080929

 

Bokade klipp&färg idag, det blir av om två veckor då tjejen jag klipper mig hos hade fullt upp, och jag räknar minuterna!
Mina fina skor från DinSko är slutsålda i stl.41, vilket är otroligt bajs, så jag funderar på att klicka hem de från nätet om jag har cash över. Det återstår att se! Ska nog beställa hem nya telefonen ikväll i alla fall, så den trillar hem i brevlådan om någon dag eller så, ÄNTLIGEN!  Nu ska jag snart mysa ihop i soffan med en Ben&Jerrys och se CSI. Mmhm, inte helt fel det.

Jag langar en skön låt till er också.


s u n d a y

Vi vann mot Gävle, och förlorade mot Blge, helt sjukt kul att få spela match igen! Har inte gjort det på hur länge som helst eftersom att jag har haft uppehåll från basketen pga min fot från förra säsongen, så nu jäklar ska det spelas. Har för mig att vi spelar mot Bollnäs med damlaget nästa helg, tummen upp för det.

 Minus för dagens aktiviteter är en död martina. Min hals är nog värre, otippat liksom?, och så är hela min kropp helt... ja död. Huvudvärk, ont överallt, tja allt sånt.  Men det var värt att spela igen alltså.

Ska slagga snart, hoho, så godnatt.


we came, we saw, we kicked your ass

Lördag. Är fortfarande hostig och allt sånt, men blir väl frisk så småningom.  Ska spela två matcher imorgon i alla fall, det är jag väldigt taggad över! Gårdagen spenderades i blge med elina, fazan & marielle då vi såg Patrik 1,5 på bio, en helt godkänd film trots svenskheten, haha. Ikväll vet jag inte vad som händer, noll koll på det.

Nu ska jag dyka ner i min Elle och äta gårdagens godis, mitt socker-detox går åt helsike. Otippat?

lookbook





bilder från lookbook, här kan man hitta inspiration så det skriker om det. vackert, överallt!  1. min drömklänning från miumiu som kostar många slantar. 2. jag bara gillar bilden, outfiten, ja hela faderullan!

självklarheten.

Sov hemskt inatt, vaknade och hade feber och mådde allmänt bajs.  Jag älskar mitt liv.  Mår dock bättre nu, febern har förhoppningsvis försvunnit lite, och jag ska bli frisk nu.  Nu, nu, nu!

Fick lönebesked idag, det blir runt 5500:- denna månad vilket gör mig lite gladare! Beställde nyss ett par nya shoes från Nike för 1300:- vilket är dyrt men aldrig fel med lite nya shoes när ens andra trillar isär. Mobil kommer också denna månad, och säkerligen lite annat.  Fint det. 

A är glad på mig igen efter ett dygn utav irritation, så hon kom hem med senaste Elle till mig.  Mmm, lovlie!  Så nu ska jag ta en dusch, pigga till mig lite, och sätta mig ute i solen med en filt och läsa denna underbara tidning. 


try to love the night.





word.

Skola idag till kvart i 12, inte helt fel med sådana dagar när man är lite halvdassig och har rethosta. Sitter hemma nu, ska träffa fazan om en timme eller så.  Min syster A har på något mirakulöst vis förvandlats till ett riktigt as, hon är den drygaste i världen för tillfället. Hon sitter hemma på dagarna & söker jobb, sen när vi andra kommer hem så är hon så social och sällskapssjuk att hon går oss på nerverna efter knappt fem minuter. Hjälp?

Har en hög med läxor att göra också för övrigt, det får jag ta itu med när jag kommer hem från stan.

Något annat på tapeten är att jag ska starta en sugar-detox över en månad. Varför inte liksom? En månad utan socker; och då menar jag typ glass, godis, choklad, läsk, kakor, bullar och allt sådant tjafs. Från och med idag. Helt klart. Yes, det skall jag klara... på något annat fantastiskt vis.

benevolent.

Jag hatar tanken på att försöka memorera 250 engelska ord till på torsdag.
Jag hatar mig själv som aldrig kan börja plugga i tid.
Jag hatar att jag verkligen har noll intresse för att börja plugga i tid.
Jag hatar att jag är mittimellan-förkyld, varken jätteförkyld-så-jag-dör eller lite-förkyld-men-nästan-frisk. 
Jag hatar att jag inte trivs med min omvärld.
Jag hatar att jag inte kan göra någonting åt det.

Jag hatar att jag är en riktigt gnällig liten skit ibland. :)

the hardest part




Ny favoritlåt, från mig till er. Jag är sjuk som ett as med förkylning, hosta, huvudvärk & hela kitet däremellan.  Blev inte många timmars sömn inatt med andra ord & stannade hemma på mammas order. Känns suveränt att mitt immunförsvar är lika stabilt som ett legotorn i bomull eller något.

Sitter och lyssnar på Coldplay för att trösta mig själv, ska slänga mig in i duschen nu & sen dra iväg på jobbmöte. Blir nog en promenad hem med min ipod så jag får lite frisk luft. 

spies.

vaknade klockan ett idag, otippat värre, och gjorde så att jag fördrev dagen i pyjamas tillsammans med lite filmtittande.  kollar igenom alla fina stockholmsbilder just nu & oj så vackert det är! Ni ska minsann få se!  Som sagt så kommer det bilder & filmer! :) 

& så ska ju min dator skickas iväg på service nu i typ två veckor så det blir noll bilder efter denna dag tror jag.  varken på bilddagboken eller bloggen, örk säger jag till det, men förhoppningsvis vill min dator fungera som en dator efter den tiden och inte som en stenklump.

snart börjar gossip girl på tv & jag ska inte göra annat än att titta på det och hosta lite till.  Javisst, marielle den fina tjejen har smittat mig totalt så jag är dunderförkyld nu, haha! Inte cool, men så kan det gå! 

!!!

Hemma från stockholm, har inga ord att beskriva med hur otroligt bra Coldplay var! Allt jag någonsin önskat & lite till på det - ja, ni kan ju försöka föreställa er.   Har en massa bilder, filmer, och fina minnen med mig hem samt lite shopping.  Kom hem vid fem & är redan sen då jag ska iväg till Karin nu där alla fina tjejer är!  Talk to you later!


just because im losing, doesn't mean im lost



Jag sitter och är otippat nog taggad till tusen på morgondagen!
Har packat min alldeles för lilla rullväska & har säkert glömt 100 saker men är fullt redo för att ta mig mot huvudstaden imorgon.  Men först blir det upp med tuppen & åka till skolan där vi har skolfoto 8:30, urk & det är inte värt alls eftersom att jag alltid ser bajs ut på skolfotot. Men sen blir jag upplockad och åker med tåget 11:32 från Faluns station tillsammans med marielle!  Herrejösses, dessa dagar kommer bli underbara.

Vi hörs på lördag!

singing lalalalalalalej

Igår gick jag och la mig vid 10, och vaknade vid sju imorse, pigg som en lärka! Jag måste sluta vara ordentlig och lägga mig tidigt haha, speciellt när jag har ledig dag mitt i veckan såhär. Men nej, jag somnade om och gick inte upp förrän vid nio-tiden. Tidigt det med, men jag kollade på en gammal film & åt frukost vilket var ganska mysigt det med.

Sitter och lyssnar på Coldplay, spanar in bloggar och väntar på att Amelie ska komma hem från sitt jobb-sökande så vi kan åka till stallet. På toppen av allt är jag förkyld också, eller tja, nästan förkyld. Lite förkyld. MEN, förkyld helt enkelt.






Hittade snyggaste skjortan på Linn's blogg som kommer från Topshop, tror jag ska spana efter den i stockholm allt!


hett, hett, hett, hett



foto: the sartorialist

weather

brutalt kallt väder. tråkiga kläder. huvudet sprängs inifrån. nästan en början på en förkylning. missar träning. fett. fett. fett.  coldplay räddar min dag.

jag antar att jag spenderar alldeles för mycket negativitet i den här bloggen, men det e min blogg och jag skriver vad fan jag vill.  grrrrr!  jag vill åka till stockholm med marielle nu & röja hela globen!  jag har 1300;- att göra av med och det ska vara tomt i plånboken när jag kommer hem på lördagen!


sweet

Tröttast i världen.  Gick upp tjugo i sex imorse för att åka på hästtävling med hela familyn till ludvika & plåta samt vara hejarklack. Det funkade finemang för amelie & curt kom på åttonde plats av typ 55, så de är inte allt för dumma inte! Kom hem för någon timme sen & ska snart ta en lång dusch.  Ikväll tjillar vi galet at bellas place!


whyred



WHYRED LOOKBOOK, FALL -08

!

Datasalen, Lugnetgymnasiet. Svenska lektion. Ska ha engelska, sen slutar jag inte förrän typ, tre, och efter det simma i någon timme. Ganska hurtigt må jag säga eftersom att jag redan simmat 1000 m idag på idrotten, YEAH.

Jisses vad onödigt inlägg detta var. :))))

men ja. rubrik!

Jag avskyr rubriker, haha, men anyways. Ska börja leta träningskläder här i mitt bombnedslag till rum, sen tar jag bussen upp till Lugnet där vi har två timmars träning varav en timme är kondition&springa-i-trappor och den andra match-träning. Örk på det första alternativet. Men det är på sätt och vis ganska kul.

Jag fick Danmark-bilder av Malin igår (eller var det idag?) och jag saaaaknar tiden från Danmark! Det var så bäst! Även om många danskar egentligen är lagom alkoliserade och lite knasiga, så var det finemang! Men nog om det, nu måste jag skynda mig!

i can't find my other half

  • elsa har lagt in sin protest mot jonas brothers, men ack jo, jag gillar låten.
  • jag överlevde dagen, så illa var det faktiskt inte.
  • träningen gick gick sådär, jag är stark i armarna efter simningen, men har fortfarande noll kondition. det är fan inte bra.
  • jag har ångest till allting just nu.  ingenting är bra. verkligen ingenting.
  • nu ska jag sova - klockan är halv 10, vad är fel på mig?

onsdag.

Jaha. Jag trodde vi hade idrott första lektionen idag, så jag hade bytt om för att simma någon timme, men ack nej. SP2C hade svenska första lektionen! Inte cool, så inte cool.  Så nu sitter jag & ser allmänt mobbad ut i hår och fejs. Inte cool dag. INTE COOL.


im walking on broken glass.




Dagens humör:
jag försöker må bra. så, helt OK.
Dagens klädsel: jeans, linne, basket-collagetröja.
Dagens frilla: jadu...
Dagens planer: övningsköra, fota amelie, simma, plugga lite, skriva jobb, laga mat, TOP MODEL.
Dagens puckon: de som simmar sakta, what's up me det!?
Dagens låt: jonas brothers - sos.  tönt-pop-punk när den är som bäst.
Dagens vill ha: mina nike-skor för 1200;- !
Dagens tråkigaste: jag själv.
Dagens finaste: jag ska göra en jordgubbs-smoothie ikväll, fnizz.

i can't get enough of your love.

Jag fick sova till 10 på min lediga dag, sen kom amelie och satte poopies lurviga päls på mig så jag vaknade. UNG-sidan är inte i FK idag, så nu ska vår obefintliga chef dö! Eller tja, nästan i alla fall.

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla rockklassiker som mamsen har startat på stereon ute i allrummet. Ska väl övningsköra lite till Aspeboda om en stund och se när A & currie hoppar runt lite. Sen kommer jag hem, sen ska jag övningsköra lite till, och sen ska jag simma. Länge. Och så ska jag basta! Med hårinpackning så mitt hår blir lyckligt! :)


katemoss.




my favorite billie.

Gårdagen var lite annorlunda än jag tänkt mig, stället kryllade utav 92:or och yngre som fnissade och kissade överallt, och det regnade inte! Så varför skall jag klaga?

Började med att se Toffe, sen Kapten Röd och sen blev det äntligen dags för min höjdpunkt! Billie The Vision & The Dancers. Ja, jag är mesigast i världen. Och ja, jag var mer än överlycklig och lagom shakey efter att jag hade fått höra deras fina musik, köpa signad tröja, krama & prata med dem. Men jag gillar det.

swedish sin.

jag tittar ut genom fönstret och möts av rena rama svenska vädret, regn såklart.  det kommer bli en blöt kväll alltså tillsammans med en massa människor, jag ska ner mot stan senare och tjilla runt.  ska se toffe spela vid 20, och sen självaste billie the vision and the dancers kl. 22 - PEEEEEEEEEEEEEEPPP.  även om det regnar ska jag sjunga med i texterna & njuta till fullo, det får regna och det får vara pissigt, men jag kommer älska allting!


love. love. love.



en dag ska jag bo där.

fredag hela veckan.

sitter i köket, närmare bestämt vid spisen, och steker kyckling.  det blir mango-kyckling-sallad ikväll & det ser jag framemot, även fast det stora Å:et är med.  imorgon har jag andra planer minsann...

men nåväl!  jag träffade på en sjuk marielle idag, stackarn ska krya på sig, och vi kirrade tågbiljetter till sthlmsresan & coldplay.  det blev en lagom billig historia så jag skall icke klaga.  nu gäller det bara att hålla i pengarna i två veckor så jag kan shoppa loss lite grann!   får se hur det går ...

ikväll kanske jag hookar upp med elina & fazan. återkommer om det för nu kallar kycklingen på mig!

singing again. again. and again.

Sov inte många timmar inatt, det var rent ut sagt förjävligt.  Kröp ner på pappas sida & slumrade istället, och sov någon timme mer på förmiddagen.  Nu sitter jag här. Mamma borde komma hem snart, hon kanske har med sig någon frukost-bit till mig?  :))


lily from the middleway street.



Nu har jag haft min telefonintervju med billie-sångaren! Jag vart jättenervös & sådär, men det gick bra allt som allt.  Kom på hundra till frågor nu efteråt, men det får gå ändå.  I slutet vart jag lite mesig, för då sa jag något i stil med;  ja, tack för det här då, roligt att du kunde ställa upp! jag ser verkligen framemot er spelning ihelgen då jag själv är ett riktigt galet fan till er musik, så det ska bli jättekul att se er igen!    det var även där någonstans jag började sluddra och tappa kontrollen över mig själv.  det var så cool.

d'you know what i mean?




det enda jag egentligen behöver. på riktigt.  oasis.

overdosing with you.

En timmes simning á 2000 m idag, det var skönt men nu är jag trött som en bajs. Har även hunnit plugga & fixa lite jobb, imorgon gör jag min första intervju! Över telefon också, herrejösses jag är nervös.

Hungrig är jag också, inte mycket mat idag inte, hihi. Mamma har bakat en äppelkaka så jag ska nog krypa ihop & vara lite ynklig i den sköna soffan med en film.  Händer inte mycket mer idag, jag älskar att vara ledig på tisdagar!

miami.

sitter vid köksbordet & har nyss tagit en morgonkaffe, det blev en sovmorgon till halv 11:20 idag. det var sweeeeet!   nu sitter jag alltså bara här & lyssnar lite på MTV i bakgrunden.  mamsen och jag ska iväg och handla lite, sen ska jag upp till Lugnet där jag ska simma någon timme eller så.  Blir nog nice fastän det regniga vädret, höhö. 

friday, im in love.

Och så har blogg.se också gjort en ny design. 
Jag avskyr det nya som vanligt.

Det har varit en halv bra dag & en halv pissig dag.  Det bra var att jag fick prata med billie the vision & the dancers sångare Lars Lindquist på telefon. Han är cool & jag ska ringa honom imorgon igen, lite jobb-stuf alltså! Det var sweet & ... det enda bra idag. 

Annars har jag bara velat gömma mig under mitt täcke, eller kanske gått runt och bara tänkt på hur jävlig jag är. Eller tänka på hur mycket jag saknar & aldrig kommer att få. Jag är inte tillräcklig & bara en stor miss.  Jag lägger ned alldeles för mycket tid på att vara olycklig i mitt liv.  Inte bra där.

RSS 2.0