09.07.31

Det är fan pinsamt att jag har publicerat 3 inlägg på en dag - jag är sjukt uttråkad? 


Klockan är 19:09 och jag ska vara hos elina om 50 minuter. Dock sitter jag fortfarande i oanständiga kläder, blött hår och allt därtill. Är inte ens taggad på fest längre, alltså, vad e grejen? Min inställning lutar åt att kvällen kommer bli överförfriskad, onödiga sms/samtal kommer uppfinnas och det blir alldeles för mycket etage. Men satan... tagga till!


09.07.31


09.07.31

Gött med sovmorgon, familjen har flytt sin kos över helgen igen så musiken står på högsta volymen i elinas högtalare (!) och jag är mätt på vattenmelon. Idag har jag en sak att göra - skriva jobbpapper, köpa frimärke och posta! Det ska fixas, sen drar jag och the crew ut och röjer hela natten skulle jag kunna tänka mig. Inte illa alls!

09.07.30

Vad är det för dag idag? Det är nog den vanligaste frågan just nu, för inte en enda kotte har någon dygnsuppfattning längre, speciellt inte jag.

Idag fixade jag håret och det blev bra, big time bra, inget mer slit eller utväxt. Luktar gott gör det också. Nog om mitt hår, jag strosade runt på stan i någon timme också för att checka nödvändiga ting. Jag köpte bland annat ett par flipflops och nya lurar till min iPod - ptja du vet sånt därn't riktigt nödvändigt, hehe. Blev dock glad för jag slösade bara 550 släng eller något, så jag överlever.

Såg nyss Saving Private Ryan, yez, den var bra.

09.07.29

Yes, imorgon ska jag klippa mig & färga bort utväxten. Li-iiiite på tiden kanske? Sen måste jag fixa nya hörlurar och annat onödigt/viktiga grejer som jag egentligen inte har råd med. Men iPod-lurar är fan viktigt. Nu är jag trött som ett as, har tittat på Control och lyssnat på Joy Division, varit uppe i för många timmar idag. Så nu, mina vänner, ska jag sova. Vid midnatt. Framsteg.

09.07.29

Jag gillar att min skärm laggar när man vilar händerna mot den, hehehe. Igår fyllde bästa mamsen 50 barre så det firades hela dagen med en massa mat, tårta, osv, osv. Amelie kom till och med hem över dagen, det var bäst av allt må jag säga, jag behövde en liten dos där. Sen idag gick vi upp 05:30 för att skjutsa hem henne till Hallsta igen - jag sov hela resan dit och var typ död när vi kom fram. Undrade vad tusan jag gjorde där, men det var schysst att se hur hon bor, träffa currie och sisådär. Övningskörde alla 2 timmar hem till Falun sen igen. Nöjd tjej.

Men nu då? Vädret är mulet, jag har inga direkta planer, och undrar var fasen denna dagen ska ta vägen?

09.07.26

Åh, är på världens dåligaste humör, allt är kefft och jag o-ooorkar inte. Nej, det gör jag inte. Dissade till och med en spelkväll hemma hos saris för jag var så surig så det vore bara onödigt. Kanske knallar över dit inatt och tvingar sara att umgås med mig då mitt dygn är helt bananas. Nu ska jag titta film och äta middag. Om jag hittar någonting.

09.07.26

Jag har blivit så lat under den här veckan, helt klart. Det har bara varit party, mat och sällskap utan dess like. Men det är gött det med. Dock börjar jag sakna mina föräldrar då jag har lite problem med maten i kylen - det är ganska länsat sen i fredags. Får leva på makaroner och så. Och att mitt bankkort inte fungerar, banken är stängd på söndagar, och mitt nya kort trillar in någon gång nästa vecka = i've got no cash = jag har inget annat val.

Hur som, låg kvar i sängen till 2 idag, sen åt jag makaroner (!) till frukost och pratade lite med amsen. Hon är saknad, hoppas hon pallrar sig till Falun på tisdag den förkylda saken. Senare idag kommer nog Elina & Sara hit, då ska vi fira sista dagen i frihet hemma hos mig eller något. Blir nog superb. Nu: duschen


09.07.25

Det har varit en galen vecka, men jag klagar inte. Dags att slagga?

09.07.23




Idag var jag väldigt sliten, dock började jag piggna till för några timmar sen när B åkte hem då jag hade legat och sovit i ett par timmar extra på eftermiddagen, hehe. Lite sent igår, men väldigt trevligt! Känner mig som en äkta alkoholist nu, och imorgon är det återigen dags! Blir kanon. Nu ska jag fortsätta mitt filmmaraton.

09.07.22

På riktigt: jag missade min klipptid och fick en ny nästa vecka. Mitt hår ser alltså fortfarande inte normalt ut. Vad är grejen med att Gud inte är på min sida dessa dagar? Det dyker bara upp problem, jag hajar inte det alltså.

Nu cyklar jag ner på stan & försöker fixa mitt bankkort. Jippie!  Tur att Bellan kommer hit ikväll, jag behöver lite optimism!

09.07.21

Ja, jag hade en fin födelsedag i söndags med massa bra presenter. Igår ville jag känna mig som 18 barre så det blev Rådhusgården med trevligt folk, relativt lugnt dock.  Mitt bankkort slutade fungera också, fråga inte varför för jag vet inte = jag når inte mina pengar! Skulle in till banken idag, men somnade istället. Sen har jag glömt ställa ut soptunnorna på gatan så det blir problem där med. Idag är jag trött & vill ha sällskap, tror jag tvingar hit någon snart.

09.07.19

GRATTIS TILL MIG SJÄLV & MINA 18 JORDSNURR. Igår festade vi till det rejält, förkrök & traditionell fika hemma hos mig på altanen innan vi pallrade oss upp till Koja där vi krökade ännu mer med trevligt folk. Sen åkte vi vidare till Rådhusgården, jag hade en timme kvar av mina 17 år, så jag fick planka som vanligt haha!  Smidigt där! Klockan 00.00 köpte jag min första lagliga cider, sen drog vi iväg till Etage och dansade loss. Grym kväll helt enkelt! Tack för att mina fina vänner är så bäst hela tiden & att Amelie har varit hemma under helgen!

09.07.17

Hemma från stockholm & sådär, jag längtar tillbaka och vill inte bo här. Men det är sånt man får ta, det blir nog bättre inom kort framtid. Till exempel imorgon då det blir party för fulla muggar och smörgåstårta, det blir typ min första (lagliga) utgång vid tolvslaget. G-GREAT. Sen fyller jag ju liksom 18 år om cirka en dag. Vem klagar!?


09.07.13

Blä, jag gillar inte när allting inte går som jag hade tänkt mig. Det är fruktansvärt irriterande.

Idag övningskörde jag, hämtade tågbiljetterna till stockholm,  promenerade och  rökte vattenpipa hemma hos sara. Imorgon drar jag och kommer tillbaka på torsdagkväll antagligen, ska bli gött att åka iväg och tvinga sig själv att hata falun & alla dess invånare ett tag, hehu. Nä då. Sen blir det helg & jag fyller år. WOHO Sen måste jag verkligen göra någonting åt risbusken på mitt huvud. Tackochhej

09.07.11


09.07.11

Igår blev det 'lagom' mycket förfriskningar, rådhusgården och väldigt trevligt folk. Kvällen rundades av vid halv 3 då jag trampade hemåt efter att ha träffat en gammal god vän! Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men när blir det så?  Idag är jag relativt pigg - förstår mig dock inte på folk som pallar två frostnätter i rad, jag är skadad efter peace and love haha. Ska snart fräscha till mig för att ta en kaffe på waynes med bellan, milla & malin.

09.07.10




Länge sen jag slirade in på hiphop, men nu är jag där igen och jag är fast. För tillfället åtminståne. Ikväll blir det utgång med ett gäng peeps och det återstår om det blir en lyckad sådan. Nu ska det taggas.

09.07.08

Jag har tråkigt, kollade igenom körkortsteori för första gången idag liksom. Checkade även biljetter till stockholm nästa vecka, det blir gött. Got nothin' else to say. 11 dagar kvarstående.

09.07.05

Läser en massa gamla blogginlägg, dagboksrader och musiken som sätter spår så fort man hör en enda ton. Det är knepigt det där med det förflutna som fortfarande sitter fastetsat som presens i livet. Jag saknar alla jag tappat och längtar efter den tiden jag var som lyckligast. Det är enkelt att låtsas, men ännu enklare att ignorera allting som ligger kvar i bakhuvudet och stör.

Nu ska jag iväg och träffa Elina, bli på bättre humör och försöka gilla läget. Pusshäys

09.07.05

Igår var ju spännande! Det styrdes fest uppe på regementet, så det börjades hos Linnea, sen tog vi hissen upp en våning där det fanns mera peeps. Mycket trevligt och sen knatade vi ner mot stan. Ana & jag plankade på Rådis eftersom att jag har 14 dagar till 18årsdagen men sen var det party utan dess like. Men allting har ett slut, och trots efterfester överallt, så dissade  jag det och tog av mig mina klackar som mördat mina fötter och trallade hemåt. Fick dock poliseskort hem till stennäset, vilket var gött eftersom att jag inte rekommenderar att gå i strumporna.

Idag är jag trött, men nöjd över gårkvällen. Har åkt MC till Linnea, hämtat jacka, och nu tänker jag chilla som satan i gatan.  mmmh


09.07.02

Idag har jag stekt i vanlig ordning, dock brände jag mig denna gången, haha! Imorgon åker solskyddsfaktorn på - i sverige! Men det blev en fika på bryggan med Bellan ikväll, riktigt gött så det piggade upp mitt humör! Nu ska jag lyssna vidare på Looptroop's senaste platta, g'night!

09.07.01

GRATTIS TILL KÖRKORTET FASAN. Ikväll hade vi bilfärd runt i flera timmar med tung musik & gött sällskap. Det är såhär sommaren ska vara minsann.

Annat intressant är att jag fyller år om 18 dagar.

RSS 2.0