10.10.31

oj, gårdagen var ju bara insa-aaaane! förkrök hemma hos lindafa, hysterisk bilfärd till hosjö, hängde i lokalen som var väldigt snygg men inte många där, drog till stan för att dansa vidare, efter mycket om&men blev det gratis etage som än en gång inte gjorde mig besviken i en timme och sen efterfest. fantastiskt.

vaknade med feber idag, mindre fantastiskt, men har fått lite sömn så det e bara att byta om/tagga om infö-öööör... kalas:fika för min lilsis som fyller år imorgon! precis vad man behöver när man e sjuk/mest bakis - släkten.

yesterday i danced around with a double set of ears and had a goddamn good time


10.10.29

har aldrig längtat så mycket efter min säng, godnatt!

10.10.29

min fredag har än så länge inte varit särskilt spännande då jag bara städat huset. jävlar vad det suger att vara pedant ibland, för när man väl kommer igång med städning så ska det vara rent från golv till tak. well, well, well nu får jag ratatat:biljett betald i alla fall.

kvällen bjuder på vimmelfotografering på etage. ye-eeeeeey.

won't you tell me last time that love bought you clothes?


chillnani:mode on

[weheartit]
Ratatat – Gettysburg
Sufjan Stevens – For The Windows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti

10.10.28

drev runt på stan med lindafaz idag och checkade halloween:utklädnader, ser grymt mycket framemot helgen som ska bjuda på spektakulär lokalfest med vampyrer, växter och så vidare. blir nog lyckat hur som helst.

är fett trött och ska dega i min soffa nu.

10.10.27

finns det någon blogg jag kan sitta och streckläsa så är det memories of a heroinhead, den är fantastiskt vacker och rå på samma gång. läs.

10.10.26

dagens brutala i:landsproblem

min hund är dryg, köp honom?
det går från sol/nice till skit/askallt på en sekund
jag gillar inte vinterjackan
halloween:kostym, vad ska det vara?
har inga pengar

my life is melancholy and i need to see something not so bittersweet

[weheartit]

10.10.25

efter brutala försök att hålla mig vaken lite längre än 18:00 igårkväll så kastade jag in handduken vid 20:15.  13,5 timmars skön sömn senare så är jag nu pigg och vaken, finns det något bättre eller?

can barely keep my eyes open, but it was all worth it

[weheartit]
Kings Of Leon – The End
Band Of Skulls – I Know What I Am

10.10.24

gårdagen började osäkert, men det ses numera som något positivt i med att kvällen slutade fantastiskt. började med victuscella där det var fett mycket folk, drygt mycket, drog sen vidare till gamla goda etage som följdes av efterfest. tack för den, det var grymt!

nu: god frukost/middag och sen ska jag dega i min säng med film & soft musik resten av dagen kan jag tänka mig.

softa hela dagen rocka klubben fram till kvart i fem. fuck it, än finns det tid, efterfest, finns det weed?


10.10.23

vaknade för inte så länge sen & fan vad underskattat det är att ligga kvar i sängen vä-ääldigt länge, tänka/drömma om det man vill, gosa in fötterna i täcket och bara älska sin egen säng. mm-mmm, det är en av mina hobbies ska ni veta.

undrar vad dagen har att erbjuda annars.

waking up 1:22 pm with the sun in the eyes after a good night of dreams

[weheartit]

10.10.22

fick för mig att sluta röka inatt när elina dragit hem efter vår filmdate - såg the runaways förresten, bra skit. men det funkar inte, jag ger upp efter cirkus 13 timmar och kommer återuppta denna operation dagen jag landar i australien där ett marlboro:paket kostar runt hundralappen. då kommer jag inte ens ha råd att röka.

dryg start på fredagen.

come around sundown

[unknown]

10.10.21

jag höjer händerna för elinas kalasgoda middag igår och efterrätten som slog det mesta, helt perfekt! fint sällskap var det också, så vi krökade loss innan vi dansade loss på etage till bra (!!) musik, haha. vissa krökade lite mer än andra, no names, haha. men jag hade en suverän kväll, utan tvekan!

even thou i want to take the easy way, it's not plain to forget someone

[weheartit]

10.10.20

congrats kära elina börjesson som fyller nineteen idag, ska om ett tag svira om för middag samt utgång som kommer efter det. trevligheter!

10.10.19

41 dagar. längtar/är rädd tills jag måste försöka packa ihop 23+5 kilo, säga hejdå till min liga & alla kompisar för att inte se/krama/skratta med dem på minst 6 månader, hur det nu ska gå, gråta offentligt på arlanda när jag säger hejdå till familjen, möjligtvis inte ens komma hem till falun utan istället stockholm samt ha alla mina saker magasinerade, ta mig igenom en 30 timmars flygresa, sätta fötterna på andra sidan jorden, bli mött av stekig sommar istället för svenne:vinter, uppleva någonting helt nytt och sakna alla men samtidigt vara överlycklig att jag kan vara vem jag vill. absolut hatkärlek.

ye, nothing new on that front, so we just move on with our dull day

[unknown]
Cunninlynguists – Lynguistics
40winks – Sketch

3:45 am, time to say g'nightyy

[weheartit]

10.10.18

jamenneee, har tittat paradise hotel med fasan ikväll, det var rigtig sjovt! nu sitter jag med höga sportstrumpor, sletna FBI:shorts & linne - en riktig 90:tals fröjd för ögat med andra ord. men har man sovit till cirkus två på eftermiddagen ere inte läggdags förrän om några timmar så det blir film istället.

10.10.18

somnade inte förrän 03:30 tiden igår, var med andra ord fett trött imorse när harley vaknade. amelie spelade fult & kom in och mutade mig när jag halvsov - hon lånade min mac, tog harley, jag fick sova vidare. låter som en fin idé, men jag sov till typ 13:45. lite oplanerat.

ingenting vettigt gjort idag med andra ord: har haft australien:cravings, varit lite svartsjuk och tittat paradise hotel. fin måndag i guess.

10.10.17

big thumbs up för gårdagen! trevligt förkrök, dubstep:crazyness på rådis, har nog aldrig varit så lökig/äcklig/ful efter en utgång haha. träffade grymma peeps och hade det allmänt nice helt enkelt. drog på efterfester men det var pretty lame så fick skjuts hem strax efter fyra. skönt att slagga i sin egen säng fram till 2-3 idag, hehehe.

har fetttt snygga bilder från helgen samt vimmeljobb att redigera, de dyker upp så småningom. har idag haft paradise:danmark som sällskap och tyckt synd synd om mig själv som numera har två stukade fingrar, ett ännu mer crappy knä och skallebank. men så-ååå vä-äääärt.

im not the one to skip a sick evening, everything's now goin' to the beat

[weheartit]
The Temper Trap – Sweet Disposition - Doorly's Dubstep Mix
Party Before Closure – Pushh - Chrispy Dubstep Remix

10.10.16

slirade runt på etage igår med kameran, en helt okej/ganska nykter kväll med sina humoristiska highlights, haha. ikväll blir det förhoppningsvis mycket bättre med danne och anton som drar beats på rådhuskällaren. ska bli intressant hursomhaver. nu: se paradise hotel

kind of in a mood

[weheartit]
Rebecca & Fiona – Luminary Ones
Salem Al Fakir – Brooklyn Sun

10.10.14

dammade av min snowboard idag som ligger ute i garaget och lockar. dagens cravings är utan tvekan snö & snowboard, är så bruta-aaalt sugen på att glida runt. det är dessa dagar man blir bitter över att det inte finns snö i australien. då hade det fan funnits allt.

my taste in music is kinda rare, awkward and changing from day to day


-----


10.10.13

onsdagen över igen, idag kom bigsis amelie hem från turkey vilket i princip gjorde min dag. den bryden var saknad, undrar hur länge denna lycka kommer hålla i sig, haha. var förbi pitchers en sväng & lyssnade på bra musik med fint sällskap nu på kvällskvisten också. men nu ere dags att glida ner under täcket för en film. g'night

pure and authentic beauty that I envy a thousand times and more

[thekillingmoon]

10.10.12

god middag, trevligt sällskap, god öl och så vidare. men leksand förlorade mot rögle & sverige förlorade groteskt mot holland. ikväll går jag plus minus noll.

10.10.12

"med en lokal full av testosteron:fyllda grabbar som kollar på fotboll, om sverige vinner vill de ha någon att fira med, förlorar sverige vill de ha någon att trösta sig med. hur som helst ska vi finnas där & vi ska se bra ut!"  - E

10.10.12

linda och jag drog förbi lugnet idag: drack kaffe i kafeterian, gick genom korridorer och pratade nostalgi. hahaha, fyfan vad jag tycker synd om de som går i skolan. kunde liksom känna fängelse:känslan all over again. skönt att slippa ha fler sega franska/spanska/matte/whatsoever lektioner.

nu sitter jag ihopkurad med filt men fryser fortfarande som satan. fett drygt att vi har stora ytor i huset, det blir iskallt på en gång. snart blir det middag följt av fotboll & öl med elina och hennes madre på o'learys. kom igen nu sverige, föfa-aan

one of my hidden skills is to think of to much bullshit and such


[weheartit]

10.10.11

paradise hotel har börjat igen & jag erkänner utan dåligt samvete att jag gillar'e, hehehe. svensk underhållning utan dess like. cimon är inte längre numero uno, ny favorit: emanuel!

lyssnar på clean musik, tänker på australien, planerar, saknar bigsis som är på andra sidan jorden och så vidare. g'night


autumn sucks when it's too cold to hang outside. todays demand: aussie

[unknown]
Dday One – Omega Point
Groundation – Each one teach one
Groundation – Silver Tongue Show

10.10.10

konsten att somna innan tolv och vakna 14:00 dagen efter har jag minsann. vaknade alltså för en halvtimme sen och har laddat upp med frukost och ska titta på lite desperate housewives. söndagen i övrigt blir nog händelselös om inte annat.

en sleden martina kör chillnani:mode ikväll med vänner och bullshit


a typical autumn:day with good tracks


10.10.09

jäklar vilken lyckad gårdag: från att inte ha något sällskap till bästa soph&kjelle, förkrök, etage och ingrosso, efterfester och sen sova gött. otippade trevligheter helt enkelt, väldigt nice må jag säga.

min lördag är noll schemalagd, men jag tror det blir ganska soft ändå.

ouf, i just like it


10.10.08

trots att jag försov mig grovt idag & har varit på kefft humör till en början så har jag hunnit städa huset från golv till tak samt tagit långpromenad med harley. det tog sin lilla tid but i guess i've got some skills. nu ska jag ta en lång dusch och försöka styra planer för kvällen som för stunden ser oklar ut!

öris&ågrens new record

ladda hem och lyssna på detta, det gillas starkt

there are days like this you just want to go to australia

[signe]

yesterday was something more, this thursday is just like a long weaning

[weheartit]

10.10.07

går upp och inser att hundhelvetet har bitit sönder min sladd till macbook:en, kollar så att den funkar, vilket den tack&lov gör! sen blir jag så jävla förbannad på hunden så jag glömmer på något vänster bort att sladden sitter i kontakten och lyckas efter det peta på den så jag får ström i mig, alltså denna dag blir ju bara bättre & bättre.

10.10.06

pitchers, på en onsdag? nä vadå...

Snowgoons – Starlight
Hur Högt – Hur Högt? (feat. Dj Vietnaam & Jerry Hoffmaestro)
Eazy-E – Boyz-N-The-Hood

harley & poopie börjar komma överens


10.10.06

har inte haft internet på cirkus ett dygn, min abstinens var inte okej.

började med att gå upp 02:00 inatt för att åka mot arlanda med lindafa, amelie & linda. de två sistnämda har ju cashflow nog för att ta en vecka i turkey, fasan var mest medtvingad av mig själv som sällskap hem, hon skötte uppdraget bra thou! efter kaffe, omkörningar, bullshit och så vidare så kom jag hem vid 07:30 tiden för att äntligen få sova.

i just let the picture speak for my state of mind today, okay?

[weheartit]

me and harley are crazy:chillin' with some good music

Neil Young – Peaceful Valley Boulevard
Lisa Ekdahl – Give Me That Slow Knowing Smile
Kings Of Leon – Radioactive

10.10.04

dricker morgonkaffekopp nummer två nu, har lyssnat igenom neil youngs nya platta ett par gånger också, påminner om joy division/oasis/coldplay på samma gång. ett faktum som inte är fy skam!

grattis sara björklund som fyller 19 år idag!

the boredom that always appear on sundays is inevitable

[weheartit]

10.10.03

fint förkrök hos sara. in på ett i princip tomt rådis. köpte öl. linda blev överlycklig när hon hittade tvspels:kontroller, varav en fungerade, men vi spelade glatt ändå. dansade fult. bad på mina bara knän till linda för att få tillbaka min mobil som hon hade vårdnaden om igår så jag inte skulle rape:a den som sist/jämt. min glugg blev uppmärksammad tre gånger igår av tre olika personer. episkt. snackade en massa australien & tappade bort alla på vägen. helt plötsligt var klockan två, promenerade mot maestro aka. center of attention efter krogen. hittade elina&co, fick tag på linda som sprang som en dåre för att hinna lämna tillbaka min mobil innan jag skulle till bussen. fick tillbaka den, vet inte om det var en positiv grej, men jag kom hem safe till slut.

oj, långt inlägg. har idag bara legat i sängen & tittat på desperate housewives, ska återgå till den sysselsättningen nu.

quite allright night, ending with some great music and plenty of thoughts


mampap kom hem med den lilla svarta i en ny betoning & jag fick provköra. humöret fixat för dagen utan tvekan!


10.10.02

inser att hösten är här i med att humöret sjunker som en sten på grund av små, onödiga saker. i alla fall för mig. sen att jag lyssnar på kent gör ju inte saken bättre. jag hatar kent egentligen. men det är lördag, den vanliga kvälls:peppen infinner sig inte riktigt än - på grund av små, onödiga saker - men det ska nog kunna styras upp.

dök ner under täcket en stund för att redigera vimmelbilder, men nu är jag redo, ska upp och göra lite té innan jag sätter fart på denna dag.

1:23 am, bored and can't sleep


RSS 2.0