna in pengar istället för motsatsen på vimmel och repotage.  latero


10.01.28

är fortfarande sjuk och fördriver tiden med att checka kicks på caliroots men alla jag vill ha finns inte i min storlek.  är trött på att ha pengar men för stora fötter

idag var det ett år sen jag såg oasis/caesars live i stockholm: en
crazy-good konsert! det är för övrigt ganska läskigt hur fort tiden går. anyways, nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe.


10.01.26

wääää, nu vill jag bli frisk.

10.01.25

har suttit i över en timme, lyssnat på skön musik, och tittat på old school vinyler på tradera.  är sjukt sugen på att skaffa mig några. 
nu: det vi alla väntat på, paradise hotel!

10.01.25

försov mig, stressade till hbo, camilla & jag letade igenom hbo som en äkta labyrint innan vi fann vårat klassrum till samhällskunskap B, tillbaka till hemmaplan lugnet, gjorde religionsprov som gick alright, hemåt, sen har jag varit iväg och letat fåtölj-tyg med mama i blge. Jag körde bil, hon var opsykologisk 'körlärare' men vi kom åtminståne hem med NYC/London/tyg-till-kuddar och inget annat tyg, hähä. 
Lyckat mission och intressant dag enligt mig.

nu äter jag nudelsoppa & måste skryta lite när jag säger
att jag tjänade över 40 000 släng detta år.


boyz n the hood


10.01.23

lördagskvällens agenda: biobesök och se snabba cash, sen glider jag nog vidare på fest hos filippa. la-aaatero

10.01.21

lazyday, har hunnit:

- dricka kaffe på morgonen.
- springa in sen till psykologiredovisningen, för att sen direkt köra igång, men jag skapade mer ett awkward-moment med min kråkröst än succé.
- plåtade jobb & hade möte - katchi-iiing.
- börjat rita nytt igen,
- titta OTH.

10.01.20

dåliga saker: mitt immunförsvar, min tjocka katt som äter upp glassen, franska, hosta under biobesök när man är 10 personer i salongen, för mycket sjukanmäld-icke-närvaro från syo:n, grå snö, uttjatade låtar och sist men inte minst sandra pettersson. (snälla, var inte en person som googlar dig själv)

bra saker: jag gick upp i tid, mössa istället för att tvätta håret, mamma hämtade mig efter skolan så jag kom hem på 5 min, kycklingmiddag, biobesök med familjen, hugh grant's löjligt roliga karaktär i Morgans.. och imorgon är min sista psykologilektion för evigt!


10.01.19

jag blir väldigt själv-sympatisk när jag är sjuk, därav mina otroligt deprimerade inlägg haha! 

har fotouppgift att göra till imorgon: har just nu 7 bilder av 15 eller något med noll kreativitet i överflöd.  morgondagen bjuder även på en psykologiredovisning med min skrovliga röst som biroll och det känns också toppen.  nu ska jag försöka se ut som en människa, åka på jobbmöte i all hast och sen åka hem till soffan med huvudvärk som bästa vän. hehe. själv-sympatisk som sagt. 

10.01.18

catja åkte ut idag, sad but tactical, och nu ska cimon vinna annars kan jag lika gärna sluta titta på det där värdelösa programmet.

sjukt ovärt att jag inte kan/hostar för mycket för att kunna somna.  ska göra vaniljté innan jag kollar ett till avsnitt av OTH.

10.01.18

har varit keff & irriterad hela dagen pga att jag hostar mig igenom nätterna och bara vill lägga mig under täcket och stanna där till studenten.  jag är så skoltrött så jag är på tippen att hoppa av, bara för att!  att vara sjuk betyder hamna efter i skolan, vilket betyder ständig stress & ångest, och det är lika med martina mårtensson.
swee-eeeeet, verkligen.

nu: sluta vara pessimist och plugga till religionsförhöret imorgon.

jag har världens sämsta mobilkamera



1: sara & olof @ etage någon gång.  2: fasan & jag krökade  3/4: adventsfesten  5: jag & jum jum chillar galet  6: fa & bigsis @ kopparhatten igår  7: hanna & bella  8: pigga killar!

10.01.16

seg/oeffektiv lördag, är fortfarande förkyld men gör det bästa av situationen eller ptja, jag ignorerar situationen.  ikväll blir det kopparhatten med bigsis/massa mer folk så det blir nog trevligt.  see u

i can teach you how to do it


by: icanteachyouhowtodoit


10.01.15

Det är fett irriterande att jag varit förkyld 24/7 i princip ett halvår.  Lite overkill att det aldrig försvinner utan ständigt kommer tillbaka när jag sätter min fot på basketplanen. Plus att jag blir så rastlös när jag bara ska sitta hemma... hmf.


10.01.14

har blivit halvförkyld: hostar hela tiden sådär ofreshyy så att folk tittar snett på bussen & så har jag konstant ont i huvudet och överkroppen eftersom att jag hostar nonstop.  ond cirkel utan tvekan!

ser framemot helgen och sömn.  nighty!

10.01.13

im alive, trots rethosta och lite väl trötta ben. och hjälp vad jag har saknat basketen! dags att bli fit for fight!  nu: ska keka tonfisksallad till middag innan katten äter upp den, hehe, han är hång & tjock. latero


10.01.12

imorse var det mamma som försov sig med cirkus tre timmar, hähä, det var roligt.  

fick reda på att jag har MVG i textkommunikation idag, det var helt klart dagens plus. stannade kvar i minst två timmar i skolan för att göra klart psykologin med emilie & rebecka - bra jobbat! efter det trippade jag ner på stan, träffade på marran och fasan innan jobbmötet och nu ska jag snart iväg på basketträning för första gången på typ... ett halvår.  håller ju på att bli sjuk (igen!) men nu får det vara nog.  jag blir ju aldrig frisk så jag får väl träna sjuk helt enkelt.

... och vi får se om jag avlider efter träningen av utmattning men förhoppningsvis inte, hehehe.


i don't care


10.01.11

first day of school: martina försover sig till 10:45 på grund av att hennes mobil stilla somnade in en sväng inatt, precis så att första lektionen missas.  nu lever mobilen dock igen & jag ska försöka göra någonting nyttigt av den här dagen istället för att sura.

10.01.10

först och främst: grattis på 19årsdagen lisa!  vi firade henne med en god fika på waynes i ett par timmar, det var trevligheter det.

imorgon är det skola & jag har fett mycket ångest över det, men vi får ta det med en nypa salt.  fasan & jag får ju fortsätta sjunga Halo och All The Single Ladies på fotolektionen imorgonbitti i alla fall, hähä. 

10.01.09

oops, min dator råkade få virus så jag har suttit och tvingat bort det ett tag nu, hoppas att allting står rätt till.  är sjukt mätt efter en tacos:middag och har tänkt promenera i minusgraderna mot slätta om en stund för att hänga med fasan & kolo.

men först: ladda klart Dilated Peoples album Expansion Team så det hamnar i min iPod.   have a nice night

i'll probably order soon


10.01.08

det känns inte som fredag & det känns verkligen inte som att lovet börjar rinna ur sanden.

har nyss bäddat i mitt nya, svarta, väldigt fina påslakan i min säng och dammsugit rummet - dagens effort eller vad?  har annars bara chillat hemma och hälsat på currie som numera bor i bjursås igen.  mamma & pappa har sin 16:e bröllopsdag så den planerade tacos:middagen byttes ut mot oxfilé och potatisgratäng - något som inte är helt fel. 
resterande kvällen är ännu oklar. later-rrr


sierra leone


check out my facebook for more pics


10.01.07

facebook har bestämt sig för att inte kunna ladda upp bilder, så ni får vänta med spänning, hähä.  är sjukt trött, så jag vet inte hur kvällen utspelar sig.  nu ska jag lägga mig i soffan: förhoppningsvis blir det middag snart för jag är hungry!


10.01.07

party hos elina igår, det var en ganska konstig kväll, men trevlig.  ena stunden var det chill, sen all of a sudden så var nedervåningen fylld med peeps man aldrig sett förut eller en snubbe som stod och käkade passionsfrukt & sa att han var passionerad, eh.    testade externblixten och tog mycket bilder, så det trillar in på faceb. snarast!

10.01.06

försöker skrapa ihop musik till kvällen hos elina: antingen gillas det eller så hatas det.  nåväl. säkerligen bättre än elinas greatest hits från 1998 eller något i alla fall, hähähä.  kameran hänger förresten också med ikväll, det kan bli intressant.

sitter fortfarande i min PJ och ska ta bussen om 2 timmar, så det är dags att sätta fart.  latero!


10.01.05

ännu en fett icke-effektiv dag men jag gillar'e.  har dock varit ute med amelie och fixat lite buisness inför imorgon, nu hänger jag i köket och gör snabbmakaroner samt försöker (läs: inget enkelt jobb!) hacka loss djupfrysta köttbullar mamma gjort. Gourmet-middag utan dess like.  ikväll: mys med systrarna mårtensson, filmer & paradise hotel!

10.01.04

underhållning på hög nivå är ju att komma hem lite "sent" och upptäcka att pappa har somnat på soffan igen.  efter många försök att väcka honom så får man detta:

pappa - du borde skriva en anställningsintervju
martina - äh, jag borde göra vad?
p - ja, jag ska ha uttagningar
m - vad snackar du om? pappa, är du vaken?
p - men ja, jag drömde om att jag städade och blev ett skelett!
m - gå och lägg dig.


when i look at you


10.01.04

igår gjorde jag och elina ett spontant biobesök och såg Sherlock Holmes, en helt allright film faktiskt.

idag fick jag dra mig upp ur sängen 12:55 för att åka iväg på jobbmöte en timme senare, och efter det tog jag en kaffe på waynes med linda och johan.  gött.

börjar bli sjukt hungrig nu: har inte haft tid att äta någonting idag så jag väntar med spänning på att familjen kan komma hem så det blir middag i hushållet snart... efter mätt mage drar jag nog till elina. vi får nog tvinga linda att titta på paradise med oss ikväll, hihi.

10.01.03

ångesten verkar aldrig försvinna från nyårsafton, man får höra nya grejer hela tiden & man undrar vad fan det är för fel på en själv? trots att det var förra året, hehehe.

sov länge idag, först nu ska jag hoppa in i duschen och efter det börja dra mig mot elinas hus. det blir nog chill.

check out the new years eve pictures at my facebook people


ye, this is what I listened to the most during 2009


10.01.02

Dagarna går som i en fet dimma just nu och jag har noll dygnsrytm och har noll koll på vilken veckodag det är. Har överdrivet mycket att göra, men det blir liksom inte av.  Låg i sängen till halv ett idag och fortsatte drömma på min braiga dröm och har rensat garderoben samt byrån. Inte så effektivt dock.

Är på redigt myshumör men har bara två tjocka katter till hands så jag får väl bita ihop. Man borde sätta ut en annons på match.com snart... ehehe. skämt åsido. 

10.01.01

Känns sjuk att det redan är 2010.  Gårdagen börjades hemma hos sara, vi åt lite middag, lyssnade på 90-tals klassiker och så vidare, haha. Bra förkrök. Drog sen vidare till kopparhatten där jag beställde en öl och sen har jag ett par... ehm, minnesluckor. Dansade, kramades & pussades på tolvslaget som var över på momangen, dricka skumpa, sen fick jag tydligen för mig att överbelasta min mobil med pinsamheter, plocka ut 300 släng för att ta taxi hem men det slutade med att jag tog 701:an till slätta för att sen promenera/falla hemåt. Däckade vid fyra-tiden. Det låter tragiskt, men jag hade ganska roligt, hä.

Gott nytt år peeps

RSS 2.0