GO THIS WAY INSTEAD -

bor numera på den här bloggsidan!

11.09.19

visst att jag spelar lite mycket wordfeud, börjar få aningens mer allmänbildning och score:at lite mer. inte på det sätt ni nu tänker på, men när vi ändå e inne på den banan. blev uppraggad på wordfeud idag och då har det faktiskt gått li-iiiiite för långt.

city and colour makes my monday


11.09.17

jag jobbar, är bitter på andra människor, speciellt vissa människor, börjar bli förkyld, är uttråkad, spelar en massa wordfeud, vill flytta utomlands, vill ha pengar, tänker på livets alla män som aldrig tycks se rätt och har ännu ett jobbpass imorgon på eftermiddagen. ba att le och säga att man mår bra så funkar'e!

can not not be pissed off at how you act. die. or at least grow up.

[unknown]

11.09.15

jobbade ett par timmar nu på kvällen och precis när jag slutatser jag detta -- en svart, glänsande, Escalade som står parkerad. kändes som en fet rub-it-in-my-face då detta, mina vänner, är min absoluta drömbil. dags att börja spara eller?

11.09.14

har fallit för wordfeud men det är inte direkt en självförtroendes höjare, jag blir mest förbannad över att mina motståndare kan hitta på ord som ger 30p eller tom. 64 jävla p. när jag bara får nio...

outside my window there's definitely a war going on with the weather


11.09.13

satt på tunnelbanan in mot slussen för att möta upp amelie på en kaffe tidigare idag, hade en creepy ryss i sätet mittemot mig som var allmänt irriterande med sin blick och jag frös. note to self: hitta flyttkartongen med vinterkläderna. hur som haver, det som gjorde min dag lite bättre var strax innan medis då en snygg man står framför mig, jag plockar ur hörlurarna för att se vad han vill? 'ville ba säga att du var snygg idag!' berättar han med ett stort leende innan han glider ut på medborgarplatsens station. man blir ju lite paff, men hi5 life!

11.09.12

det har bara varit jobb de senaste dagarna, slitet men jag får tänka pengar/sista minuten om någon månad! såg precis sista avsnittet av Entourage och funderar hur tusan jag ska klara mig utan detta? dagen är fulländad, lika bra att gå och lägga sig igen!

how am I supposed to make it without my entourage of men!?


the singer of switchfoot makes it impossible not to love this track


some people just need a high-five


11.09.08

blev tipsad om Grouplove – Colours som bara är utomordentligt bra, deras andra låtar likaså. annars spelas The Low Anthem – Ghost Woman Blues och Pearl Jam – Just Breathe väldigt flitigt. älskar hur ens musik ändras med humör och årstid. anyways, enjoy-yyy!

11.09.08

jag avgudar att sätta mig på uteplatsen med min obligatoriska morgonkopp av starkt kaffe i pyjamas och vakna. men nu börjar det bli lite väl motstridigt när man knappt hinner ta en sipp innan regnet öser ner efter fem minuters uppehåll. man blir ju lite bitter över att hösten är här och regnet börjar bli ens oplanerade wingman.

snart kommer kamelen hit, då ska vi styra mot ett stort Ica Maxi för att fylla upp kylskåpet. med en sjuk mams och en bortrest paps är det ganska tomt. torsdagsbestyret får vuxenpoäng.

kvällen bjuder på fin fotboll


overslept before work, didn't get my coffee until 3:00, haven't eaten yet and yeah.. it's def a monday

[ben heine]

11.09.04

gårdagen blev fantastiskt trevlig må jag säga. vi var ute vid slussen på Hilton för att äta middag och dricka en hel del gott i flera timmar. sen promenerade vi runt på kullersten i gamla stan innan vi tog en taxi ut till bandhagen till daniel & jesper för drinkar och skitsnack in på småtimmarna. det var en rätt trött söndag idag, jag och elina har gjort det bästa utav den i soffan tillsammans med entourage och göttigheter. that kind of sums it up!

old enough to party, hey saturday!

[icanteachyouhowtodoit]

11.09.03

det blev bärs i rålis, seg tunnelbanetur hem med dryga/fulla människor som inte tar ett nej till svar, sen vid ett:snåret trillade falubesöket in på gubbängsvägen! då öppnades roséboxen och vi hade samtal om livet, relationer, skrattade så tårarna rann och blev lite tipsy fram till 03:45 då vi gav oss.

ikväll svirar vi om till den finare varianten, middag på söder och sen ut på mer äventyr som stockholm har att erbjuda!

11.09.02

började dagen med kaffe & häng på uteplatsen med amelie innan hon styrde bilen mot falun, sen gled jag in till slussen för att bli bjuden på en kaffe och lite skitsnack med min ex-favvo-granne som är i huvudstaden, väldigt trevligt! efter det tog jag mig i kragen för att äntligen gå till beyond retro som ligger längst bort på drottninggatan, har aldrig orkat pallra mig dit men idag hade jag ingenting för mig så då jävlar. kom inte hem med någonting därifrån, dock ett linne & väska från monki och så träffade jag på linda & sara!

kvällen bjuder på middag framför fotbollen samt fint väder så jag tror det blir parkhäng med lite bärs i rålis tillsammans med L & S efter det. sen får jag finbesök av amanda, elina och deras vän vinboxen tror jag allt! fantastiskt bra kommer den här helgen bli trots allt.

when you just want everything to be more simple. I need to stop feeling.

[vcbyo]

11.09.01

september already och dagen har innehållit en nedrans massa regn. bra start på månaden!

trots allt så är jag fruktansvärt taggad inför hösten på grund av alla dessa spelningar. kommer få se isak strand, explosions in the sky, ludovico einaudi och nu funderar jag starkt på att klicka hem en biljett till bon iver. november kommer vara fullspäckat med fantastiska ting.

RSS 2.0