11:50

God morgon, vädret ser underbart ut från det här hållet, och nej jag har inte gått upp ur sängen än. Amelie väckte mig för en timme sen den jäkeln men jag orkar liksom inte röra mig än. Riktigt bekvämt här må jag säga. Börjar dock bli lite hungrig... nåja. Planer för dagen, ska försöka hinna övningsköra & antagligen ner på stan en sväng för att fixa lite inför kvällen.  Nu  -  frukost.

Petter med hans senaste album är så jävla bra. Har ni inte lyssnat, så gör det.


00:15

Jag är otroligt duktig på att börja med dåliga vanor under lovet. T ex att vända på dygnsrytmen så jag är pigg som en lärka vid midnatt och trött som satan vid eftermiddagstiden då skolan egentligen skulle slutat. Tjaaa, det är en grej som alltid faller på plats under lov-veckor. På tal om lov, jag har kirrat sommarjobb me bra lön. Så jag är ganska nöjd.

Imorgon blir det en hejdundrandes massa grejer att fixa, hoppas min lön&studiebidrag trillat in på kontot tills dess annars är jag en fattig liten lapp.    & vad tusan ska jag ha på mig imorgon? min garderob är totalt meningslös vid vissa situationer.  därav behovet av pengar!  god natt


19:40

Var precis iväg & hyrde filmer med pappa, det blev Wild Hogs (sett förut, jag älskar den!), The Kingdom (actionrulle med bra kritik, fantastiskt) och någon romantisk komedi som säkert är sådär halvbra men mysig att se. Pappa körde på för fulla bullar och köpte en gigantisk tjåkis godispåse och chips me dipp.  Blir en fet men mysig hemmakväll med familjen ikväll tror jag allt. Satt och pratade lite i bilen på väg ner mot stan, imorgon blir det nog lite övningskörning för min del. Ska bli mycket rüligt, jag som är en naturbegåvning och allt haha, naat. Men nu ska jag slå Bella en signal innan det blir middag, vi hörs

14:45

Vädret idag är utom underbart! Det är helt otroligt skönt ute i vårsolen som är glatt välkomnat till detta lilla land må jag säga. Ska ut och läsa Cosmo ute i solskenet om en liten stund innan den försvinner för dagen. Men innan dess måste jag torka golv i hela huset, gah, inte roligast i världen men med en iPod och snabba vändningar så går det nog ganska kvickt haha! Plåtade Frida & David idag, det var roligt! Ska försöka redigera lite idag om jag hinner, hoppas det blev någonting bra! :)  Men nu - mot moppen!

Hawk Nelson är för mig ett grymt bra poppunk band. Jag tänker på American Pie och våren när jag hör deras musik, haha! Det där med våren sitter ju faktiskt riktigt bra till just nu, så ta och lyssna lite vetja. :)



10:55

God morgon! Hade väldigt svårt att ta mig upp för en halvtimme sen, haha! Skulle mycket hellre ligga kvar minst en timme till... men har planerat in att plåta i studion idag så jag lär göra mig klar och sådär tills bussen går 11:25. Frida & hennes kille har bokat upp mig, hoppas det blir några bra bilder.  Ni får antagligen se något litet resultat här i bloggen och i bilddagboken, höhö, fan måste ju börja redigera lite stockholmsbilder från i början av veckan. Goodie, då har jag något att göra idag - nörd som jag är.   puss

...

00:25

trevlig natt må jag säga, är inte direkt på sov-humör. Kan ha något med o göra att jag sov till 12 idag... hur som. Har suttit och ritat i någon timme nu & har jag tröttnat på något så ere det. Ska krypa ner i sängen med Minoz och läsa lite i min braiga bok. Man tager det sällskap man haver & just nu tycker jag Minoz är ett väldigt bra sällskap. För er som inte vet, så är han familjemedlem á la tjåkiskatt. puss och godnatt

im tired of being something im not

20:25

Tjatja! För någon halvtimme sen kom jag underfund om att jag skulle lämna in en krönika ikväll. Oplanerad som jag är sitter jag här och försöker få ihop något som ens kan våga kallas krönika. Ska jag vara ärlig så vill jag hellre krypa ner i skumbadet jag pratade om tidigare men ack, det får vänta om jag vill kunna överleva nästa ekonomiska månad. Så ja, jag borde väl återgå till det tomma Word-dokumentet nu så jag hinner någon vart innan Grey's börjar för det vill jag då inte missa. Även om det börjar gå liiiite överstyr som t ex Prison Break. Nä, undrar vart den serien tagit vägen förresten?

about it

18:23

Sov till 12 idag, grymt skönt, tog en fika med Linda & Karin och kom hem för lite mer än en timme sen. Nu har A fått något ryck och ska städa huset, fan liksom. Tvinga ut mig på promenad vill hon också, dryg jävel till syrra jag måste ha även om hon är söt ibland.

Pappa kommer hem med mina skor idag, wünderbart!  Jag sitter och planerar lite stockholmsresa till påsklovet som kommer om ... vad ere? 4 veckor kanske? Om än inte tidigare, vore inte fel det. Längtar tillbaka. Satan alltså.  Ikväll? Nä ingenting speciellt på kartan, det blir nog myskväll med skumbad & Grey's Anatomy samt min bok som jag är helt inne i. Riktigt chickflick bok om Hollywood, åh jag vill flytta till USA. Eller varför inte till Grekland & jobba som reseledare på heltid? Fan låter inte fel.

here we go, one more time, here we go

23:00

Okej, ett helt jävla inlägg försvann nyss där jag skrek ut min kärlek till mina nya skor. Jag antar att det var lika bra, då slapp jag skämma ut mig inför hela min stora (lilla) bloggläsar krets. Nåväl. We'll just write it again!

Dessa skor kommer pappa hem med till mig imorgon, riktigt ful-snygga till en början men herrejösses de är helt suveräna på! Kommer bli en stor hit till hela våren/sommaren för mig. Dessa köpte jag själv igår, riktigt söta och bekväma. Skulle vilja ha vår och solsken redan nu men självfallet ska snön ha envälde i detta land så det får helt enkelt bli skolådan & garderoben för dem ett tag till. Så än så länge får jag strutta runt i gamla Lacoste dojjorna, fan det skulle sitta fint med ett par nya sneakers också... hittade inga i sthlm så om lönen tillåter blir det lite span på stan någon dag nu. Nä, nu måste jag sluta med mitt sko-prat. Ni har väl tröttnat för länge sen. puss!

stop & stare, the way you look at me

19:50

Hejsansvejsan, hemma & superförbannad över att jag möts av snöoväder som välkommen-hem-till-denna-skitstad idag. Hade inte varit fel att få fint vårväder istället. Men ska då inte klaga allt för mycket. Hade en u-underbart trevlig vistelse nere i Stockholm, som vanligt, och fick med mig tröjor från Monki, vårskor från Vagabond (ska beställa ett par fantastiskt snygg-fula blommiga därifrån snarast också som inte fanns i stl i butiken!) samt ännu ett nitarband & halsband. Spanade på en marinblå satinjacka från Vila idag också, 560:- för den godbiten. Så jag skippade den. Ångrar mig nu. Ångrade mig redan ute på parkeringen när vi skulle åka därifrån, jävla skit också. Funderar på att beställa där med. Vi får kolla möjligheterna, haha!

Måste ju berätta också att själva starten på resan var inte perfekt & fin som själva vistelsen. Nänä, här ere andra bullar vi snackar om.  Fick duscha i kallvatten halv 6 på morgonen, hinner med buss&tåg mot borlänge men får reda på att vårt tåg till Stockholm är i Mora på grund av lokfel. Förbannad som en gnu får vi vänta i två timmar på Borlänge Resecentrum med en hel hop andra resenärer som vill till huvudstaden. & ja.. alltså jag är inte trevlig vanligtvis på morgonen heller så ni kan fundera ut mitt humör där utan information av ersättningsbussar etc. Men till slut satt vi på ett tåg kl. 10 bort från Borlänge. Ståbiljetter men vi hittade utfällbara stolar vid bistron haha! Tack & lov för det.  Sen kom vi fram runt halv 1 och shoppingen började! Suuuveränt må jag säga.


Ont i fötterna just nu, men det hör till. Det blir myskväll med GossipGirl och I Huvudet På Gynning tror jag allt, låter inte helt fel i mina öron!  Sen har vi ju gjort en massa fina fynd i Stockholm på bokrean så jag läser just nu en grym bok! Har egentligen en engelsk-bok uppsatt på "att läsa snarast" eftersom att vi ska göra en bokanalys i skolan, men va tusan det får vänta till sista minuten som vanligt.

Långt inlägg, så nu ska jag bespara er! Tack & hej!

whenever you call me, i'll be waiting

23:35

Fan. Vi förlorade idag. Mot Ockelbo. Det är en jävligt frustrerande tanke, till och med nu, efter flera timmar sen vi spelade. Jag mådde inte särskilt bra, men fan, det gick ganska bra ändå. Sjukt kul att spela. Men fan... vi förlorade mot Ockelbo.

Sitter och halvsover, känner redan av att jag kommer ha träningsverk som fan imorgon. Ska upp halv 6 för att ta tåget med systrarna mot huvudstaden. Känns u-underbart att veta att man ska iväg för åtminståne två dagar framöver! Laddar iPod & har fixat massvis av ny musik så jag tror jag ska överleva tågresan ner och bilresan hem på tisdag.  Kameran hänger me som vanligt, så förhoppningsvis langar jag lite schyssta bilder sen när jag kommer hem.

Imorgon blir det alltså storshopping hela dagen i SthlmCity, på tisdag chillar vi lite & åker hem. Nu ska jag nog ta och sova lite i mina nya lakan - lövlie! - så får ni ha det jävligt gött dessa dagar.  puss

image232

'cause i want to

12:15

God morgon! Vaknade för en halvtimme sen efter en helmysko natt. Först kunde jag inte alls somna för att Amelie låg och andades på golvet, sen när jag väl kan sova så vaknar jag halv 5 utav att hon snarkar! Nä, jag är inte en fave av att ha en familjemedlem i rummet haha. Vaknade av & till när våra besökare åkte till Sälen och föräldrarna åkte till Stockholm. Och mitt i allt detta vimmel så drömde jag något enormt mycket, helt sjukt konstiga drömmar! Roande på ett vist sätt, men nja, lite creepy var det...

Nåväl, pigg och vaken just nu i alla fall. Har hunnit äta god frukost och ska snart börja packa ihop matchväskan. Åker till Ockelbo för att spela div.3 match med laget, ska bli grymt roligt! Skönt att få röra sig lite också.  Ha en bra dag

....

22:00

Nu har jag & A laddat upp med flott och gott i röda soffan för att se The Pacifier, helt sjukt rolig film haha! Paus för tillfället, om ni inte redan sitter framför TV4 så gå dit med en gång. Annars missar ni något må jag säga.

you're special

19:00

Folk har ramlat in i vårt hus nu, gah, inte pepp på det alls. Har låst in mig på rummet & väntar på middagen. Pappa gav mig och övningskörningen idag en dizz, men det får bli andra bullar nu på sportlovet! Då jäklar!  Förhoppningsvis kommer A hem snart, då kan vi ta bilen och hyra film. Hoppas bara inte att småbarnen som har anlänt ockuperar TVn hela kvällen...


Dagens låt: Allt med Enter Shikari!
Dagens frisyr: fågelbo
Dagens klädsel: blå cheapmonday, linne, cardigan
Dagens händelse: absolutly nothin'
Dagens vill ha: skor, skor, skor!
Dagens drog: musik, det har gjort min dag!
Dagens tråkigaste: att det kommer folk, jag orkar inte.
Dagens finaste: alltså, svårt val.
Dagens köp: ingenting!
Dagens mat: frukost & frukt
Dagens mående: chill
Dagens önskan: att det blir måndag & stockholm!

image231

run away, run away

12:40

30 Seconds To Mars
spelas flitigt, bra band det där.  Planer för dagen är inte så brutalt jobbiga faktiskt, ska ut och övningsköra lite. Får se om det blir lika lyckat idag som förra helgen minus alla panikattacker, jag antar att det visar sig senare haha. Senare ikväll kommer det vänner till familjen från Sthlm, jag letar alltså efter undanflykter i nuläget. Har ni någon åt mig, hör av er tack. Nu kilar jag.

then i did it my way

01:05

Trött, tröttare, martina. Så orginellt. Ska genast slänga mig i sängen och somna in till lite god iPod, imorgon ska jag sova länge. Vääääldigt länge. Minst till 12, oh ja! Fin start på helgen då, absolut. Kvällen var superb hemma hos Malin -  mycket skratt, god mat & massa flott och singstar. Kunde inte varit bättre. Är nöjd. Är på bra humör. Är trött. God natt

tell me, tell me, tell me everything

17:35

Äntligen fredag.  Bra början på sportlovet, ah bästaste (och det finns ingen sådan böjning på ordet bäst, så fatta bra) grejen att säga just nu, sportlov. Det ligger bra över tungan ska du veta, haha!

Tog en sväng med A upp till stallet för att hälsa på currie, länge sen man mötte den snyggingen må jag säga. Nu ska jag få skjuts in till stan och sen ta bussen ut till landet (sundborn) tillsammans med några tjejer ifrån klassen. Myskväll på hög nivå med singstar, som jag för övrigt inte förstår den roliga humorn i!  Det är verkligen inte min grej, inte ikväll i alla fall. Andra kvällar, ja, men inte ikväll hahaha! Tråkiga tjejen. Ah, sen får vi väl se vad som händer. tack & höj

NOSTALGI?  Alltså underbar låt, haha!


the bottom feel so much better than the top

Tänker: på vad satan jag ska skriva om för ämne i min SV-rapport!?
Känner: mig grymt trött.
Tycker: att den här ledigheten kommer i bästa stund!
Vill: göra bra ifrån mig på historia/sam-provet imorgon... uhh!
Ska: påbörja ännu ett projekt á la martina.... igen.
Borde: plugga mera inför provet, men orkar jag?
Måste: en massa viktigt, men pallar inget.  :)
Hoppas: att den här ledigheten får mig att må mycket bättre!
Längtar: efter STOCKHOLM!   & pappsen!

Älskar den här bilden, älskar känslan!
image229

tada-dada-dada-di

23:15

Tusan också, inte ännu en sen torsdagskväll. Illa martina, illa!  Mina små traditioner om att komma sent varje fredag till den otroligt, onödigt, långa svenska lektionen vi har. Läraren börjar bli van & det är inget gott tecken tyvärr, höhö, så ska tvinga mig upp imorgon vare sig huvudet säger sova,sova,sova!

& ni får ursäkta att jag skriver tragiska, negativa och väldigt djupa inlägg. Har haft en tuff vecka. Men nu är det nya tag! Skit samma om ingenting fungerar som man vill, det spelar ingen roll om allting inte faller på plats med en gång. Det är sånt som inte ska märkas liksom. Så; hej, jag heter martina & jag är en ryslig optimist! have a nice night


men ikväll

17:40

Hemma idag på grund av att min mage var inte min bästa vän. Jävla pms. Har dock blivit lite bättre så jag satsar på dans & kanske basket ikväll. Hoppas det står rätt till imorgon. Ganska deprimerande dag, inte bra dag alls. Men jag håller tummarna inför imorgon. Eller dagen efter det. Eller varför inte nästa år? Fredag & helg låter hur som helst jävligt bra just nu.

so, analies

22:20

Jag smyger, jag springer, jag tassar tätt på det kalla trägolvet och försöker få synfäste i mörkret. Det är tomt och ensamt. Ingen ser mig, du ser mig inte. Jag skriker. Det är lite osammanhängande i huvudet, men jag antar att det är meningslöst då min röst sviker. Meningarna jag försöker sätta ihop faller sakta men säkert ner till golvet. Till slut befinner jag mig någon helt annanstans och försöker andas igen.

god natt

simsalabim din stora, lilla tjej

19:05

mums, den middagen var inte att leka med! jag är en riktig grymming vid spisen, höhö, inte.  Nu ska jag krypa ner i ett skumbad för att bara mysa & plugga lite till provet inom historia/samhällskunskap. Måste sätta fart nu, det är på fredag... blir nog långärmat den dagen alltså haha. Im so bad. Nä, men sen blir det Grey's! vi hörs


någon mer än jag som längtar efter sommarens sköna bris?
image227

waiting for your call

17:10

Vårat hus är så fruktansvärt iskallt, vart satan tog isoleringen vägen!? Det spelar verkligen inte någon roll om vi höjer element eller springer runt med en hel garderob över oss, nej, det är så grymt kallt! Kom hit och värm upp mig för tusan!

Galet trött och seg dag, har haft ont i magen ungefär hela dagen. Inte pepp överhuvudtaget då alltså, men bra med lite närvaro i skolan för en gångs skull haha. Har en hel drös med matteböcker och historia/samhällskunskapsböcker som väntar på att bli uppslagna och röjda. Men nä, inte just nu, nu ska jag alldeles strax göra en supergod middag till familjen. Det blir mango-kyckling-sallad med marinad. Det är nog min favoriträtt alltså. Jag älskar sallad & i den här stilen kan det inte bli så mycket bättre, trots att jag ogillar mango haha. Nåja, ska sluta skriva om mat nu och börja agera istället. Erbjudandet om att komma hit & värma upp mig står fast! p u s s

...

21:45

Träningen var nice, springa en massa & bara släppa allting för en stund. Inte fel det alltså. Blev bara så satans förbannad när jag fick vänta 25 minuter på skjuts hem... grr. Sitter och småtittar lite på I Huvudet På Gynning, den tjejen är skön, och varvar med nätet. Sen ska jag duscha, ja jag är så ofräsch som inte har gjort det än, men efter det så måste jag göra klart mitt bildarbete. Det ska redovisas imorgon. Åh vad jag hatar det. God natt på er

slut nu

18:30

NEJ.  Nu måste jag faktiskt peppa till mig lite grann, inte bry mig så mycket om vad alla andra tycker & tänker utan vara mig coola själv. Inte så farligt faktiskt, eller? Höhö. Kollade lite på P&L sidan nyss och om det é något jag längtar efter så ere banne mig det! Det ska bli sjukt kul! många som kommer i år tro?

träning, träning, träning, vi hörs


taking out my anger

15:40

Åh, varför kan man inte klicka på en tagent och bara låta dagarna gå i 190 så helgen och sportlovet är här!? Det är bara tisdag än så länge och jag är trött på allt som har med skolan och vardagen att göra. Råkade försova mig imorse, fick skjuts in med söta A så jag hann till andra lektionen. Great. Seg dag annars, lite för seg.  Träning ikväll, sköööönt,  men jag orkar verkligen inte göra klart mitt bildarbete som jag helst av allt vill slänga ner i soptunnan...

Optimisten har talat.

dietro casa

22:00

Jag har snubblat in i kärleken igen, och det gör jag alltid utan att tänka efter. Jag fumlar, fnissar och blir rosig i ansiktet bara utav att prata om det. Ett, två, tre och hoppsan jag har fastnat. Det är fint med alla söta ord, blickar och alla oskyldiga touchar som egentligen inte skulle ske. När är det dags på riktigt att bara skrika rätt ut, jag gillar dig!!!!1 Och när är det dags att inse fakta, skeppet har sjunkit, det är tid att dra vidare. Egentligen gör ingenting mig särskilt klokare. Även om jag älskar hur du ler, hur du lutar dig mot väggen och din gångstil så förstår jag verkligen ingenting. Ingenting. & jag antar att det hör till.

but i know, it's coming on strong

16:05

Slapp dag i skolan, kallt som bara den dock, gillar inte Lugnets tankesätt över värmen... har inte gjort någonting nu i någon timme & ska packa ihop träningskläder nu för att sen åka på Ung-möte och basket efter det.  Åh, ska nog ta ett skumbad ikväll igen, haha! Detta börjar övergå i beroende... illa alltså, haha.  Jaja, denna veckan har inte mycket att bjuda på märkte jag. Får försöka kirra lite goda planer till helgen.

Jag vet inte riktigt vad som är felet just nu, men jag är inne i en svacka, en kurva. Jag kan inte lita på människor, det finns alltid en baktanke i allting och de flesta har inte den goda sidan inställd. Osäkerheten och misstankarna har blivit mina bästa vänner och jag har ingen aning om varför.  Det mesta går emot just nu & ingenting vill vara på det viset jag vill. Så, vad gör man?

the piano

23:20

Okej, gör er beredda. Långt inlägg om en idiot som faktiskt är författare till denna blogg, så är ni inte intresserade utav att läsa en massa om självaste mig så kan ni klicka vidare. Tristessen lider på högnivå här borta. God kväll


Namn: Martina Helena Mårtensson
Födelsedag: 19 Juli
Hemstad: född i stockholm, bor i falun
Ögonfärg: grön-grå
Hårfärg: ljushårig?
Stjärntecken: kräftan
Skostorlek: det är olika, runt 41-42
Längd: ca 176 cm
Är dina föräldrar skilda? nej, absolut inte!
Skor i dag: lacoste tygskor & and1 basketskor
Mål för året: att bli lycklig, ta hand om mig själv & bli nöjd med livet
Det första du tänker på när du vaknar:  " hur mycket är klockan?"
Piercings: endast i öronen!
Tatueringar: är överskattat, snyggt, men alla har det idag
Vad vill du bli när du blir gammal?  framgångsrik & lycklig
Drömjobbet: fotograf eller chefredaktör på tidning tro det eller ej!
Favoritmat: sallad i all ära
Sport: basket att spela, fotboll/hockey att titta på
Glass: är ingen glassmänniska, isglass på sommaren
Godis: lysmelk!
Låt: wonderwall - oasis
Helgdag: lördagar!
Årstid: höst


Senast du...
Skrattade? Igår vid övningskörningen, haha.
Grät? det var nog förra veckan.
Kollade på film? idag, dirty dancing 2
Drog ett skämt? igår kanske?
Sjöng en sång? idag i bilen, lite grann iaf haha!


Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? nattens mörker
Lyssnar du på musik nu? ludovico einaudi
Vad har du på dig? björnborg trosor + sovtröja me sthlm-summer games


Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol? ja
Rökt? ja
Shoppat? jajamensan!
Bakat? inte riktigt
Motionerat? absolut!
Solat? nej, men det är på G så fort jag får pengar ;)
Pussats med någon? ja
Pratat i telefonen mera än i 60min? ja


senaste impulsköp: örhängen på H&M
bästa promenad: en solig dag runt kålgårn
favoritdryck: sodastream vatten
favoritgata: amatörvägen i tallkrogen, sthlm.
bästa förfestmusiken: all hiphop & RnB man kan tänka sig
reser helst till: varmare länder, vill snarast till USA & Australien
älsklingsljud: tystnaden innan jag somnar
favvosajt: bilddagboken & blogg.se
favoritbutik: ingen favorit - men gillar H&M, MQ och Weekday
favoritgrönsak: det mesta är gott
fikar gärna på: café pralin i falun
favvoskor: mina and1 basketskor, haha!
klädkonto per månad: otroligt olikt för varje månad.
mest överskattade affär: veromoda
modeförebild: människor i tidningar/filmer och modebloggar
mode jag aldrig vill se igen: oj, mycket haha! knästrumpor som sticker upp 1 cm över stöveln?
motionerar: basket och promenad då & då
det dyraste jag köpt: pappa betalar
i min dvdspelare: band of brothers
användbar pryl: cykel


nothing to compare with

19:00

Kom nyss upp ur ett långt skumbad, det har börjat bli min grej alltså. Jag tar med datorn in i badrummet & lyssnar på lugn musik tillsammans med mig själv och mitt skum haha!  Nä, nu lämnar vi det ämnet.  Ni fick höra på en klassisk låt häromdagen från This Is England. ja, denna pianist kallad Ludovico Einaudi från Italien har verkligen fastnat inne på mitt iTunes. Helt underbar musik att koppla av till.   Lyssna, och lyssna på riktigt. Det är grymt.  Fan, jag börjar tappa min coolhetsfaktor där jag lyssnar på hardcore/screamo all day long. Får jobba på det, haha!




nothing

17:00

Ah, vi förlorade matchen haha.  jag blev arg som fan efteråt på grund av ett antal saker så det har varit en ganska dålig eftermiddag... men så kan det vara. Pappa agerade lite fotograf, haha. 

Men nu sitter jag bara och lyssnar på skön musik & tar det lugnt.  Ska nog ta ett riktigt långt skumbad senare ikväll om jag orkar, det är mysigt.  Annars händer det inte mycket i detta hus faktiskt, väntar på maten och jag är hungrig!

image225

i want to be forever young

12:10

Lyssnar på en riktig klassiker, Youth Group - Forever Young. Bra cover på en bra låt.  Söndag igen dårå. Måndag imorgon. Fan det känns inte så bra. Men det är bara en vecka kvar, sen en heeeel vecka ledigt. Hur underbart är inte det? Jag lovar, jag kommer njuta av varje ledig sekund.

Idag därremot blir det hemmamatch mot BK Järva på Gruvrisskolan kl. 14:00.  Kom och heja på Falun, haha!  Vi kommer nog behöva det. Men det ska bli grymt roligt att få spela match igen. Länge sen nu.  Nåja, borde väl börja plocka ihop matchgrejerna nu, hörs senare

image224

gammal, skakig bild på mig för något år sedan haha!

can you, will you?

21:00

Blev till att övningsköra idag, det var himlans trevligt haha! Fick totalt tre panikattacker under denna timme, ganska humoristiskt om jag får säga det själv. 1, jag ska ta en vänster sväng & växla samtidigt, vilket slutar med en nästan-krocka-med-lyktstolpe.  istället för att bromsa på en gång sätter jag igång vindrutetorken. vart tappade jag vettet?  2, vid statoil i slätta, ska ta en vänstersväng och får totalt... 5 kärringstopp. Pinsamt. Jag hade 6-7 bilar bakom mig innan vi rullade vidare. 3, hemma vid huset & ska parkera bredvid carporten. Jag blir galen, gasar, bromsar, kvaddar nästan bilen. Pappa avslutar parkeringen. 

Gick ganska bra idag med andra ord. Kvällen spenderas hemma, själv, och ganska dåligt humör. Men jag tänker inte vara negativ trots det mesta. Vill bara att du ska göra det hela mycket enklare.

Har pratat med min dansk också. Satan i gatan vad vi ska partaja i danmark, hon är cool.


so why, why did you do it

15:00

Mmm, lördag.  Vakna tillsammans med ett upplyst rum och ljud ute i köket, täcket ligger varmt kvar och jag borrar in huvudet i kudden. Fortsätter blunda och tänka på exakt det jag vill tänka på. Uppleva exakt det jag vill. Ligga kvar där i sängen minst en halvtimme helt själv.  Åh, jag gillar det lika mycket varje gång.

Den här låten är en riktig goding, instrumental och mysig. Lyssna på den. Kommer från filmen This Is England som jag såg häromdagen, som också är ganska OK. Ha en bra dag.



i miss you

19:40

yes, ska hem till marielle ikväll och chilla med några andra coolingar.  som jag tycker mycket om!

you're my wonderwall

17:40

Fortfarande bästa låten genom tiderna, oasis - wonderwall, ere någon som inte håller med så då jäklar alltså. På tal om bra musik, jag tog bort min musikspelare då jag antar att de flesta utav er bergis har hatat mig då någon skranglig - dock underbar - musik börjar spelas så fort ni klickar er in här. Så, ja. Jag tog bort den. Kanske kommer upp igen. Men tog bort den för nu.

Är på lite bättre humör nu än för några timmar sen. Avreagerade mig lite med bra musik under bussresan hem & filmen This Is England hemma i soffan. Fint att tillbringa en fredagseftermiddag på det viset.  Mamma kom hem med ett nya påslakan till mig också. Svartvita & fina. Så nu kommer jag sova snyggt också. Planer för kvällen smids på, men har inte riktigt kollen på allt än.  Inte koll på allt nej...

never again, hey, never again

13:20

Jag förstår ingenting utav franskan, jag förstår verkligen inte hur jag ska lyckas kunna detta språk flytande och samtidigt lära mig ett till språk... mitt huvud är som en skoldator. Surrar hela tiden men får aldrig fram någonting nyttigt. Lärare är inte hellre nice, verkligen inte min svenskalärare. Hejdå

it hurts

20:30

Okey, jag erkänner. Mina kvällsplaner ändrades ganska kvickt då tröttheten kom ikapp sen dagens bravader. Skippade dansen och tog ett långt skumbad istället och bara myste i en timme eller mer. Känner mig jättefräsch nu i min Henke-tröja och ska strax krypa ner i sängen med datorn och kolla ett avsnitt av One Tree Hill. Bra slut på en bra dag. Att vara singel är inte så fel ändå, även om det skulle vara underbart att gå och lägga sig med någon annan än sin katt för en gångs skull... men fan. Det är nice. Imorgon är det fredag, och ja, min pappa kommer hem! Jag har saknat honom den här veckan kom jag fram till idag.

Vi hörs en annan gång, hoppas ni har haft en bra dag ni med! n i g h t y


do you think about me now and then

inte illa eftersom att det är valentines day och allt.  






well... yes

16:35

Kan jag ha haft en bättre dag eller!?  Det var varmt och soligt hela dagen förutom sista halvtimmen, lagom bra backar med lite för mycket is i vissa men herrejösses det var en riktigt nice dag. Och nej, detta var verkligen inte mitt sista bjurs-besök i år. Kom underfund om att jag ska ju faktiskt till Idre med danskarna senare om några veckor. Sen får jag & Bella besöka backen snart igen, hon var grymt sällskap om man bortser att jag ser ut som en nörd bakom henne... öh, lååååångt bakom henne hahaha!  Men kul i alla fall.

Är trött, men det blir dansträning senare ikväll i alla fall. Sen ska jag nog ta ett fotbad & bara mysa hela kvällen! PUSS


i hate how much i love you

08:35

God morgon everybody! Uppe tidigt med tuppen och ska snart packa iväg och få skjuts upp till Lugnet av bästa syster där bussen avgår mot Bjursås SkiCenter. Ganska lamt ställe att tillbringa friluftsdagen på, va fan, sälen & trysil vart håller ni hus?  Nåväl, det får bli till senare gymnasieår haha.

Ska alltså upp till backen idag, ska försöka komma hem helskinad då jag ska åka med bella som är uppväxt i svarta och mörkröda backar. Jag håller mig till de blåa & röda, hahaha! Så, ja. Men trevligt ska det bli. Några timmar där skadar inte.

& glad alla hjärtans dag! vad har ni för kärleksfulla planer idag?  om ni har, kom till bjurs & leta efter en tjej i fula skidkläder och ge henne en stor jävla kram.  :) hörs senare


she's not mee

22:50

Vet inte varför jag är uppe, är helt sjukt trött & jag har någon slags växtvärk i benen? Hm, ett förevigt mysterium. Jag växer inte särskilt mycket nu för tiden har jag för mig...

Chill onsdag. Efter skolan hade jag planerat en fika med Elina, det blev det minsann & tillsammans med Marielle samt två klasskompisar till henne på Pralinen. Trevligt var det! Sen tog vi lite bussturer och så vidare innan jag, Elina och Marielle gick hem till M och kollade på en grymt konstig - men underbart rolig - film. Skrattade och hojtade fram till tjugo i åtta då jag inser att min buss hem inom en timme går om, ja, fem minuter. Så, om du möjligtvis var på stan mellan tiden 19:40 till 19:43 så kan du ha sett en andfådd, oattraktiv tjej i high heels på språng mot östra hamngatan där bussen stod.  Och jajemen, jag hann med bussen, bra som jag är hahaha!

Det där med bussar och jag är en lång, ganska misslyckad historia som aldrig vill vända till det positiva. Antingen missar jag bussen, springer efter bussen, hinner med bussen i sista sekund, gör bort mig på bussen eller skriker på bussen så alla tittar på mig. Yes, faluns bussar & jag är inte good together. Inte direkt soulmates om vi säger så.  Dock tycker jag att felet inte alls ligger på min sida, nej, bussarna borde komma i tid och inte tre minuter innan så man missar den. Och busschaffisarna ska hålla ögonen öppna efter desperata människor i nöd som taktiskt nog springer efter bussjävelen och viftar med busskortet. Varför inte bara stanna liksom? Ja. Felet ligger då aldrig på min sida. Tack och godnatt everybody.


who do you know that can fresh me up

19:00

Ah, klockan är sju. Damn. Jag är fruktansvärt ytlig har jag kommit fram till, är på G med en ny design som kommer se hemsk ut men det är än så länge bara en överraskning. Snart mat, jag ska börja med GI-metod som fan. Igen. Puss.



i think, you are, to good for me

15:15

Skönt väder ute, men solen har snart försvunnit för den här tisdagen också. Jag & Amelie ska snart ut på en liten promenad. Sen har jag en hel lista med grejer jag ska fixa ikväll, både skolarbete och annat. Hoppas den här veckan går fort nu, jag vill ha helg!

Alla hjärtans dag närmar sig med stora kliv, har ni alla en valentine nu då? Nä, inte jag heller. Kör på den deprimerande singel-stilen i år igen. För även om dagen närmar sig, så är det de sista jag gör emot dig.

goda dagar är förbi

22:35

Toppen träning helt enkelt, jag var glad & det gick sjukt bra. Eller nej inte sjukt bra, men fan. Det gick bra. Pepp på den här dagen alltså, en sån sjuk vändning i allting! Hoppas det fortsätter lika bra imorgon fastän det ska bli molnigt.

Ah, har nyss sett till avsnitt 6, säsong 5 av One Tree Hill. Det är så grymt, grymt, grymt och jag vill bara se mer, mer, mer.  Det är fan beroendeframkallande... äh, nej nu börjar jag bli pinsam. Millencolin ska ni spana in & deras nya låt, som är jävligt bra den me.  Ska nog sova lite snart. Tisdag imorgon.

Du ska inte få förstöra min dag. Inte idag. Men imorgon. Då är det OK.

i hate walkin' on you!

16:07

Ska alldeles strax kila ner på stan på jobbmöte & sen blir det träning. Är på bra humör, fan vad jag är på bra humör. Tror det var vårvädret som bara peppade igång mig nu på eftermiddagen trots att jag gjorde bort mig på lugnetbussen, hade ont i fötterna och svor som fan för att jag har franska läxa att göra. Men alltså, det var en ganska bra måndag idag.

Tänker: på hur kvällen ser ut.
Känner: mig glad!
Tycker: att solen & plusgraderna ska stanna!
Vill: att träningen går bra ikväll för en gångs skull.
Ska: mysa med nya OTH-avsnitt ikväll igen!
Borde: packa träningskläder snart...
Måste: börja med franskan ...
Hoppas: att veckan blir så bra som jag tänkt mig.
Längtar: efter någon!


image222

in tehhh classroom

09:00

Ny dag, nya tag som bara den. Är positiv till den här veckan. Ska vara det. Eller något.

Somnade tre inatt tack vare koja's tips på en sida där man kunde se nya One Tree Hill avsnitt haha, helt underbart! Var alltså något trött imorse, sov inte många timmar, men är på ganska bra humör ändå.  Fick MVG på ett engelskaprov & har ingenting att jobba på just nu. Grym start på morgonen. Fick nyss min dansk - martines - msn haha, spänningen lider på om jag ska få umgås med en cooling eller en liten, kort tönt som packar med snuttefilten till sverige. Meeeen jag dömer ingen såklart. have a nice day.

i cry for less attention

23:00

Sent, borde gå och sova rent ut sagt men kan inte. Vill, men kan inte. Ska nog lägga mig och kolla på film eller liknande, det brukar liksom sluta så varje söndagskväll. Varför bryta min lilla tradition?

Nä, snacka klarspråk här. Vad kör jag för race nu mera?  Har ingen koll på mig själv längre, jag är fan på botten av allting just nu.  Känner mig helt lost i allting. Dags att inse, dags att gå vidare, dags att bara skippa allt som har med det att göra. Så satans förbannad på mig själv. Att jag faktiskt fastnar i ruta ett varje gång.

i grow up beside someone i don't know

14:50

Jag vaknade upp vid halv elva och var grymt pepp på den här söndagen, så skönt att bara börja dagen med att vara pigg och på bra humör. Ovanligt för söndagarna också för den delen. Tog lite frukost framför tv:n & filmen Linas Kvällsbok - hahaha! Så sjuk film med mycket humor. Har annars bara suttit framför datorn & redigerat bilder från stockholm, sen sjönk humöret då jag inser att jag ligger på botten när det gäller foto. i alla fall just nu. inte bra. nej!  Har lagt ner redigeringen för en stund & har fått i uppdrag att färga mammas hår. Förhoppningsvis brunt och inte grönt, vem vet när jag är i svängarna liksom. 
Ska sluta skriva skit nu, ha en bra dag!

image221

we run this shit

Dagens humör: pigg & glad!
Dagens mående: ganska bra faktiskt.
Dagens borde: börja med franskan.
Dagens frisyr: plattat, fluffy hår.
Dagens klädsel: (pyjamas halva dagen) nu: leggings, MQ klänning.
Dagens planer: städastädastäda, kinamat med tjejerna ikväll.
Dagens materiella vill ha: nya skor!!!!
Dagens längtan: övningsköra imorgon, haha!
Dagens fundering: hur skaffar jag pengar?
Dagens tråkigaste: inser sakta men säkert att jag har noll ekonomi.
Dagens roligaste: familjen funderar på utlandsresa till maj/juni  (yes!)
Dagens låt: fare you well - take me away

image220

don't leave just yet

13:00

Oj, klockan har redan slagit ett på denna lördagseftermiddag.  Grymt skönt att sova inatt, var helt sjukt trött. Mina fötter mår lite bättre idag och jag är pigg & alert för övrigt. Lyssnar på grym musik - lyssna på nya låtar i musikspelaren! - och har precis skickat in ett svenska arbete. Ni vet det där om gudarna som jag skrev klart i veckan, yes, det hade förstörts så jag fick skriva om halva. Snacka om bra start på dagen liksom. Men jag ska inte klaga. Nu är det klart & jag har bättre saker att se framemot!

Dagens agenda, jag måste städa mitt rum. Kläder, stockholms-prylar från igår, tidningar, skolarbete - allting ligger huller om buller och sånt pallar jag verkligen inte. Idag ska det dammas och fixas, brukar köra en fet jävla städning typ en gång i månaden. Yes, jag är en pedant & har fått det från pappsen!  Lär sätta igång nu om jag ska hinna med fler saker idag!

i can something go so wrong

22:40

Åh, ni ska bara veta vilken bra dag jag har haft. Med sina små minus i kanten, bland annat mina fötter som jag nu inte går särskilt snyggt med haha, men alltså ja det har varit en riktigt bra dag. Kom fram runt halv 11 och styrde benen mot Stadshuset & Västerbron, gick sen runt i Stockholm City och fotade samt shoppade lite grann. Tog bussen hem halv 6 på kvällen & hade inte suttit ner under hela dagen så det kändes rätt bra att få åka hem.    Jag+buss=väldigt dålig kombo.  Hahaha, höll på att missa bussen till Stockholm imorse men hann med den i sista sekunden & när jag skulle hem var jag på fel ställe på terminalen och jag sprang runt där som en dåre med mina värkande fötter och ja, men jag är hemma nu så det slutade gott.

Det blev en del bilder, förhoppningsvis bra sådana, ska redigera imorgon hade jag tänkt. Köpte två tee's på Carlings, ett par jeans på Weekday samt ring&örhängen. Ganska schysst faktiskt även fast jag inte hittade exakt det jag verkligen sökte, men va tusan det är inte långt kvar till sportlovet och då jävlar. :) Hittade ett par grymt snygga ballerinas på Vagabond men plånboken sa emot så det får bli sko-shopping på lovet.

Ja, det var en nice dag & jag är ganska nöjd med andra ord.  Nu ska jag nog krypa ner i sängen och sova, är sjukt trött. Var uppe redan kl. 6 imorse. talk to you later!

hey ya

23:40

Är helt sinnessjukt trött just nu, tung kväll & basketen gick as jävla dåligt. Hur som helst. Ska hålla humöret uppe för allt i världen! Imorgon = stor fet foto-dag och shoppa-shoppa-shoppa i stockholm alldeles själv haha! Tro mig, jag känner en person jag inte tröttnar på och det är mig själv. Så det löser sig nog på ett bra vis haha!

Har fixat det mesta inför morgondagen nu på kvällen, så nu gäller det bara att gå upp klockan sex imorgon för att sen ta en buss till storstaden i 3 ½ timme. Alltså det är helt sjukt hur mycket mer restid det är när man åker buss & inte tåg istället. Jävlarns. Men bra pris är det.  men nu ska jag sluta tråka ut er med onödiga inlägg, tack & god natt!

& jag blir fortfarande inte mycket klokare utav dig.  jag vet då verkligen inte alls vad jag ska ta mig till.  gör någonting!!!1

and im so still waiting

17:20

Herrejävlar, och så tog den här veckan slut på ett nafs. Helt sjukt hur fort tiden går, det har redan gått mer än en månad sen jullovet... uj uj uj. Känns bra dock.

Lugn dag i skolan, pluggade andragradsekvationer på matten i B-kursen & jag fattade alltihop. Sånt känns bra för mig, sånt piggar upp ens dag hahaha! Mattegeni som jag är. Fick också reda på vad min dansk heter som kommer hit om... ja sex veckor tror jag? Hon heter, tro det eller icke, Martine. Måste erkänna att hon nästan nådde toppen på namnet där alltså, hoppas hon är en riktigt cool brud. Jag kommer ju faktiskt få stå ut med henne i en vecka här hemma ... haha!

Nåja, ska snart iväg på dans en timme  & sen blir det basket en timme. Skippar sista halvtimmen då jag ska hem och packa ihop mina grejer inför morgondagen och lite sisådär, guuuuud vad roligt det ska bli!  Jag rent ut sagt älskar Stockholm. Bra, bättre, bäst. Älskar all stress, trängsel och människorna. Underbart, haha!
image219

so you get what you deserve

21:30

Jag är sååå körd i mitt huvud just nu, har en molande värk längst in i roten och är sjukt trött även fast jag sov lagom länge idag. Ja, svenskan är i alla fall klar och franskan ligger nerpackad i väskan. Har inga som helst planer på att börja med det nu, nej inte alls!  Ska nog ta och chilla lite nu innan jag kryper ner i sängen. Imorgon - torsdag. Den värsta dagen i veckan, jag verkligen hatar torsdagar!   Äh, fan vad pessimistisk jag låter. Tack & hej!

a mind so bitter

Nu slutar jag, ska ta bussen ner på stan och försöka byta min Miss Sixty jeans som gick sönder efter andra användningen - nice? Nej.  Sen blir det en fika med Jocke tror jag allt!  Sen ikväll måste jag skriva om nordiska gudar och grekiska, nice? Nej.  :) Men jag är då inte bitter!

but maybe

11:00

Inte särskilt trött just nu,  jag börjar kvart över 12 men amelie skjutsar in mig om en halvtimme eller sådär. Annars får jag ta en ännu tidigare buss etc. etc.  Jag hatar busstiderna i Falun ibland. Nåväl, ska inte klaga. Jag fick sova några timmar extra.Idag har jag då bara två lektioner, ännu mer underbart, men kommer missa dom bombsäkert om jag inte gör mig klar nu. puss!

so lucky, so strong, so proud

22:35

jag hörde just Hear You Me över telefon, tack jocke du är guld värd!

hands held high into the sky, so blue

18:10

Sitter och slöritar igen, så sjukt nice!    Har blivit helt down för att jag inte är i stockholm just nu, på väg mot Debaser, men jag får bara försöka sluta tänka på det. Fan jag låter som värsta nörden som inte har något liv förutom JEW, liksom. Skärpning! Jag måste ju åtminståne försöka vara lite cool.

Tänker: på min sovmorgon imorgon, planera busstid?
Känner: mig lagom sliten efter bara två dagar på nya veckan.
Tycker: att alla borde ge varandra en semla eller två idag.
Vill: så oerhört gärna se jimmy eat world ikväll. sucks big time.
Ska:  köra järnet på träningen ikväll!
Borde:  skriva på svenska-uppsatsen om jag vill ha betyg
Måste: komma ihåg specialidrottslappen!
Hoppas: att helgen blir bra. på alla sätt och vis.
Längtar: efter att få en varm kram i vinterkylan!


im taking control

17:10

Ah så var tisdagen över i nedräkningen mot helgen. Dock en bra nyhet, jag börjar inte förrän 12:15 imorgon och har bara två lektioner efter det! Klockrent om jag får säga det själv. Får sova till minst elva, ha ha den ni!  Nu till en suveränt jäävla kass nyhet, som egentligen har blivit uttjatad och inte längre är en nyhet,  jag missar Jimmy Eat World. Men jocke ringer så jag får höra Hear You Me över telefon, bättre än inget eh? Min favoritlåt.

Ska träna ikväll, försöka att springa mycket så jag kan äta den där semlan mamsen köpt till mig med gott samvete! Missar Gossip Girl ikväll, helt jävla sjukt dåligt!  Har träning varje tisdag och missar programmet varje tisdag! Inte bra där. Problem som måste lösas på något vis!

thank you, thank you, thank you

22:30

Nä, blir ingen tidig kväll nu heller. Men jag har klurat ut en grej, har inga vetenskapliga bevis men det är ju gaaaanska trovärdigt när det kommer från mig säger vi.  Om jag inte sover särskilt många timmar, ja 5-6 timmar på en natt kanske, så sover jag inte lika många timmar djupsömn. Då drömmer jag alltså mer! Och det du drömmer bestämmer du ganska bra själv innan du somnar. I alla fall jag. Ah, ah, håller ni inte me mig?

Lite tänkande där alltså. Har mest suttit och ritat ikväll till musik, det är så jävla avkopplande. Inte för att jag ritar snyggt eller så, det blir mest skisser och det är så jävla nice. Något mer ni inte visste om mig kanske! Tack & god natt

will it be like i want it

20:15

Ja, och så var måndagen slut. Jag satt uppe till halv tre inatt och kunde inte sova, satt och kollade på en film istället. Tänker inte avslöja vilken då ni kommer håna mig mer än vanligt, haha! Men nåja, kunde sova efter ett tag i alla fall vilket var bra. Drömde underbart.

Har suttit och skrivit minst 10 sidor dagbok nu, var bara tvungen att få ut allting som finns i mitt huvud en stund. Det var skönt. Även om det fortfarande surrar runt en del onödigheter där inne. Har för övrigt haft en riktigt crappy dag, skulle behöva en miljon varma kramar & snälla ord just nu. Egentligen har ingenting hänt, men det är just grejen. Jag är så missnöjd med allt just nu. Inte bra. Måste rycka upp mig tycker jag allt.


you say what

23:30

HAHAHA, har glömt berätta en lagom rolig grej som hände idag! Detta är ett samtal som jag fick på mobilen idag, läs igenom noga.

Martina - Ah, martina.
En snubbe - hej, detta är magnus från mix megapol.
Martina - öh, ja hejsan.
En snubbe - säg det och vinn!
Martina - ... säg vad? jag har ingen aning. vadå?
En snubbe - är du säker?
Martina - men ja, vadå? jag vet inte.
En snubbe - det var synd, du gick just miste om 1000 kronor! 
Martina - NEJ? Vadå? Seriöst? NEJ!  *idiotförklarad*
En snubbe - tack och hej då.  

Antingen var det verkligen en Magnus från Mix Megapol som ville höra "mix megapol, den bästa blandningen mellan igår ... "  något sånt där jävla skit från den där jävla skit radiostationen. eller så var det någon dryg jävel som busringde till mig och jag kände mig allmänt töntig hahaha!   så, dagens fundering - gick jag verkligen miste om 1000 jävla spänn?

yesterday i found my worst regret

22:45

Sitter och lyssnar på Plus 44, fick ett ryck när jag slötittade på TV nyss och var bara tvungen att lyssna. Det bandet är grymt! Hoppas de släpper nytt album snart, ett riktigt bra sådant!  Vi kör en dagens.

Dagens humör:
på topp!
Dagens mående: lagom söndags-seg.
Dagens borde: ta det som det kommer.
Dagens frisyr: morgonfrillan i guess, haha!
Dagens klädsel: mjukisar!
Dagens planer: inga alls, lite plugg.
Dagens materiella vill ha: jimmy eat world-sällskap + biljetten!
Dagens längtan: efter nästa helg!
Dagens fundering: hela veckans planering.
Dagens tråkigaste: att det faktiskt INTE blir jimmy eat world.
Dagens roligaste: stockholm på fredag för att plåta!
Dagens låt: plus 44 - weatherman



don't think that you could disappear like that again

17:10

Mamma bakade bullar idag, mums säger jag bara! Tog en liten paus nu från alla grekiska och nordiska gudar jag skriver uppsats om. Det är helt galet förvirrande med alla gudar och deras släktträd samt världar, de gifte sig med sina syskonbarn och åt upp sina barn levande och jag vet inte vad! Nä, det är inte coolt. Det blev inte heller någon övningskörning idag men det får bli det nästa helg eller liknande, förhoppningsvis är all snö borta då. Är sjukt trött på den med.

Fryser & myser, nu måste jag fortsätta med mitt svenska arbete.

it's my heart you're stealing

13:40

Känns som en riktigt bra dag med sina plus i kanten, en riktigt chill söndag med andra ord. Satt och diskuterade veckan med mam&pap, det blir inget Jimmy Eat World för mig. Det är ett stort jävla minus till den här veckan, men, jag kommer antagligen åka ner på fredag och plåta mitt bildarbete en hel dag. Glädjerus av att få åka dit! Hinner nog med lite shoppning där om jag speedar på mina fötter och hinner med allt min kamera ska få ta del av. Älskar den staden, hoppas på fint väder också annars går allt åt helvete haha!

Dagens planering i övrigt är att plugga svenska, måste skriva uppsats vilket är ganska tradigt. Men först ska jag lyssna på bra jävla lycka musik & fräscha till mig samt städa till mitt rum! puss

freshhhh

12:30

Nej, nu är jag ute på fel spår igen. Vad begär du av mig?


Blev väckt av amelie för en halvtimme sen, det är väl likabra, men jag drömde väldigt bra haha! Sitter och myser i sängen och mamma lockar lite med sitt nybakta bröd ... kanske blir en liten frukost ändå. later!

the way we do

23:20

Är helt sjukt uttråkad. Jag hatar att bara sitta hemma och göra ingenting, jag vill bli 18 bast och dra ut och dansa hela natten på krogen. Men nä. Vad är en kväll som denna?

Dunkar musik och myser i sängen för tillfället. Ska snart ta en dusch, smörja in mig i bodybutter och bara vara allmänt fräsch efter denna sega lördag. Kan inte sluta filosofera, tänka och vilja träffa dig!

with one more touch

16:20

Vilken seg stund som helst kan muntras upp med denna blogg, jag rent ut sagt älskar den! Underbart, haha! Och förresten, du har inte lust att komma hit och kanske ge mig ett bubbelbad, en massage och kanske en ben&jerrys till det? alltså ja tack.


when does it end

13:45

Ja, som ingen annan speciell lördag.

Dagens humör: otroligt trött och ganska ocool
Dagens mående: sisådär, kunde varit bättre.
Dagens borde: njuta av en ledig lördag och mysa!
Dagens frisyr: ja, inte snygg direkt, en slarvig tofs på huvudet.
Dagens klädsel: mjukisar och man. united tröjan.
Dagens planer: absolut inga alls!
Dagens materiella vill ha: Flera tröjor från Fashion Against AIDS by H&M!
Dagens längtan: efter onödiga ting...
Dagens fundering: hur ser min lillasyster ut i håret? kortklippt har jag hört!
Dagens beroende: vatten?
Dagens tråkigaste: min klänning jag hade igår fick sina knuffar.
Dagens roligaste: gårdagen, haha!
Dagens låt: my heart - the perishers



image218

ch-check it out

01: 45

Förlåt för detta inlägg, jag kommer antagligen ångra detta imorgon. Svängde mina lurviga ikväll, försökte sluta tänka på dig. Men det gick inte. Förhoppningsvis nykter imorgon... match då. Nåväl. BRA KVÄLL, jag är nöjd! Lite jobbigt framåt slutet, men då är det. Bella sover  bredvid mig, nu ska jag slagga. Vi hörs, godnattpuss!

you want some of thiiiiiiiis

DET BÖRJAR ARTA SIG RIKTIGT  BRA HÄR!
nytt bandsläpp igen till P&L och ja tro det eller
ej mina vänner men millencolin kommer! YOU GOT TO LOVE P&L


image217

you can't say no to me

11:10

Nyvaken & superfräsch som jag är ligger jag fortfarande kvar i sängen. Jag bara älskar bärbart. Vad jag inte älskar är vad jag möttes av när jag vaknade, tittade ut genom fönstret, och hittade. En massa jävla vit snö. Kunde den inte bara ha smält bort till idag? Jag hoppas plog-gubbarna är redo för dagen för jag tänker då inte gå på oplogade vägar idag. Hmf. Nej för vet du vad, nu ska jag gå upp & äta frukost!

& den här bilden är från ett Vouge Editorial, hon är 91:a precis som jag. snygg som satan också för den delen. vissa hade alltså guden på sin goda sida under året 1991.

image216

RSS 2.0