09.06.29


1. katten chillar galet  2. bäst på min trasiga iPod

09.06.29

tjenna.  vaknade 11:10 och var så jävla utvilad efter en god natts sömn i nyktert tillstånd, sen var det varmt och måndagen kallade så - skön känsla över.

Det blev en sväng på stan där jag spenderade för mycket pengar på massa schyssta stuf och framkallade bilderna från engångskameran, haha, de kommer till facebook inom kort måste jag tillägga! Sirran tog sin första tur på systemet, väntar nu bara till min födelsedag...

min iPod har gått varmt hela dagen, musik är som bäst efter festival.

09.06.28

Jag lever igen efter en vä-ääldigt lång eftermiddag med födelsedagsfirande för idag fyller ju sirran 20 bast, CONGRATS. Har suttit och peppat musik på spotify och checkat faceb. ett ganska bra tag nu så nu slänger jag in en peace-recension.

Promoe; han jag såg fram emot mest och var överlycklig under hela spelningen. mammas gata och svennebanan var helt insane.
Ratatat; festivalens bästa spelning, jag dansade och var glad hela tiden, love it! sen hade jag musiken på repeat resterande dagar.
Timbuktu; inte särskilt taggad, men den lilla mannen kan höja humöret.  
Babyshambles; att se pete.d gjorde min kväll & fuck forever är underbar.
Atmosphere; oplanerad, tung, och bara bra!
Slagsmålsklubben; svett, skrik, dans - & boxen!
Håkan Hellström; jag har aldrig varit ett håkan-fan, men att sitta där med fina människor, sjunga med i 'du kan få mig så lätt' och gilla!

jag saknade the kooks, dissade mando diao & sugarplum fairy, men fan vad peace and love var bäst. bilderna är upplagda på facebook peeps!


09.06.28

Jag säger bara: peace and love var bäst, nu är det över, och jag likaså. Nu lägger jag mig igen och lyssnar på lite babyshambles. puss!

09.06.26

dag nummer tre, det börjar kännas i kroppen.  igår ramlade jag i lera bort till promoe, dansade galet till ratatat och stekte i camp moves ganska schysst = bäst.  Jag var lagom nöjd hela kvällen tills jag skulle ta festivalbussen hem 02:30 och insåg att det inte fanns plats på de tre bussarna som sen skulle komma tillbaka efter mer än en timme = suckers. Så mama hämtade mig och nu vill jag bara tillbaka. YEH

och vad är grejen med att jackson e död? han är ju legend, han ska leva i tusen år, jag fick chocken igår när bomben släpptes.


09.06.24

Idag gick jag upp 07:00 och åkte in mest ensam i hela falun till körskolan, haha, det var helt dött. Satt i 3 timmar på riskettan & lyssnade på dalmas som pratade om risker i trafiken. Låter lika intressant som skrivet.  Träffade marielle, donade med lite grejer & nu står det en fullproppad väska under sängen... höhöhö. Hoppas ingen förälder läser detta. Nu: PEACE AND LOVE.

09.06.23

Sov till 12, började jobba kl. 3 men har egentligen bara suttit hemma. Soft jobb liksom. Har haft en allmänt crappy day med vredesutbrott och stress inför morgondagen men allting löser sig. Tog mig ett snack med bigsis A över luren och är på betydligt bättre humör nu.

Imorgon ska jag upp tidigt och gå på riskettan - varför bokade jag in den mitt i P&L veckan är min fråga? - sen ska jag försöka hinna fixa min dricka samt hinna hem till tre då jag börjar jobbet. Jobba någon timme. Sen till peace:an och börja värma upp festivalhumöret. Att The Kooks har ställt in sin spelning gör inte allt bättre, men det blir götte hur som helst tror jag.


09.06.23


Igår köade vi mer än 1 timme för att plocka ut våra festivalband inför P&L. Gött att det sitter till rätta nu. Sen åkte jag med körkorts-linnea till falun!

Vi fick tacopaj & glass med varma hallon, snacka om nöjda tjejer i det där huset.

Sen blev vi mätta och överdrivet töntiga. Trevlig kväll anyhow.

09.06.21


Trampade bort till Kålgårn och stekte i solen en sväng med frallis & fasan ikväll. Sen kom fler tjejer och vi sprejade till våra tält inför P&L. Nu är det på gång alltså, bara 3 dagar kvar. Camp Moves, here we go.


09.06.21

Soft helg. Känns fortfarande inte som sommarlov, men imorgon börjar sommarjobbet och då måste jag upp med tuppen - kl. 10.00. Söndagen spenderas i en clean fåtölj med datorn på bordet för att bara checka massa filmer. Har sett The Last King Of Scotland och nu ska jag titta på en av mina favoriter - Remember The Titans. G-great.

you have to be there


i lördags firade vi ju lindafa's 18 årsdag och fortsatte till rådhusgården, det var fint

på måndagen hängde elina hemma hos mig i mitt tomma hus och drack cola
L & B sov hos mig och åt jordgubbar

promenad på midsommarafton

midsommarafton kl. 02.10

link link link link

09.06.19

B bangade så det blev hemmakväll som serverades istället. Nu har jag laddat hem nya The Kooks, lite the best of Muse och väntar på Pompeii. Tar mig en långpromenad med min käraste iPod senare istället, mycket tummen upp för det. Midsommarafton är överskattat hur som helst, RIGHT?


09.06.17

Måndag, tisdag och imorse har mest bestått av fint sällskap. Bellan & Linnea sov här inatt & idag åt vi jordgubbar på verandan och stekte i solen (!!) Ikväll ska jag till Harrys med Ungred. och äta middag och så vidare. För övrigt så är jag extremt taggad inför P&L som inträffar om en vecka. (!!!!)

09.06.15

God eftermiddag. Eller morgon för den delen eftersom att jag väcktes 11 men gick upp typ nyss. Alla mina sommarlov är byggda för att sova länge, det funkar liksom inte att gå upp tidigare än halv 12.

Om typ en timme lämnar familjen huset & jag är home alone till på onsdag/torsdag eller något liknande. Sällskapsjuk? Nä, inte än. Men snart.  Idag träffar jag nog Bellan. Men först: frukost

je voudrai habiter lá bas un jour et j'mrai être trés, trés heureux


09.06.14

Vaknade lite sliten efter helgens bravader idag. Igår firades Lindafa's 18 års dag - grattis igen! Vi började hemma hos Filippa innan vi drog till Rådhusgården och umgicks med de knasigaste typerna, haha! Jag råkade dock tycka det var en riktigt trevlig kväll faktiskt. Känns som om det mesta blir rätt lyckat nu för tiden.

Nu är det dock söndag - men ingen ångest eftersom att vi har sommarlov! Underbart. Dagen blir nog relativt lugn, så keep it steady peeps.

09.06.13

Gårdagen var intressant på många sätt & vis.
Krökade hemma hos mig, bussade in mot stan och drog vidare till Rådhusgården. Suveränt mycket folk mot slutet & det var ju ganska trevligt må jag säga. Skippade efterfesterna och slirade hemåt med buss innan jag somnade gött ifrån mobilen 02:50. Ikväll då?

09.06.11

Smhi.se säger att det ska regna imorgon kväll ...

Första sommarlovsdagen och jag sov till 12:50, det var gött. Sen städade jag hela huset till punkt och pricka innan jag slirade ner på stan för att fördriva tid och sånt därn't. Tog en promenad/umgicks med signe och marielle senare på kvällen, det var trevligt. 

Imorgon går lilsis ut nian så det ska man tydligen närvara vid, sen blir det jordgubbstårta och onyttigheter. Party på kvällen, trots regnet, hoppas jag.

09.06.10

  • SVERIGE SPÖADE MALTA!
  • SMHI.SE SÄGER ATT DET BLIR SOL EFTER REGN PÅ FREDAGSKVÄLLEN!

nu är det sommarlov & jag ska börja leva efter min filosofi: efter regn kommer solsken. godnatt!


09.06.10

SOMMARLOV.  Finns det något mer gött att säga eller? Tog en kaffe på Waynes efter skolan, strosade runt på stan med B och göttade mig i tanken att jag har flera veckors sovmorgon, höhö. Ikväll spelar Sverige i göteborg och ska fanimig vinna annars tappar jag känslan totalt.




Bella gick enligt traditionen - ta en banan från lugnets träd

Fika varm smoothie, äcklig slush & gött kaffe på Waynes

09.06.07

Igår:  tog en kaffe med bellan på waynes innan vi strosade ner på falukalaset och mötte upp malin. Jag insåg att jag inte är 14 bast längre utan istället äldre & mycket klokare. Drev runt och hatade alla äckliga små fjortisar som skrek. Mötte upp Marielle & Linda en sväng innan vi fick skjuts hem från regnet. Tack och lov. Hade jag fått gå hem hade jag inte gått upp idag.

Nu: en dusch och någonting extra kanske? klockan är snart två...

09.06.06

Det här med att vara förkyld hela tiden drar ner ens humör ganska drastiskt. Är fortfarande fylld med bomull i huvudet, snuvig samt så låter jag som en kråka i halsen. Det är liksom inte direkt partymode här.

Insåg igår att jag har missat skicka in jobbpapper, mitt rum ser förjävligt ut, denna vecka har egentligen bestått av att sova och läsa Twilight... sen har jag en sista spanskauppgift att fixa.  Orkar jag?

Men idag måste det fixas & grejas. Fotboll på TV ikväll som lockar, men det återstår att se vad jag styr upp. Inga mer sjuka fasoner här inte.   Det är ju nationaldagen för tusan. HEJA SVERIGE!

09.06.02


09.06.01

Jag är helt jävla hyper! Här sitter jag, lyssnar på musik och checkar the daily dose av mina bloggar - vad händer inte? Jo, det kliar till lite på benet -  jag kliar förstås -  och vips så har jag en geting på fingret. En fet jävla sådan. Jag skriker, hoppar och far innan jag rusar till badrummet för att coola ner mitt illröda och svullna finger där skiten stack mig. Jävla... måndag.

09.06.01

Vaknade klockan 06.00 utav att mitt rum hade en fin liknelse till en bastu och att min hals värkte som aldrig förr. Underbart med andra ord, de tragiska måndagarna förföljer mig än, höhö. Pallrade mig iväg till skolan men gav upp efter en oändlig geografi-lektion. Mår bättre nu - vem vill bli förkyld i detta härliga väder? Tvingade mig själv att gå ut i solen också, läste klart Twilight-bok nummer ett som jag började på igår och avslutade idag - för tredje gången...

(!!!!!!!)

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

RSS 2.0