the time you want with me

23:05

Ni vet den där känslan efter att man tränat riktigt tufft och bara vill stupa ner i sängen? Jag har bara tränat tufft & insett att jag har dålig kondis efter två veckors uppehåll (minst?) från basket och allt som har med träning att göra förutom joggingturerna ner till bussen på morgonen. Ja, nu är jag på gång igen... typ.

Träningarna gick bra, dansen var sjukt skönt att börja med innan basketen. Kommer bli allt bra på torsdagskvällarna.  Imorgon är jag ledig, ledig, ledig och det känns så bra, bra, bra! Nu ska jag snart krypa till kojs & sova till minst elva imorgon! Sen väcker nog någon mig. puss så länge!

hardhouse

15:50

Matteprovet gick jävligt mycket bättre än jag trott, fan jag är ganska cool ändå. Är fortfarande helt down angående Jimmy Eat World, snubben i sthlm jag känner kunde inte hänga på som "målsman" så nu hänger hoppet på pappa om han kan kirra det i alla fall eller om jag smiter in & slipper bli utkastad när jag inte har mitt 18årsleg med mig... hmf. 

Men får rycka upp mig lite, ikväll är det dans i en timme & direkt efter det basketträning 1½ timme. Låter till och med lite hurtig när jag skriver det där. Imorgon är det studiedag - you got to love it.    Vi hade visst svenska lektion igår - fyra från vår klass gick på lektionen som egentligen var inställd - och vår lärare vart en aning lack och gav oss en uppgift till fredag. Skriva 3 datorskrivna sidor om gudar, jämnföra, skriva hyllningstal vs. annat tal ja you name it vi har det i läxa. Så sjukt trögt, jag vet minsann vad jag ska göra på söndag.

you are my sweetest downfall

23:15

Jag har världens dåligaste nyhet i skallen & mitt humör sjönk från toppen till botten. Det blir antagligen inget Jimmy Eat World för min del, för pappa ska jobba den kvällen. Har jag tur kan en annan snubbe jag känner agera målsman under kvällen, men det är tveksamt. Annars - inget Jimmy Eat World. Jag kommer missa mitt favoritband som kommer till stockholm för en kväll, jag kommer missa det! Helt ofattbart och jag hatar mitt liv ibland.


... matteprovet kommer för övrigt gå åt helskotta. god natt!

don't think we're not serious

18:45

Ja, jag gjorde det. Det jag försökt undvika de senaste dagarna men ack, jag föll som en fura. Bokstavligt talat. På Grand parkeringen, det var otroligt snyggt plus att jag gjorde ett litet 'iiih' mitt i allt. Alla som var runt omkring glodde som galningar på mig och där jag satt på rumpan mitt på parkeringen. Stilfullt ska det ju vara.

Har galet ont i magen & väntar nu på maten, sen ska jag plugga matte! Jag måste. Men först ska jag redigera bilder samt skriva klart krönika, ska in ikväll och jag har knappt börjat. Good one there!

i have no idea

14.45

En helt sjukt onödig dag i skolan, började halv elva med historia lektion där jag & bella gick och käkade efter ca 20 minuter då vi var klara med allting. Efter en seg och lång lunch gick vi på engelska där vi inte heller gjorde någonting så vi slutade runt ett då vi inte hade någon svenska lektion. Så ja, ganska onödig dag i skolan. Ska ner och fota jobb runt fem-tiden och sen blir det till att plugga matte... ehm.

Snart är det fredag och studiedag, men jag känner mig sjukt distraherad vad jag än gör! Kan inte riktigt tänka klart utan sitter bara i min dimmiga värld och ler fånigt. Jag behöver några veckor utan allting, ett gömställe ingen kan hitta. Varmt, kallt, ensamt, oförstört. Det duger långt. Men nu får jag nöja mig med mitt rum.

we'll break the walls

22:00

Hahahaha, jag kan verkligen inte sluta garva åt Elsas husdjur Fiskarna. De ligger i ett hört i hennes aggressiva vatten & försöker överleva och rör sig om Elsa sticker upp huvudet och ler lite. Jag satsar på att de är döda i slutet av veckan.

Jag sitter och myser med poopie i sängen, lyssnar på bra musik, är så pepp på veckan. Förutom torsdag. Det är veckans ångest. På riktigt. Men för tillfället är jag en jävligt nöjd tjej.


don't think that you could play me

Dagens låt: second time around - tiger lou
Dagens frisyr: enkelt & uppsatt
Dagens smink: det vanliga.
Dagens klädsel: cheap monday, linne, kofta, sjal & skinnjackan
Dagens händelse: kupolen med brudsen
Dagens vill ha: min jimmy eat world - biljett. måste beställa ...
Dagens drog: peeeeeeengar!
Dagens tråkigaste: att jag inte har så mycket pengar längre.
Dagens finaste: du, du, du!
Dagens köp: örhängen & tröja/klänning från MQ.
Dagens mat: en rostad macka, kycklingsallad.
Dagens mående: ett väldigt bra mående!


image213

my heart

17:38

Oj, oj vad bra jag sov inatt med min nya kudde som mamsen plockade hem åt mig igår.  Underbart med studiedag - dock har jag inte studerat något än. Min framtid inom matte ser inte ljus ut för tillfället... inte bra där.  Så, nej dagen spenderades på kupolen med Bella, Camilla och Linnea. Vi plöjde igenom klädställ efter klädställ och till slut hittade alla något bra som vi var nöjda över. För mig blev det en lite längre tröja från MQ som bara kostade 200 kr, jag sparade alltså 200:- efter som att det var halva priset på den! Får intala mig själv det.  Sen blev det ett par enkla örhängen, älskar't.

Kvällen är planerad efter TV-guiden, det är både Gossip Girl och I Huvudet På Gynning senare ikväll. Har tänkt ta en liten promenad med syrran också men vi får se. Jag är sjukt trött efter flera timmar i Borlänge.

Måste göra klart individuella valen ikväll också, blir nog Foto A och Körkortsteori eller Specialidrott. Har inte bestämt mig än, jävlarns. 

Och nu vet jag.

and will you tell all your friends

20:35

ah, jag blir tokig på hur han måste bete sig. kan du inte bara säga det jag vill att du ska göra ibland? nu ska jag ta min iPod & diska. jag hatar att ha diskdag. mööööööööh '

do you remember, you're just a failure

19:00

Har fortfarande inte öppnat matteboken och kommer förmodligen inte göra det den här måndagen heller. Fan. Sitter och lyssnar på hög Relient K istället, det är ganska avkopplande. Be My Escape är helt klart favoritlåten. Där har ni lite svar på mitt namn överallt. Det är ganska fult egentligen men jag menar. Varför byta när alla kan det utantill? Alla läser ju ständigt och kollar ständigt. Kan inte göra något åt det liksom. Stalkers överallt.

Nog med ironin, nu blir det högljudd Enter Shikari istället så jag får ut alla mina aggressioner för kvällen. Tack och adjö.

who's gonna call me on monday morning

14:05

Jag har kommit fram till att denna vecka inte kommer bli så tokig ändå, trots det jobbiga matteprovet som ligger på torsdagens dagsplaner. Idag slutade jag halv ett & imorgon har jag till och med studiedag. Sovmorgon på onsdag till halv 11, torsdag är iochförsig a nightmare men på fredag har vi studiedag igen. Mer av detta kära Lugnet Gymnasiet!

Måste verkligen plugga matte idag, jag fick panik på mattelektionen tidigare idag och det är trots allt bara tre dagar till provet. Jag kan nada. Inte bra där. Men har jobbmöte halv 5, det kommer nog bli klockrent haha! Ska göra ett repotage idag som ni kommer få läsa i tidningen om 1 vecka. Superb. Men nu ska jag bara chilla lite innan dess, min fete katt ropar efter mat så vi hörs senare!

u make my head spin

22:00

Jag är uppe sent på söndagar, det är en dålig vana. Kollar på en mys-film på trean, vad en tjej vill ha eller något liknande. Kladdkakesmeten blir kall i frysen & bara väntar på att jag ska ätaätaäta och bli fetfetarefetast!  Nu är pausen över så nu ska jag springa. kissy

im just a shot away from you

18:30

Jag har börjat fundera, och när jag funderar kommer jag oftast fram till något bra men ikväll funkade det helt enkelt inte. Så jag drog igång med lite Franz Ferdinand istället. Är dem inte grymma så säg! Jag vill bara hoppa upp och ner, dansa dansa dansa, och skrika rätt ut vad jag tycker och tänker om dig just nu!  En helt underbar känsla som sprider sig, ett adrenalin som är som inget annat. Jag behöver det. Jag behöver en person som dig.

... nä, back to reality nu.


i lay down, waiting for your call

17:00

Idag, mina damer & herrar (?), har jag övningskört för första gången i mitt liv! Och jag måste säga att jag är jävligt bra på det, en riktig naturbegåvning!  OCH DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT. Nu har pappa & jag big plans på att övningsköra lite varje söndag när han är hemma. Jag kommer vara bäst i hela världen. Tills jag krashar bilen vill säga.

Mer som hänt idag? Nja, ingenting faktiskt. Jag har världens dåligaste samvete för att jag inte pluggat matte, har prov på torsdag och jag kan alldeles för lite. Blir avundsjuk på Bella som har sånt självdiciplin & pluggar en vecka innan provet, haha! Tusan. Nej, jag ska nog chilla lite och ta ett fotbad. Mums.

wirr wirr wirr

12:00

Och så var det söndag, igen, och det är skola imorgon. Jag är som vanligt allt utom pepp på det, minus för morgondagen är också att vi ska simma på idrotten. Typ drygaste grejen på länge. Men jag är fortfarande förkyld, right....? Äh, vi får se på den saken. 

Jag sitter och har ett tomt Word-dokument framför mig, jag vet inte vad jag vill skriva. Jag vill inte skriva någonting alls, jag har inget att säga. Hmf,   dagens I-lands problem...  jag kanske ska övningsköra idag. Alla andras I-lands problem för dagen.

timmar går och jag vill dö

00:30

Lite musik, lite tankar och lite mys i sängen är inte fel såhär mitt i natten. Älska personen som uppfann bärbart! Det är ganska humoristiskt att fundera lite på det här åren som gått. Nyss hade vi liksom en dator stor som ett berg & mobiltelefoner med antenn & fett stora batterier på baksidan. Nu har vi datorn i den superplatta mobilen? Alltså. You have to like it.

Ska nog slumra snart, det var en kanonmysig kväll hemma hos elsa som vanligt. Lite väl mycket magmuskler som tränades med allt asgarv, och jag klagar då icke! :))))   godnattpuss

ps 1.  jag har nu inskaffat en musik-spelare i bloggen
ps 2. jag är världens tönt som tror för mycket höga tankar

this time i wont quit, i wont stop until i win

17:45

Tiger Lou, ett band som det bara lyser sommar om!  De är helt otroligt grymma, kan bara inte sluta älska dom. Hoppas innerligt att de besöker Peace & Love i sommar så jag får njuta av underbar livemusik.

Falun förlorade mot Uppsala med typ 12 poäng eller så, jävla skit men imorgon är det match igen mot Blackeberg. Ville också spela idag, jävla skit igen. Ska träna på måndag, jag är nog frisk då. Ähm. 


nothing but the kylskåp

12:30

God morgon!  Jag hade en helsjuk dröm inatt, haha, men ganska rolig var den ändå.  Tro mig, det är inget ni vill veta mer om.  Skönt var det att sova länge i alla fall, låg och läste svenska boken någon timme igår och hey, den är ju faktiskt rätt bra.  Liiite förutsägbar men ändå bra.  Kommer nog läsa ut den idag eller så, den var inte så lång. Något mer som händer idag?  Jag ska på match och heja fram laget, senare ikväll drar jag till Elsa och flottar lite.  nu, breakfast.

oh horatio

23:40

Mycket trevlig kväll, åt hur mycket mat som helst på Tzatsiki & sen avslutade vi med Vici's kladdkaka och hallon-grädde á la oss tjejer. Grymt om jag får säga det själv. Så lite tjocka har vi blivit ikväll, inte bra, inte bra alls.  Men tog en promenad till slussen från stan & in till stan där jag tog bussen hem runt elva-tiden.  Mina fötter gör ont, jag tror det är mina stövlar som är boven i dramat!  No more of them måste jag säga alltså.

Nu ska jag nog börja läsa en bok från svenskan, vi har fyra veckor på oss så det är lika bra att börja. Jag tror min syster har läst typ halva redan... hon är inte neutral.  men puss

Ingen vill veta men jag orkar skriva.

STEG 1:
Namn: Martina Mårtensson
Födelsedatum: 19 Juli 1991
Födelseplats: Södersjukhuset i Stockholm
Bor: Stennäset, Falun
Ögonfärg: Grön-grå
Hårfärg: Ljushårig?
Längd: 176 cm
Skostorlek: någonstans mellan 41-43
Civilstatus: just nu, ingenting.
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: kräftan
Kär: det vore för väl.


STEG 2:
Dina svagheter: mitt dåliga självförtroende
Rädsla: att min familj ska dö före mig
Målsättning: oj, det är väldigt mycket. Att vara nöjd med livet kanske?

STEG 3:
Första tanke när du vaknar: jag tänker inte, men jag måste snooza ett tag.
När du somnar:  fan, snart kommer jag gå upp igen.


STEG 4:
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burger King: Om jag måste välja? Burger King.
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton ice tea eller Nestea: inget utav de.
Choklad eller vanilj: både och, ere glass ska det vara vanilj annars ere choklad!

STEG 5:
Svär du: ja, tyvärr.
Sjunger du:  bara i duschen!
Duschar du varje dag: oftast, ja.
Gillar du skolan: ibland, men blir lätt skoltrött.
Tror du på dig själv: det är olika från dag till dag.
Kommer du överens med dina föräldrar: för det mesta.


STEG 6:
Har du under den senaste månaden;
Druckit alkohol:
nej
Rökt: nej
Shoppat: jajamen 
Ätit en hel ask müsli:
nej men jag har ätit müsli.
Ätit sushi: nej, det skall testas snarast dock.
Stått på scen: nehej du
Skejtat: nej
Bakat: ja, och det var gott.
Stulit något: nej


STEG 7:
Har du någonsin;
Däckat eller varit jättefull: det har hänt, ja.
Blivit kallad hora: även detta har hänt, ja.
Blivit nerslagen: faktiskt inte, jag är den som står upp i slutet.

STEG 8:
i framtiden..
Namn på barn: har inte tänkt så mycket på det.
Hur vill du dö: utav hög ålder.
Vad vill du bli när du blir gammal: lycklig och inte ensam.


STEG 9:
Antal människor du skulle ge ditt liv för: min familj
Antal CD-skivor du äger: jag har ingen räkning på det, mellan 20-30 kanske.
Antal piercnings: öronen, 3 stycken.
Antal tatueringar: ingen ännu
Hur många gånger du varit med i tidningen: en del gånger
Antal saker jag ångrar: har tappat räkningen där med.

image212

don't you have someone else

16:15

Äntligen helg med sovmorgon, jag har sett framemot att tillbringa några extra timmar i sängen på morgonen hela veckan. Superb. Skolan idag var chill som fan, åkte direkt hem och har inte gjort någonting alls sen dess. Jag älskar att inte göra någonting ibland, haha.  Anyway, ska ut med klasstjejerna ikväll. Lite middag på tzatsiki och sen styr vi fötterna mot Bellas snygga hus i Slussen.  Något annat intressant är att min fot är helt fucked up, inte den vänstra den här gången, utan den högra. Så det gör ont hela tiden när jag går - på ovansidan av fossingen. Synd om mig, verkligen.   Talk to you later

what's new and what's old

22:15

Dansen ikväll var riktigt rolig, timmen gick på fort som tusan och vi hann lära oss lite utav dansen vi ska köra. Ska absolut börja, om mina föräldrar lättar lite på plånkan men vi får se hur det blir med den saken. Annars blir det helt enkelt inget för lite dyrt för min egen plånbok är det faktiskt.

När jag kom hem kollade jag lite på den nya danska serien 2900 Happiness - tror jag den heter - och den verkade helt sjuk haha!  Kekade lite tacos och hittade sen en påse med nya Cheap Monday, ett nytt linne och en annan tröja som mamma tagit med hem från Stockholm. Nya Cheapys är jag mycket tacksam över, det behövs lite update från mina gamla använda haha! Så nu kan jag hänga in de gamla i garderoben ett tag framöver, men aldrig i livet att jag slänger dom. De är älskade, haha!

Ska nog ta och sova snarast, imorgon ska jag upp i tid och imorgon ska jag komma i tid till svenskan!  Det börjar bli en tradition med stress på fredags-morgonen... vilket inte ligger på en posetiv sida.  Puss så länge.

oh, oh, oh

17:05

Sitter och lyssnar på pure sommarmusik, Sugarplum Fairy. Inte illa alltså.

Det blir dans ikväll, street med malin & förhoppningsvis är det rätta placet to be ikväll och inte någon annan kväll haha!  Nåja, hoppas det blir en förnyelse.  Jag tror jag har lite finger-häfta idag för jag har noll saker att skriva om. Måste börja på den där krönikan snart också...


Tänker: väldigt mycket på sommartider.
Känner: mig allt för mätt i magen.
Tycker: inte om när du inte ser mig.
Vill: spela match i avesta idag med laget & vara fullt frisk.
Ska: testa på dans ikväll för första gången i mitt liv.
Borde: inte ha gjort "bad things" idag.
Måste:  verkligen börja plugga inför matteprovet snart...
Hoppas: att mina högsta tankar blir uppfyllda snarast.
Längtar: efter helgen, jag har bra saker planerade med bra människor!

image211

encore

22:30

Jag är fett inne på det här med att gå och lägga sig klockan elva, inte tidigare. Den teorin kommer strax att dumpas för jag måste börja sova mer om nätterna...

Jag har ätit en massa blåbärspaj så nu är jag mätt som attan, inte bra för dieten där ... igen. Men det är en ny dag imorgon som tänkt. Sitter och lyssnar på Mando Diao, länge sen och jag bara känner att jag vill ha sommar!  En sommar med sol, mycket solbränna och schyssta kvällar.
Är det verkligen så långt kvar som 5½ månad kvar?

up here

17:35

Jag sitter och lyssnar på Terra Naomi, den kvinnan har en röst to die for. Hon är så otroligt grym. 

Update om bloggens läge förresten, det kommer nog en ny design snart och till det så lägger vi på lite moderniteter som t ex en musik-spelare direkt här i bloggen! Med mina favoritlåtar dessutom så ni får lite allmänbildning på alla underbara låtar som finns i världen. Men det kommer senare, nu ska jag göra kycklingsallad till middag.

say what

13:00

Det är engelska lektion, min short-essay gick åt helvete.  Jag hoppas på ett godkänt & kör stenhårt nästa gång, kanske ska läsa boken nästa gången också eller vad säger ni?

Jag möttes av en hemsk jävla nyhet nu. Hur kunde detta hända?

make that sound

22:50

jag har ingen aning om hur jag ska klara den lilla uppsatsen imorgon om boken Mice And Men på engelskan. Jag har; 1. inte läst boken  2.  bara fått boken lätt berättad för mig.  3. ingen riktig koll på någonting.   behöver ni veta mer liksom? Nej ni vill inte veta mer heller förstår jag. Nåväl.

Alla skaffar nya blogg-designar just nu, och jag känner att jag behöver lite update själv. Har tröttnat en hel del på mina färgglada ben & vackra skor + courier new. Så, vad tycker ni? Kom igen, ge mig en åsikt för en gångs skull. Nu ska jag sluta plåga er, puss & godnatt.


walk and be strong

21:05

Jag bjuder på den.  Nu är det Gynning på TV & jag
 tror jag följer alla andras råd att ta mig en titt.


Dagens låt: Sorry You're Not A Winner - Enter Shikari.
Dagens frisyr: utsläppt, ganska platt & tråkigt hår.
Dagens smink: foundation, puder, rouge, ögonskuggor, mascara, concealer.
Dagens klädsel: svarta cheap monday, Filippa K t-shirt & linne från JC.
Dagens händelse: alltså... går en bäver på 2 eller 4 ben?
Dagens vill ha: café pralins belgiska varma choklad. mhm!
Dagens drog: återkommer med det...
Dagens tråkigaste: att jag faktiskt fortfarande är krasslig.
Dagens finaste: mitt nya armband och örhängen från HM -  loooove it!
Dagens köp: nya armband & örhängen från HM.
Dagens mat: alltså. massor. för mycket.
Dagens mående: trött på morgonen, lagom på dagen, trött ikväll.

image208

tell me, who really care

18:45

Nu har jag bråttom, ska iväg på träningen och skjuta lite och borde åka om sisådär fem minutas eller liknande. Har nytt problem i livet, jag ska välja individuella val. Ska lätt välja Fotografisk Bild A, men sen då? Liksom... Hjälp. Mig. Nu.   Har ätit kladdkakesmet idag,  godaste på länge. puss!

sorry you're not the winner

19:50

Nej du vinner inte ett jävla skit här. Jag tycker inte om dig & din stil längre. Helt patetiskt, lagom mycket patetiskt och inte en skvätt sentimental är jag heller för den delen.

Åter till annat, jag gillar att jag kommer få fett med cashflow förhoppningsvis den här månaden och för att inte tala om nästa månad. Jag gillar't och jag behöver det som satan, antagligen till min Jimmy Eat World biljett.... och en massa shoppning på det. Mhm!   Nuuu måste jag göra slavgöra - disken efter våra fiskepinnar.

image207

royal, oh so royal

15:30

Måndag, det gick ovanligt bra att gå upp imorse. Även om jag var trött så var jag ju inte helt ut slag, bra där.  Hoppas på sån fortsättning på mina mornar den här veckan, det kan behövas skulle jag tro.

Sitter och fördriver tid innan jag ska åka iväg på Ung-möte till halv 5, sen ska jag nog köpa mig en cosmopolitan och kanskekanskekanske en liten godis till det. Vi får se hur duktig jag känner mig just då i affären, haha! Hälsan min är inte helt återställd så inga idrottslektioner eller basketträningar den här veckan tror jag. Får gå ut på promenader istället. Just nu vill jag bara ha min lön & studiebidrag.

pump it up

20:40

Usch jag måste verkligen plugga matte, jag har typ 7 uppgifter att göra men jag orkar bara inte. Orkar inte slå upp boken igen, orkar inte fatta. Nej, jag får slita arslet av mig innan provet istället.

Sitter och njuter av Jimmy Eat World, det bandet alltså... det är speciellt som fan. Och att jag antagligen kommer att få se det om lite mer än 2 veckor är helt ofattbart. Underbart. Fantastiskt. Suveränt. Jag gillar't.

Ikväll ska jag ta det lilla lugna, som vanligt, och så blir det nog till att se The Wedding Planner eller vad den nu heter. Har suttit och redigerat bilder från studion idag, så det ligger några bilder på bilddagboken. Ge mig kritik, jag fotar aldrig studio!

image206

oregano oregano

15:55

Söndag, imorgon är det skola och jag har inte samma läskiga ångest som alltid. Kan bero på att jag inte varit där på en dryg vecka, haha! Alla kan behöva time off school sometimes. :)

Idag har jag tillbringat min tid i fotostudion tillsammans med Roshanak, fick till en del bra bilder och höll på i sisådär två timmar. Mycket bra där, ska ta mig en titt och börja redigera så fort jag kan. Har dock ett par sidor i matteboken som måste fixas till imorgon! Helt plötsligt kom den där ångesten fram...

struggle to stay alive

18:05

Jag har fått höra från mina vänner från flera håll att jag alltid är förkyld eller sjuk på ett eller ett annat vis, stämmer detta? Nåja. Varje gång jag faktiskt är sjuk så brukar jag dra igenom hela Band Of Brothers boxen vi har bränd, det är 10 avsnitt á la 1 timme, vilket blir ganska många timmar. Och när man är sjuk är det nice att ha något för sig. Kollade klart på sista avsnittet idag, usch vad jag älskar den serien! Den är grym, grym, grym!

Annars ska jag gratulera Elsa Sjöblom, min kära vän, som fyller 17 år idag. Jag är inte helt kry så jag kunde inte komma på hennes omtalade maskerad, men jag ska ha all the dirty details om kalaskvällen senare i veckan då jag ska bjussa på lite sen födelsedags-fika!  Nu ska jag chilla lite, puss

and after all, you're my wonderwall

22:50

Ojoj, sen kväll med Martina. Jag har inte varit uppe såhär sent på många kvällar den här veckan, haha!  Det blev inte till att svänga sina lurviga ikväll, men lite Let's Dance på TV blev det istället. Och låt mig säga att "Uffe" dansar som en bajs - till och med jag kan bättre -  och vart tappade den herrn sin hållning? Liksom hej puckelrygg vs. knäa-mina-knän.  Nej, den mannen är inte i sina snyggare dar!  Nu ska jag snart krypa till kojs, imorgon ska vi vara friska!

anything could happen

20:30

Fredagkväll, nej jag är fortfarande sjuk.  I detta nu har säkerligen mitt moves-gang börjat parta loss uppe i Elsborg där de kirrat lokal och allt för kvällen, jag vill dit. Jag vill dit som fan. Jag började till och med överväga att droppa förbi, men nej, jag kommer bara falla som en fura på golvet. Är inte tillräckligt pigg för en night out ännu. Imorgon har Elsa maskerad, jag börjar få smått panik för jag är inte frisk än. Jag är inte frisk!  Efter en vecka liksom. Jag blir arg. Mycket arg. Inte bara lite irritation här inte, nej nu är jag arg! Inte bra där.   Nu ska jag ta mig en titt i mamma & pappas godisskål och sen måste jag dammsuga lite golv.

im coming home

21:15

Sitter och avnjuter lite slö-musik såhär på kvällskvisten. Jag råkade sova tre timmar strax efter fem-tiden så jag måste nog vara uppe en timme eller så nu innan jag kan sova för natten.  Inte en bra kväll. Vid middagen, alltså fem-tiden, mådde jag illa som en bajs och kunde inte äta någonting. Gick och sov. Gick upp efter tre timmar och tog lite fil och jordgubbssylt till middag framför Antikrundan med mamma.  Ingen skola imorgon tror jag.

you know i'm no good

14:00

Jag är på lite gladare humör idag fast jag har fortfarande mina dagliga problem att spotta ut över er få läsare. Jag kan tycka synd om er senare. Kunde inte sova mycket inatt, har rethosta. & så har någon slags knöl växt upp under mitt öra/vid kindbenet. Antagligen en liten del i halsen som svullnat upp lagom mycket, haha! Nä, to much details nu tror jag.

Pappa kommer hem från stockholm ikväll, vår riddare på vit häst (taxi) kommer hem till oss och kan åka och fylla på vårat tomma kylskåp som vi tömt under veckan. Ingen har varit kry nog att handla liksom, amelie skulle i tisdags men hon hann däcka och få feber innan. Nåja. Det är nog det enda posetiva med den här sjukdomsveckan - jag har gått ner typ 3-4 kilo av skiten. Inte för att det syns men i alla fall, hahaha!  Nu ska jag ta mig en apelsin!

and i just want to scream

19:35

Glöm det där med duschen. Någon hade visst tagit allt varmvatten i en dusch. En dusch.  Nu erkänner jag, jag har såna irritationer och aggressioner på folket i det här huset så jag måste seriöst talat fundera på att springa ut i vattenpölen i trädgården och hoppa & skrika bara för att få ut all ilska.  Och nej mina damer och herrar, det är inte psykskada. Det är enkel pms.

sunlight says wake up

18:45

Okej.  Nu har jag ritat, lyssnat på gammal musik, lyssnat på ny musik, kollat på de få bra filmer vi har i det här hemmet och börjat kolla på de dåliga filmer vi har här hemma. Nu är jag redo att bli frisk, fram med über medicinen á la choklad och gör mig frisk!!! Låt mig prata vanligt igen!!!!!11  Jag väntar på den här hemma, det är fritt fram för er kloka människor att komma hem till mig - på egen risk av vad ni möts av - och bara ge mig friska baciller! Jag börjar frisk-mottagandet med en dusch. Då håller jag mig sysselsatt en stund.

gringo, jah ma gringo-oo

23:20

Jo, jag såg faktiskt Idrottsgalan igår framför brasan invirad i en stor filt tillsammans med mamsen och något syskon här & var.  Första gången jag kollade igenom en hel idrottsgala, och trevligt var det faktiskt!  Zlatan var grymt värd Jerringpriset, Sanna fick ju faktiskt sitt förra året, så it's all yours mannen.   & han var såååååå snygg igår med sitt leende, smoking, ståendes på scen i försök att ha ett fint tal men alla vet att Zlatan är kungen på fotbollsplan och inte framför talbordet.  puss

image205

side walk when she walks

21:05

Lyssnar på musik för första gången på typ... 4 dagar eller något. Helt sjukt egentligen.

Jag spenderade dagen i stora soffan med en filt & VHS-spelaren i kopplad. Ett par disney filmer + en annan John Tucker Must Die och några Varma Koppen var dagen över. Då kollade jag på en film som spelade in när vi var små, haha, jag var en liten knubbis när jag var liten men ack så söt jag var. Imorgon blir det nog lika som idag, massa VHS-filmer á la Disney som man faktiskt får kolla på när man är sjuk. Modern. Det är något jag bli när jag blir stor.

i just can't make a sound

17:30

Nä, den är sjukdomsperioden är fortfarande inte över och jag har fortfarande ingenting roligare än min fotbollströja, toviga hår och bleka ansikte att skriva om.  Och tro mig, det är inget ni vill höra om.  Nu ska jag gå iväg och leta reda på mina halstabletter, fishermans friend, och sen kolla om amelie faktiskt åkte och handlade för en timme sen?  jo, jag har smittat mamsen och amelie.  dom har också feber, i alla fall mamma.  amelie gjorde oss bara sällskap idag, moahahaha!  puss.

anything but you

20:30

Ska ge er en liten update om min nuvarande livssituation.  Vaknade med 39,6 graders feber imorse och har varit runt den siffran hela dagen. Min hals var tjock som satan imorse och jag hade problem med att andas, men jag överlevde krisen och tog mig upp till bjursås i alla fall. Såg förvisso hemsk ut då jag inte orkade göra någonting alls med mitt utseende i det skick jag var, så om ni såg någon blekfis med ringar under ögonen i backarna idag - så var det jag!  Var där i en timme, usch det var en hemsk timme. Men jag tog bilderna jag skulle ha och så åkte vi hem. Har inte redigerat dem än men de ploppar väl upp någonstans någon gång.

Har legat i sängen större delen av dagen, typ hela dagen med andra ord och ska krypa ner snart igen. Får se hur jag mår imorgon, ingen skola hur som helst.  Talk to you later

tävling

Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

image204

stuck in the world

22:55

Min dag har fortfarande inte vänt till det bättre, så varför inte lägga in ett inlägg om hur värdelöst allting är när man är sängliggande med en riktig dunderförkylning? Precis.  Men ska inte direkt plåga er i all evighet, bara uppmärksamma er.  Jag har hittat ett bra band, http://www.purevolume.com/thesubways .  Dom har väldigt bra låtar inlagda där så ta en liten titt.  Nu ska jag nog ta en kopp med varmt vatten och honung - det äckligaste på länge men min hals älskar det - och sen ska jag sova!  kram på er

and will try to fix you

13:15

Inatt var det ganska weird.  Vaknade med värme vs. kyla hela tiden, drömde sjukt konstiga drömmar och ville bara att det skulle bli nästa dag så jag slapp ligga i sängen och få ont i huvudet utav min kudde. Nej, det var ingen nice natt och hoppas jag kan sova mer till imorgon.  Yes, min feber finns gott och väl kvar samt min hals är rena rama helvetet á la motorsågsmassakern.  Tänk dig det du!  Skulle ha plåtat idag men det fungerade ju då inte alls + att vädret inte var på sin bästa sida idag. Vi ska försöka imorgon istället, jag får helt enkelt ladda upp med en massa piller då. Nu ska jag försöka äta något, krypa ner i soffan med filt och kolla på någon film.

image203

oh yeah you got me baby

22:30

Okej, happy news on the way.  Jag har sjukt ont i halsen & feber, 38,3. Inte nice, verkligen inte nice. Imorgon = upp klockan 10 för att göra sig klar för en dag i bjurs - och plåta. Önska mig lycka till ...

nothing nothing nothing

15:00

nej, så mirakulös är jag inte.  jag kom lite senare än vanligt imorse, det börjar bli en trend?

min förkylning har verkligen gjort sig påmind, min hals är inte trevlig just nu och hela jag är trött som satan.  ska iväg till lisa vid fem-tiden på lite födelsedagsmiddag så jag ska lägga mig med varmtvatten och några ostmackor nu framför datorn och kolla på ett OC avsnitt. Sånt är trevligt må jag säga.  Får se om det blir ännu trevligare ikväll, vilket jag förmodar.  puss så länge

'cause i have a bad day

10:35

En väldigt dålig start på den här fredagen.  Jag blev väckt i tid, men klockan visade ganska ltie så jag låg kvar en stund. Amelie ropar på mig och frågar; ska inte du upp snart? Oj, klockan är kvart i åtta. Äh, bussen går ju inte förrän 08:25, jag hinner som fan.  Borstar tänderna och segar mig, går ut i köket och ser att den fan inte är kvart i åtta utan 08:15, jag älskar mitt liv och springer runt som en idiot. Hinner jag med bussen? Det är ett mysterium!

i had a vision

23:17

Ja, jag borde sova vid det här laget men skriver ett kort litet inlägg bara för att. Träningen gick bra, kunde inte vara med på allt - min förkylning är på G tillbaka eller något för jag har inte varit helt pigg och fräsch på senaste tiden. Men det gick bra när vi spelade på slutet osv, fick röra mig lite och spela basket. Mycket bra där.  Har lagt in lite låtar på min iPod till natten, ska somna in till Dice - Finley Quaye. Såååååå grym låt. I like it a lot.  Imorgon fredag - gillar det ännu meeeeeeeer. god natt

ch-check it out

17:20

Jag & Malin hade planer på att åka och testa på street dance ikväll, turligt nog hann vi inte iväg förrän jag hann checka att det inte börjar förrän den 24/1.  Bra där, vi kör på den torsdagen istället, right?  Ingenting nytt på G annars, fredag imorgon and i feel exited! Pappan i huset kommer nog hem ikväll & så ska jag på träning vid halv 9. Ska springa som fan & verkligen köra järnet idag. Bränna, bränna, bränna fett!


Annars så fyller ju våran egna söta Lisa år idag, GRATTIS! :)

everyone think that we are... what

17:00

Den här dagen var inte lika nice, jag hade problem med att gå upp ur den varma sängen imorse. Tack och lov att det är helg snart, då ska jag sova och bara njuta av ledigheten!  Men det är ju inte helg än. Så vi får tala om annat, just nu är det så satans kallt i mitt hus så jag tror jag dör, jag sitter med mjukiskläder + ett stort täcke runt mig, och jag fryser fortfarande. Liksom, what to do? Fick en massa att göra i skolan idag också, alla ogillar Sandra vår svenskalärare. Undra om det faktiskt är någon som gillar henne på skolan. Nu ska jag chilla lite och försöka få upp värmen.


in the backseat of a car

07:55

Morning everybody.  Onsdag idag & morgonen börjar med en lång bildlektion vilket är my fave så jag tror jag överlever ett tag i den där byggnaden.  Jag drömde en helsjuk dröm inatt som fick mig att tänka efter på mitt förflutna ännu mer, det väckte lite minnen till liv. Lite läskigt där ett tag när jag vaknade.  Som en knäpp på huvudet.

image202

and i say... no?

16:55

Under tiden jag satt på bussen på min väg hemåt gjorde jag min vanliga grej liksom, iPod & titta ut genom fönstret. Under mina bussturer sitter jag alltid och tänker, oftast på dig. Men inte idag. Det var jävligt bra.

Skolan är inte så pjåkig endå, men mår illa som en bajs just nu och vill mest gå och lägga mig. Det får bli lite OC nu eller något, pussi.

to show you

08:03

Nej jag är så opepp man kan bli på en ny skoldag. Det är mörkt ute, jag är lagom trött då jag somnade vid tre inatt & jag mår illa. Fan. Vilken underbar tisdag detta ser ut att bli.

you got everything

20:55

Jag ställde klockan på tio imorse, jag ville faktiskt kunna sova inatt, men det slutade med att jag sov till ungefär halv 2 och kollade lite OC efteråt.  Hm, gick alltså upp ur sängen runt 3 - tiden.  Inte vad jag planerat, men det ska göras igen för det var det bästa på länge haha!

Gjorde mig klar & fixade middag åt familjen innan jag packade träningsbagen och åkte på ungmöte. Gick bra, sen träningen - det gick inte bra. Blev helt sjukt yr och mådde allmänt bajs, kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Inte fint det.  Sen hem, nu har jag tagit en varm dusch & ska krypa ner i sängen med en massa frukt och OC.  Välkommen till en ny vecka.

nothing to compare with.

00:00

ingen mening med det här inlägget egentligen, jag ska publicera fort så jag inte skriver ett 10 minuters långt inlägg om hur allting bara är fel. fel fel fel.  nåväl. tillräckligt mycket information nu tror jag allt!  lyssna på denna underbara låt. bara gör det!



ladidadidam

18:25

Ah, är helt sjukt trött efter en dag i bjursbackarna.  Fick agera snowboardlärare för Linnea & Sabrina idag ett tag men sen tog jag och elsa några timmar för oss själva och hade a great time.  Vi körde wannabe-trollskogen i sälen en sväng och det var klockrent.

nu är jag helt slut som sagt så jag ska ta mig en titt på One Tree Hill och antingen Victoria Secret's Show eller något OC avsnitt i sängen. Blir nog bra vilket som. Sen ska jag soooooooooooooooooova.  Later


image201


and it's you when i look in the mirror

01:50

Störtskön kväll med massa mat, spel och skratt.  Vem vet inte vad en avokado är liksom?  Haha, i alla fall. Det blir bjurs imorgon tillsammans med Elsa, Linnea & Sabrina. Ska röja som bara den i backarna med brädan, ska bli klockers.  Elsa & jag kanske tillochmed vågar köra lite offpist och vara sisådär häftiga som bara vi kan haha. Skämtåsido.  Nu är det sådär supersent igen men jag ska sova nu och inte en minut senare!   Jo, Linnea och Sabrina ska åka snowboard imorgon... jag lovar det kommer bli en historisk söndag.  tack och hej

on your own

16:40

Snart kommer några glada töser hit, lite SP1C folk med andra ord.  Vi ska äta tacos, spela spel och vara avundsjuka på bellas bränna som hon antagligen skaffat sig i Thailand över jul och nyår den jäkeln. 

Satt och lyssna på den här låten , U2 - Sometimes You Can Make It On Your Own, och den påminner mig så grymt mycket om tidigare händelser och gamla minnen.  Ganska hjärteskärande, men oj vad jag älskar den här låten.  Hans röst är underbar, i love it.


just gimmie the light

14:55

Jag hade ett sjujäkla problem att gå upp ur sängen imorse, det var så bekvämt, varmt och mysigt så jag hade noll inspiration att gå upp. Nix.  Och klockan var endå inte så mycket!   Nåväl,   jag har hunnit med det mesta idag. Springa i mina heels ner över gatan så alla grannar tittar förvånat på mig,  stoppa 702:an när den är på väg ifrån stennäset för att hinna med in till stan, 10 kronor för bussbiljett,  kirra jobb med hanna och sen springa efter amelie och bilen/skjutsen hem och stanna henne genom att banka på biljävelen och skrika hennes namn rätt ut. Ganska mycket förvånade miner där med.  Men hur som,  nu är jag hemma och ska chilla lite med OC.  puss

clap your hands

01.30

Varför bryta trenden om att vakna och hålla på och dö av sömnlöshet på morgonen/förmiddagen och lägga sig sent på natten för att sitta uppe och kolla film?  Yes, precis min poäng med det hela.  Ska plöja igenom något avsnitt utav OC nu, film är jag för trött på.  Nu blir det schysst serie istället.  Imorgon ska jag plåta lite jobb vid 12 så jag lär gå upp vid 10.   Det får heta duga för tusan,  lateeeer

maybe all night long

20:00

Kirrade nya jeans idag, det blev ett par Miss Sixty i mörk tvätt.  Att köpa jeans är rena rama mardrömmen för mig, jag har alltid sådan beslutsångest och får alltid sådan "självförtroendeskick"  utav det hahaha!  Nåväl. Ett par nya i garderoben för julklappspengar,  fick rabatt så har 500 ;-  till annat nu.  Får se vad jag spenderar det på, har mina planer alltså.

Har kollar mer film idag,  har hunnit se HoneyStep UpChanning Tatum är en heeeeet man kan jag be om att få tala om!  Varje gång jag ser dansfilmer får jag en idé om att börja dansa street en gång i veckan, fan va roligt alltså! Men jag har egentligen inte tid... kanske ska kolla med fasis om hon kan ge mig privatlektioner. ;)  Nu - åter till filmhögen jag lånat. Blir You Got Served nästa!

i said im sorry to hear about your husband

01:30

Okej, även fast jag gick upp halv 10 imorse har jag verkligen noll idéer på att gå och sova vid den här tiden. Min dygnsrytm är helt ur balans. Måste kirra det innan söndag. Minst.  Så istället för att sova ska jag deppa några 100 minuter framför datorn & lite lånad film.  Det blir great. Eller?

forget it my friend

21:00

Okej, nu har jag alltså sett Arn, Tempelriddaren. En svensk film till att börja med,  men de där 210 miljonerna som lades ut på filmen märktes eftersom att det var en mycket acceptabel svensk film från min sida.  Och jag hatar svenska filmer. Även om jag inte riktigt kom in i filmen och tänkte mig in i vad är det? 1100-talet som det utspelar sig i?  Nåväl, det är inte som amerikanska filmer som t ex King Arthur eller Kingdom Of Heaven men som sagt. För att vara en svensk film så är den faktiskt bra!  Plus i kanten att Stellan Skarsgård är med, han är klockers!


shake your body

Dagens humör: Otroligt förbannad på mig & allt annat!
Dagens mående: trött och förkyld
Dagens borde: sluta äta onyttigt & onödigt
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: cheap monday, vitt linne & en svart Lyle&Scott tröja.
Dagens planer: stan tidigare, ikväll blir det biofilmen Arn med pappa.
Dagens materiella vill ha: jag vill ha den här väskan.
Dagens längtan: efter det jag själv vill ha.
Dagens fundering:  är det värt allting?
Dagens beroende:  varmt citron-vatten e my new fave.
Dagens tråkigaste: jag vaknade på helt fel sida.
Dagens tidning:  lite DN på morgon kvisten!
Dagens låt:  det får bli  say it's possible - terra naomi


image200

so, so in love

02:20

Sover fortfarande inte. Sitter och tänker, ska nog lägga mig snart med iPod och försöka sova. Upp lagom tidigt imorgon som skrivet.  Kan bara inte hjälpa att sitta och lyssna på bra musik & tänka tänka tänka tänka. Så totalt onödigt som alltid men det är bara så självklart.

Jag vill, jag ska, jag längtar, jag drömmer - men jag gör aldrig.  Det borde bli ett till nyårslöfte, göra det jag faktiskt vill istället för att bara sitta på bänken och titta på när hela mitt liv passerar förbi sakta men säkert.  Ska skriva en lista på What To Do 2008 i dagboken - ja jag skriver i en töntig svart bok som kallas dagbok...  -  och jag verkligen vad som ska stå på första punkten. 

1. Glömma dig. Glömma allt som har med dig att göra. 
För jag lever inte för dig längre.


... undrar om jag kommer palla trycket.  God natt.

image199

i wont be listen to your lies no more

01:00

Nu borde jag egentligen förbereda mig för natten & sova sova sova. I med att jag ska upp halv 10 imorgon för att åka in till stan till 11-tiden. Funderade på att åka till Bjurs med några brudar & ta premiär åket med brädan men jag min förkylning motsätter sig lite för det. Så det blir stan med mah sistahs istället.  Förstår dock inte varför mina syskon envisas med att åka in så tidigt? Nej, verkligen inte. Ska försöka kika jeans hur som helst, och ta med kameran för att plåta lite Falun.  Har ingen aning vad jag menade med det där, men så blir det.  Får se hur det blir med den där idén om att sova också...

things will never be the same again

18:00

Onsdag, ännu en meningslös dag på lovet.  Jag kom underfund om att skolan börjar på måndag och jag är inte pepp på den tanken direkt. Vill fortfarande byta linje, stad, liv, etc... men det är en annan sak att skriva om!  Idag vaknade jag halv 2, igen, och insåg att förkylningen jag dragit på mig inte blivit bättre. Så det blev en TV-dag med varmt citron-vatten och Top Model 2 på televisionen.  Blir inte mycket mer spännande framåt kvällen heller, ska bara ta det lugnt.
Ganska tråkigt, ja, väldigt enformigt, jajamen, men behagligt, of course!

no more

01:40

Fasiken jag har redan brutit två av mina nyårslöften... damn. Nu måste jag skärpa mig! Det har ju bara gått ett dygn på det nya året? Haha, har ni några löften eller? Några du kan fundera på hela januari månad innan du "råkar" glömma bort dem och råka bryta ett och ett annat innan halva februari har gått? Mina tre½ löften börjar dåligt, men förhoppningsvis slutar det finemang!


Snyggaste folket jag firade nya året med,
fler bilder finns på facebook & bilddagboken.

image198

the silence

18:05

Gårdagen var riktigt trevlig, höll mig i gott skick och var inte lika knall som alla andra på stan men jag hade galet roligt med tjejerna under kvällen! Började hos Marielle med moves plus några andra schyssta typer, stan runt halv 12 tiden och skrek & sjöng in nya året på stora torget.  Checkade efterfest men jag slutade till slut hemma hos Marielle där vi garvade och hade allmänt mys innan A hämtade upp mig.

Sov till halv 2 idag & vaknade med - jajamensan, en dunder förkyldning. Sitter och nyser stup i kvarten också för den delen haha!  Inte lika mycket att hurra för idag alltså men jag har ett nytt år framför mig och hoppas att allting ska bli bättre än det förra. Nyårslöften har lagts av och dessa ska jag hålla, eller hur? 

RSS 2.0