im just sayin' peace and love ---

Tumblr_l4q5vclnj01qa7sk1o1_500_largeTumblr_l4cls5nyki1qai5pko1_500_largeTumblr_l3wcxzjcls1qbk8nxo1_500_large
by:: weheartit

10.06.30

påbörjar min första festivaldag om cirkus tre timmar, blev lite nervig när det ösregnade men som mitt motto lyder: efter regn kommer solsken!

har en del att göra idag: bland annat gå till the phone house för att lämna in min mobil som jag köpte för en vecka sen... vill dö lite och hoppas jag bara får en ny lur, men tänker inte bli mer bitter än vanligt utan idag står det trevligheter på agendan!


FYI: hultsfredsfestivalen är inställd, what's up with that? tycker synd om typ... koja som har öl för ett år nu.

appetite for consumption ---


10.06.28

har min afrika:klänning dagen till ära då jag kan tippa på att värmen är densamma. startade dagen med att säga congrats till min fina bigsis A som fyller 21 bast, sen styrde vi mot borlänge för att hämta band och sätta upp tält för 99:- styck från rusta. fi-iiiina grejer. resten av dagen har det varit tårta/pressy:utdelning och så vidare.

nu väntar jag på att fazilazan ska sluta och att fotbollen ska börja.


10.06.27

nä: har liksom inte ens ord för gårdagens bravader. gissa vem som ligger som en död fisk i soffan och har gjort det hela dagen? england-tyskland och TV4 är min kompanjon, överdrivet spännande match med låg volym då hjärnkapaciteten är lite lägre än vanligt idag så att säga.

rådis var lika packat som besökarna, jag drack öl, tog mobilbilder utan blixt så de blev blå, våldtog min mobil som vanligt, köpte (antagligen?) världens dyraste pizza på maestro på storasysters begäran och fyllekäkade för första gången i mitt liv, har dock inte vågat kolla hur mycket jag gjorde av med igår - lyckligt ovetande är bäst.

nu måste jag resa mig upp, försöka få ordning på mig själv och åka iväg för att köpa tält till peace and love som kickstartas imorgon. hur i helvete ska jag palla en hel vecka?


10.06.26

... hur tänder man en grill?

10.06.26

sova i nytvättade, fräscha lakan är goddamn det bästa som finns.

runt fyra:tiden trillar det in folk här som ska agera fint sällskap till mig och förgylla min kväll.  innan dess ska jag hinna:

- cykla till willys, köpa jordgubbar/typ mat.
- ta ut pengar
- göra sallad/duka/ställa i ordning på verandan
- vinet ska på kylning
- göra mig representabel
- bestämma kvällens planer
- fylla på pengar @ mobilen

etc.etc.  ses i dimman!


10.06.25

glad midsommar: om man fortfarande får säga så.  jag & linda tog en sväng med rymdis-lil'brushan mot roxnäs med jordgubbar/melon/ananas/gött humör etc. för att fira lite grann i solskenet - otippat nog! trevligt var det i alla fall må jag säga! har även hunnit med trerättersmiddag med familjen, lite överdrivet god champagne hos grannarna och sex and the city.

nu har jag en lurvig, död, relativt nyduschad doggelito bredvid mig i soffan: vi ska vara macho och se die hard innan det är läggdags.


ps: 0-0 i matchen mellan brasilien-portugal. nöjd martina.

parkhäng med smoothie/coffee från waynes, bigsis a och harleybarley. FYI: hundtricket fungerar inte.


10.06.22

vaknade 12.00 sharp och har sedan dess hunnit äta lite sallads:frukost men annars bara suttit med tre mobiltelefoner - en gammal, en lånad, en ny! - och två datorer framför mig.  Jag. Hatar. Teknik. Seriöst, jag har suttit och pillat, försökt installera, slagit telefoner i golvet av aggressioner samt misstag, fått igång min gamla mobil med ett glädjetjut som sedan ersätts av en trasig telefon/depression två sekunder senare. Ingenting vill fungera för mig idag. Nya luren är igång: jag börjar lära mig men har fortfarande engelskt tagentbord och inga kontakter till sms men jag har i telefonboken. En sväng förbi the phone house idag kanske?

Ska nog ta mig en härlig dusch nu, tjata lite på amelie så vi kommer iväg mot någon mysig park/liknande med harley, ipod:högtalare och något gött samt en tripp till WeSC/The phone house. Ja, så får det bli!


10.06.21

... kunde inte slita mig från matchen och tur var väl det!!  portugal kör utklassning så det ryker om det, åh, vilken härlig fotboll och vilken härlig start på eftermiddagen!


10.06.21

hehe, igår var det undercover:spaning med chips, she's the man, asgarv, sockerkick av mer, elina och linda. en väldigt underhållande sak som man kan sysselsätta sig med under sin ledighet eller som för mig: en tid mellan två jobb.

dagen bjuder nog på lite sällskap av lindafa och min dryga, men otroligt söta doggy halle bon balle! måste slita mig från portugal:nordkorea.

10.06.20

okej, lite confession nu: jag tittade kanske tio minuter av den en-timmes-bedrövligt-långa-vigseln igår. mamma och pappa satt bänkade för att se boxer-robert & silvia juniors giftermål så jag tycker inte att det var mer än svenskt att se några minuter för att sen återgå till fotbollen.

mmmm, känns bättre nu när ni vet, ehehehe.

gårdagens kväll bjöd på parkhäng, lite vin, lite gott sällskap och rådhusgården. regnet som senare öste ner gjorde att peppen försvann lite, drog på en efterfest jag inte pallade och hade turen att få skjuts hem runt fyra:snåret för att sen sova götte i min säng/vakna pigg idag.

10.06.19

bojkottar det kungliga bröllopet totalt idag, för vad fan händer med all bröllops:choklad, bröllops:tidningar och viktoria/daniel:barbies imorgon? precis. congrats, men vilken jävla idioti. 

hur som haver, för att inte låta alldeles för bitter hehe. slötittar på fotboll, redigerar gårdagens bilder och dricker juice. ikväll blir det antagligen lite krök.


10.06.18

för att inte låta min lilla besatthet/även kallat stort intresse ta över: men kristen stewart och taylor lautner kommer till stockholm om typ ett antal dagar och någon lycklig svennebanan kommer få träffa dem, jag är li-iiiite bitter att det inte är jag. filmen har premiär om 12 dagar, jag funderar på att läsa igenom böckerna ännu en gång innan dess... så, vad säger ni, rehab härnäst?

ikväll ska jag vimla för sista gången, dock återkommer jag med min extremt dryga kamera och fjäskiga nuna i höst innan jag säger upp mig för gott! startar med lite bubbel hemma hos sarisbaris: härligheter!


10.06.17

tröstshopping är en tradig människas bästa vän. idag ska jag och bigsistrr tagga in mot stan i det fina vädret för att kolla ny lur, iPod:högtalare, carlings 50% rea ännu en gång för att hitta ännu mer gött och så vidare. låter som en bra idé enligt mig. kanske även tar en glass på 47:an endast för att se fazbraz i hennes keps och korta skjorta.

F.Y.I: som arbetslös är man en slav i hushållet. bummer.

för jag måste va ärlig, måste måste bara va det, måste följa den vita kaninen nu vart den än tar mig. ---


10.06.15

yes: idag kom ångesten och bitterheten efter studenten.

dagens prestation var att städa garderob och rum, så nu måste jag spendera lite kontanter jag egentligen inte har på nya plagg som kan fylla ut. och fotbolls:vm såklart, förstår inte varför ingen av mina kompisar gillar fotboll, det är nog det bästa tidsfördrivet någonsin.


10.06.14

studentbal igår: trevligt roligt, lite regn, lite för mycket alkohol för dyra pengar, allright mat, dans osv! känns helt galet att studentveckan är över, jag räknas officiellt som en arbetslös numera.

sov ut till halv två idag, bästa på länge! nu ska jag iväg till sarisbaris och hennes hood för lite trevligt sällskap som kan håna mig för mina berusade misstag, hehehehe. latero

it feels so god damn good ---

jag insåg just att min student:countdown inte längre behövs.

10.06.12

studentdagen i stora drag:

upp tidigt, fixa & tagga
champagne:frukost med sp3c på slussbruden
upp till skolan: få en sista baugette/skriva i mössor
fotografering
lökig bussresa/kyrkan:vistelse
utspring (!!!!!!)
åka flak/röja galet/nästan tappa rösten
tralla runt på stan och skrika ännu mer
åka bmw i regnet m. elina/lisa/filippa
studentskiva med god mat
förkrök med SP3C i stennäset
rådis, men lämnade för etage tragiskt nog
etage/vimmelbild/osv.
efterfest x 2


kom hem runt 10:30 imorse, sov till 15:30 och har ätit vattenmelon. ikväll ska det mysas och njutas av att jag inte har skola på måndag eller någon annan måndag heller för den delen.

10.06.10

med ca två timmars sömn i bagaget var det studentlunch idag - väldigt trevligt om vi bortser från bakfyllan/att jag nästan somnade lite av och till. det tidigare blogg:inlägget bevisar hur kul jag hade igår, men vi vet alla att martina mårtensson, alkohol och teknik inte går ihop.

konstaterande nr ett: jag borde inte vara ägare till en mobiltelefon.
konstaterande nr två: gå aldrig in på datorn i berusat tillstånd.
konstaterande nr tre: jag är tydligen numera lättpåverkad...
konstaterande nr fyra: nudelsoppa är bäst dagen efter
konstaterande nr fem: jag tar studenten imorgon (!!!!)

nu ska jag snart tacka för mig, lägga mig, ladda om batterierna för morgondagen som ska vara regnfri och bra.


10.06.09

studentveckan är i full rulle: idag fixade vi våra lakan till vagnen, förkrök hos paula i hosjö och efter det drog vi oss mot etage. alla var galna med sina studentmössor, dansade och jag träffade sjykt mycket roligt folk. gillade kvällen/natten men det är dags att sova för att piggna till inför studentlunchen om några timmar. latero-ooo.

10.06.08

gårdagen bjöd på mösspåtagning! sjukt underbart att få sätta mössan på huvuden, kalla sig för student och skrika ut hur jävla lycklig man är. mmh, skön känsla.

sen dog min mobil:skärm - skön känsla över. efter två timmars nervöst sammanbrott så lånade jag amelies gamla, utan några som helst nummer, drog på mig kläder, satte mössan på plats återigen och åkte till jana för att bli berusad och på bättre humör.  lyckades med det kan jag tala om: först ut var etage, ett totalt misslyckande som bjöd på äckligt dött kött. så vi styrde mot älskade rådis istället, där glömde man självklart bort att det bara var måndagsklubben så de flesta var nyktra. lite pinsamt, men det e bara att ladda om inför onsdag.

ska vara på tårt:fika hos min lärare/med klassen om en halvtimme. känns li-iite tungt men det e bara att resa sig upp från soffan.

10.06.06

har ingen aning om varför jag fortfarande är vaken eftersom att min hjärnkapacitet är som myrornas krig på tv. lyssnar på the tallest man on earth och gosar med världens sötaste harley som kom hem till oss igår! det går inte att slita sig, hur trött jag än är. men nej, imorgon är en ny dag, promenad runt huset med H innan läggdags!


10.06.06

sinnestillstånd: trött/sliten/bakis:fulhet. det är officiellt ett under att jag har överlevt denna helg. roligt, men ack lite suddigt också.

min mobil har halvt gått sönder, stänger av sig och härjar, så det skulle ju sitta fint med en iPhone eller mobil-som-fungerar snart. är något rädd också över vad det togs för bilder igår, bella hade kamera, jag hade antagligen poserna. illa & återstår att se. tippar på avtagg.

söndagen bjuder på grillat/strips/bea:sås till middag, några godisar till efterrätt och fotbolls:vm till det. inte helt fel om ni frågar mig när jag i princip levt på öl de senaste två dygnen.  men det är bara att ladda inför morgondagen, då är det mösspåtagning och fest på det.


perfect music for the day:after the other crazy one, right ---


10.06.03

alla har sommarjobb förutom martina mårtensson, men jag ska inte deppa för det, nu börjar fotbolls:vm!  äntligen, nu kan jag bänka mig med brasilien/england/portugal/frankrike etc. och bara njuta.  götte, bakis:söndagen är planerad.

ikväll blir det dock andra planer, ska svira om och promenera till linda där vi tar oss en öl eller två innan det blir kopparhatten. ska vimmelfota, sen stanna kvar, hehe. gillar mitt jobb ibland.

hunk:varning på falun förresten, var har alla hållt hus under vintern?! är tyvärr väldigt seriös för tillfället. latero-ooe

10.06.03

ännu en skön dag:

+ solsken, typ 25 grader, gött!
+ sommarkläder/shades är givet
+ sista FK:mötet någonsin
+ fazbraz:sällskap i solen med coctailtomater/vitaminwell
+ balskor fixade
+ helgens planer
+ 2½ men 

- sista FK:mötet någonsin!
- SMHI säger att det ska regna under hela studentveckan
- killar me tubsockor över vaderna till shorts, what's up with that?
- min ekonomi börjar redan sina...


sunshine everyday, you just gotta take it as a good one and live a little more than usual ---


10.06.02

sjukt varm/nice/soft dag: plåtade streetstyle, solade, träffade fazbraz osv.  kvällen var så keff den kunde bli: bråk, G i engelska, no shoes, osv.

snart åker jag spontant till etage med linda och annat sällskap för att få tillbaka mitt fina humör. total:deprimerande att man måste till etage för att få sig ett gott skratt, hehe, men ändå.  latero


10.06.02

hej juni! kör på den att jag lägger undan stressen över studentvecka:outfits/problem osv. och njuter lite av dessa soliga dagar som moder:natur numera bjuder på.

idag har jag äntligen (!!!) klippt/färgat håret, har iofs överdrivet mörkt hår men det är mycket bättre än min tidigare såkallade frisyr. min kära frisör såg lagom rädd ut när jag rusade in där, lite försenad efter en lite för lång sovmorgon, med barbiehår/kråkbo. har även hunnit sola, titta på sex and the city 2 med marielle samt ännu en gång gjort min specialitet/haft ett besök på rådis. ikväll liknade det mer ett mellanstadie:disco så jag rullade hemåt ganska fort.

nu ska jag sova, tandläkarbesök imorgon klockan 10, som jag inte ska försova mig till. även om det vore nice att slippa det, ehehehe. g'night

RSS 2.0