sitting in the couch, trying to decide if im worth it or not.

Första snön föll idag, & nej jag är inte överlycklig som vissa andra. Jag hatar det & jag är inte alls sugen på snö, slask, mörker och kyla. Hösten har ju precis blivit accepterad,  what's up with the snow!?

Dock vågade jag mig ut i vädret för att ta en latte med linda på prallen & chilla lite, det var sweeeeet. Sen kekade familjen takeout-sushi & det var göttans!  Ikväll har jag noll planer, så det får väl bli en hederlig hemmakväll, lagom trött på den biten om jag får säga det själv.

superb, yes it's absolutly wonderful.

Amelie & jag sitter och spelar in röstmemo på våra telefoner -  & nej det är inte coolare än det låter.  Kom hem från stan för ett tag sen, tog med mig ett vitt linne hem samt en ring som egentligen kostar 100 släng men jag fick den för 50 då det satt en fejkad rea-lapp på den. Tasky för butiken, underbart för mig.  Sen har jag kirrat gratis sms, så tracka mig nu folk.  0705955430.

show me love. show me life. baby show me what it's all about.

Det känns som att hela mitt höstlov går åt till att sitta hemma & vara asocial, på myshumör med för många filmer och umgås för mycket med min familj än normal mängd, vilket är ganska skrämmande. Det måste ske en drastisk ändring på detta tror jag.

Såg nyss Chocolat, den filmen gillar jag. Johnny Depp är alldeles för snygg i den & man blir groteskt sugen på choklad. Inte helt fel det inte!  Blir även otroligt påmind om min franskalärare... hm.  Anyways, ska börja titta på En Vampyrs Bekännelse nu, har sett den för några hundra år sen och den är också riktigt bra om jag minns rätt.  Ska bli kul att se den igen.  Shit, ni - mina otroligt få läsare - får fina filmtips av mig nu för tiden. Ta vara på skiten.


so wave your hands, and tell me something i don't know for now.




underbara bilder.  den hypade Alexander Wang
 kavajen på bild nummer ett & fan det finns en
 baktanke över att den har varit så hypad - snyggt.

when you have nothing to lose more than yourself.

  • chemical vocations nya platta snurrar, och den är suverän!
  • har bakat godaste bullarna med lilsis idag - göttis värre utan ett enda vredesutbrott, points för mig själv må jag faktiskt säga, bara sådär!
  • det är spännande avsnitt på desperate housewifes ikväll
  • har redigerat en massa bilder, jag lär mig nya ps i ett nafs, och det ligger på bilddagboken för er som inte har någonting alls att göra och är intresserade av att göra något, eller nåt sånt.
  • idag är jag faktiskt på ett ganska bra humör.  lyckliga känslan försvinner väl om ett tag, men just nu är det faktiskt helt okej. helt okej.


there is something that's not really settled. but i cant remember what it is.

Ännu en höstlovsdag. Har ett stukat finger & hunnit städa kylskåpet där det nu är skinande rent med fina små lappar om vart allting ska stå. Jag hatar att ha ett stökigt kylskåp. Det gör mig udda, jag vet. Kollat film har jag också gjort, Patrioten, en helt underbar film vet ni.  Hm, jag har verkligen inget liv just nu tror jag... jag har till och med kommit på mig själv med att vissla julsånger.  Fasiken...

PS.  Jag är faktiskt med & tävlar om en Luella tee på denna blogg.  Visst, jag vinner aldrig något men det är fan värt att testa om det är en Luella t-shirt.  (!!!)  DS.

i shouldn't care about it but it hurts me inside.

Goodafternoon'
Måndag, dag ett på höstlovet, och det känns pretty damn good att få sova hur länge man vill i en veckas tid. Gick dock upp vid 10:40 imorse i tanken om att klockan var 11:40. Ack så fel min ena klocka går.  Men klagar inte, åt frukost och tittade på Cocktail vid köksbordet.  Nu sitter jag och spanar kläder från Monki, är sjukt sugen på en sweatshirt därifrån. Det är snyggt, snyggare, snyggast.

Har noll planer för dagen så det blir nog en till film eller så. Ska testa ett 50 mm objektiv jag hittade här hemma också. Måste skaffa PS nu, jag har hundratals bilder på min kamera som längtar efter att få boende i datorn.

burn it down, hey now, hey now!

 

Fick sova en timme extra inatt - tummen upp för det.  Nu blir det kolsvart ute när klockan är halv fem - tummen ner för det.  Vintern ligger bakom nästa gathörn & det gör mig inte överdrivet peppad. Jag langar en dagens!

Frisyr: Uppsatt och nytvättat
Smink: snabbfix med det vanliga
Klädsel: jeans, linne, fredperry tröja & skinnjackan
Bästa: det är höstlov & jag har ingen skola imorgon (!!!)
Planer: panikåka till gruvriset & sitta sek på en basketmatch.  kollat film, chillat & bara haft söndag.
Vill ha i allmänhet: musiktips, jag är inne på hiphop igen.  ge mig något att njuta av på momangen!
Materiella vill ha: vinterjacka, men where's the caaaash?
Låt: allt med Looptroop, deras nya platta är sweet
Beroende: nerladdningsprogram - varför är jag 100 år efter alla andra!? det är fan inte helt fel.
Bottennapp: tidsomställningen = mörker!
Längtan: jag är sjukt pepp på millencolin & neverstore den 12 december med elina! det kommer bli mer än bäst!
Inspiration: denna tjej är helt sinnessjukt snygg & hennes stil är to die for vareviga dag!  ni borde ta er en titt!
Mående: lagom bra alltså.

yesterday. when it all seemed to be so easy. when we all seemed to worry so much.

De senaste två dagarna har bestått utav take out, musik, filmer & slöhet.  Idag blev det städning, food, ben&jerrys och två filmer på kvällskvisten - the hottie & the nottie och Step Up 2, The Streets.  A valde film nummer ett, den var kass, jag valde nummer två och den var clean som fan.

Nu är jag trött & vill egentligen sova men jag vågar inte för det blåser som själva satan utomhus så det piper och låter onödigt skrämmande. A blåser håret, det känns lite mer bra att sitta ensam i husets mitt då, men att ligga tyst i en stor och ensam säng? Noway.  Det är Looptroop som ger mig gött sällskap för tillfället.

this girl. yes, yes, this girl. this girl is one of a kind. more than that.




hardcore illusions are to much for me. so i just take some ordinary stuff to my place.

Gårdagen var clean, men tidig, jag drog hem vid elva snåret och tittade på Sex And The City filmen till klockan två då jag stupade ner i den stora sängen och sov gött ända tills 11.15 idag. Har ännu inte ätit frukost då jag väntar ivrigt på att bigsis A ska trilla hem från stallet så vi kan titta på Brudens Bäste Man & mysa!  Dagens resterande planer är lite suddiga, men det ser ut att bli en bra höstlovsdag!


balmain jacket, chanel bag, just so goodlookin' and that's how i want to be.



foto: Daniel Lindström
Elsa Hosk, modell från
Mikas.  Fruktansvärt snygg.


the VIP stole your leg! hell no, he can't afford that shit. did you eat my CD btw?

Fredag, höstlov, ledighet, underbart!  Startade med att ta hem bella, malin & milla hit på egen begäran - nu har jag nerladdningsprogram för första gången i mitt liv och det känns pretty damn good. Nu är jag glad må jag säga, har plockat hem album efter album & det är aldrig fel med ny musik eftersom att min iPod är som ett tomt skal just nu.

Väntar på bigsis nu, vi ska äta sushi ikväll & mysa lite. Senare ikväll kommer nog fazan hit, vi drar och checkar in Kung Henry. Bra start. Nu ska jag njuta som en galning den här veckan - har du lust att hänga?


vakna upp, gå din väg, kärlek mig, smek mig, varför är världen så sval?

Har verkligen inte gjort någonting idag. Ordbajsat på engelskan & lekt positiv på gatorna.  Varit arg på storasyster som inte har jobb & har för mycket tid över och bråkas med mig. Ätit salladsblad med kryp i - djuren påkomna efteråt. Myst med lillasyster & tittat film. Slutat titta film. Ptja, egentligen har jag faktiskt inte gjort någonting alls.

Mycket bloggning idag, haha, antagligen pga för mycket fritid. Nu ska jag ta en timmes powerwalk runt kålgårn & försöka få bort mina valkar. tjena!


i think she got the things i'd like. i think she'll never giv'em away.




im singing that melody.

Det var verkligen plågsamt att gå upp imorse. Dock ganska roligt att spanska provet gjorde en rull av sig själv, nu sitter jag här i bibblan & väntar på att franskan ska börja - bara 47 minuter kvar...

nanananana, im gonna start a fight.

Typ nu inser jag att engelskan kommer gå så mycket crap imorgon. Det är sisådär väldigt dåligt då jag egentligen är väldigt bra på engelska. jag är faktiskt det. Arrghhh, martina lär dig dina läxor!  BOKSTAVLIGT TALAT! godnatt

det här är mer än jag klarar av. du måste vara oslagbar.

Skön dag. Skola. simmade i en timme á 2000 m. hemåt.  åt alldeles för mycket sen lunch. kolla OTH. suttit på verandan med perplex på hög volym inne i vardagsrummet. nu; datorn & hög musik. 

har tre lektioner imorgon.  franska - uppsatsskrivning. spanska - prov. engelska - uppsatsskrivning.   har inte pluggat till spanskan trots att jag tog hem böckerna förra helgen redan. engelskan får jag väl improvisera på.  åh, well well jag går språk och det är snart höstlov.  alltid en början på slutet.


is anyone around, i just need someone to scream at, now now now

Det blev ingen simning - jävla martina - utan tog en lång stund på stan med syrran, tog en latte och chillade lite bara.  Alltid fint med quality-time med syskon må jag säga, trots deras dryghet ibland.  Nu har vi ätit god mat, så jag är mätt som attan, och A har gjort en äppelpaj som jag kommer äta av till Desperate Housewifes - jävla martina igen! Så nu ska jag vara duktig och i alla fall dra ut på en powerwalk i en 25 minuter innan mitt program kl. 21.00!  Suveränt.


maybe you don't like it, but i do, and i will stop when i say so


when you don't like the day, you just check out something else. it's that simple.

Det var ofattbart skönt att få sova idag, trots mardrömmarna, och har sen elva inte gjort någonting. Sitter och dreglar på net-a-porter efter en miumiu väska för tillfället - mumz - samt fryser, så jag ska väl ta mig en lång dusch nu! A & jag ska ner på stan och leta födelsedagspresenter till lillasyster, sen kanske jag åker upp till simhallen och simmar någon timme. Men det återstår att se om jag är pigg på det eller inte.
Men nu har jag ju faktiskt nämnt det, så jag måste, höhö. Ikväll ska ju systrarna mårtensson försöka sig på att göra egna hamburgers! Lycka till liksom. Tjarå.

T.I


måndagen är aldrig bra.

  


hey, lets start a big fire. lets shake it up. lets try to burn brighter.

Jag lackar totalt på att det inte funkar att ladda hem Msn på min dator (!!!!) och jag vill inte ha någon jävla Beta-version. Försöker verkligen muntra upp mig själv med lite feelgood music men det är värdelöst. Jag är värdelös. Och ganska trött på det. Jag är trött på att försöka vara nöjd med min tillvaro. Jag är trött på att alltid vara jag.

och jag saknar dig.


dimanche.

Gårdagen med Bella var mysig, det slutade faktiskt me lite vattenpipa tillsammans med Linnea som röjde lagom. Idag var det hopptävling i Svärdsjö, jag fick köra bil! A & Currie var duktiga, tummen upp för dem! Nu är jag trött, läser bloggar, måste plugga franska & spanska och skala potatoes. Så, hejsvejs va!

PS. Min fransk försöker prata med mig på msn, hon är lagom skrämmande. Jag börjar få en stor, fet ångest över att hon kommer hit i Februari & vi åker till Frankrike i April.  'Help me, sil vous plait!' Eller något.  DS.

supersaturday

Supersaturday, ja det må jag säga. Ska hoppa in i duschen & göra mig klar, för kl. fyra ska jag ta bussen ner till stan och möta bella. Det blir middag, film och göttis hela kvällen lång - superb! Min egna dator börjar falla på plats och imorgon får jag förhoppningsvis tillgång till internet, iTunes, msn, bilder - ja hela kitet! SWEET.


g'morning.

Hade första lektionen idag kl. 10.00 och duktig som jag är så har jag lyckats försova mig till den tiden också. Missade naturkunskapen & som tur var hade vi lunch direkt efteråt, så nu får syrran skjutsa in mig till stan för att sen ta bussen upp till Lugnet eller något.

Bra där Mårtensson.

spirit.


keep it real

Nu har de begåvade tvåorna spelat volleyboll turnering, min klass kom nästsist, precis som förra året! Helt fantastiskt. Jag agerade hejaklack/kamera, höhö, och nu väntar jag på att engelskan ska börja med leffemannen. Sen ska jag träffa fazan, inte helt fel, nej inte helt fel.  tjarå


i dont know if i can carry on

Naturkunskapsprovet som jag faktiskt lagt ner svett och tårar på att plugga till, gick dåligare än jag haft förhoppningar på. Det är bara att inse, jag är inte född till att plugga, jag är född till att leva i flow!  Har alltså kommit underfund om en sak;  om jag inte skippar mitt låtsas-flow och börjar plugga får jag leva på mina godkänt. Och det är inte cool. Ska försöka börja leva med pluggandet som min högra hand. (läs: försöka! tydligt)

Sitter och lyssnar på A's iPod, hon har massa av min gamla musik och en till bra låt. Därför har jag tagit hennes för stunden, hoho! Ska snart iväg på hennes träning med hästen, tänka sig vad snäll syster hon har - jag säger bara yeah. Iofs måste jag sitta hemma och skriva mitt svenska tal - så säger mitt pluggar-sinne, men det får jag göra imorgon. Någongång.


fridaynight.




Kollage taget av Angelica, förlåt, men herrejösses vad snyggt detta är!

hey girl. you feelin' real?

Helt förälskad i The Ceasars, så jag lyssnar på en massa schyssta låtar på youtube. Annars försöker jag skriva klart mina rapporter, snart klar, men det tar tiiiiid.  Inte cool. 

Sen ska jag göra mig fresh, åka till stan, kanske tvinga sis att ta en kaffe med mig, plugga på bibblan tills klockan 17.00 då mitt hår ska ta sig en svängom! Helt underbart.

you feel it. running through your bones. and you jerk it out.




(THE CEASARS)

Fin musik det där. Det gör en glad i bollen. 
Idag har det varit; plugga, plugga, plugga,
jobbmöte i en kvart, hem, äta, plugga,
plugga, datorn hänger sig så tre sidor
labbrapporter försvinner, jag dör lite,
jag hittar arbetet igen, jag pluggar vidare. 

ja, och nu ger jag upp för dagen med dessa män!

illustration.


(sön)dagens.

En skön söndag. Den blev precis som planerad antar jag.  Övningskörning till blge, till kyrkan, fick vara lite sentimental och tänka på de jag saknar mest just nu. Det gjorde ont. Men jag kommer väl över det med.


Humör: trött & allmänt slow
Kläder: cheapy's, fredperry tröja, linne.
Hår: barbie-tovor uppsatt i gårdagens knut. eller något.

Ser på: min dataskärm

Lyssnar på: socialsiberia
Läser: bloggar
Dricker: sodastream & fanta
Äter: alldeles för mycket. alldeles för mycket onyttigt.

Bästa: jag ska klippa mig på tisdag (!!!!)
Sämsta: Att helgen är slut, så segt.
Väder: Soligt, vackert, krispig luft. Mysigt värre.


heartbeats.

min lista över vad jag borde göra denna söndag.

- plugga naturkunskap (prov på onsdag & jag kan nada)
- skriva svenskatal (ska kunna snacka goja i tre minuter till ons.)
- övningsköra (det enda roliga på denna lista!)
- inte titta TV halva dagen
- inte sitta och läsa bloggar resten av dagen
- vara social me min family
- vara ute i friska luften (fint höstväder!)
- vara allmänt löjligt lycklig

det jag antagligen kommer att göra denna söndag.

- övningsköra (varför inte? det är ju sweet)
- plugga naturkunskap (i typ fem minuter & vara nöjd med mig själv)
- titta på TV hela kvällen (gossipgirl & onetreehill - obligatoriskt!)
- äta onyttigt. (meningslöst & patetiskt)
- vara allmänt olycklig. (lets face it, jag pallar inte mer.)

ha en bra söndag.

the escapologist.

Nu är vi hemma hos Victoria. Sverige-Portugal slutade 0-0, otippat värre. Värdinnan har redan fallit ner på golvet, resten av tjejerna är redan på G.  Kvar är jag & Linnea som står för nykterheten ikväll, höhö.  Nu ska bellucci och jag ut. pussva!

walls.

Igår var det allt trevligt! Jag hade med min Elina som sällskap & så träffade vi på fler peeps på Arenan. Sen hade vi en massa emokidz med oss också, hoho, så pass många på ett ställe borde vara förbjudet. 

Nåväl,  förband nummer ett hade värsta nice sound men killen som skrek igenom varje låt var inte särskilt begåvad så jag gillade det inte.  Förband nummer två var mycket bättre, Mary Fay, med en goodlookin' singer. Sen var det Chemical Vocation, lövlie lövlie lövlie, men de spelade inga gamla godingar vilket var synd.  Även om deras nya låtar är galet bra, & är det bara jag som har missat den nya (?) sångaren/gitarristen Lund? Han var clean.  Och så var spelningen odrägligt kort. Kort, men bra!

Ikväll ska jag på mat & häng hemma hos victoria, det blir fint det.

magdalena frackowiak



a misfit in progress

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.  Jag fick mina shoes igår, så idag gick jag omkring i en vit/silvrig/lila dröm på fötterna, inte helt fel det!  Har en massa plugg ihelgen, så studiedagen imorgon kommer förhoppningsvis ha ett fint syfte! Senare idag ska jag ta en promenad, det behövs, och sen... har jag verkligen ingenting mer att skriva.


Lyssna på detta, och detta! Det är bäst helt enkelt!


080907

Fortfarande dödsförkyld och jag har kommit in i en period där jag tycker det är grymt tråkigt att sova. Inte bra kombo! Har dagen till ära också jätteont i munnen.  Har antagligen skräp i gaddarna eller något, trots ett par timmar av tandborstning, tandtråd och tandkräm mår inte min mun bättre.  Tummen upp för det.  Örk, nu låter jag äcklig.

Har en krönika att skriva idag, sen vill jag väldigt gärna titta på en massa film jag lånade från grannen igår. Förhoppningsvis åker A till stallet snart för hennes falska sång ekar igenom hela huset.

Och det är fan inte nice. 

sunday, bloody sunday

  • Igår var lagom sweet! Vi fick powerwalka genom blge's hoods i 30 minuter, hinna med bussen till falun med en minut och sedan gå hem med A som dansat på Underbar den senaste halvtimmen & var pratglad. (läs: jag var trött, och hon pratade för mycket.) När jag kom hem dog jag i min säng efter 20 timmars lördag.
  • Jag vaknar 12:30, förkyld som ett as ännu en gång & denna gången är det inte nådigt! Inser att den här dagen är dömd till en segdag som inkluderar TV, mat och sympati till mig själv.  Jag har dock duschat!
  • Resten av dagen är planerad såhär: Make Me a Supermodel, 17.00. One Tree Hill, 18:05. Gossip Girl, 19:00. 

Och hur mår ni?


lazyyy

Igår var det pardeyy för fulla muggar & det var då både wasted och nice! Drog mig hem tidigt redan vid 00:40 för imorse blev jag brutalt väckt klockan 05:30. Det var mindre nice, men jag kravlade mig upp - ganska lagom död - och har varit iväg hela dagen på hästtävling.  A och Currie var bäst och snyggast som vanligt! 

Ikväll ska jag glida bort till blge och tjilla galet hemma hos neldemo med bella & camilla. inte helt fel avslut på denna tunga dag, hoho!  För imorse var jag bra trött alltså.    pussfan

whatever you like

T.I är ju för jäkla bra alltså, skön musik till hundra procent.

Det var tungt att gå upp imorse, men tanken över att det var fredag övertalade mig att inte sova vidare och skippa första lektionen haha. Har hunnit med orientering i regnet, spring-i-skolan-och-inte-hitta-naturkunskapen med camilla, äckliga pannkakor till lunch, suveränt flummig svenska lektion och jobbig engelska sista-lektion. Allt som allt kom jag hem oskadd!  Tog en fika med familjen & nu är jag peppad inför kvällens bravader, blir pardeyy hemma hos elina! Tja!

paperthin hymn.



det är jobbigt att behöva vara ensam.

t h u r s d a y

Min envisa hosta vill fortfarande inte försvinna, men pepparpeppar jag ska bli frisk och kry! En hel språkdag idag i skolan, först spanska, franska, sen till sist engelska.  Slutade 13:50 och har sen dess ätit god hallonsmoothie och funderat lite allmänt. Har ingenting speciellt att berätta egentligen. Dagen har varit... händeserik.

Fick också reda på att min mobil jag beställde i tisdags inte kommer förrän om två veckor, så det kan ju dö. Jag har iochförsig levt med min hemskt fula & generande mobil i snart tre år så jag antar att två veckor är en petiess. Men. Jag. Vill. Ha. Min. Mobil.  Förhoppningsvis kommer mina skor imorgon i alla fall, LÖVLIE.


i'll try to love again.

Jag fick en fin överraskning imorse då naturkunskapen var inställd. Hade alltså 35 minuters svenska och ca 20 minuters idrott - där jag skrev i min träningsdagbok och pratade strunt med idrottsläraren eftersom att jag inte är frisk än. Tog alltså bussen hem kl. 10:15 hem mot stennäset och har sen dess suttit och frysit i soffan med poopie. Jag kikade på En Ung Jane Austen. Fin film det där, med James McAvoy i en huvudroll, han är snygg.

... min blogg har världens tradigaste inlägg, haha.


RSS 2.0