09.11.30

Kom på att jag måste posta mina jobbpapper idag - alltså måste jag gå ut i regnet på en promenad, hehe, inte så roligt kvällsfördriv. Har även bokat klipp&färg till på fredag, så på kvällen e jag brunhårig. Något som skrämmer mig lika mycket som det tilltalar. Men eh, det löser sig.

09.11.30

mmkey nu är november snart slut också: något som tvingar en att erkänna att hösten är slut & vintern är på ingång. ga-aaanska sick hur fort tiden går.

min lilsis har skaffat b-friend, något som ger mig och amelie prestationsångest, för just nu framstår vi som familjens ungmöer hehehe. fina grejer. plus att jag fortfarande ser min lilsis som 10 år gammal och inte 16 så jag är lite freaky about it, hähähä.

nu ska jag fortsätta dricka kaffe, lyssna på spotify & rita.


09.11.29

dagens bästa som man vanligtvis inte uppskattar till dess fulla prakt: den kalla duschen i eftermiddags, borstning av tänder, min säng, huvudvärkstabletter, vatten, lussebullar och min pyjamaströja. Sweet.
Nu ska jag titta på kidulthood och mysa.

hold up, ch-check it out



1. krök hemma hos lisa 2. elina med sin inövade posé & frallan 3. bussresan hem var rolig 4. koja dog och simmen... såg galen ut. 5. krök hemma hos elina innan WeSC-festen 6-7. Linda är snygg på fotolektionerna. 8. snigga tjejer i casa Björklund. 9. sarisbaris!

varsågoda, här kommer en bildbomb från min fett dåliga mobilkamera.


09.11.29

OK, idag är det verkligen söndag. Gårdagen var fett rolig: förkrök hemma hos lisa, sen rådhuskällaren. Haha, och sen när klockan närmade sig tio över 2 sprang jag och elina och stannade 60:bussen mitt i svärdsjögatan (?) då den var på väg hemåt utan oss. Hehe, vi kom hem till mig, käkade sparris och skulle på efterfest men lilla elajna fick skjuts hem av sin mama istället. Ja, ensam & pigg som jag var drog jag två kvarter bort och kom hem från den efterfesten för en halvtimme sen eller något.

Jag har aldrig haft så mycket huvudvärk i hela mitt liv - det gör verkligen ont att röra på sig. Så nu ska jag dö här i min säng. Latero

09.11.28

Fett seg dag, har ritat en massa och lyssnat på Oasis. Bra musik som ger bra memory-lane-flashbacks istället för dåliga. Sen har jag försökt peppa till mig inför nattens bravader. Det blir rådhuskällaren med goda peeps och vitt vin. Antar att det e en bra kombination som oftast lyckas. Sitter dock fortfarande i pyjamaströjan igen som har blivit nya favoritplagget och kommer som alltid få springa ner till bussen, halvklar och glömmer allting hemma. Men det lö-ööööser sig. Latero


09.11.28

Nu när pappa är hemma igen blir det brutala väckningar på mornarna. Inte fint. Men nåväl, jag lever och har hunnit äta frukost, titta lite OTH och redigerat samt laddat upp vimmelbilderna från igår.  Eftersom jag är så effektiv har jag noll att göra nu, hehe, får nog bli lite MTV.


quite allright, holla g'night


09.11.27

Woho, nu är daddy home! Han kom hem med tunn plånbok, lite mer hår på huvudet och ett många klädesplagg rikare till oss andra! Nu är familjen mårtensson nöjda & belåtna efter sin fair share of USA. Fick abercrombie&fitch parfym, så nu luktar jag sjukt gott, inte för jag gör det annars hehe! Plus en skjorta & tröja därifrån, samt adidas-tröja, en traditionell I love NY t-shirt och sjukt snygga fotografier över new york med ram. Nöjd martina, nö-öööjd martina. Mest nöjd över att ha en pappa i huset igen.

Senare ska jag möta upp elina och få mitt handsmycke, hoppas på en nöjd stund där med men det tror jag säkerligen. Annars ska det bli familjemiddag och inatt ska jag iväg till etage och jobba i vimlet. Så, bli full & tagga till etage. puh' långt inlägg. later



09.11.26

på arenan träffade jag på ett antal snygga människor & jobbet blev klart tidigare än väntat. ibland undrar jag varför jag fått alla mina jobb, liksom, snacka om flyt jag har. soft.

imorgon: sjukt planerad dag med skola, körskola och jobb.
& så kommer ju paps hem med sin tunga resväska!

09.11.26

Är sjukt trött på min musik just nu. Har shuffle på min iPod hela tiden och fortsätter bara att klicka på nästa låt. Hate it. Så-ååå det ska jag ta tag i... snart. Först: iväg till arenan med sofia & kameran för att plåta modevisningen till falukuriren. Latero


09.11.25

Är inte trött som vanligt och gick in på bilddagboken för första gången på typ... månader? Det finns en del fula bilder där. Redigt många. Är det bara jag som tycker det är nya lunarstorm för 95:or? ehehehe.

09.11.25

Antar att det inte bara är jag som tittar på Paradise Hotel? Trots att avsnitten är typ 15 minuter långa, handlar om människor som söker C-kändisstatus och säger saker som får en att undra om de har någonting innanför pallet så är det bra TV.

Annat irrelevant: försov mig imorse.  på fotolektionen labbade vi, det gick bra, alla tycker sara är übersnygg och jag blir nöjd med resultatet för en gångs skull. vi (läs: jag) har städat huset, så nu luktar det freshyfresh, och datan på skräp. Nu är den fett seg, liksom, varför?


09.11.24

Om en månad är det julafton.

Mamma och jag hade tänkt städa huset idag, har inte gjort det på cirkus två veckor då vi har fixat, målat, etc. Vi åt sushi istället.

Snart ska jag ta en riktigt varm dusch, sen göra té, ringa pappa som är hemma på svensk mark igen medan det svalnar och sen göra mamma sällskap framför CSI. Hon älskar det programet, jag är bara väldigt sällskapssjuk just nu har jag märkt, hehu.

entourages best man 'nd queen no doubt


09.11.23


by: david shama


09.11.22

New Moon var överdrivet bra. Trots att de otroligt viktiga-bok-detaljerna-som-man-verkligen-ville-ha-med-filmen inte fanns där ibland så var den så-ååå bra. Nu får jag behärska mitt lilla intresse så att jag inte skrämmer mina vänner... för det är nog möjligt, hehe.

FYI: 60 kronor och 86 öre befinner sig just nu på mitt konto. Jag har aldrig levt såhär torftigt på länge. Det är fan inte kul.


09.11.22

Sov till 12:30 idag, det var inte planen, men det var soft. Har inte varit så effektiv som jag tänkt mig idag, men har gjort psykologin och ska forma min enkät & skriva läslogg till projektarbetet alldeles strax, vilket är bra på tiden. Sen ska jag ställa mig i köket och göra min specialitet: röd-curry-kyckling med couscous. Sjukt gott. Klockan 18.00 är jag i biosalong numero uno och ser New Moon! Jag är taggad.
Och hungrig. Dags att sätta fart på resterande dagen! Latero

09.11.21

Idag har jag varit duktig: gjorde klart fotouppgiften & skrev religionsarbete. Sen fick mårtenssons finbesök från hallsta, vi bjussade på middag så magen sprack & så snyltade amelie på min garderob innan de taggade vidare. Jag är snäll innerst inne som ger henne gamla t-shirts så jag får plats med nya, hehehe. Efteråt åkte jag till slätta och hängde hemma i björklundarnas casa. Tiders!

Nu kom minoz-zzzz och drar tassarna och magen i golvet. Jag rippar nästan hans stil fullt ut och hoppar i säng.

09.11.20

Jag gillar: gran torino med clintan, vanlij-doftljus i hallen, vindruvor och jordgubbsté. Jag funderar på: att tappa mer vett från pallet och skaffa brunt hår, eller lugg, me-eeeen we'll see.

09.11.20

Nu har jag laddat upp en fett lång lista på vad jag har att göra ihelgen. Det är ganska depressing att läsa den, men samtidigt soft för nu vet jag vad jag har att göra. När det är färdigt, då är jag en fullständig individ igen! GÖTT.

Hur som haver: ikväll ska jag mysa med taco, mama och sister. Slipper laga mat, ska dega i fåtöljen - åh vad jag saknar vår soffa och ett redigt vardagsrum - men det blir nog bra ändå.

Sen tog jag nog ett beslut om min framtid idag: efter student, sommar och aussie blir det paris, franska och fransmän.


by: olof

09.11.19

Ja, här sitter jag i vårat tillfälliga vardagsrum, medan mina vänner sitter och är hundra procent redo för lite vampyrer & varulvar i biosalongen. Mhm, New Moon var det ja. Fett kefft. Allt jag har att säga om det.  Nåväl, imorgon är det fredag och min helg kommer gå skolarbetets tecken. Uäh. G'night.

09.11.18

Känner verkligen inte igen mig själv längre. Orkar inte-eeeee.

09.11.17

Idag åkte vi till stockholm med sam:klasserna, vi skulle till en synagoga & armémuseet och ett par timmar fritid. Det regnade konstant, vi lunchade i kungshallen och promenerade runt. Sjukt ovärt kom jag fram till, men nåväl. Några i klassen blev i alla fall lyriskt lyckliga när de såg/pratade/tog kort med några från Paradise Hotel, hehehe. Cool.

09.11.16

Det är dessa dagar jag vill vara en grabb. Mensvärk när den är som godast kan förstöra ens humör på ett ögonblick vill jag lova.

Mörkret gör mig inte särskilt piggare heller, höstdeppen ligger liksom i bakhuvudet och bara rör om ibland, det är drygt. Har massa plugg att ta tag i - kanske ska börja nu. Har hittat ny musik också, Metric, och det är indie den här gången.

09.11.15

Hahahaha, tittade nyss på paradise hotel, det är så kontroversiellt & samtidigt helt otroligt kul. FYI: en snubbe vi träffade i agia napa sökte men fick inte vara med, hihihi. Nu ere Entourage, sjukt rolig serie, älskar Ari Gold, haha. G'night

09.11.15

Jag avskyr dåliga endings i filmer. Nu har jag suttit och tittat klart på en grym krigsfilm, med lite brotherhoods-kärlek också, men självklart så slutar det med att lillbrorsan får reda på att storebrorsan dog i kriget och inte gjorde som han sa - ge upp och åka hem till dem! Sjukt irriterande. Men bra film. Brotherhood of war heter'en förresten.

09.11.15

Rolig kväll: började med förkrök hos elina, sen knatade vi ner till rådhuskällaren är vi dansade och träffade nice peeps till två-tiden. Sen fick vi för oss att dra på efterfest, hoppade på fel hållplats och bangade den idén rätt kvickt. Tog taxi hem istället. Skönt att få sova länge idag. Vaknade nyss: så det blir frukost & krigsfilm pronto.

ps. mamma tycker mitt rum ser ut som en kvart.
detta får mig att vilja städa at the moment.

09.11.14

Ah, bilderna kommer fortfarande inte upp på webben. Nu fick jag maila min boss i hopp om en hjälpande hand, hehe. Ni får vänta gött tills er nuna hamnar på nätet.

Sitter och försöker dölja musiken i högtalarna bredvid mig med michael jackson som vanligt. Mamma målar och lyssnar dagarna i ända. Det börjar bli uttjatat. MJ i all ära, men nu får det vara nog. Jag kör Dizzee Rascal i hörlurarna istället, det funkar nästan.

Annan kul grej: fick ett meddelande på facebook från en tjej som vill ha en av mina bilder som hennes skivomslag. För det första är bilden från en gammal fest, världens sämsta kvalle och tagen i stundens hetta. Förstår mig inte på det hela, men det är kul.

Nu: tagga till WeSC-festen. Tippar på en bra kväll med krök hos elina.


09.11.14

G'morning. Råkade sova lite väl länge idag, men det var gött. Måste ju ladda upp batterierna till ikväll!

Igår var trevligt, vimmelfotograferingen gick allright och jag hade elina som min officiella wingman. Just nu blir jag mest arg på hemsidan där man ska ladda upp bilderna - den funkar inte! Har testat på två datorer här hemma och ska senare idag trippa över till min granne som har en hyperdator. Hoppas det funkar där.

Nu ska jag äta frukost. Latero

09.11.13

Idag har jag varit överdrivet trött hela tiden. Fick ont i huvudet sista lektionen, åkte ner på stan och plåtade inför en intervju, träffade elina och köpte en ytterst ful blomma till min kusin etc. innan jag fick sätta mig på bussen och äntligen åka hem.

Så om 50 min ska jag iväg på 30-års-tacos-middag, sen till kopparhatten för att glida runt och vimmelfotografera. Är glad att jag inte ska kröka, tar en huvudvärkstablett istället och hoppas på att piggna till om ett tag, hehehe. Nu: ringa paps som ska till USA imorgon.

Jo förresten, imorgon blir det wesc-festen trots allt. Söft.

why do we always keep on talking about things like this?


by: registration


09.11.12

Jag har länge undrat en sak. Vad är grejen med alla er moves-tjejer (med blogg), och lägga upp massa svartvita bilder på smala kvinnor i storstäder? Nu har du något att förklara i nästa blogginlägg!  Koja säger sin sak & jag langa honom ett svar!

De tidigare bilderna är tagna av David Shama, en favoritfotograf. Svartvita, smala tjejer i storstäder, hm, det är bara överhuvudtaget väldigt snyggt i guess, det är lite av en dröm. Jag lovar Koja, jag kan variera mig på smala tjejer ute på landet om du vill, hehu!

Idag var jag för övrigt väldigt nöjd över att jag har skaffat mig en varm jacka. It's freezing!

09.11.11



by: david shama


09.11.11

Det var snö och lite frosty ute imorse som följdes av sol hela dagen, vilket är en perfekt kombo. Det gjorde humöret lite bättre.

Dagen började med svenskauppsats, sen fick vi 2½ timmes hål som jag & emilie drack kaffe och gjorde psykologi på - creds till oss - och ett fotoprov på det. Jag och fasan stannade i studion en stund också, hehehe, fint. Kom hem halv 6; fett lång onsdag.  Nu: grey's & vaniljté!


09.11.10

Har fått vimmelfotograf-jobbet nu och börjar redan på fredag @ kopparhattan så tagga till ni som ska dit och var redo på att bli plåtade i ett överförfriskat tillstånd haha!

Idag är det martina-dagen. Mamma bjöd på lite prinsesstårta och ett linne som jag ska byta, hehehe.  Roligt med namnsdag.


09.11.09

Blev på så-ååå kefft humör nu på kvällen. Det blir inte bättre av att jag har noll koll på hur jag ska upp till Dalarnas Tidningar imorgon för att gå på vimmelfoto-mötet & att pappa åker iväg imorgon för att vara borta i tre veckor. Yes. Underbart. Är allmänt opepp på allting nu. :)


09.11.09

Ingen fotolektion idag, ska redigera mina bilder hemma istället, så jag fick sovmorgon hehe. Ska försöka göra någonting effektivt av den här dagen nu: starting with a shower kanske? Sen ut och plåta bilderna som jag borde redigera just nu, haha. Har mest suttit och druckit kaffe tills nu.

Har köpt en väska också för 200 spänn över nätet, har lite ångest men kommer nog må bättre när väskan finns inom räckhåll och inte på posten.


this track is off the hook




Jag gillar den här låten. Jag gillar plattan. Jag gillar Snowgoons.
Blir förbannad på mig själv som låter en människa göra mitt humör kefft bara för att. Sen är jag suris för att amelie åker hem imorgon.
Jag kommer sakna henne. Igen. Nighty!

here comes a bomb of pictures: we danced all night with the class you don't have


09.11.08

Gårdagen var relativt nykter och väldigt underhållande haha! Fick avnjuta en god middag hemma hos marielle, sen taggade vi vidare till etage och skakade loss lite grann. Har nog aldrig skrattat så mycket som igår på lilla med lindafa, hihihi.  Helt allright kväll.

Idag är det farsdag, pappa fick en skjorta & frukost på säng. Mamma har bakat bullar så det luktar gott i hela huset och jag är mätt i magen, hehehe. Har inte haft någonting mer effektivt för mig idag än att läsa Eclipse. Blir nog en promenad med bigsis senare.

F.Y.I - hittade tre videos på min kamera från igår som är typ 4 minuter långa var. Hilarious! Bilder kommer inom kort.


09.11.07

Dagen: hämtade ut New Moon biljetterna (!!), köpte ett par schyssta örhängen på rea (!!), hittade en grym canvas på Gallerix som jag vill ha, fixade bokningen till studentkryssningen och blev förvånad att jag har pengar på mitt bankkonto.

Har bränt en skiva med schyssta beat som går nonstop, känner peppen, nu är det dags att göra sig i ordning och äntligen tvätta håret som är i ofräschaste laget, hehehe.

09.11.07

FIRST OUT: GRATTIS MARIELLE. Som denna brutta har längtat efter sin 18årsdag, nu är den här, och den ska firas ikväll & jag är peppad.

Sov till 12 idag, sju-uukt nice, dock blev jag väckt vid 10:19 av pappa och amelie men jag skrek lite åt dem och sa att det inte e OK någonstans att bli väckt så tidigt på en lördag, hehe. Poopie gjorde mig sällskap. Nu har jag bråttom, ska in till stan med systerklanen mårtensson. Måste skynda, skynda! Latero


09.11.06

Amelie blåste mig idag som fan, helt random var det hon som satt i bilen och körde när jag blev hämtad nere på östra hamngatan idag och inte mama. Det var en bra överraskning. Nu har vi noll frid i det här huset till på måndag när hon åker hem, hehehe, överaktiva jävel. :)

Ikväll ska jag promenera till slätta för att hänga med lite peeps.

09.11.05

Har kollat på 'mingelbilder' från förra årets studentkryssning.
Efter några bilder - några falubor! - så kom man fram till detta:

- 90% ser förjävliga ut, detta kan dock bero på alkohol-intaget. Ju mer, desto snyggare. Eller? En sak att etsa fast i minnet: inte ställa upp på vimmelbilder eller låna cowboy-hatt!
- Peter Siepen gästar: e inte han & hans 50åriga sexpack pensionerat?
- lås hyttdörren, det kan bli roomraiders med kamerateam.

nu ska jag lyssna på snowgoons och titta lite på snön innan jag slaggar.

09.11.05

Detta var en lå-åång torsdag. Skolan, sen satt jag kvar och gjorde religionen innan jag åkte ner på stan med linda för att kolla studentkryssningen... som jag ska åka på! Efter mycket om, men och 'tänk-om-vi-dör' så bestämde jag mig för att inte banga den idén.

Nåväl, fick med mig hem en ny vinterjacka som var lite för dyr, farsdag-present, marielle-present och så bokade jag nyss biljetter till mig & lilsis så vi kan kolla New Moon. G-great.

Ihelgen kommer amelie hem så det peppar mitt humör ytterligare!


A Clock With No Hands


09.11.04

Alltså hur negativ är jag inte? Skulle skriva upp dagens negativa & positiva men jag kom liksom inte längre än den negativa listan eftersom att den här dagen har varit brutalt seg och jag har överdrivet mycket att klaga på. Så-ååå... vi skippar det. OK. Latero!


09.11.03

Yeh, har typ ett jobb som vimmelfotograf nu. Lite taggad e jag.
Råkade sms:a linda imorse i sömnen, sjukaste på länge.
Dricker kaffe och känner hur ett litet hopp byggs upp.

09.11.02

Drog till elina, badade lite bubbel, sen taggade jag vidare till sara där vi tittade på dåliga svenska program och spelade james bond. Fin kombination på den här måndagskvällen. Ska slagga, borde sluta blogga så mycket, hehehehe.

Höstdeppen är officiellt på gång. Får inte tillåta mig själv att börja tänka i de här banorna igen. Det leder ingen vart.

09.11.02

Hjälp. Fick nyss svar ang. vimmelfotograf-jobbet jag sökte på skoj för någon vecka sen och de vill ses i veckan om jag fortfarande e intresserad. Soft liksom men samtidigt, vad fan kan jag om vimmelfotografering? ehhehee.

09.11.02

Bleh, det var tungt att gå upp imorse. Hade tappat bort min iPod också, så jag fick åka buss utan den, vilket aldrig slutar positivt. På G hem från skolan fick jag höra en fin konversation mellan två random tjejer:

1: alltså om man kommer från typ stockholm är man värsta snobben.
2: v-e-r-k-l-i-g-e-n! det är så mycket bättre att komma från falun! vi har så mycket mer att erbjuda i perso-ooonlighet.
1. vi borde skapa en facebook-grupp.

no offence, men vart är världen på väg?


09.11.01

Söndag. Hatar dessa dagar, de för aldrig någonting bra med sig. Har legat i soffan hela dagen och har varit extremt passiv. Det känns som om jag varit med i krig eller något: har en bula i huvudet, skrapsår överallt, mitt knä ser absolut inte ut som det borde och så har jag fett ont i halsen, etc. etc. Swe-eeeeet.

Kom på att det är sista lovdagen, det är skola imorgon, och jag har ett berg av plugg att ta tag i men det känns som att den här dagen är förlorad... hehe.


09.11.01

gårdagen blev ju inte riktigt som förväntat och jag är fett sur över det. Tack vare en baginbox så fick jag tacka för mig och åka hem vid tolv...........

Är så jävla pissed off idag att jag missade årets event, elinas 18årsfest, och typ låg på golvet klockan elva. Underbart. Verkligen underbart. Jag hoppas ni andra hade det soft i alla fall.

grattis lillasyster!

RSS 2.0