berätta för mig hur jag ska kunna glömma




Tog en sväng förbi stan idag med A,  det blev en tee från H&M som var riktigt schysst må jag säga! Nöjd över den drog jag hem till Elina och träffade en massa tjejer, tjillade galet hela kvällen och sisådär. Inte helt fel det heller.  Är hungrig nu & inte alls trött eftersom att jag sov till 1 idag så det blir nog en rulle innan det är dags för sängen.  Pusshöj

fling it out.


foto: marcus ohlsson

Dagens humör: lagom dåligt, men försöker
Dagens klädsel: pyjamas, snart något annat jag lovar!
Dagens frilla: morgonruffs... fortfarande.
Dagens planer: stan med A, ikväll - någonting!
Dagens puckon: Mina skapare

Dagens låt: Nan You're A Window Shopper - Lily Allen
Dagens vill ha: inga problem
Dagens tråkigaste: att jag åt frukost
Dagens finaste: vädret!


problematisk kategorisering

Jag hatar när folk dömer andra utan att veta någonting om dem. Det är bara fel.

Kvällen spenderades hemma hos Bella vid Slussen, malin och camilla var också där! Vi handlade, gick hem, grillade och åt godaste middagen med grillat kött & en stor sallad!  Och självklart lite frukt till efterätt, det var helt klockrent. En suverän sommarkväll må jag säga!  Klockan är mycket och jag sitter redan i sängen, im ready for bed med andra ord. Godnatt!

jag bara saknar




Det har gått minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år. Men fortfarande kan jag påminnas utav en låt, en plats, eller en doft och minnas allting som om det var igår. Jag kan hålla andan och känna mig helt salig. Och det gör lika ont varje gång.

jag ser nu.


Ännu en finfin dag med en massa sol, så jag & lillasyster tog ännu en tripp upp till Lugnet där vi stekte i några timmar.  Jag är alltså inte en blekfis längre, det känns bra haha!  Nu har jag ingenting alls för mig, ska nog ta lite vattenmelon och tjilla loss med ett sex and the city avsnitt. Vad händer annars ikväll? :)


snyggt.



foto: facehunter

flyga över regnbågen, så högt


Snook, MisterCool. Gammal låt som är fööör skön alltså


Grattis mamsen på din födelsedag!  Har varit på stan med systrarna på jakt efter present, bakat en massa gott och haft fika för the big mommie! Tog med mig en ny Fred Perry tröja idag också för 800 pix, inte helt fel alltså. Den är snigg


när ingenting är som förut

Har som vanligt ingenting speciellt vettigt att dela med mig av. Är bara allmänt besviken på mig själv. Hur långt måste man gå innan man inser att man är en idiot? Jag vill bara känna något som sticker ut.

Nu är jag galet trött, men ska tjilla igenom lite SATC innan jag sover.

göm det istället för att se det




det blev en glass med bella & camilla sådär på kvällskvisten, sen hängde jag lite i kålgårn med en massa människor.  helskön kväll med gött folk - riktig sommarkväll i toppform.  nu ska jag slagga gött

jag vill ha ett sammanbrott.

Det är närmare bestämt 47 grader ute i solen, och det är över 35 grader i skuggan.  Rena rama grek-vämen. Gissa vad jag gör? Jag sitter inne i mitt garage, på golvet, där det är som kallast i vårat hus & antagligen i denna stad för tillfället. Varför? Ja, varför sitter jag inne på denna underbara, otroligt varma dag? JO. För jag brände mig igår, och märkte det först imorse när mitt ansikte var stelt och rött som jag vet inte vad. Vi kan ju säga såhär; jag solar bara benen idag.

stekhett med andra ord.

Klockrent väder idag, jag och mamsen fick ett ryck och städade huset imorse. Senare vid ett-tiden bestämde vi oss för att dra iväg till Lugnet där vi kunde pressa som ingenting annat på jorden och jag kunde simma någon halvtimme eller så. Mycket bra för idag hade jag träningsverk, haha!  God middag, fin kväll med tjejerna vid bryggis och det avslutades med en cykeltur hem på gamla goda cykeln.  Nu ska jag och min röda näsa gå och sova med lite billie the vision i öronen, puss


negativitet tar dig ingenstans

Okej gott folk, jag lever, men jag har skavsår och är mör i kroppen efter den lilla löpträningen idag. Det är pinsamt, ja, MEN JAG ÄR PÅ GÅNG.


strawberry swing

Det är så stekhett ute så jag håller på att tuppa av, och då är det minsann varmt.  Termometern visar över 35 grader, och det ska fortsätta såhär hela veckan ut.  Inte illa, inte alls illa!  Idag ska jag dra mitt strå till stacken och verkligen börja träna igen. Det blir löpträning uppe vid stångtjärn och jag vet inte hur det kommer gå, min kondition är ju sisådär utplånad efter månader av uppehåll utav allt som kan kallas träning. Sånt är illa, mycket illa, speciellt nu när det är så varmt haha!  Update kommer förhoppningsvis om jag inte dör på kuppen!

kanoners.

Efter en lång, stekhet dag så tog jag mig en kalldusch och cyklade ner till staden för att hänga lite med tjejerna. Vi strosade runt på stan bland en massa raggare och annat fult folk - med något undantag hihi - innan jag och marielle tröttnade stenhårt och kirrade vindruvor & nonstop choklad för att dra hem till henne en sväng. Nu sitter jag hemma & ska ta ett avsnitt av SATC. 


brejks.

Tog en promenad runt stennäset med Billie The Vision & The Dancers. Helt korrekt gjort, fick huvudet rensat lite grann, och det är alltid bra tror jag allt.  Ska ta mig en titt på SATC nu, och det är banne mig inte helt fel det heller!


det är snyggt

    

    


Bilder: the satorialist, facehunter

det är svårt att säga



Stekte runt på stan med lillasyster idag, sen kom mamsen & vi tog en fika på bryggis. Fick med mig ett par jeansshorts hem samt ett stycke korallfärgad tröja. Imorgon blir det en massa stek eftersom att fina vädret äntligen har kommit tillbaka, det gillar vi mycket!!!!!

nä, nu var det slut igen

Jobbar den här veckan, men det är ju rätt chill faktiskt.  Har suttit och läst 782 sidor i en bok idag, helt utläst för tillfället & för andra gången i mitt liv. Ganska töntigt, men jag grinade en skvätt på slutet och var nöjd som en vessla när sista sidan var färdigläst. Haha, ibland är jag den största nörden i världen.  Men vem är inte det? Nu ska jag sova som en stock och vakna tidigt imorgon och hoppas på fint väder

jag gillar dig, yeah, yeah. yeah

Gårdagen var allt från katastrof till en riktig höjdare!  Är faktiskt ganska nöjd allt som allt faktiskt, först lite pressys på morgonen där jag fick en del från familjen. Sen blev det fika & lite mer pressys med lite vänner som tittade förbi - tack för allt det fina, sötnosar - och sen blev det lite fest på kvällen!  Ganska tidigt kväll, men trevligt!  Bilder kommer inom kort!


vad är det för dag imorgon, vad är det för dag imorgon...


Foto: FashionToast - här har vi en tjej med garderob to die for


Yes, imorgon fyller jag sjutton bast då!  Väntar mig en massa fina pressys från familjen nu, haha, hoppas de känner pressen dingla framför deras panna.  Nåväl, ikväll kommer det fyra små släktingar som vi bjuder på födelsedagsmiddag-dagen-innan istället för imorgon då en himlans massa folk kommer hit på lite tårta och så vidare!  Det blir mumsig mat ikväll,  lax/tonfisk-paket som man äter tillsammans med en massa grönsaker. Helt underbart gott. 

jag säger nej, nej, nej

En otroligt seg dag,  men det är väl det sommarlovet har att bjuda på ibland.  Nu ska jag åka iväg och tjilla galet hemma hos saris i slätta. Låt oss alla hoppas att jag inte åker vilse som en tidigare gång! :) 

såhär kan en dag se ut.






vi vet att du vet någonting

Mitt mobilalarm står på kvart över 9, det känns sådär väldigt jobbigt om jag ska vara ärlig. Låg kvar i sängen alldeles för länge idag, men ska mysa ihop med min iPod alldeles strax! Har suttit och skrivit en massa på en novell, kollat gamla SATC avsnitt och surfat runt överallt med rygg- och magont hela kvällen, otroligt lyxigt. Haha, inte alls.  Vi hörs imorgon för nu skriver jag bara en massa strunt


inte okej, verkligen inte okej

Alla mina noveller jag har skrivit/några jag bara hade hunnit börja på, är borta. Helt jävla borta från min dator. Ingen aning om hur, när, vart, men de finns inte kvar. Idag gillar jag inte mitt liv överhuvudtaget.


UPDATE;
YES, jag hittade mappen! jag överlever gott folk, jag överlever.  nu ska jag göra en backup på allt som finns på denna dator.  hejsvejs

vad ska man göra, vad, vad ska man göra

Jag hade stora problem att gå upp ur sängen imorse, trots det fina vädret som lurade utanför fönstret. Tvingade mig upp efter två timmars gnolande runt halv två tiden. Har ätit vattenmelon till frukost och sitter nu här.  Varför mina vänner - är jag inte ute och solar? Jo.  Jag orkar inte. Och måste man verkligen tycka om sitt liv? Nej. Ibland så, orkar man inte! :)


det är inte smart där jag sitter idag

Det är ju ganska intressant att ens föräldrar tror man knarkar & super upp sina pengar. Spännande liksom. Ska iväg till Elina senare ikväll, det blir lite krök, men ska först äta middag hemma med föräldrarna. Antar att jag måste göra ett litet apperance ibland om vi säger som så. & nu fick vi 9000 rätt i hand efter en gammal båt, tack och hej

vi sitter vid vårt bord och vi e så jävla cool





Lite tjill hemma hos Elina igår slutade med att vi kollade på en 80-tals rysare, åt massa snacks, snackade i timmar och låg och sov runt sex-tiden på morgonen. Jag fick sova till halv ett, sen kom en marielle och en salo och väckte mig - alldeles underbart haha! Har inte hunnit äta mer än några cheeseballs så min mage kurrar efter mat... ska nog göra en fräsch sallad och titta på en gammal disney-film. 

du måste falla för att kunna förlora någonting

Städning complete. Ni vill inte veta hur vi kämpade idag, det var fan förjävligt. Nåväl. Det är fixat, familjen är hemma och allting rullar på som vanligt. Håller på och bränner ut en massa musik på skivor, ja varför då undrar du - jo för att jag verkligen avgudar att lyssna på högsta volym på min stereo som faktiskt är lagom bra. Vilka lyssnar på sina stereos nu för tiden liksom? Ja, jag i alla fall eftersom att min data har dåligaste ljudet.  Ska till Elina ikväll och tjilla lite, det blir bra.

jag väntar på det för evigt om jag så måste

Det blåser ute, en massa moln fyller himlen och det ser allmänt trist ut.  Perfekt dag för att tvinga sig stanna inne och städa allt som går att städa.  En familje-fri helg sätter sina dammiga fotspår, så jag och A har i uppdrag att städa huset innan de kommer hem.  Borde börja snart. Sitter i köket med bärbara, MTV på hög volym som för tillfället spelar en Neverstore låt och lite pyjamas på det.  Nä, nu städar vi.

ingenting alls


jag hajar situationen, tro det eller ej

Spontant krök hemma hos Koja igår med några classmates + simmen, det var bra trevligt må jag säga. Det blev ganska sent så Linnea & Malin slaggade här hemma på golvet. Har spenderat dagen i pyjamas & tittat rulle, vi får se om familjen kommer hem ikväll eller inte. Hoppas på det senare alternativet. Då blir det till att mysa runt här hemma med A med hyrfilm och iskall cola. 
Nu måste jag städa till här hemma, snacka stökigt.

jag gillar listor?

Klädsel
Vad har du på dig idag:
mjukisar & ett linne. blir annat senare!
Vad använder du just nu för skor: just nu - barfota!
Favoritfärg på kläder: alla färger funkar!

Senaste person som
Sov i din säng:
jag eller en katt?
Du pratade med: amelie
Du delade en drink med: måste ha varit Bella, haha!
Du gick på bio med: Amelie & Ulrika
Du gick på stan med: Lindafa

Senaste
Låt du hörde:

Film du såg: PS. I Love You.  Tro mig, boken är bättre.
Mat du åt: en väldigt icke-god kladdkaka...?
Sak du köpte: måste ha varit min nya tischa
Kram: mamma
Puss: hihi.
Fest: lite småkrök i veckan bara. annars skolavslutningen!
Känslan: tankspridd
Ilska: någon dag sen tror jag väl.
Resa: Danmark... eller?
Glädje: igår när jag var med mina vänner
Dröm: något galet ni aldrig kommer förstå
Tidning du läste: Cosmopolitan.
Personen du träffade: Amelie
Personen du pratade i telefon med: Hanna Persson, haha!
Personen du fick sms av: Koja
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig ätit en 7-eleven korv.
Gången du var utomhus: igår
Gången du sov: 6 timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans:
gårdagen

nära himlen


bild: lisa


Ah du vet ibland vill man bara dela med sig av allting. Lite för mycket egentligen, vilket är ganska dåligt eftersom att när man väl har berättat för någon så ångrar man sig och får bara tillbaka likgiltighet eller en massa dumma frågor. Man borde sätta sig vid världens ände och prata mitt ut i ingenting. Ha med sig en spelare som säger; mm, jaa, jo jag förstår, ibland och så snipp snapp slut så är det bättre än någonsin. Måste bara hitta världens ände först.

Kladdis är klar, nu ska jag ta hand om min sjuka sisterrr.

& så var det bara två kvar

God morgon. Eller god eftermiddag? Känner mig allmänt trött/nere idag, en väldigt dålig start på en fredag med andra ord. Men jag piggnar väl till allt eftersom hoppas jag annars ere ju trist.  Det ser ut att bli dåligt väder ikväll = dåligt väder för forna SP1C att röja i kålgårn på sitt egna lilla vis. Får se hur kvällsplanerna slutar alltså.  Men nu kanske det är dags för lite frukost. Puss

javisst så kan det gå

Okej, jag älskar att vara martina mårtensson ibland. he he he, inte.

Det blev vattenpipa & tjill hemma hos Elina ikväll. Det var bra mysigt må jag säga. Cyklade hem och det var ruskigt kallt - det enda dåliga med svensk sommar eller vadå? Men bra väder för övrigt idag, det var inte alls helt fel! Min iPod är för annan information också väldigt levande igen, den funkar som den ska, den fick bara lite... hjärtstillestånd om vi säger som så.  Pussgodnatt

jag vet inte om det är säkert




Jaha. Jag måste då erkänna att gud inte är på min sida när det gäller materiella saker & ting. Nu har min iPod förstörts, på något underligt jävla sätt idag. Jag lyssnade på den när jag trampade in mot stan, men sen när jag skulle hem var den pop, pang, studs - helt död. Vad gör man?

äntligen, tralalala

Det blir en sväng ner till staden med lindafazan strax, måste bara försöka plöja igenom min garderob efter lite klädsel. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda mer än det, men det slutar nog fint i alla fall.


en droppe i havet



Soliga tisdag & 20 grader i vattnet, så det blev ett litet dopp tidigare idag. Nu fryser jag dock och ska snart krypa ihop i soffan och kika på en bra film med lillasyster, ska bli bra mysigt må jag säga. Det är inte riktigt värt att vara på dåligt humör för tillfället tycker jag. Ibland orkar jag bara inte bry mig.  Bra låt för övrigt!  Puss va!

återvänd till skickaren



Det blev en övernattning hos linnea, det var bra mysigt med en massa catching-up to do. Sov inte många timmar, men det var värt. Den här dagen var allmänt lugn och ska snart iväg för att tjilla galet med lindafa, elina och en massa andra coola kisar. Borde skynda på lite grann nu. Puss

i mitt liv.

Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: sur.vädret är bajs.
Favoritgodis: är svag för lysmelk.
Är det nåt du absolut inte äter: lutfisk, örk!
Kläder just nu: mjukisar. gammal elvine-tröja.
Musik just nu: mammas radio.
Vad sa du senast: men nej jag orkar inte mer.
Sommarplaner: tjilla. njuta. sola. bada. vara glad.
Fisk eller badkruka: firrefisk!
Saft eller alkohol: ramlösa/loka.
Hur många kuddar sover du med: tre stycken.
Favoritväder: hösten är underbar. men även sommaren.
Spelar du nåt instrument: jag kan plinka på en gitarr.
Morgon- eller nattmänniska: nightynight va.
Sparare eller slösare: hey big spender!
Bästa film: just nu sexandthecity!
Tror på liv på andra planeter: ja varför inte?
Kommer du ihåg din första kärlek: åh ja.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej haha.
Har du några homosexuella vänner: nix inga jag vet om!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: sure baby.
Ser du på kärleken som ett misstag: absolut inte!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två vackra flickor, en ska strongt heta Chloé.
Bio eller promenad: promenad med mysigt väder.  bio när det regnar.
Är du kittlig: ja, det är sjukt.
Snarkar du? haha, nej det gör jag inte.
Rädd för insekter? usch. spindlar klarar jag inte alls av. panik på två röda.
Äckligaste insekten: spindlar. och andra äcklon.
Det här är jag bra på: att slösa pengar och glömma bort saker.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna trolla.
Vad vill du jobba som? moderedaktör. journalist-någonting. fotograf.
Chips, morötter eller godis? godis kanske.
Pizza eller hamburgare? pizza. med tonfisk.
Skriver du dagbok? ja, den är egentligen dötrist.
Har du nån flickvän/pojkvän? nix!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? tatuering kanske.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) jag är en pedant!
Gungar du på stolen? ibland.
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster.
Hur är din drömtjej/kille? har inte träffat snubben än - rolig. longboard. surf-hair. skön stil. fina ögon. ingen dumskalle helt enkelt.
Hur många syskon har du? två systrar.
Är du rädd för blod? nej inte direkt.
Saltar du på maten? om det är osaltad mat.
Gillar du att sjunga? det händer. men jag är ganska kass.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? sam.språk. jag är väl en nerd innerst inne.
Anser du att du är stark? haha.
Vad gör du om du får hicka? jag försöker sluta.
Röker du? ibland.
Snusar du? inte alls.
Använder du knark? aldrig i livet.
Kaffe, te eller inget? ingendera.

jag är inte ledsen min vän

Sov och drömde konstiga drömmar inatt i Amelies rum. Hälsade på Curt med hela faderullan som bor i hushållet & hade ganska roligt. Övningskörde. Åt en tårtbit. Bloggar.  Vad händer ikväll va?

har du ett äss i din hand

 



Det blev lite shopping idag, inte bara en sen födelsepressy till Amelie som hon måste älska, utan det blev två tee's, en turkos ring, ett par örhängen och en fet hårsprej. Jag är fattiglapp snart, måste spara resten av månaden... tusan också, vi får se hur det slutar rå. Jag är ju så bäst på att ha shoppingförbud. Ikväll blir det krök hemma hos Elina & så tar jag kanske en sväng förbi mina classmates. 

när man tittar på allting är det bara oj oj




Allting kommer lösas och bli bättre igen.
Jag vill ha lyckorus i magen och sväva på rosa moln utan regn. Det saknas frågor och fniss, det saknas tomma lyckliga drömmar och vågbrus i öronen. Kan inte den där idiotiska karusellen bara sluta snurra, för jag har lärt mig att man inte blir mycket klarare i skallen av att försöka fokusera på bilden.  Vi utbyter historier genom våra blickar, men kommer aldrig till en slutsats. Trots det, är du allt och ingenting fortfarande.  (och jag har dåligt samvete över mig och mina dumma ord)


vi tror vi strävar mot samma moln




Dagen har spenderats ute i Stråtenbo med familj och kusin där vi har städat och mestadels målat om stallet där Curt numera skall stå. Inget mera bjurs, nu blir det ut på landet som gäller haha.  Efter 4-5 timmar i stallet gick vi och tog ett dopp i dammen innan det blev pizza & tjill. Ska antagligen iväg om ett stund antingen till Elina eller till... någon annanstans haha! Det blir schysst,  sen e ju denna låt lagom schysst också. Heeeelt klart.

och du sitter på rad nummer tre



Biofilm nummer två denna vecka, åh vad jag verkligen älskar att gå på bio. Helt klart en favoritsyssla emellanåt om jag får säga så. Filmen var bra, från första scenen då Ben Barnes aka. Prins Caspian entrade blev jag helt galen. Herrejösses vilken snygg man.  William Moseley aka. Kung Peter är inte heller så illa. Sa just till Amelie att det är väldigt jävla dåligt att se snygga skådespelare - det är då man inser att man aldrig kommer kunna få snubben.  Godnatt

det är alltid naaaajs



jag vaknade förkyld som en bajs imorse så jag bangade på sundborns turen jag hade inplanerad, det blev lite övningskörning all day long istället med pappa och lite stek med tjåkiskatten på gräsmattan ett tag. nu ska jag alldeles strax äta tacos, göra mig freshhh och klockan nio sitter jag i en biosalong med systrarna bäst för att se Narnia. 

jag står mitt i en revolution



Över natten blev jag sådär dunder-förkyld som de flesta jag vet är just nu, inte alls på tiptop. Har ätit vattenmelon och tittat på SATC avsnitt, men ska protestera mot hälsan ikväll och hitta på någonting. Det skulle inte sitta fel att hoppa ner i en sjö från ett gigantiskt hopptorn med kläderna på, men för tillfället ska jag springa ut och titta på den nymålade byrån som vanligtvis står i mitt rum!

jag väntar på stjärnfall




Nu har jag sett Filmen med ett stort F, och den var mer än bra!  Kan inte göra annat än att älska dessa tjejer alltså, det är en flickas bästa vänner. Nu sitter jag och filosoferar lite grann & klockan är redan halv ett. Ska väl lägga mig om en stund i hopp om att vända tillbaka min dygnsrytm.

RSS 2.0