11.05.31

vill gå på emmaboda. och way out west. har bara två små problems - vem vill haka och hur kommer jag ha råd med detta?

11.05.30

har packat ihop mitt rum totalt idag: har sängen på golvet, garderoben är i princip tom, min byrå är tom, en sopsäck är fylld och sju flyttkartonger rikare. och detta är bara dag ett - nu har vi hela veckan på oss också att packa ihop resten av huset, ha!

nu: ut på promenad med harley som för övrigt åt upp min lunch idag, thanks heaps, och efter det klippa gräset.

t-h-e perfect track for this sunday


11.05.28

igår så bjöd vi till rejält: startade med väldigt trevligt förkrök hos amanda & sandra innan vi rörde oss mot rådhusgården där det blev en öl. fortsatte vidare mot det legendariska etage - A&S hade besök av fina grabbar från enköping som obligatoriskt skulle se detta ställe. det blev en hel del dans, bland annat en och en annan battle discokjelle vs. enköping. efter den showen var det halvdant efterkrök med skumpa innan alla sov gött. sov än en gång i den fantastiskt bekväma soffan, skojar inte, behöver ha en likadan. lite huvudvärk idag, fick inte se min fotboll igår men hörde att barca gjorde ett fint jobb, härligt. man united skulle vunnit dock, haha.  sista utgången som falubo, nästa gång är jag en outsider, haha! well, well, well, ska ta det jävligt piano idag här i min soffa, titta på serier och bara må. trevlig söndag!

11.05.27

spontant häng på rådis, drack kaffe och träffade soft folk osv. redigt trevligt! första nyktra fredagen på väldigt länge, haha, creds. imorgon blir det back on track thou, kommer nog lyckas. g'night!

11.05.27

jag gillar inte att det ska vara så kallt och blött ute, sitter med halsduk-mössa-mjukisbrallor-tröja-filt och ibland en katt i knät och jag fryser fortfarande! australien må ha varit fantastiskt men jag har blivit kräsen för livet när det gäller värme.

gick upp 07:15 idag, väldigt obehagligt att lämna en varm säng vid denna omänskliga tid, men fick agera chaufför till mamma & hund till jobb och dagis. sen har jag och kamelia kört fram och tillbaka med alla (!) dessa loppiskartonger till rusta där vi ska stå imorgon och sälja skräp. nu: vi ska köpa flyttkartonger, hämta mamma & hund, sen pappa från flygplatsen och kanske faktiskt göra någonting roligt av denna fredag!

drinkin' good and havin' a good time with the finest ----


11.05.25

+ var på arbetsförmedlingen och skrev in mig, äntligen gjort.
+ tagit ut en random fond jag inte visste jag hade = 1600 kr rikare
+ kaffe, denna vardagslyx ingen pratar om tillräckligt ofta
+ solsken, jatack!
+ ikväll blir det en intern-avskeds-kväll i hushållet med mina finest. jag ska bjuda på goon, det kommer bli ledgendary!

- fick köpa en macbook:sladd för 700 släng idag så nu har jag en tight ekonomi igen. fuck it.
- skrev in mig på arbetsförmedlingen. fick sitta där i 45 minuter med en dalmas och höra hur bra arbetsprofil jag har. kändes som om jag satt på matchmaking.com för singlar
- sveriges väder, man fattar inte när det är shortsväder och inte.
- har stört mycket kvar att packa...

what's cookin' goodlookin' e-hehehehe


this track is legit-tttt


11.05.24

nu har jag sökt ett tiotal jobb i stockholm samt tittat igenom 64 sidor med jobbannonser. man måste älska arbetslöshet och arbetsförmedlingen!

nu ska jag gå igenom mitt berg till garderob för att rensa till loppis och slänga-för-jag-använde-plagget-sist-år-2001.

fallin' from the heaven to the floor


kommer förmodligen raderas snart. complain much?

- jag hatar att spotify är så jävla äckligt idiotiskt och fuckar upp mina lökigt gamla, men jättebra, playlists på min iPod.
- jag hatar absolut mest att jag ska klippa gräset med denna fuckade iPod. 
- jag hatar att det är söndag, för detta gör det bara värre. i australien hade man åtminstone roligt på söndagar. sverige suger.
- jag hatar att jag använde min lur igår. borde aldrig mer få ha alkohol i ena handen och mobilen i andra.
- jag hatar att jag är så jävla pank.
- jag hatar att jag låter som världshistoriens mest bittra människa. thou I actually am freakishly bitter today. fair enough.

11.05.22

klippa gräset. pre-eeeecis vad man vill göra en söndag.

so, what were the real reason to go out tonight? ha, g'night

[weheartit]

the agenda for tonight is simple: wine, the best company and a balcony. perfection.

[thekillingmoon]

11.05.21

fick plus på karmakontot idag medan jag, linda och sussie satt vid kyrkogården och åt jordgubbar. en man föll, vi såg, blev lite rädda, men efter mycket om och men om ambulans och plåstrade till sjukan. absolut dagens goda gärning.

11.05.21

ere bara jag, eller har vi helg hela tiden?
trevligt väder idag också, woop woop

dinner at my place 2nyt with sum good as wine and company. hi5!


tellin' all their business


11.05.18

ikväll rör jag mig hem mot amanda & sandra för att träffa tjejerna, dricka ett glas vin och njuta av deras omsvirade balkong. inte omöjligt att det blir ett besök på rådis också. åh, fina kvällsplaner!

miss australia so bad ---


11.05.17

spotify förstörde mina iPod:playlist idag. denna bitterhet.

11.05.17

på tio år hinner man spara ihop mycket skit. förstår inte hur vi ska lyckas packa ihop vårt hus på cirkus två veckor. ha skjutit upp det där med packning i två veckor nu - dags att börja ta itu med mitt rum. flyttkartonger, jag och lite spotifyplaylist borde kunna få ihop något.

listen to the tracks, they're sweet as

[weheartit]
EPMD – Da Joint
MF Doom – Rapp Snitch Knishes feat. Mr. Fantastik

11.05.16

jag satt bänkad framför tv:n med mampap igår för att se sverige ta vm guld. men nä, det blev utklassning, svärord och bitterhet istället. det enda fina med gårdagen är att både min vän linda och sara informerade mig om att de faktiskt (!) tittade på finalen. im a proud mama.

resten av natten blev jobbig, men kom hem vid två, lättad men trött. vaknade idag vid 11:00 am, skjutsade pappa till stationen och sen dess har jag hunnit få iväg lite jobbansökningar. ska svira om och sen dra in till stan för att få ut lite cv:n där också. score!

dagens mys:sällskap. inte riktigt vad jag tänkt mig men det får väl duga.


11.05.15

hela helgen har bjudit på otippade, spontana roligheter med etage terassen i fredags och rådis igår. hängt med faluns finest må jag erkänna.

idag är det äntligen söndag, har sett framemot denna dag hela veckan, givetvis för att det är hockey som väntar! pappa har kommit hem från US så jag har till och med en partner in crime när jag sitter och skriker i vardagsrummet. nu ska sverige ta guld!

11.05.12

drog till sthlm över dagen, gled runt och spenderade pengar, höhö. anyways, fick se nya huset i mitt gamla hood för första gången, ser helt acceptabelt ut från utsidan. tre jävla veckor kvar.

11.05.11

- var till arbetsförmedlingen idag, det sög
- behöver ta beslut: falun, stockholm, köpenhamn, australien igen?
- gillar'e fina vädret
- för er som inte vet har jag ett fuckat knä efter att dragit det ur led förra p&l. idag kunde jag dra det fram&tillbaka, från höger till vänster. lite creepy. måste kollas upp.
- hatar spotify reklamen
- kan inte sova

heading downtown for an afternoon in the sunshine once again. maybe i should stop repeating the photobooth pics, ha!


want to go back, don't have the effort to even function over here

[weheartit]
Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites

harley och jag tittar på hockey, fint sällskap när ingen annan är intresserad av sport


11.05.07

tog min vinbox istället för goonbox och hamnade på förkrök hemma hos amanda & sandra med gott sällskap. många glas senare styrde vi mot gamla goda etage, ha! träffade på folk jag inte sett på länge och hade det faktiskt ganska trevligt trots allt.

huvudvärken idag är inte okej, e på gång med min reboot, men det lär behövas en powernap och lite mer juice för att jag ska klara av kvällen som väntar. rådis står på agendan!

yesterday I went out without the goon for the first time in six months, SCORE!


11.05.06

ere någonting jag hatar så ere att packa upp. nu, 4 dagar efter att jag kommit hem, börjar mama bli irriterad på mig så jag lär väl ta tag i det.

idag fick tog jag 20 minuter sol, blev ett par nya jeans rikare och lite övriga ting. väldigt värt och behövligt då jag börjar bli blek igen & ägde ett par jeans. när jag kom hem jämförde jag mina ben med min lilsis ben, haha, då mådde jag lite bättre.

it's just a thursday


after six months of always living in a dorm and company twentyfourseven you get used to it and learn to love it. right now, i hate being lonley. it's overrated.


[in melbourne]

apathy, homesick, im def keen for going back to my second home

[weheartit]

i was drunk as, but I do remember the music that was too good to forget

heard them for the first time in melbourne during a night out from this aussie guy. trust me, it's ama-aaaaaazing.

11.05.03

harley sover här bredvid mig, har precis ätit bearnaisesås, potatisgratäng och fläskfilé till middag, ah all denna mat. fick hänga med sara & linda idag, helt fantastiskt. men är allmänt off för tillfället, kan inte prata ordentlig svenska eller prata överhuvudtaget, ska nog sova snart. damn jetlag.

11.05.03

efter att ha tagit taxi till sydney international airport, slängt underkläder & två fripassagerare aka kackerlackor från min väskas övervikt, springa i panik, missade nästan planet med en minut, flyger till singapore, bryter nästan ihop där av längtan tillbaka, flyger till london, dör av jetlag, flyger till sverige, träffar pappa över en overklig fika, förstår inte svenska, tar tåget till falun i första klass (thanks dad!) och möter mamma, harley och lilsis. så. sjuk. känsla! åker hem, får lasagne/sallad/kladdkaka/vinegum till middag och det känns som att vi aldrig lämnat. elina, linda, sara och karin våldegästade mig en stund och det var fint!

vaknade 6:00 imorse, pigg som en lärka, mamma tvingade mig att gå till sängs igen, vaknade nu vid 8:00 och har gjort världens brakfrukost! helt sjukt att ha ett kylskåp igen, no kiddin'! försöker att fokusera på det positiva och inte dö av hemlängtan för tillfället. :) sov föresten som en GUD i min säng, det mina vänner, är nog det jag saknat mest!

RSS 2.0