09.05.31

Sista maj. Är det inte lite udda att tiden rullar på som ingenting? Det är skolavslutning om 12 dagar,  Peace&Love om knappa 25 dagar och jag fyller arton jävla år om 1 månad & 19 dagar, haha!

Helgen har bestått av bilder, solsken, stek och årets första myggbett. Mycket bilder med mobilen = mycket bilder på bloggen. Ganska intressant.  Nåväl, fin helg med fina människor. Jag har fått lite brun-röd-färg på kroppen och är ganska nöjd. Puss

you want to go to the seaside


we went to a disco-parteyyy with my lousy camera


we went to stockholm


09.05.28


s-s-snyggt. photo: elin kling

09.05.28

God kväll.  Har pluggat inför naturkunskapen idag - lite panikartat... - men har jag tur så blir det ett godkänt imorgon. Hoppas på det i alla fall. Nåväl, sen blir det utvecklingsamtal, träning och så ska jag köpa min P&L biljett. Götte.

Tittade nyss på Supersize vs. Superskinny  -  väldigt intressant program om jag får säga det själv. Blir nog till att fortsätta titta på det. Nu är jag trött som bara den så jag ska nog krypa ner i säng.

09.05.27

27 maj, god damnit.  Idag var jag hos tandläkaren, hade världens ångest innan vilket var ganska ovanligt för att vara mig, men fick höra sen efter att ha plåtat gaddarna och sisådär att jag har en tiny-tiny hål i en tand. Jag fick nästan en panikattack och ringde mamma, hahaha! Första hålet, nu börjar jag bli gammal.  Promenad hemåt efter det, höll på att blåsa bort. Dock kommer det fina vädret tillbaka till helgen - sweet.

Har naturkunskapsprov på fredag som jag inte har någon aning om hur jag ska kirra biffen där. Har inte ens öppnat boken än. Soft.


09.05.26

Lyssnar på gammal, god punkrock. Dock störs mina fina music-moments av Spotify-reklam av Dileva och Snälla-snälla-snälla (sluta-sjung) sångaren. Slösurfar för övrigt och ska strax götta ner mig i soffan för att titta på lite serier. Jag låg ute i en timme & lite till i solen idag, men tanken slog mig att det är trist att bara sola. Nåväl.

09.05.25

Måndagar är aldrig nice, men va fasen finns det något man inte ska klaga på så ere vädret. Götte, säger jag bara.

Skola, hemåt, sen jobbmöte ute i solskenet och sen träffade jag på några trevliga prickar och satt på bara gräset ett tag innan min mage sa åt mig att åka hem och äta middag. Ganska fint det.

Imorgon är jag ledig & det ska bli lika fint då. Jag säger bara: min veranda, so-oooola, spotify på hög volym & vattenmelon till frukost. Ja, man tackar!

09.05.24


09.05.24

Den här helgen har gjort mig bortskämd med sovmorgon varje dag, förutom de tillfällen vi blev väckta av byggnadsarbetare, telefonsamtal, sms eller läcka i badrummet förstås. Imorgon ere andra bullar som gäller, upp med tuppen & iväg till en vecka av skolarbete. Sova snart kanske? Först en sväng ut. Godnatt


09.05.24

Nedrans, nu är jag hemma i Falun igen efter en riktigt schysst helg i Stockholm med både Elina & Marielle som room-mates! Har nyss packat upp och fick med mig ett par tygskor, två tee's och senare i veckan kommer ett par jeans hit. Det är ganska gött det. Stockholm bjuder som alltid på bra ting, men denna helg har varit något extra.

- jag stötte på en barndomskompis på väg ut från Slussens tunnelbana, hur otippat?
- hittade en asnice secondhand på Hornsgatan utan många ören i plånboken, dit ska jag tillbaka!
- gjort mig i ordning i marielle-takt i ca 2½ timme varje dag
- skrattat som bara den
- blivit alldeles för taggad inför P&L
- ätit som en häst

tack och hej


09.05.20

Åh, sitter och äter vattenmelon & vindruvor samt tittar på Grey's. Det är fina grejer må jag säga. Träffade Marielle och tog en smoothie på Waynes idag, strosade runt på stan och har packat inför morgondagen! Då bär det av till Stockholm tills söndagen - det, mina vänner, är fina grejer.

09.05.19

Samma sak varje gång jag har läst ut Twilight-böckerna;  jag ser filmen Twilight, lyssnar på soundtracket och småkikar på hemsidor där man kan se hur det går med inspelningen av nya filmen. Jag blir halvt besatt med andra ord - väldigt pinsamt kan man också se det som, men man kan liksom inte stoppa den här lilla grejen förrän efter en vecka eller så eftersom att det alltid kommer upp påminnelser. Filmer där snubben heter Edward, bästa kompis som heter Bella, skådespelare som är med överallt och helt plötsligt en utgiven poster på nästa film...
 



09.05.18

  • försov mig med en halvtimme
  • panikartat gjorde jag mig i ordning och fick lämna huset utan träningskort, ett stycke kråkbo i håret & dåligt humör inför provet...
  • ... som inte var så farligt - peppar peppar.
  • måndagsångest & lite tristess därtill.
  • Twilight filmen & soundtracket på repeat
  • har inte pratat så mycket med min nyflyttade syster på väldigt länge som jag gjorde idag - och hon har bott med mig i 17 år. Snacka om att hon är sällskapssjuk där nere i halstahammar.
  • ... dags att sluta punkta upp min värdelösa dag?

god natt.


09.05.17

Hehu, hela dagen har seriöst talat gått åt att sitta i den sköna fåtöljen & läsa min bästa bok. Här snackar vi hederlig nördighet. Veckan erbjuder 1½ skoldag, massa träning, stockholm och förhoppningsvis fint väder däremellan. Nu ska jag sova gött och inbilla mig att geografiprovet imorgon kommer gå lika bra som solsken efter regn. Godnatt

09.05.17

Söndag. Vaknade vid 11:20 och har sen dess suttit fastklistrad vid en felaktig bok. En bra bok - men totalt felaktig eftersom att det inte står Geografi, A-kurs på omslaget. Svider lite där.  Nåväl, har skrivit ut min sammanfattning - som är oerhört kort, jag känner på mig att provet kommer faila - hur som så borde jag kunna plugga lite idag...

... så varför sitter jag vid datorn fortfarande med en poopie på köksbordet? tack och adjö.

09.05.16

Sitter med geografin och försöker förstå mig på världens allt vatten. Ganska drygt om jag får säga det själv & att jag är allmänt seg och trött idag gör inte saken bättre.

Har verkligen noll intressanta saker att berätta. Eller jo fasiken det har jag. Nästa helg drar vi till Stockholm & nu ska jag titta biljetter. Tjoflöjt


09.05.13


09.05.12

Jag har nog världens tråkigaste rubriker, simpelt men tråkigt.

Har sovit många timmar inatt & tisdagar är något utav en julafton för mig efter alla dessa måndagar. Idag har jag noll planering - ska kika klart på en film nu & sen har jag tänkt börja med geografin samt en liten promenad någon gång... men ptja, annars ere ju lugna puckar.


09.05.11






Nationalitets fest @ pumpen för ett tag sen. Rasta, Jesus, Grease-Sandy, Polack, Tommy Lee etc... Hehu, snacka om snygga alla är efter något glas eller två. Med andra ord; efter mycket om & men har jag lyckats koppla in mobilen till datorn. Enjoy.


09.05.10

...  and you jerk it out. Caesars har varit min ständiga kompanjon denna helg & jag blir bara mer och mer intresserad av typerna! Annars har Falun varit mer än dött & vi invånare har gjort vårat bästa för att få vågor i havet så att säga. Söndagsångesten sitter på plats & det blir nog en uppesittarkväll för att undvika måndagen & spanskaprovet jag inte kan någonting alls till!

09.05.07


09.05.07

Köpte nya shoes idag som jag spanade in förra hösten men fick inte tag på dem då. 400:- fattigare & ett par skor rikare helt enkelt. Är inte säker om jag ska behålla dom dock... det återstår att se.

Waynes har öppnat och idag så invigde jag & Elina det, tummen upp!

Ikväll ska jag på hästträning med sirran och vara lite currie-skötare. Vad ska man göra liksom. tja!

09.05.06


09.05.05

Pinsamt att detta är mitt tredje blogginlägg för dagen.

Jag kan inte sova, så vad gör man? Lyssnar på musik, spanar igenom alla bloggar samt facebook, ritar, funderar vad som händer imorgon och vickar på tårna under täcket. Vad händer nurå?

09.05.05

Yes, jag hann med bussen & en hel del annat idag. Skrev klart geografiredovisningen med Bellan, tog en fika med Marielle, skrivit klart specialidrottsarbetet samt postat viktiga brev. Annars har jag tappat kollen på vart satan mitt studiebidrag tagit vägen, tappat bort min iPod & hittat den igen samt haft ont i min käke = jag måste sluta sova på sidan som jag alltid gör, hehu.

Eftersom att jag sov till 11:30 idag helt oplanerat så blir det TV nu.

note to self; fundera ut hur man kopplar in mobilen till datan så det blir lite bilder på bloggen.

09.05.05

satan, jag hade planerat ett fint blogginlägg men det får vänta, nu måste jag skriva jobbpapper & göra mig i ordning! Bussen drar om 40 minuter.


09.05.03

Den oundvikliga söndagsångesten har landat såklart & det blir inte bättre av att man har haft fyra göttiga, lediga soldagar heller. Dagen blev inte riktigt som planerad utan lite mer lång sovmorgon till halv ett, MTV-maraton, promenad med linda & fruktsallad med film som tillbehör. Men jag klagar inte alls. Imorgon är det måndag.

09.05.02

Sköna sommardagar med 25 soliga grader och gött sällskap - trevligheter!

09.05.01

första maj. känns lite panikartat att året går så fort, en dag i sänder för tusan.

igår var det lite krök. kvällen började hemma hos paula i hosjö, sen efter mycket om & men hamnade vi nere på stan innan vi drog vidare till kopparvallen, allting avslutades med busstur med 701:an och sen knatade jag hemåt. idag mår jag faktiskt acceptabelt, trots att mitt knä har fått sig en törn - vad hände där? Nu ska jag ut i solen & plugga.

RSS 2.0