a trip down memory lane

Sarisbaris fyller 18 jordsnurr ihelgen och hittade random nog en bunt gamla bilder på boxen nyss, haha. Älskar att jag blivit äldre och visare, hehehe.

1. saris fyllde 16 barre 2. saris & martina var likadana och små.  3. fasan blev nollad i ettan och vi hade underhållning för en eftermiddag.  4. moves kollade sverige-danmark med flaggorna på topp.

09.09.30

Sov cirkus en timme inatt, pallrade mig iväg till skolan ändå och hade världens äckeldag. Ovärt.  Hade sjukt mycket medlidande för mig själv och klagade till mitt inre när ingen ville lyssna, hehe.

Har nya serieavsnitt på nerladdning, ska göra nudelsoppa som jag faktiskt kan äta och sen mysa ner i soffan och stanna där. Gött.

09.09.29


09.09.29

Yeh, jag är förkyld igen och ligger mest i soffan och dör under dagarna och låter tiden gå med serie-avsnitt. Har fixat tid till vårdcentralen för att kolla vad som är fel på mig for real nästa måndag, hehe.
Nä, vad sägs om lite lunch och the beatnuts. latero!


09.09.28

Hade lite feber igår, tippade på att det bara var tröttheten som kom ikapp men imorse vaknade jag med mer feber och förkylningen rullar på igen. Allt tycks bara hända utan bra anledningar & livet är allmänt kefft och mellow och jag orkar/kan inte göra någonting åt det. :)

09.09.27

Inlägg som skrives mitt i natten i påverkat tillstånd har nog ingen anledning att finnas till, inte sms-funktionen heller, hehe. Hatar dagen efter då man kollar igenom telefonlistan och inkorgen/utskicket.

Gårdagen var random, men väldigt rolig på sina håll. Träffade så sjukt mycket människor haha, trevligheter! Mina skor är inte längre vita, har ett blåmärke på handen och mitt rum är ett bombnedslag - det är söndag på alla vis det går.

09.09.26

Har gjort av med 800 på två dagar, hehe, känns bra att studiebidraget kommer nästa vecka. Tror jag börjar bli förkyld igen (!!!) men ignorerar den tanken och kör utgång ikväll i alla fall. Först hem till jonas & sen etage, blir nog goodie om jag taggar till snart.

09.09.25

Äntligen fredagkväll, den här dagen har rullat på i snigelfart men samtidigt varit väldigt roande. Hade skolfoto imorse, klassen fick en idé att stå på händer, ha folk på axlarna osv. men det blev rätt misslyckat så vi tog ett klassiskt gruppfoto också. Jag fick sitta ner för första gången i mitt liv, hehe. Hann mest se en bit av min fot som ser lite amputerad ut eller något pga min konstiga stil att sitta ner med fötterna, hehe, ilandsproblem.

Kvällens planer: film, mys, godis med lilsis och pap.


09.09.23

Gick upp en halvtimme tidigare imorse för att läsa igenom psykologin inför provet - får reda på i skolan att jag har tagit fel dag, provet är imorgon, totalt ovärt. Imorgon är det också mössprovning inför studenten; jag kommer börja skapa min otroliga längtan bort från lugnetgymnasiet, förstå hur stort huvud jag har men samtidigt känna ett uns av lycka.

Nu börjar min mamma städa huset, måste gå och se vad som är fel.


09.09.22


09.09.22

Ah, fick sova 11 timmar inatt, det var fantastiskt. Jag tror iofs att jag är den enda som är vaken 10:15 på en ledig dag, but still.  Har nya serieavsnitt på nerladdning & ska göra god frukost nu. Resterande dagen får planeras sen. För nu är det studiedagsmorgon utan tvekan.

09.09.21

Måndag i all ära: nästan-försova-sig, inse att man inte har pengar till bussen & busskortet har gått ut, få skjuts av mamma, seg fotolektion, hem, plugga psykologi tills huvudet domnade bort, titta serier, plugga mer psykologi, äta mat, läsa bloggar.

Jag gillar att mitt liv är effektivt & roligast i världen, hehe.
Nu ska jag titta på män som hatar kvinnor och försöka att inte hata filmen på grund av av den är svensk.


the summer in text i guess

Sommarens sjukt ointressanta lista


Roligaste festen / utgången: har haft många, helt flippade kvällar, och alla har varit lika bra. Men min födelsedag & 18-årsfest ligger absolut i top 5.
Sommarens låt: loud pipes - ratatat, i do you like a truck (ful, men ack såna minnen), atmosphere - god loves ugly, organismen - den vita kaninen.  'martina ska hem & sova...' alltså det finns så många.
Roligaste resmålet: cypern, utan tvekan
Bästa spelning: ratatat
Bästa bio: inglorius bastards
Sommarens foto: alla oändliga partybilder & från P&L
Sommarens flirt: ...
Bästa dagen: går inte att välja
Bästa händelse: peace&love
Jag har lärt mig: att allting inte går att planera bra
Frisyren: fortfarande blond
Skorna: tygskor
Plagget: jeansshorts
Kaffe:
är bäst i alla lägen

09.09.20

hej blogg. igår kom familjen hem, huset var rent men inte mitt samvete, hehe.  Jag lever dock fortfarande så det är ett plus i kanten. Hade en svag dödslängtan på morgonen, men jag är funtad att överleva sånt här antar jag.

just nu dricker jag kaffe, har franskaglosor att lära mig, svenska- textkommunikation- och fotouppgift att göra klart samt börja plugga till psykologiprovet som är i veckan. Andas. Ta en sekund i taget. Nu sätter jag in Atmosphere på hög volym & börjar.  Latero.


09.09.19

OK, man undankommer inte katastrofer. Väckt av argsint fader i telefonen imorse, brevlådor och telefonsamtal har man koncentrerat sig på under dagen och ptja, vad ska man säga. Det var ingen stol som brakade denna gång, hehu.

Nu måste det tunga artilleriet sättas i arbete: städning av huset.


09.09.18

Skön kväll, allting står kvar på jorden så det e positivt. Sista gästerna drog vid två, sen får jag besök av killar som gått i fem timmar för att komma fram till stennäset? Creds till dem.  Nu har jag plockat ihop det sista, fått bra musiktips och skulle ha slaggat för länge, länge sen. Imorgon: städning utan dess like & plåtning.
Ska sova länge & gott innan dess. Latero.

09.09.18

Sjukt soft dag i skolan. Försov mig, missade religionen, lyssnade på en gammal mans visa ord från försvaret, skrev insändare & tittade på Sharktale med subtitle. Sen hittade jag en tee på curb, vilket gjorde mig någon hundralapp för mycket fattigare men gladare.

Ikväll blir det fest, jag hoppas att det inte blir någon katastrof överhuvudtaget, men det blir väl alltid något. Hoppas på ett schysst mode och kväll. Nu ska jag försöka få tag på saris igen.

Simpla fredagar är toppen.


09.09.17

OK, nu har jag skaffat lite struktur på helgen som kommer. Tagga-till-sthlm-planerna förs över till nästa helg och det blir fest imorgon istället, söft.

Dock har jag ett stort behov av att spendera pengar, så efter mitt lilla jobbmöte idag tar jag nog en sväng på fem minuter runt stan. Ja, det tar typ så lång tid, deprimerande jag vet. En annan deprimerande sak: frågade syo:n idag om bra journalistskolor i sverige. Den bästa ligger i Kalix. Liksom. Vet någon ens vad det är för ställe?

Latero.


09.09.16

Palla att jag nyss skrev ett inlägg & så försvann allting.
Har haft segaste onsdagen med facebook-svenskalektion, film-engelskalektion & film-fotolektion. Sjukt tråkigt, jag känner att skoldeppen börjar inta. Längtar till helgen, vad sker?

-  Åka till stockholm fredag-lördag med familjen, utan pengar?
-  Stanna hemma, ha huset för mig själv & hitta andra planer, och åka till stockholm MED pengar nästa helg då en fin lön ramlar in på kontot? Och så får jag ragga med mig sällskap som vill bo med mig på kungsholmen, någon?!


Det återstår att se.


09.09.16

Min iPod är i stort behov av musiktips. Någon som vill göra en god gärning och fixa plus på karmakontot?


09.09.14

Har nog haft världens dåligaste måndag, for sure, men blev på bättre humör nu när jag lyssnar på Ratatat. Tänker på peace&love och de fina dagarna man inte hade mer problem än att hinna till spelningar, hihihi.

09.09.13

Är taggad på en ny vecka, helgen har glidit förbi utan tvekan och ja, man kan knappt vänta tills nästa. Stockholm, kära kungsholmen, jatack. Det blir nog söft & något att se framemot under vardagarnas trista timmar. That's about it - godnatt!


09.09.12

Ikväll skulle man ha haft möjligheten att ringa en b-friend, ta bussen dit, gosa ihop i soffan och titta på en schysst rulle. Istället har jag poopie & Gossip Girl till sällskap, hehu.

Jay-Z spelas flitigt, mitt rum är rent & om-organiserat från och med denna eftermiddag och det börjar verkligen klia i fingrarna nu...

black and white i guess


09.09.12

Otippat nog hamnade jag uppe hos Madde igår på party. Kvällen bjöd på både det ena & det andra, men over all så var det en schysst kväll. Lyckades ta några mobilbilder, få se om det blev någon vettig, isåfall trillar den upp här, hehu.

Idag är det tråkigaste vädret så jag funtar på att bara chilla. Kanske träffa någon sen. Det återstår att se.

Sov förresten sjukt bra inatt.

09.09.11

Good news peeps, Jay Z har släppt The Blueprint 3. Så nu uppdateras min iPod för fullt, hehu. Känns gött såhär på kvällskvisten.  Det blir nog en liten date med Elina senare, sweet.  Latero!


09.09.11

Nine11 idag, lite läskigt hur fort tiden trippar iväg - för att låta lite filosofisk över det hela.

På tal om det, jag tog ett antal trips down memory lane idag när jag satt på bussen och hade shuffle på min iPod. Det är kul när man hittar gamla låtar som påminner en om hur man var då, kände då och vilka man hängde runt med. Hehe. Ah.

Poopie sover i mitt knä, hon är sällskapssjuk.


everything seems so simple like this


by: registration


09.09.09

09.09.09. Det känns ju cool.

Ikväll är det Sverige - Malta,  jag tror jag vet en person som ska sitta bänkad i soffan i alla fall. Ihelgen när jag såg Zlatans mirakel till mål mot Ungern hemma hos marielle hade jag ingen att hurra med. Nej, ingen alls. Så ikväll ska jag nog terra mamsen, he he he.

09.09.08

Älskar att åka buss ensam, det är nog något av det bästa jag vet ibland haha. Att bara sitta där, chilla med sin iPod, lyssna på skön musik och bara tänka. Tänker iofs ganska mycket bullshit, men ändå.

09.09.07

Gick upp i tid imorse, foto-lektionen var rolig, jag har börjat gilla franska igen, dagen har rullat på i finaste laget tills jag fick jobbig huvudvärk & mest ville dö, haha. Men nu lever jag igen. Ska nog ta en promenix med min iPod senare. Har blivit nykär i hiphop, det är g-great.

Nu: dinnertime!


09.09.06

Avrundar denna söndag genom att hänga med elina en sväng, snacka bullshit och så vidare. Blir det kanon.  Imorgon är det måndag igen, hehu, har bestämt mig för att hoppa av spanska steg 2 och läsa extra ind.val istället. Känns bra. Då slutar jag tidigare imorgon också, göttttttt.

09.09.06

Avrundar denna söndag genom att hänga med elina en sväng, snacka bullshit och så vidare. Blir det kanon.  Imorgon är det måndag igen, hehu, har bestämt mig för att hoppa av spanska steg 2 och läsa extra ind.val istället. Känns bra. Latero!

09.09.06

Ganska otaggad och trött kväll igår. Dead By April var sämst live & det regnade, men trevligt sällskap emellanåt dock!

Allt är så jävla kefft. Kan inte åka på självaste Pete.D i december eftersom att jag inte direkt har överdrivet cashflow. Skyldig mamma 4000, ska försöka åka till england på höstlovet och stockholm självfallet. Så Malmö & Pete Doherty får ingen prioritering - and that kind of sucks.

and everything is going to the beat


09.09.05

Taggade ner på stan med elina en sväng idag, fick med mig hem en rosa - hör och häpna - klocka samt ett svart basic-linne. Är trött som ett as, fastän jag inte gjort något mer vettigt än spendera cash idag. Känns fint det. Ikväll drar jag till marielle, hänger där, och sen checkar vi Dead By April och fulla fjortisar.

09.09.04

Råkade ta en siesta på 3 timmar i eftermiddags, det var riktigt gött, men hur ska jag lyckas somna ikväll...? I-landsproblem for sure.

Har varit duktig och städat här hemma också; man ser numera mitt golv. Övningskört har jag också hunnit med. Och min middag, dag nummer ett har gått galant så varför skulle det inte gå bra resten av veckan, hehu. Ikväll blir det hemmakväll, mysigt, men ack så tråkigt. Är nog första hemmakvällen sen... någon gång, länge sen, som jag inte minns?

09.09.04

Fredag. Den startade ju suveränt, jag försov mig så jag missade första lektionen. Taggar fort som fan in till stan, missar lugnetbussen, får vänta på nästa buss i duggregn, kommer upp till skolan, får höra att svenskan är inställd så jag har hål i cirkus 2-3 timmar till engelskan. He he. Blir förbannad, åker ner på stan, köper skor, åker hem.

09.09.03

Tu ne m'aimes pas. Man kan checka läget från vilken synvinkel som helst, det är fortfarande inte all right. Franska låtar gör en sentimental.

Hängde med elina efter skolan, åt torr brownie och kollade in den otroligt brutala - men underhållande - medianollningen. Ska bli kul att se alla bakistroll imorgon i skolan. Fick med mig hem ett par tygskor och en tee. 

Imorgon ere söft dag i skolan. Efteråt ska jag spendera mer cash - älskar att jag har pengar så jag kan dämpa allting med att spendera dem, hehe. Börjar med pulver imorgon igen också. Yeh, go me.


09.09.02

Jag är väldigt trött på att alltid hamna i samma, keffa, situation.
Det bekräftar bara att man aldrig räcker till.

09.09.02

Satan vad jag hatar bananflugor. Dessa små varelser kan vara ytterst irriterande och sätter sig i princip överallt. De går inte att få bort heller, för om man viftar med händerna så susar de iväg men kommer sen tillbaka och påbörjar operation irritera ännu en gång? Guldfiskminne eller no-lifers.

Ikväll ska antagligen jag & A till Pitchers. Inte direkt taggad på den biten om jag ska vara ärlig, men vad gör man inte för big-old-sis som aldrig kan dricka öl ute på landet.


09.09.01

Bra låt.

Palla att det är september på riktigt nu, jag invigde till och med en halsduk idag! Trots att det var ganska onödigt då solen kikade fram emellanåt i den kvava tisdags-temperaturen. Bigsis A är hemma från LondeyLondon så ikväll ska jag kika film och tycka om henne lite.


RSS 2.0