22:40

Det blev ett par satans snygga glajjor, nöjd tjej må jag säga!

Kan och vill inte sova, jag kommer på tusen saker jag egentligen behöver göra just nu! Fixa de där jeanshortsen av gamla jeans, fixa lite med handbagaget och sy fast den där jävla knappen på mina andra shorts. Har jag tid? Nej. Ska jag försöka göra det nu? Nej. För nu ska jag sova, i alla fall försöka få lite sömn innan jag ska upp halv tre inatt. 

Tänkte egentligen skriva en fin liten text här till Bella där jag försöker ursäkta mig om att jag glömde hennes adress men jag är för söt för sådant, så jag får söka på eniro eller något haha - MÅSTE SKICKA VYKORT!

Ni, mina få men dock tappra läsare (!) , får ha det ganska jävla bra för det ska jag ha! HÖRS OM NÅGON VECKA ELLER SÅ.  <3


17:13

Men tjena hejsan!  Måste inleda med att det är sjukt fint väder ute, jag höll på att dö inne i skolan aka. växthuset där vi gick till halv fyra. Onödig engelska-lektion som vanligt där på slutet, kan ha fått "slutat" 14:10 istället, men icke, jag stannade kvar och gjorde ingenting. Som vanligt. Men ska inte klaga nu, haha!

Nu har jag fixat iväg jobb-bilder inne hos grannen, min mail vill inte riktigt fungera som den ska. Och så har plockat fram mynt som jag ska växla och lite sånt där. Ska ta bussen in till stan nu för att fixa nya solglajjor - ett par sjukt snygga på kicks som är lite lika ett par Marc Jacobs som Elin Kling har. Shit, nu lät jag löjlig... men hursom. Dom är snygga. Ska kirra dom & sen fixa lite dansbiljetter och dra förbi basketträningen en snabbis.

Got to run! Hörs senare!

14:45

HEJ!
Idag är jag på ett riktigt strålande humör, gårdagen var som tagen ur Frankensteins mardrömmar. Jag vaknade med 38,5 i feber och dunkande huvudvärk så du börjar tycka att dina kuddar liknas med ett par betong-klumpar. Så jag tillbringade en deprimerande dag i sängen och sov mestadels, jag menar försök hitta ett bättre tillfälle att bli sjuk på?  Senare på kvällen hade jag 39,2 grader och huvudvärken kom tillbaka sakta men säkert, så det var bara att däcka ner i sängen igen med ett par huvudvärks-tabletter. Behövde inte direkt mer sömn då jag säkert hade fått in 22 timmar av sömn på mer ett dygn. Läskigt.

Men med ett leende på läpparna vaknar jag feberfri & huvudet har funnit frid. Underbart, helt jävla underbart! Så denna gången hade jag turen på min sida om jag säger som så!

Har börjat förbereda mig inför resan, måste börja packa ikväll, och har försökt resonera med mig själv om vilka skor och tee's jag ska ha med mig... hmf. Men det löser sig, jag har ju inte feber i alla fall. puss'nd hugs

20:30

Gick hem tidigt idag pga den satans huvudvärken som förföljde mig halva dagen idag, not so good. Sen har mitt halsont blivit värre men jag klarar av det, helt klart! Jag ska inte bli sjuk! Så jag har legat hemma i sängen & vilat idag, kikat lite SATC och redigerat två måndaders gamla bilder från en session. Det här med fotot har verkligen legat på hyllan, men nu är det fixat minsann!

Nu ska jag lacka mina naglar i en härlig somrig färg - kanske dags för lite rosa? - och sen ansiktsmask innan jag sätter mig framför teven med några morötter - mums, säger jag bara - och tittar på Cashmere Mafia. U-underbart!

Countdowns...

Kreta: 4½ dag
Danmark: 23 dagar
Skolavslutningen:  53 dagar

21:25

Jag hann sitta ett par timmar ute i solen & det må jag säga, att det var fullkomligt underbart väder! Satt i uppkavlade mjukisar & linne och det var bra varmt alltså.  Lite färg på armar och i ansiktet har jag nog fixat till idag, inte mycket men klart att det är nice!

Ska skriva ut min engelska essay snart & sen ska jag titta lite SATC men ska försöka att sova tidigt ikväll men jag lyckas väl inte denna gång heller, höhö.  OCH DET ÄR JU SÅ SJUKT ROLIGT!  Jag satt och la över min essay på andra datorn & hittade gamla basket bilder från typ... flera år sen, absolut minst tre år sen. Det är gamla goda F91:laget som spelar mot Borlänge i Ockelbo eller något. Åh, va små vi är! Lägger upp dom på bilddagboken snart, måste bara visa allmänheten vad söta vi kan vara. Meeeeen för tillfället så strejkar min dator så fort jag försöker ladda upp bild på bloggen eller på bilddagboken - därav inga bilder någonstans just nu. Och pappa är så jäklarns lat så han vill inte snacka me grannen som ska kirra biffen, tusan... men nåväl. Hang in there! Jag får åtminståne läsa mina bloggar, haha! 

Nighty


13:20

Underbart väder, underbart vårväder & jag sitter inomhus för att skriva klart en engelska uppsats... jag bara måste älska mitt liv. Ska försöka bli klar fortast möjligt och sen sätta mig med min matte... utomhus i alla fall, haha! 

Nu e det fan bara 4 dagar to go!

15:55

God eftermiddag!
Mitt internet har tydligen bestämt sig för att komma tillbaka igen, jag tror det handlade lite om att Telia var på dåligt humör de senaste dagarna och ville störa sig lite på familjen mårtensson eller något liknande. Nåväl - im back on track som bara den.

Igår var jag ute & umgicks med moves, frallz fyller ju hela 17 bast på söndag så det blev kinarestaurang och lite pipa sådär på kvällskvisten. Lite lagom kallt, men mysigt. Alltid kul att träffas tycker jag. Lånade Sex And The City-box av marielle så jag kommer ha mycket att göra dagarna framöver i alla fall, hihi. 

Idag har jag städat en massa, väldigt behöveligt då min pedantiska sida tycks ha lagt sig på isen och mitt rum ser ut som ett mindre bombnedslag efter en dag eller två. Sen planerat lite packning inför Kreta-resan & försökt mig på min engelska essay. Går inte alls bra med den biten, jävlarns. Får pussa lite på Amelie så hon hjälper mig.

Ska köra lite bil nu, både handla och lite sådant, innan vi kör upp till bjurs och tittar på Amelie & Curt under en träning. Trevligt värre. Ikväll ska jag till Bella ute vid Slussen på OC-maraton, mucho bien! Återkommer senare!

12:00

TJA!  Okej, så här ligger det till. Mitt internet har lagt ner fullständigt och min dator är inte på något gott humör den heller, men jag hoppas att min granne kan kirra biffen till helgen. Jag behöver mina internet-timmar!

Sitter i skolan & har samhällskunskap, ska skriva om ett land. Ett U-land. Eller något. Har inte kommit på ett land och jag orkar inte göra det heller, sååå... ja. Nåväl. Vi hörs förhoppningsvis snart igen, pöss


18:35

Har fixat lite jobb, känns bra, nu måste jag bara ut ikväll och försöka kirra en schysst dragarbild. Har köpt en Cosmopolitan som ligger och väntar på mig som jag snart ska slänga mig över. Annars sker fan ingenting. Har egentligen en engelska uppsats på en bok jag läste för mer än ett halvår sen - kanske till och med ett helt år!? - men jag måste säga att Cosmo är jäkligt frestande. Något annat som är frestande är tanken på att jag ska packa sommarkläder & solglajjor nästa onsdag för om 8 dagar drar jag till KRETA!

Nä, nu börjar magen kurra. Ska springa ut i köket & se om det har hänt något. Här har ni en dagens!


Dagens humör:
glad, trött, tråkig, nice - det mesta.
Dagens klädsel: jeans, tee & vagabond skor  -  det vanliga.
Dagens frilla: slarvigt uppsatt - skyller på lite tid @ morgonen!
Dagens planer: skola, fixa bibblan-böcker och jobb. det är kirrat!
Dagens puckon: jävla barn som säljer majblommor!?

Dagens låt: wall to wall - chris brown
Dagens vill ha: KLÄDER! Min garderob har för mycket plats över (!?)
Dagens tråkigaste: datakunskap, lätt.
Dagens finaste: vårvädret & en massa solsken!


10:45

Good mornin'
Onsdag, datakunskap, you know the drill. Har börjat arbeta med Excel & det är så satans tråkigt. Word-programmet kunde man åtminståne. Bella har beslagtagit min iPod också för den delen, den lilla bajsen, så jag får underhålla mig så gott jag kan mohaha. Lättare sagt än gjort. 

Har hunnit vara på hälsosamtal idag hos skolsköterskan - där fick jag lätta mitt hjärta om hur underbart jag mår, att skolan är bäst i världen och att jag verkligen inte har några problem med vikt eller narkotika. Liksom, tja. Hon hade fetaste förhöret om varför jag inte dricker mjölk och undrar varför jag inte pratar med min mormor längre. Dryg tant. Men jag tog mig igenom det också, senare idag har jag ingen aning om vad jag hittar på. Det återstår att se.  Nu - back to excel.  <3

18:30

Kan inte riktigt säga att just denna tisdag varit mer annorlunda än någon annan tidigare. Hade lagom mycket bråttom imorse som vanligt, 25 minuter för att duscha, tvätta håret, fixa mig etc. Men jag hann, som vanligt, haha! Annars hade vi hade samhällskunskapsprov - baiz - och ett nationellt franska där vi skrev uppsats. Ja, eller, uppsats och uppsats... jag hann skriva 1½ sida innan det var dags att packa ihop haha. Men är lagom nöjd över det, så ett godkänt eller mer (?) hoppas jag på.

Är mätt och belåten en middag bestående av sallad & kyckling - mums, mums. Så fort Amelie kommer hem från hästen ska vi åka iväg till moster Agneta & säga grattis då hon fyllde år för någon dag sen eller så, hmm, har ingen koll där haha. Men ska kila vidare nu, puss!

18:45

Efter jobbmötet idag regnade det när vi sprang till bussen, det liksom rann ner i nacken och det plaskade på asfalten.  Åh vad jag älskar det.  Något underligt, men samtidigt mysigt. Kom sen hem & såg ut som en blöt hund, men det har då inte med saken att göra, haha!

Har inte alls tid att sitta här mer, nu ska jag plugga till franska nationella som är imorgon samt ett samhällskunskapsprov. puss!


Nu är det bara 4 veckor kvar i klass SP1C's countdown till Danmarks resan, herrejävlar vad vi längtaaaaaar! Kolla klippet här & så får ni se en liten smak av danskarna, MYCKET BRA!



19:40

Och så var söndagen över.  Helgen gick fort trots att jag egentligen inte gjort någonting alls - trist men väldigt behöveligt. Skönt att bara få slappa några dagar.  Men nu är jag klar med att vara sysslolös så jag ser faktiskt framemot den nya veckan och allt inplanerat!  Morgondagen ska startas kl. 6 på morgonen med en promenad. Yes, jag ska göra det. Lite karaktär har jag minsann... haha!

Men nu ska jag göra fruktsallad till familjen & sen ska vi sätta oss framför TV:n och se på Morden i Midsomer. Någon mer än jag som faktiskt älskade detta program när jag var typ... 10? Jaja, vi har lånat hem några dvd:s av min moster och tada - filmkväll skapad!  puss på er

19:05

Vissa dagar är helt enkelt inte lika bra som alla andra dagar. De dagarna då det förflutna var bättre & framtiden ligger på en lista som man vill bränna upp, allting är skit och ingenting vill bli finemang som alla säger. Ja-aaa jag hade en sån dag idag. Så jag ringde Elsa.

Elsa Sjöblom, bruden jag tyckte var sjukt cool i trean när hon började i klassen och jag var inte längre den enda sthlmaren. Hon var nice. Jag bytte skola, vi kom i samma klass på högstadiet, vi blev homies som fan & garvade oss igenom dagarna. Hon var fortfarande sjukt nice. Hon får mig alltid på bättre humör & vare sig vi ses varje dag eller en gång per halvår så är vi lika tajta som tomat och gurka. Liksom. Mycket.


14:50

Lördag. Halva helgen har gått med andra ord, fan, det klingar inte allt för vackert i mina öron. Hade ställt in mig på att sova fram till 2 idag eftersom att jag varit så sjukt trött denna vecka och äntligen skulle få en sovmorgon - men fungerade mina planer? Svar nej. Jag vaknade klockan kvart i 10, men vände mig kvickt in till väggen och sov 1½ timme till i ren protest.

Sitter och ritar lite, i pyjamas, borde nog ta en lång dusch snart. Mampap & amelie samt hästen är på tävling i Älvdalen - jag dissade i morse kl. 7 - och kommer inte komma hem förrän om flera timmar så... vad gör jag idag?


21:16

Det känns ganska jobbigt att inse att du inte längre finns där för mig. Det är väldigt irriterande att inte veta orsaken till varför du aldrig hör av dig. Ibland kan jag vakna och se ditt ansikte framför mig. Då är det ännu tuffare att faktiskt förstå att du aldrig mer kommer säga de små orden som betydde så mycket för mig. Fan.


Nä du vet, inga planer för kvällen och nu har jag gått in i en sån där timme där jag är så förbannat sur på allting haha! Så då får jag skriva lite, klaga lite och bara dryga mig lite. Men jag hör ju inga klagomål här - jag hör ingenting alls från er (!!!!!!!). Hihi. Men det e tjill. 


18:20

Okej, dagen blev inte riktigt som planerad. Men jag tog faktiskt promenaden imorse & det blev en lååång fika efter skolan på Kopparhatten med Elsa & Linnea, superb! Väldigt dåligt att jag glömde ett viktigt kvitto hemma vilket är = ingen foundation i helgen, haha!  Måste byta den snarast.  Sen så fanns inte min tee från Veromoda i rätt storlek, fan, det är värt att vara deprimerad över det. Den tröjan var sjukt snygg insåg jag... alldeles för sent. Fan.

Vädret idag var riktigt bra måste jag tillägga - trots snödrivorna här och var! Dagens diss är lätt att jag inte har några iPod hörlurar, imorse gick jag promenad med mina gamla 'klumpar' som ni redan hört talas om... hm, ingen hit om vi säger som så. Det känns som om alla tittar på mig, och inte på ett positivt sätt haha!

Nu skäller mamsen på mig, jag måste ta in täcke & kuddar som hängt ute i typ en vecka. Ikväll kommer pappa hem, dagens bästa!  Puss!


yeah

Hittade den här bloggen på något vänster idag & har bestämt mig för att tipsa er lite ibland om mina favoriter. Denna är ganska cool må jag säga och är skriven av Agatha. Bruden har en schysst - och stor - garderob samt en liten minigris. Liksom, vem vill inte ha en minigris!!? Ni hittar bloggen här!


outfit

20:45

Dansen var sjukt kul ikväll, bara några veckor kvar sen har vi dansuppvisning - min första! Gaah, jag kommer dö eller något innan jag går in på scen, men det ska bli rätt nice fan haha.

Imorgon har jag en del planer! Jag ska till skolan, en 40 minuters lång promenad direkt på morgonen sitter nog rätt fint. Efter skolan så blir det till att sitta kvar & plugga lite franska - har nationella nästa vecka - och sen ner på stan! Jag har spanat in en snygg tischa på Veromoda, tro're eller ej, och så ska jag leta efter ett par chinos från H&M. Får se hur mycket jag kommer hem med!

Nu ska jag ta telefonen från A, snacka med papps & sen ringa Bella! Hoppas tösen fortfarande är vaken bara, haha! Puss på er


17:32

Inte någon speciellt händelserik dag; skola och återigen en massa skola står på schemat och när jag inte är där så måste jag hem och plugga som ett as. Fick VG- på ett matteprov, otroligt bra eftersom att jag tyckte det gick rent åt helvete och förväntade mig ett IG... får se hur det går på del B nästa vecka, huh. Har börjat repetera inför nationella proven i matte nu också, riktigt skrämmande. Skoldagen var ganska roande ändå för att vara en torsdag måste jag säga! Bella blev utmanad och åt 12 pannkakor i lunchen & jag och camilla gick runt och hälsade på främlingar i korridoren så alla tittade konstigt på oss. Vi är riktiga tuffingar!

Satt och pratade bloggar också, vi (jag!!!) kom underfund om att min blogg är den tråkigaste i världshistorien, haha! Jag måste bättra mig. På något sätt. Och skriva roligare. En ny design ploppar ju faktiskt upp snart så fort min dator börjar samarbeta med mig & låter mig fixa det. Blöh, bjuder på en dagens till att börja med i alla fall. NU SKA JAG KILA IVÄG OCH DANSA EN SVÄNG!

Dagens humör: neutral
Dagens klädsel: jeans, mitt älskade monki-linne & cardigan
Dagens frilla: haha, ruffsigt/'lockigt' á la martina!
Dagens planer: skola, plugga, middag & dans
Dagens puckon: jag själv tror jag... haha!

Dagens låt: allt med Dead By April
Dagens vill ha: tröja från Veromoda & likadan klocka som milla!
Dagens tråkigaste: jag har inga pengar kvar .......
Dagens finaste: milla's klocka! lövlie!



 


18:20

Eftersom att jag inte äger ett par fungerande hörlurar till min iPod sitter jag och dunkar musik hela eftermiddagarna vid datorn eller går runt med min iPod & ett par ytterst gamla klumpar till 'hörlurar'. Tragiskt. Men min lillasyster hade ju faktiskt sönder mina förra, så hon får köpa ett par nya åt mig. Snart. Nu. Fort!

Datakunskaps'provet'  ,om man nu kan kalla det, gick bra tror jag. Vi kunde fråga läraren om hjälp samt ens polare som satt i andra hörnet av klassrummet om hjälp men det hör inte till saken. Ett bra betyg på det där skulle sitta fint just nu.

Tja, nej, ingenting nytt annars. Jag längtar fortfarande till Danmark & min dator är fortfarande segast i världen. Gånger puffar och stjärnor. Det är alltså svårt för er att slå. Later

-

Trött morgon, ovanligt kanske? Nä, precis. Men sitter på datakunskapen nu, internet fungerade inte där ett tag och jag började undra hur jag skulle kunna överleva denna dag med typ 3 timmars data och ett prov där någonstans. Nu borde jag arbeta lite, höhö, puss på er

20:10

Sitter och rensar bilder i sällskap av Dead By April i hörlurarna. Ska nog lägga mig innan nio ikväll i alla fall, men det blir antagligen inte så som vanligt. Jag måste lära mig att sova i tid om kvällarna på riktigt nu.

Har egentligen hur mycket som helst att berätta för er, för mig själv (?), och för typ hela världen. Men känner att jag inte riktigt orkar slänga ur mig tusentals av klagomål, önskningar och tvivel ikväll. Får spara det till senare.  Men måste säga att jag saknar pappa, ska nog ringa honom om en stund. Och så måste jag måla mina naglar. Men sen ska jag sova!


17:20

En ganska dålig tisdag  -  huvudvärk & tröttheten tar kål på mig och jag kan knappt vänta tills jag får helg igen där jag faktiskt får lite sovmorgon. Orkar inte riktigt vara trevlig längre så jag går runt och håller inne all min aggression på allt och alla hela tiden, lite underligt haha!  Matteprovet idag gick som väntat, väldigt dåligt. Men nåja. Det känns helt OK ändå, för gissa vad jag gjorde idag? Mmm-hm, JAG KÖPTE MIN P&L BILJETT. Så den biten är säkrad till sommaren, kirrade lite nya nagellack och hämtade min klänning hos Elina. Ni kommer få se den på någon gång i framtiden - SJUKT SNYGG. Förhoppningsvis tar ingen min idé om att korta av den, haha, då får jag ha den alldeles för mig själv här.

Ikväll händer ingenting & det är jag nöjd över. Ska sova tidigt och bara försöka pigga till mig lite inför morgondagen. Pusshöjs


13:20

Tja. Hejsan. God dag. Trevligt att höras vid igen!

Jag sitter i köket, dricker sodastream-vatten och försöker komma underfund om hur jag ska kunna förklara hur dansk-dagarna har varit.  Vädret suger som fan, det är snö/slask/regn ute och jag vill helst krypa ner under täcket där jag kan få ta igen alla saknade timmar av sömn.

Men, vi har varit på väg mot Idre i två dagar. Det kändes som minst en vecka då vi fick genomgå guidningar i bland annat Grycksbo Paper AB med en snubbe som hade fetaste dialekten som bjöd på bulle och LOKA. Sen ut i "skogen" mellan Grycksbo och Bjursås där en ersättare till Svante dök upp och gjorde oss besvikna & åt lite korv. Sen kollade vi in Trängslet, en stor damm eller något som var lagom intressant. Ett par tre timmar innan vi kom till skithålet Särna där vi fick ännu mera mat och bodde i bystugan där alla till slut hatade två svenskar och några danskar som aldrig ville gå och sova HEHE.    Och detta var bara en dag. Sen åkte vi skidor & snowboard i Idre där snön var jobbig men vädret var underbart. De svarta backarna var opistade och alla ramlade och gjorde volter på underliga vis, men vi kom fram levande till bussen som tog oss hem. En kväll i Kålgårn med en scout-gjord-eld och skumfiduser. Trevligt.  Lördagen då alltså. Igår var vi på skolan hela dagen, tränade inför kvällen och skrev om bla. turism i Dalarna med danskarna, hade übertrevligt på kvällen när vi hade knytis & fick se på sång och teater. Vi gjorde Rövluvan och skrattade mer bakom skärmarna än vad publiken gjorde, hihi.  Fick även se Henry på Pottan framgjord på svenska av danskarna, det var helt klart bäst.   Imorse kl. 07:34 rullade ett gäng danskar iväg från stationen,  som tur var så glömde de inte Flemming aka. Flummer. Jag åkte hem och sov till halv 12.

Puh'  hoppas ni orkar läsa. Jag har haft det suveränt. Nu ska jag plugga matte i hopp om att få godkänt på provet imorgon. Hörs senare, puss.

fashion toast

Testar något nytt och vill tipsa er om en en grym blogg jag bevakar! Det är ingen annan än FashionToast, hon är en sjukt grym brud i L.A som har snyggaste kläderna & bilderna hela tiden. Men hallå, avis? Jag? Nä, aldrig. :) Ta en titt vettja.



Image Hosted by ImageShack.us       Image Hosted by ImageShack.us

21:00

HEY EVERYBODY!  Kan börja med att berätta att dessa dagar har varit riktigt lärorikt. Massa engelska - eftersom att danska är komplett omöjligt - förutom de små orden vi försöker lära oss, haha! Men riktig underhållning är ju faktiskt att höra en dansk försöka snacka svenska, t ex Sex laxar i en laxask. 

Så, vad har hänt?  Igår var det partaj och ja, danskarna är helt wild and crazy. Veckan i Danmark kommer rocka & vara så jävla slitet. Men det är så det ska vca.  Nåja, åter till saken. Fest igår och det var så otroligt roligt. Lärde mig ölstafett och det var lite icebreaker egentligen.  Idag därremot var vi alla ganska slitna, svenskarna är inte lika härdade som danskarna - men vi vann i den lilla landskampen i innebandy! Det var grymt.  Imorgon åker vi till Idre och jävlar, det ska bli roligt. Kommer berätta mer om det sedan antar jag & förhoppningsvis kommer det mycket bilder haha!

Elsa, nu ska du få höra!  Min dansk heter alltså Martine och hon är jättesnäll - schysst tjej som verkligen kan få en att skratta av alla historier och grejer.   De andra danskarna är också väldigt nice & ja, jag klagar inte på att umgås med dem 24/7 haha! Jag överlever grejen liksom trots allt.

Har packat en massa ikväll & ska ladda in musik i min iPod så vi har något att göra under bussresor etc. Har en riktigt kul tid i alla fall, så nu vet ni att jag lever! Puss på er


image250

17:12

ÄNTLIGEN! Blogg.se har haft ett två dagar uppehåll och fan, jag kom underfund om att jag verkligen gillar att plåga er med några inlägg om dagen haha!

Så vad har hänt? Jo, massa planering framåt veckan för ikväll klockan 18:30 så trillar danskarna in på stationen och de ska vara här till nästa måndag. Herrejösses vad nervös jag är, jag vet vem min dansk är. Hon heter Martine och verkar vara schysst. Det återstår att se om jag klarar veckan eller inte, haha.

Var förbi Elina idag, hennes mormor ska lägga upp min långklänning ifrån H&M. Det blir suveränt snyggt. Kan redan tänka mig den klänningen tillsammans med ett par söta ballerina skor och brunbrända ben på Kreta... mm-hm! Underbart.

Vet inte när jag kommer blogga igen, beror på hur ofta jag kommer ifrån min dansk. Vilket jag måste. Pallar inte en och samma människa 24/7 alltså... haha! Inte ens henne. Men vi hörs! Nu måste jag börja städa, bädda, ja you name it.  puss!


RSS 2.0