10.08.29

sitter rätt upp&ner i min säng, har suttit här i ett antal timmar och bara lyssnat på musik. me-eeen är för tillfället bara uttråkad och sällskapssjuk, vilket är en väldigt dålig kombination. ogillar situationen starkt. funderade på att gå & sova, men vill inte det heller. bra där. [groundation - each one teach one]

10.08.29

väldigt nice gårdag: soft förkrök hos ana, taxi till stan & pitchers där det drogs en öl innan vi styrde mot rådhuskällaren. träffade så sjukt roligt folk, nya bekanta, dansade galet med både händer&fötter i taket och så vidare! tiden rullade på fortare än väntat, en loco efterfest stod på agendan för att fortsätta dansa loss till bland annat nostalgiska låtar från the 90's och gaffla om allt & ingenting. och den höll på tills det var tidig morgon.

har faktiskt lyckats städa mitt rum, bädda rent och tycka om min bigsis a. ingen mer effektivitet idag med andra ord!

yessir, it's saturday and im game as always, see u at rådis ---10.08.28

bleh, stressad som vanligt, ska duscha och äntligen tvätta mitt hår som påminner om Danny Zuko's i Grease - ingenting positivt i den meningen alltså. sen ska jag ta bimbo in auto för att hämta jacka samt fixa-aa lit-eeee inför kvällen.

10.08.27

väldigt värd dag: sov till 14:40, hängt med fasan, tittat paradise hotel med även elina som sällskap, sms:at och varit nerdy, nu 11 timmar senare e jag död fisk. g'night!

sometimes you meet someone a little too late than expected ---

[weheartit]

10.08.26

älskar dagen:efter när man har tid att ta några siestor. harley&jag sov 2,5 tim vid lunch och sen däckade jag igen på soffan vid 6:tiden och väcktes av mampap som var bittra över att jag sov istället för laga mat, hehe. poängen med denna text e att siestor är fett värda.

förutom sömnbristen har jag tittat film, fått besök och facebook:at denna torsdag. ska senare iväg till sarrebonbarre/slätta för lite myz som avslutning.

10.08.26

damn, gårdagen bjöd både på det ena & det andra och slutade upp som en av de roligaste någonsin! pitchers var knökfullt med trevligt folk, vimmelfotade lite, fick gratis öl, drog till etage, dansa-dansa-dansa, träffa fint folk, få lite mer gratis öl, göra bort sig lite, skratta, få reda på att ett nytt damlag i basketen ska bildas och bara ha det allmänt trevligt! en lite oväntad twist på slutet, flera nummer rikare i luren och en fläskläpp är vad jag har åstadkommit.

försöker få hem ps så att bilderna redigeras, sen ska jag nog försöka ta en tupplur med harley nu när han äntligen blivit trött.

10.08.25

min morgon sög: hunden piper, jag har brutal sömnbrist pga honom, får reda på att jag måste jobba ikväll trots allt, har ätit en äcklig frukost och harley har bitit sönder två pennor, mitt tomma (!) ciggpaket, en strumpa och han är fortfarande game.

hoppas resten av denna onsdag blir bättre.

that little, fluffy, wigga is the boss over my life at the moment ---


10.08.24

igår var harley&jag bundisar: vi sov länge, chillade galet osv.  idag väcker han mig genom att i princip hoppa på mig i sängen med min adidastrack (!!) på huvudet runt tio:tiden, sen ere morgonpromenad runt huset i regnet (!!) där han blir helt galen i pallet och lägger krokben på mig så jag faller... rätt ner i det blöta gräset.

pälsjäkeln har även försökt äta upp min frukost två gånger.

10.08.22

hade ställt alarm/rehab på 13:30 men blev väckt av mami vid tolv... ganska bittert. är fruktansvärt trött och imorgon börjar mitt nya liv som hundvakt åt harleyparley som är morgonpigg och kissar inne.  blir inget snooze med den pälsbollen.

nåväl, nu drar jag och gör någonting vettigt av denna söndag.

spontaneous, unexpected, dizzy, unknown, exciting, soft and just a little bit of the regular.

[weheartit]

10.08.21

svar ja: jag är en halv människa today men det var sjukt värt. hade en fantastiskt peppande förfest hos sophia med fint folk innan vi rullade mot hosjöstrand & hemmafest där det var betoning på fest. efter att ha dansat som en galning, sprungit i brännässlor och åkt bil till sophia återigen med frysboxar i knät styrdes det efterfest. hade hursomhaver en grym kväll/natt, tack ni som förgyllde den!

kom hem för en halvtimme sen, har tvingat i mig lite föda och sitter nu uppgosad i sängen med bra 10:minuters:låt. e inne i något övertrött stadie där man börjar bli pigg igen. next up: torka golv i hela jävla huset & sen en tripp med sarre och kolo till sibby/linda.

10.08.20

överdrivet bra låt!

mysig gårdag/natt, men det bästa var att få sova till sen eftermiddag idag! har hunnit hälsa på amelie på shell, fått gratis kaffe och så vidare. mer effektivt blir det inte denna fredag då det snart e dags att styra upp sig själv inför en vild natt som förhoppningsvis bjuder på vin, fint sällskap och röj.

boring blog: but a clean remix with an ugly pic of a good track ---


harley & jag drar till sarre 'nd molly för en försenad playdate. la-aaater


after a cranky morning, coffee and some cigg. im off to blge, the hoooood, with my bsf amelito


10.08.18

ringde subway/husse idag och håller alla mina tummar & tår på att jag ska få börja jobba med kolo och sarre snart. vimmelfotograferingen börjar nästa helg, så beware, jag kommer och förödmjukar/trackar er fulla falubor igen med min kamera pluuuus att jag fortfarande har ledsagar:jobbet. kanske får ett annat foto:jobb också.  alltså, pengar kommer rulla in som det ska om det går bra nu.

ikväll agerar jag chaufför, går på avskedsmiddag hos fina lisa samt drar vidare med tjejerna. bra dä!

sometimes you don't know shit but you just go with it ---

[random]

10.08.17

gud e fortfarande inte på min sida, höll på att köra över min granne idag när hon cyklade rätt framför bilen - sry neighbour! men allting gött liksom, var inte rädda, en sån trafikfara e jag inte.

ligger i sängen med täcket runt mig - älskar mitt täcke och värdesätter det enormt efter sthlmsresan - samt lyssnar på en gammal playlist. e på kefft humör så jag drar till marielle där ligan hänger.

we're home, don't like that, thou i like this track. g'nightttt


10.09.16: smaskar han eller!?

gud är inte på vår sida idag: stressa runt på cityterminalen, fixa ut våra biljetter efter många om&men, hittar till slut vårat tåg, det e försenat, vi chillar, det e ännu mer försenat, vi chillar lite till, går äntligen på tåget, fett kefft tåg men det har öppet fönster, hör att vi sitter på fel tåg, får springa som as till spår 11 som ligger typ längst bort, men sitter nu på det rätta tåget mot falustad....... utan lok. återstår att se när vi rör oss. plus att fazibraz har ett äckligt sår på handen. FUCK SJ.

10.09.15

dag numero trés i stockholm: har hunnit med söder, kaffe i medis, lite chill på gallerian 10 minuter innan de stängde osv. nu har vi tagit det lugnt i lägenheten/linda har fixat sitt hår i någon timme men ska röra oss mot stan igen för att keka. go söndag!

10.08.14

vaknade två timmar senare än planerat i en överdrivet varm lägenhet. under dagen har jag (!!!) och fazan svettats på stan, shoppat en massa gött och så vidare, riktigt trevligt om vi bortser från den tropiska värmen som har slagit läger i stockholm.  nu drar vi till medis, kekar gött och har en trevlig kväll. la-aaaater

10.08.13


on our way to stockholm: sitter på tåget och lökar sönder men har äntligen funnit en plats med öppet fönster hehehe. kungsholmen och en trevlig helg väntar! och btw... JAG HAR ÄNTLIGEN KÖRKORT!!!!!1

10.08.12

fick världens godaste mys:middag hemma hos fazan ikväll med gött sällskap på det. imorgon är det förhoppningsvis en nice fredag den trettonde, åker bland annat till kära kungsholmen med linda. nu ska jag fortsätta se CSI:NY med mami.

10.08.11

när etage styr singelfest har det gått för långt. tack för mig!

10.08.10

istället för att slappa hemma rullade jag in mot stan för att träffa soph/kjelle/bella som fick underhålla mig med deras öldrickande! slutade upp på pitchers där även erkz & anna gjorde oss sällskap där vi lyssnade på sköna historier och annat bullshit. trevlig kväll utan tvekan!

10.08.09

dagens konstaterande:

- saknar skåne, kristianstad/vä och farmor.
- stockholm: åker äntligen dit ihelgen.
- är inne i ett dåligt state of mind & är sällskapssjuk 24/7.
- vill jobba på subway med karin & sarre
- vill på infected mushroom 25 sept.
- måste fundera ut vad jag ska göra med mitt liv.
- SKA ha körkort på fredag.

sökt jobb, tittat senaste entourage, läst teori och chillar galet med nya playlists. längtar till helgen.


10.08.09

dags att söka jobb efter ett antal veckor av att bara rulla hatt?

sunday: the perfect day of doing absolutely nothing

[weheartit]

10.08.08

hade en ganska tradig kväll igår, var allmänt off bara, men det var kul att träffa ligan. råkade sova till halv tre idag, har tittat på film och myst i soffan sen dess haha, så nu ere dags för något annat.

försökte ta en söt bild på min söta hund som behöver duscha, han har fått dreads. funka liksom inte.


10.08.07

4 glas vin & en öl sen var jag borta, in på hemköp onykter, skratta åt ligan utanför, trängas i etage:kön, träffa roligt folk, dricka mer öl, dansa-dansa-dansa, chilla, sms:a, pitchers, få en stor öl, bli livrädd och buren till hissen, skratta, spela gitarr vid baby:butiken, efterfest, leka/prata engelska med en hund som hette alphie, sno en gatusten, gömma gatusten bakom ryggen för aina, bli bitter, sen so-ooooooova och efter det väckt runt 05:00 för att lämna cykelnyckel till en fortfarande aspackad storasyster som fått sin cykel snott och behövde åka hem innan hon skulle ta bussen till stockholm! intressant kväll!

ja, nu blev det utgång trots allt


10.08.07

it's official - martina mårtensson har ingen karaktär längre. en fin förfrågan/en baginbox med elina till DJ Battle var allt som behövdes.

10.08.06

min lur dog någongång inatt - likaså mitt alarm klockan 10:00 - så jag fick sovmorgon tills nu ännu en gång. men jag ska inte klaga: sitter ute på verandan med vattenmelon till frukost, harley som sällskap & snart ere ett avsnitt entourage på det. alldeles för fint!

10.08.05

brutal ångest imorse: men har bearbetat med skön musik, lite sömn, film, tropisk juice och sällskap av sophia. denna torsdagskväll blir inte mer intressant än att sova i en nybäddad säng och ta det överdrivet lugnt.

waking up, feeling anxiety and im obviously not in a good mode. music and cigarettes saved me from everything. tomorrow's a new day ---


[signe]

breakfast outside, weird conversations and i think that some good wednesday:plans are in order10.08.03

redo för min skönhetssömn men kan inte slita mig från sophia's överdrivet softa spellista jag var med och styrde upp idag i brist på mysig/skön musik. nostalgisk, blandad och helt klart en playlist som bevisar hur sjukt bred min musiksmak är. nä, dags att faktiskt sova innan tankarna försvinner åt fel håll igen. g'night

10.08.03

alltså jag slutar aldrig att förvåna mig själv. det blev otippat/spontant besök på måndagsklubben med sophia & ett helt gäng med sköna typer. slutade halv fem imorse, nu måste jag börja fundera på vad som är fel på mig och min karaktär.  soph och jag har använt denna dag till att mysa i skuggan till bra musik.

snart tittar sara, lisa och elina förbi, trevligt avslut på denna dag!

10.08.02

haft skönaste dagen än så länge: vaknade vid ett och var fortfarande död efter helgens bravader men åt frukost framför entourage så jag överlevde situationen rätt väl. har även tagit en långfika med bigsis som är alldeles för bra för att vara sann ibland. ikväll blir det nog nya äventyr som väntar.

10.08.02

tyckte att bloglovin' var världens bästa uppfinning ett tag men nu har jag ångest då det e 135 olästa blogginlägg. ere dags att lägga ner detta en gång för alla eller?

10.08.01

oj, ja, gårdagen var ju bara för fantastisk måste jag erkänna. gott vin hemma hos sara, rådhusgården, cirkus fyra efterfester och kom hem för någon timme sen efter att ha hälsat på hemma hos sarrebonbarre igen. hade riktigt trevligt/roligt/osv och hoppas på fler såna kvällar. är så överdrivet jättetrött just nu så jag ska titta ett avsnitt entourage innan jag sover jävligt länge.

RSS 2.0