00:40

Sommartid. Mmm, så nu är det på gång. Först en riktig vår, sen försmak på sommaren i Kreta, sen riktig sommar. En fin svenne-sommar med regn på midsommarafton. Klingar bra i mina öron.

Jag satt och räknade lite, och kom underfund om att jag bevakar 33 stycken bloggar. Andra människors bloggar,  mestadels modebloggar men också ett par fotobloggar och streetstyle i och för sig men fan. Har jag inget liv eller? hahaha!  Bevakar ni andra bloggar? Förutom min då, såklart. ;) 

God natt


19:10

Haha, men tja. Lite bloggtorka idag, jag har tillbringat min tid i soffan med en poopie, vattenflaska och TV:n.  Lite bakistroll idag med andra ord. Jag kan summera gårdagen rätt kvickt för er som är intresserade - trevligt krök hemma hos elina, mcdonalds i 20 pinsamma minuter i väntan på buss till norslund, festen där hade ingen musik och jag måste tyvärr rådissa den haha (förlåt festfixarna linnea & milla!), drog sen till ante i hosjö där det vankades lite efterfest men jag var så jävla trött så jag bangade tidigt och tog bussen 01:15 in mot stan och kom hem till stennäset runt två tiden.  Somnade, sov, och vaknade inte förrän halv ett idag. Fortfarande trött.

Så det var ingen toppenkväll men ibland ska såna också avklaras. Ikväll ska jag få jättegod middag som lillasyster gör, mumsimums! Och sen ska jag nog kolla på någon rulle me familjen, mysigt må jag säga.  pussis

ps1. ursäkta mitt hemskt pinsamma beteende som under gårdagen uppmärkades i samtal och sms...  jag kommer aldrig förlåta mig själv haha.
ps2. vem i helvete har tagit min hundring som låg i min väska, i elinas rum, stängd under gårdagen? tro fan inte att du kommer undan.


13:20

Hey, jag tar mig tid att blogga en sväng i allt vimmel! Här hemma i familjen mårtenssons hus städas det som bara den, jag tog mig en sovmorgon till 12 och därav den lilla förseningen. Förstår inte hur jag ska hinna göra allt jag har punktat upp på en what-to-do lista idag... men det löser sig säkert säger vi med ett leende, haha! Så, dagen bjuder på att fixa inför kvällens bravader.  Men för att hinna med någonting annat ska jag kila vidare, talk to you later

Förresten, har ni förslag på suveräna låtar inför fest? Kommentera gärna.

image249

20:40

Okej så var mitt underbara moment förstört, vet inte hur allting ska fungera i mitt liv som det ska...

Tog en sväng upp till stallet med amelie, skönt, där slipper man tänka så mycket haha. Nu ska jag ta en snabbdusch och sen hem till Elina där det vankas myskväll för hela slanten. Ibland kan ens vänner bara vara toppen.

image248

17:10

Ja hörrni, nu är det klippt! Och det känns riktigt bra, mitt hår ser lite fräschare ut än vanligt och det är finfint!  Lite kort, men det var mycket slitet som skulle bort, bort, bort haha! :) 

Tog en sväng med Camilla för att checka lokal till imorgon, sen åkte jag hem och har inte gjort något speciellt sen dess. Kollat lite Top Model och ska egentligen plugga matte... uh, jag hatar matte och vi har prov snart som jag aldrig kommer klaaaaara. Känns mindre bra där alltså. 

Bjuder på en dagens.  puss.


Dagens humör: trött, men på bra humör
Dagens klädsel: jeans, linne, tröja, sjal, skinnjackan och vagabond-skorna
Dagens frilla: nyklippt!
Dagens planer: klippning, stan och absolut ingenting
Dagens puckon: jag själv

Dagens låt: dopeboy - adam tensta,  alltså han är grym
Dagens vill ha: alldeles för mycket, gärna en sthlms-resa!
Dagens tråkigaste: jag har ont i fötterna av mina nya skor
Dagens finaste: mitt hår, heltklart haha!


image247

 

11:00

Shit, jag har hunnit mycket för att bara ha vaknat för en timme sedan. Stryk vakna, Amelie var så god nog och väckte mig som alltid ... det har börjat bli en vana för henne tyvärr. Något annat väldigt härligt med denna människa är att hon berättar sina drömmar för mig, alltså, sovdrömmar. Tro mig, man vill inte alltid veta haha. Ska snart ner på stan med henne i alla fall, ska strosa runt lite och agera sällskap till klockan 12:15, då jävlar.  puss

23:30

Tjatja!  Skön dag, jag hittade en Friis&Co väska jag ska köpa nästa gång jag är rik (?) och passfotot gick åt helvete som vanligt hihi. Men that's my style as usual. I alla fall. Sen på kvällskvisten tog jag en sväng in till stan där Karin hade lite barteyy á la tjejer och det var bra trevligt tycker jag. Var sjukt trött, men nåväl, haha! Jag sparar all energi till fredag istället, då jäklar.  Nu ska jag nog sätta igång en rulle och bara chilla innan jag sooooover.

Adam Tensta - Dopeboy. You got to like it.



12:55

först och främst; grattis älsklingspappa på din 51 års dag!


Sitter med en handduk på huvudet, mjukisar och väntar på att få orken att börja göra sig klar. Skulle gå upp vid halv elva idag för en gångs skull, men det slutade med att jag kom upp vid 12 i alla fall. Herrejösses, jag kommer aldrig kunna vända på dygnet innan detta lov är över...

Ska i alla fall ner på stan och fixa nytt pass inför Kretaresan - vi åker om ca 4 veckor (!!!!) - och spana på lite andra grejer med systrarna. Händer nog inte allt för mycket annat idag, mina fötter mår bättre så vi får se om det blir en promenad framåt eftermiddagen också.  puss!

image246


21:00

God kväll! Här sitter jag och slänger iväg ett inlägg innan jag ska bänka mig framför teven och se på The Starter Wife och lägga fötterna i ett fotbad, mums, det är väldigt behöveligt må jag säga. Klockan tolv åkte jag, bella, malin och milla mot Kupolen där vi alla skulle shoppa loss. Det blev faktiskt lite tomt i plånboken till slut, jag köpte en klänning & cardigan från HM samt ett par örhängen. Absolutly lovley! Jag & Bella solade lite efter det, och sen mötte jag Elina och Lindafa och lånade klänning av Elina tills helgen. U-underbart! Har så sinnessjukt ont i mina ben nu, har gått runt i ca 8 timmar idag. Lagom bra gjort alltså, haha! Ont i fötterna har jag också, vilket påminner mig om det där fotbadet... hörs!
 

Dagens humör: på bra humör!
Dagens klädsel: jeans, vagabond-skor, linne, cardigan, sjal & skinnjacka
Dagens frilla: uppsatt, MEN JAG HAR BOKAT KLIPPTID!
Dagens planer: kupolen, sola, chilla, allt möjligt.
Dagens puckon: faluns kassörska på HM, inte trevlig...

Dagens låt: inte mycket musik idag alltså
Dagens vill ha: mer skor, alltid mer skor
Dagens tråkigaste: jag har rysligt ont i mina fötter, lamt.
Dagens finaste: mina köp!


tävling

Louise Adolphson som skriver bloggen Rightnow har en tävling där man har chansen att vinna prylar för 6000 kr. Låter schysst? Javisst, det tyckte jag också. Så gå in och rösta Louise i Febers stora tävling, och ta en titt i hennes blogg på samma gång som är en av mina favoriter i alla fall!  :)




22:55

en riktig superb kväll med malin och bella!  bella fick gå igenom en traumatisk bilfärd för att hyra film med mig som chaufför, vi såg Little Miss Sunshine - som för övrigt sög - och myste lite allmänt. Ska lägga mig och kolla på ännu en film nu innan jag sover, imorgon blir det kupolen med tjejerna. :)   puss


14:55

Måndag. För en gångs skull tvingas man inte igenom en dag i skolan utan får sova till 12 och slöa framför en thriller såhär på eftermiddagen istället. Har precis duschat och ska börja göra mig någorlunda fräsch innan jag & pappa drar iväg på en liten biltur och övningskör!  Min nya hobby på något sätt, haha!  Senare kommer Bella hit och chillar över kvällen, blir nog någon bra film eller liknande.  Nu ska jag kila!


22:12

Händelselös kväll, tråkig kväll och jag kan verkligen inte hitta på någonting vettigt.  Jag ger er en dagens, ni ger mig förslag på bra saker-att-göra-när-du-lider-av-tristess och du har helt plötsligt blivit min bästa vän!  

Dagens humör: bra, pigg och alert
Dagens klädsel: mjukisar, linne och grå cardigan
Dagens frilla: slitet som vanligt, men uppsatt
Dagens planer: har övningskört, chillat och återigen chillat
Dagens puckon: dryga barn som leker påskkärringar och kommer hem till en och tigger godis - i gengäld ger de en fula små kladdkort där en sk. tupp ska synas.

Dagens låt: your call - secondhand serenade
Dagens vill ha: viktnedgång!!!!!!!!!
Dagens tråkigaste: att jag faktiskt inte gick på bio trots allt
Dagens bästa: gladpåsk:mms från koja! thanks man! det gjorde min kväll, haha!


image245

Ännu en bild tagen av Oscar Falk från lundlund.se
 

18:30

God kväll! Har varit en riktigt härlig vårdag idag må jag säga. Hoppas allting fortsätter så, snart försvinner snön och vårvädret stannar på riktigt.  Jag hörde att det hade varit 40 minusgrader i Lappland för någon dag sen, någon mer än jag som reagerar på klimatet idag eller? Lagom läskigt med så kallt väder, inte ofta man blir bo där alltså. 

Söndagen var soft, jag har läst klart bok nummer 2 jag lånade för någon vecka sen. Sen har jag övningskört, börjar få riktig koll på allting nu och det är suveränt roligt att köra haha!  Inte så stor trafikfara som förut hoppas jag...

Kikade nyss klart på slutet av filmen Remember The Titans som visades på TV3,  en favoritfilm faktiskt, fan vad sur jag blev när jag insåg att jag missat typ hela filmen haha! Har ni inte sett filmen så hyr den snarast!




17:50

Påskafton i all ära och det blir middag hemma hos moster tillsammans med familjen, sitter och väntar på att alla ska bli klara nu. Annars bjuder inte kvällen på något spännande, har varit en väldigt seg men avslappnad dag. Fick lite samhällskunskap gjord & det har jag plus i kanten för haha!   Amelie kom nyss in och gjorde mitt humör kasst, hon är jobbig men jag antar att det hör till när man har storasyskon. Eller syskon överhuvudtaget. Men jag gillar henne i alla fall.

Glad påsk förresten.

image244

Älskar bilden! Helt otrolig.  Oscar Falk som är fotograf & den kommer från lundlund.se

14:45

När jag för en gångs skull ska upp tidigare (klockan elva...) så har min mobil dött & ingen väckt mig. Så jag vaknar ur en underbar dröm klockan prick 12:00 och ligger kvar i sängen en halvtimme extra. Inget mig emot eftersom att cityfrisörerna ändå hade stängt idag så den där stan-rundan får bli uppskjuten helt enkelt, haha!  Nåväl, har inte gjort någonting denna lördag än så länge. Frukost och läsning vid köksbordet i några timmar, hihi. Något som jag inte heller klagar på.

Borde ta mig en dusch nu, sen blir det till att plugga samhällskunskap. Älska när man får skolarbete över lov...

20:55

Har smitit från folket & lyssnar på Saosin, åh shit vad minnen jag får av dessa låtar. Länge sen jag hörde dem. Amelie kallar min musik jobbig - jag hajar inte grejen med det hihi.

En av de första låtarna jag hörde inom genrén, det enda jag kunde höra var skrik, trummor och gitarrer som spelades på fel sätt. Men efter ett antal tvingade minuter så insåg jag det fina & herrejösses det var fint. Hiphopen var som glömd och hej, välkommen annan musik. Jag älskar min musik. Varje låt har en speciell betydelse & ett speciellt minne. Ibland tror man att man glömt allting men en liten refräng kan ge tillbaka.


18:15

det blev en tur upp till bjursås, med mig som chaufför! Några kärringstopp, många bilar bakom mig, men fan, jag är på gång nu. Skrittade lite med Currie & kallt som satan var det i stallet. Men är hemma, nyduschad och förhoppningsvis ganska fräsch vid det här laget nu! Snart dyker grannarna upp på middag, god middag, och under kvällens gång kommer det vara väldans mycket liv ute i köket/vardagsrummet/etc skulle jag kunna tänka mig. Planerna för mig är inte storslagna, det blir nog någon rulle med syrran eller så. Nu måste jag kila! puss!


12:30

Fredag, har ingen aning om vad dagen erbjuder så jag ska försöka starta den väl. Fick sova till elva & har hunnit äta lite frukost, nu ska jag lägga mig i ett skumbad och bara ta det lugnt någon timme. Plus i kanten för det!

Den här låten alltså, mhm! Jag har kommit in i en Regina Spektor tid just nu tror jag allt.  Jag gillar videon för övrigt också. puss!


17:50

Dagen flyter på bra, kom hem från kupolen med ett par nya örhängen & ett puder. Alltid behöveligt! Fikade lite med familjen & kom underfund om att fan, jag har ju ganska bra med cash snart så jag ska dra iväg och klippa mig snarast! Vilket är så otroligt behöveligt så man skäms nästan... sticker in på lördag och bokar tidigaste tid med Lotta!

Ska snart på dansträning och efter den glider jag vidare till Bella i Slussen. Vi knäcker en pizza & chillar lite och så med tjejerna. Perfect evening må jag säga. Puss


12:20

Tja, efter en galen natts sömn så är jag pigg & alert och på G till kupolen med Amelie.  Det är suveränt väder ute så trots de små snödrivorna här och var så blir det nog nya vårskor idag! Ja annars då, nä jag har inga pengar så jag får gå runt och ha bigtime cravings på kupolen tills Amelie ska klippa sig då jag tar bussen hem mot Falun. Men trevligt trots allt. Och tanken över att du inte är lika viktig längre är så sjukt bra.  Puss


20:00

En ganska jobbig eftermiddag, men efter ett snack med mamsen så vart jag på mycket bättre humör! Min mamma kan hon - riktigt underbar, min mamsegum! Sen tog vi en sväng till City Gross & storhandlade inför påsken, och ja en del godis köpte vi hem. Dock ska jag hålla på mitt godisförbud - som förövrigt började helt idag - över hela påsken och ska inte äta en lösgodis-bit! Ska det vara något så ska det vara en nöt, haha! Hämtade upp pappa på stationen efter det och sitter nu här. Måste ta itu med disken också, men klockan nio är jag bänkad framför teven för att se Grey's.  Det är påsklov... & jag gillar det redan!

Dagens låt är helt klart On the radio - Regina Spektor, igen! Riktigt mysig låt som får en att tänka på soliga vårdagar och prästkragar! Ta er besväret och lyssna här mina vänner, det gick inte att lägga in direkt på bloggen!

12:40

Slutar inte förrän om en timme eller så, en otroligt onödig dag i skolan om jag får säga det själv. Vi behöver inte göra någonting alls på datakunskapen så vi sitter mest & slösurfar. Mycket bloggläsning och spaning på nätet för övrigt. Låt mig få åka heeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Marcus Ohlsson » VELVET » 5


lundlund.com

08:51

Good mornin'

sitter på en hederlig datakunskapslektion som ingen egentligen arbetar på.  jag fördriver tiden med iPod, förtillfället José Gonzalez och andra bloggar. Måste säga att denna dator är en aning weird eftersom att jag nyss blev 'utkastad' från min användare, jag startade om datorn, loggade in igen, och allting fanns kvar haha.

Planer för dagen, skolan och vi slutar tidigt. Ska ta en promenad hem på någon timme och sen försöka ta tag i lite plugg redan då eftersom att jag har en hel drös att göra tills efter lovet. Illa, jävligt illa. Men have a nice day

18:45

Nä, det här med svenskan går inte alls bra. Sitter bara och bläddrar igenom en massa andra bloggar istället = ingen arbetsro eller koncentration. Haha, så det får bli en fin liten promenad istället med en iPod som sällskap skulle jag tänka mig, ska försöka rensa tankarna lite med frisk luft. Dock är det bajskallt, men vad gör man inte...  Senare ikväll = plugga, Gossip Girl och The Starter Wife. Vi hörs !

image243


Inte min bild, men oh, vilken bild!


18:20

Dagens humör: trött & sugen på lov!
Dagens klädsel: svarta cheapy's, volcom tee
Dagens frilla: så otroligt fult & uppsat
Dagens planer: promenad, sv-uppsats & tv:n ikväll!
Dagens puckon: min grupp vid genrep mot danskarnas besök... hahaha!

Dagens låt: regina spektor - on the radio
Dagens vill ha: ben & jerry's! jag måste smaka!
Dagens hat: all denna SNÖ!
Dagens älska: lovet är på gång!



image242

17:00

Tråkig dag, mestadels för att det har snöat, men usch det har gått segt. Hoppas den smälter bort snarast så jag får börja använda mina söta vårskor!  Imorgon är det sista skoldagen innan ett långt lov, underbara tanke! Händer inte så mycket i skolan heller för den delen, ännu bättre!

Tja, jag har funderat lite över det här med bilddagboken. & jag ska sluta med det, skippar det  nog ganska mycket och skaffar mig en användare på antingen thephotodiary eller helt enkelt en fotoblogg. Men fan. Jag hatar bilddagboken. Hej då, nu ska jag skriva på en meningslös uppsats.


19:37

Är det någon mer än jag, en trogen bilddagbokare, som verkligen hatar den nya designen? Det skriker lunarstorm, hackar, och är allmänt jävla fult. Ursäkta, men va tusan sysslar dom med där borta? Susar ganska lagom i deras huvuden om jag får säga det själv.  Nu strejkar jag bdb alltså.

image241

19:25

Bussen ner på stan, segt jobbmöte och skulle ta en promenad hem innan solen gick ner. Smsade Elina & tog en promenad runt kålgårn innan jag sen traskade vidare hem mot Stennäset, stort plus på den tjejen! Gick alltså i över en timme, lite bra trots att jag skippade träningen idag. Lite kallt ute, men all denna snö har ju åtminståne försvunnit nu. Usch vad deprimerande det var imorse när det låg ett litet vitt täcke över gatorna. Nä, vårväder ska det vara! :)

Nu sitter jag och försöker mig på franskan, alltså, jag är inte ett geni alla dagar... haha! ;) puss


14:30

Hejsan hejsan! Måndag igen, och otroligt nog hade jag inga större problem att gå upp tidigt imorse när mamsen väckte mig. Känns bra. Dock så blir jag ju helt tokig på allt som har med skolan att göra och en viss lärare men ack, såna problem får man tackla.  Jag tror att jag & min familj valt bästa veckan för mig att åka utomlands på. Missar fyra dagar i skolan och kommer då missa två engelska nationella prov samt en redovisning/prov i svenska, jag har inte ens tagit en titt på två andra ämnen. Så vi får se hur det där slutar. Inte nog med skolarbete, jag missar ju en basketcup, DM och dansmärkestagningen. Jävlarns. Bäst att det blir en riktigt värd resa det där...

Nu har jag precis haft en liten intervju med en polis i sthlm till min svenska uppsats, ska börja skriva nu så jag börjar närma mig avslutet mer och mer... sen har jag jobbmöte, franskaläxa och matte jag gärna vill hinna med ikväll. Får se vad som prioriteras mest. Nu är jag hungry igen, sallad till lunch, så nu lär jag kila! ha en bra dag för övrigt

00:08

Tänker: på allt negativt när det finns positivt framför mig.
Känner: att det är dags för lite ändring i mitt liv.
Tycker: att våren är u-underbar!
Vill: verkligen lyckas den här gången!
Ska: verkligen lyckas den här gången!
Borde: sova nu med en gång.
Måste: plugga som en sate imorgon, hur jag nu ska hinna?
Hoppas: att dessa tre skoldagar går fortare än fortast!
Längtar: efter påsklov, sovmornar & partaj me de bästa.

Sorry, You're Not A Winner - Enter Shikari är en låt som jag aldrig riktigt kan tröttna på trots alla dessa repeats i flera veckor nu. Jag kan blunda, lyssna, drömma, tänka och älska den här låten bara mer och mer. Lyssna. Njut.



image240


20:40

God kväll!

Hann med det mesta jag skulle göra idag,  minus skolarbete... jag kommer vara en busy woman de närmsta dagarna då vår deadline för uppsatsen är på onsdag. Har annars haft en bra dag & varit på toppen humör nästan hela tiden! Såg på en SINNESSJUKT spännande match mellan falun - gävle idag, tjejerna spelade ganska bra och det var en grymt jämn match som falun sen tog hem med tre poäng eller något liknande i förlängningen. Åh, denna vinsten var en suverän säsångsavslutning trots att jag inte fick spela. Jag var helt lyrisk på bänken! Övningskörde också, det gick också riktigt bra! Plus i kanten för det! I påsk får ni se upp, då jäklar ska jag ut och köra mycket, mycket, mycket när pappsen är hemma och är ledig.

Något annat intressant är den omtalade bloggen "Falulicious" som är startad utav... tja, vem vet? Ska hålla koll på den i framtiden och hoppas att den fortsätter att underhålla, haha!

Ska ragga A på en promenad nu innan jag ska göra ett försök till att lägga mig tidigt. Skola imorgon, för en gångs skull är det fan inte en så jobbig tanke ... på sätt och vis.

12:40

Frågeställningen som jag aldrig kommer förstå mig svaret på - VARFÖR VANN CHARLOTTE PERELLI IGÅR? Alltså, kan inte denna kvinna inse att hon är gammal & det är dags att sitta hemma i TV-soffan och låta andra sköta detta melodifestival-trams som jag förövrigt inte heller är särskilt förtjust i.... grr!

igår var det riktigt trevligt, krök hemma hos filippa med en massa trevliga tjejer! Vi stryde sen vidare mot stan där vi hittade en lagomt schysst fest med annorlunda människor, haha! Roligt dock! Tog ett-bussen hem och ramlade ner i sängen som en fura, helt sjukt trött efter en lång dag!


Nu sitter jag & väntar på att mina två kladdkakor ska bli klara - ta det lugnt, jag ska inte vara fet alldeles själv! Ska sälja fika på basketmatchen idag, skippade lunchen med laget då jag verkligen behövde en sovmorgon i bagaget. Har så sjukt mycket på min att-göra-lista idag, vet inte hur allting ska falla på plats. Vill ut och övningsköra lite, måste plugga matte, göra intervju till min svenska uppsats, ut på lång-promenad och säkert massa mera. Skönt att få påsklov snart, jaaaa! Bara tre skoldagar den här veckan! :)

Lite långt inlägg, ska kila vidare och kolla så mina kladdisar inte brinner upp i ugnen. Later


image3748

19:30

Hey där!  Hela dagen har spenderats i Åsebo - typ avesta, sjukt dött ställe - där Amelie & Curtan tävlade. Riktigt duktiga var dem & vi körde hem med ett paraply samt en söt rosett! Kanoners!  Gick alltså upp vid halv 6 imorse någonstans så jag är lite lagom trött just nu men pallar trycket ett tag till hoppas jag. Ska nämligen vidare till Filippa snart, försöker ragga skjuts av A men jag tror hon ger mig dizzen. Elakt. Men det blir lite krök där & sen får vi se om jag trippar hemåt eller följer med vidare. Är som sagt en aning trötter ikväll, höhö.

Imorgon = massvis med basket. Får dock inte spela. Är fortfarande arg. Jag får hålla i fikaförsäljning...tjockt trist. Vi hörs imorgon

21:30

Något ohändelserik kväll om vi säger som så, skulle bli till att hänga me lindafa&the crew men så blev det inte. Så jag sitter här hemma & ska nog ta mig en skål vaniljglass med banana och läsa en utav bckerna jag lånade idag.
Myskväll med andra ord, blir nog tidig kväll likaså eftersom att jag ska upp vid halv 6 imorgon för att åka på hopptävling med hela familjen. Lagom roligt, höhö, men vad gör man inte för att vara support till häst&syster?

Fick en grym låt av Marielle idag, lite svår i början men ta & lyssna vetja. god kväll


15:20

God eftermiddag! Dagen börjar gå mot sitt slut verkar det som, men har fått en del gjort i alla fall. Utvecklingssamtal - alltid lika creepy, men slutade bra. Mamma gick runt i uniform så alla stirrade, hihi. Tog en tripp ner till bibblan och kom hem med tre böcker, finemang må jag säga! Promenad hem med min iPod, fixat lite ledighetsmail och annat smått & gott.  Börjar bli hungrig nu så jag ska nog styra upp lite sen lunch.

00:45

Sitter i sängen & sa att jag skulle sova för en bra stund sen men ack jag är fortfarande vaken & lyssnar på Secondhand Serenade.

Träningen var sjukt kul idag, väldigt kul för en gångs skull. Spelade mycket street och så, blev dock inte uttagen till matchen på söndag. För en gångs skull var det många som kunde spela... sista säsångsmatchen och allt. Blir lite besviken då, min säsång tar ju trots allt slut från och med typ... nu. Träning två gånger i veckan, dock ingen cup till göteborg eller UM. Jävligt trist att missa det. :/   Men är första reserv på söndag så jag hoppas att någon blir sjuk, hahaha, närå.

Sovmorgon imorgon i alla fall, tjockt skönt, ska klappa igen för natten nu. Godnatt


17:25

Sitter och fördriver tid innan det är dags att ta bussen in till dansstudion. Dagen har inte bjudit på mycket, vi körde ett boxningspass på idrotten så min hand vart helt fucked up haha! Lagom snygg handstil sen på mattelektionen - som förresten var självaste döden då jag inte förstod någonting... Men kom hem vid fyra & ska snart iväg igen för kvällen alltså!  Ledig imorgon, bara ett utvecklingssamtal inplanerat vid 12. Sen får vi se hur dagen slutar.


GRATTIS TILL KARIN SOM FYLLER 17 BAST IDAG! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

18:40

Lyssnar lite på Army of Me. Lite rock, lite bra, lite okej såhär på kvällskvisten. Har ingenting planerat förutom Grey's såklart, men funderar på att ta den där promenaden trots allt. Amelie sitter i vardagsrummet och vill, vill, vill säkerligen ut och gå med mig en runda. Det återstår att se.

Jag vill verkligen ha ett par vita raybans, det är så sinnessjukt snyggt!  Vart hittar jag dessa för några billiga slantar om jag får fråga?! Pix för ett par såna till kreta!

image239

16:00

Det känns att kreta-resan börjar närma sig, men mitt fula nummer på vågen vill inte ändras! Det måste ske en drastisk förändring där snarast om jag ska våga visa mig i sommarkläder där borta... nu jävlar. Nu gäller det! Igen...

Ska snart ta min dagliga dos framför teven & titta på ett avsnitt av Top Model på TV3 med Tyra Banks.  En av mina favoritserier trots att allting ser "likadant ut" och det är bara ytligheter och skit. Men alltså. Det är så sjukt bra!  Tänk tanken, att vara en sån där fotograf som kan få fram såna bilder med hjälp av duktiga modeller... gah. Min dröm. Modellandet i sig själv som det handlar om är också lockande - i en annan livstid. Nu måste jag kila!


08:40

God morgon, jag tror inte att jag har vaknat till riktigt än. Men det kommer väl.  Jobbigt att gå upp imorse, men jag mådde inte lika illa så det blev till att gå upp & åka mot skolan. Har datakunskap nu som tidigare sagt, antagligen ska jag skriva på min svenska rapport. Den går åt helvete. Puss

ch-check it out

spanade på stockholmstreetstyle, jag gillar't

image238

23:45

Kan inte sova, tänker för mycket, och mår illa. Satan.

Ibland kan man bara tänka på hur ens liv ser ut. Liksom, hur är det just nu. Vad gör jag egentligen om dagarna? Skola, träning, plugga, sova, upp tidigt, skola, träning... etc. You know the drill by now. Ibland får jag bara lust att strunta i alltihop. Vad är det för mening med allt? Och mitt i allt det där ska man hinna mata av en fet lista av "what to do before you die".  Inga problem med det, jag har inga planer för att försvinna men hallå? jag orkar inte ibland. Samtidigt som jag längtar som en gnu till natten mellan den 24-25 april då vi tar vårat pick och pack och drar till Kreta en vecka med bara sol och bad så har jag minst ett tusen saker att göra innan dess. Vad menas med alla dessa måsten? Vem vill springa runt och tänka på den där feta listan varje dag? Inte jag.

Jag svamlar. Måste sova. Godnatt

19:35

Ja, jag börjar må lite bättre & det blir förhoppningsvis skola imorgon. En otroligt seg dag som innehåller mycket datakunskap. Viktiga lektioner dock, missar man en dag så missar man ca 3-4 lektioner haha! Alltså inte perfekt. Så ja, antagligen blir det mjukisdag i skolan med en hel del datakunskap!

Min dag idag? Inte lika innehållsrik må jag säga. Mestadels Star Wars - filmer, ett täcke och en poopie i soffan.  Ganska bra det med dock. Om en liten stund börjar Gossip Girl, innan dess ska jag fixa mina, i nuläget blåa naglar, till orange. Nytt nagellack som jag sett framemot haha!  Puss

13:10

Ja, jag måste älska livet. Sitter hemma, morgonen var inte klockren, skippade skolan och sov några timmar till. Får se om jag vågar äta någonting mer idag. Känner på mig att det var en dålig start på en dålig vecka. Dåligt väder är det också, jag menar, take a look ut genom fönstret och se en massa rutten mark med ispölar överallt. Vårväder = sol och grusgångar! Inte tvärtom för bövelen!  Nä, nu är jag sådär jättenegativ igen haha!

Någonting nice som hänt på senaste tiden? Jag hör ju faktiskt lite kvitter utomhus...


Förresten, jag återkommer senare me det.

17:35

Det enda som har spelats i min iTunes denna dag har varit Machine 15, Millencolins nya platta. Den är verkligen helt underbar! Lite nytt sound från deras äldre skivor men jag kan inte göra någonting annat än TYCKA OM!

Har precis tagit ett bad så jag luktar apelsin efter allt skum, haha! Hela familyn minus ulrika har åkt iväg till moster för att ta en fika & kolla på nya hästen där borta någonstans. Jag skippade den grejen och stannade hemma.  Jag har planerat min kväll mycket väl, det blir Top Model och Titanic. Ganska bra tycker jag allt.  Ytlighet vs. romantisk-gråta-rulle. U-underbart! Kommer antagligen köra stenhård söndag och sitter uppe halva natten och kollar på filmer. Sånt är faktiskt riktigt mysigt må jag säga.

& jag måste skänka en fin liten mening åt min vän koja som dansade loss igår på Etage! Och hejdundrandes mycket dansande måste det ha varit då han nu sitter och har kryckor som sina bästa vänner! Krya på dig cooling!


image237

13:40

God eftermiddag. Det är söndag igen, helgerna går för fort hela tiden. Ny vecka på G och det är lika mycket söndags-ångest som vanligt, skolan är inte favorit nummer ett för tillfället.

Söndagar i all allmänhet brukar betyda "ligga-kvar-i-sängen-hela-dagen-och-vara-deprimerad" för min del. Det är då man inser hur mycket man har att göra i veckan framöver och hur segt alla vardagar faktiskt går och motsatsen till helgen. Meeeeen, det är sånt som hör till eller hur?

17:05

Jag är helt sjukt trött, har ingen aning om varför. Jag vill bara gå och lägga mig känner jag, haha! Tur nog slapp jag sitta seketeriat efter vår match - som vi aldrig pratar om igen & glömmer snarast - och fick åka hem direkt. Har inte gjort någonting alls sen dess, bara tagit det lugnt. Ritat lite, tänkte visa er ett litet resultat.  Och hallå, be nice, jag är jävligt mycket nybörjare. Haha! Vi hörs

image236

12:43

Ah, skönt att få sova. Dock väckte poopie mig alldeles för tidigt för en lördagmorgon och sedan pappa runt tio... haha. Gick upp vid elva och åt frukost, nu ska jag snart åka iväg för att spela match. Är sjuuuuukt pepp på att få spöa borlänge igen, moahaha! Efter matchen måste jag sitta seketeriat på en match innan jag kommer hem, kvällsplanerna är ännu inte planerade! Vad gör ni idag?!

20:00

Jag bråkade med mina föräldrar om P&L... jävla skit.  Det händer inte ofta vi bråkar, men fan, det sker ibland och då ere inte nice. Blev lagom opepp på det mesta, men ska börja promenera bort mot Slätta alldeles strax. Blir inte så sent ikväll, match imorgon och då ska jag vara pepp som satan! Förhoppningsvis får jag lite sällis av Koja my man! Men han verkar dissa den idén, haha!  Vi hörs

16:28

Fortfarande sjukt trött på allt som har med den här dagen o göra, men jag ska lägga mina klagomål åt sidan! 

Det blev en snabb runda på H&M innan jag och Johanna plöjde folk på stan och gjorde lite jobb.  Det blev hårsprej, smink, örhängen, och ett grymt snyggt nagelack - orange sådant haha! Lite annorlunda och skall testa det snarast! Något annat jag vill ha nu för tiden är en adidaströja med lite rasta-färger på, hittar ingen bild på nätet så ni får föreställa er detta vackra ting!  Men pengarna den här månaden får bli på P&L biljetten - det går före allt annat!

Ikväll kanske jag drar iväg till Karin och hennes lilla hus i slätta, om inte, så stannar jag hemma och chillar lite. Är trött och är inte direkt pepp på allt och alla. Nu ska jag ringa Victoria och ge henne lite information! Puss

10:15

Världens sämsta morgon. Världens sämsta fredag. Det är jävligt dåligt då kan jag be om att få tala om.

Jag vaknar 08:00 och min buss går om 20. Inte bra början. Springer upp och ska duscha, det finns bara iskallt vatten, så jag får luta huvudet över badkaret och tvätta håret. Skyndar mig för att kunna hinna med bussen som går 08:40. Nä, då ska jag bråka med A (den här gången skrek jag också lite grann) och springer som en idiot ner mot bussen och missar den med minuten. Där står jag. Med mitt jävla oplattade hår som är slitet och fult och trötta huvud. Nä, ingen bra morgon. Sitter i skolan och försöker skriva en svenskauppsats. Antar att jag får bryta mitt löfte till mig själv om att inte plugga ihelgen.   Ska sluta klaga nu, vi hörs

23:25

Dansen var sjukt kul idag! Riktigt rolig grej att starta upp med innan den svettiga basketträningen. Nåja, sitter och myser i sängen nu innan jag ska sova. Imorgon = fredag. Jag är pepp på helg som fan. Det blir basketmatch, häng och släng och förhoppningsvis massa övningskörning! INGET PLUGG. Det är så jävla bestämt för min del. Bjuder på en dagens också! god natt

Dagens låt: ching-a-ling  - Missy Elliot
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt, bråttom imorse!
Dagens klädsel: blå cheapmonday, röd monkitröja, lacoste dojjor, skinnjackan!
Dagens händelse: När bussen åkte förbi elsa! Hennes min, haha!<3
Dagens vill ha: kropp inför beach -08
Dagens tråkigaste: den oändligt långa skoldagen.
Dagens mat: alldeles för mycket tycker jag.
Dagens mående: trött, men på lagom bra humör
Dagens önskan: att våren ska komma hit för gott !

image235

17:40

Bussen går 17:55 in mot stan, ska först köra en timmes dans och sen basket i 1½ timme. Mardröm? Nja, är lagom trött idag och som vanligt inte pepp på att träna men jag får köra på i alla fall. Skönt sen efteråt trots allt! Har kommit underfund om att jag har blivit så sjukt LAT. Inte bara lat, jag har tröttnat på allt som har med träning att göra!?  Vad har hänt med mig!?

12:12

Datakunskap, vi har hunnit haft lite lunch. Sallad för min del, gött och bra. iPoden spelas, just nu Anberlin, och jag ska skriva vad jag har för mål med datorkunskapen. Ja. Svar ett:  att överleva dessa oändliga timmar av tristess. Tack & hej

21:25

Det blev ett Gossip Girl avsnitt med en massa frukt, mumsigt!  Ska snart klappa ihop datorn och kolla in programmet Klass 9A med mamma här i soffan, mysigt det med må jag säga!  Imorgon, onsdag,  vilket är första dagen med datakunskapslektion. Ser inte alls framemot det, det är en lektion mellan halv 9 och halv 2 med en liten lunch runt halv 12. Ska inte ta ut någonting i förskott, men hallå? Typ mer än tre timmars datakunskap? Jag laddar iPoden.


17:30

Yes, matten är nästan avklarad - jag kör några uppgifter imorgon också, lite ledig eftermiddag måste man få ha? Annars har dagen varit bra. Meningslös, men bra. Kunde ha stannat hemma istället för att kravla mig upp ur sängen, haft ett bråk med A om en sjal (hon stod för skrikandet) och varit i skolan där vi inte hade en vettig lektion. Slutade tidigare, klockan 12, och kom hem en halvtimme senare. Gjorde matten, satte mig vid teven, slumrade lite utan att tänka på det i fåtöljen och nu sitter jag här. Kvar i fåtöljen, men det har inget med saken att göra haha!

Är ovanligt trött den här veckan... måste bero på att jag haft ett helt lov fyllt av sovmorgon framåt 12 strecket och läggtider senare än två de flesta dagarna. Fast det e klart, det e ju faktiskt ljust ute nu på morgonen halv åtta då jag tvingar mig upp ur den varma sängen. Men fan. Lite sovmorgon tack?


you all know what im talkin' about

Trailer från filmen, the movie, som kommer ut i vår. Ja, jag är nog inte den enda som längtar efter tjejerna som alla kvinnor älskar mer än sina pojkvänner. (?)  Am I right liksom? Kanske tvärtom? Ujuj, känsligt. Jag ska då minsann gå så fort denna film kommer upp på bioduken, frågan är bara NÄR den kommer till Falun. Kanske blir en tripp till el stockholmo.  Enjoy!



15:50

Åh vad jag gillar vädret idag, lite blåsigt men hade det inte varit för den fina solen så hade jag gått hem och lagt mig efter engelskan. Basket på idrotten - alltid kul - och resten av dagen spenderades i chill då vi pratade om Danmark. Har suttit hemma och bara tagit det lugnt nu på eftermiddagen, nu ere dags att åka på jobbmöte och sen ere träning. Är trött, är inte pepp på träning och vill helst sitta kvar framför datorn/teven här i vardagsrummet. Men icke.  Nu måste jag springa och packa ihop träningsbagen, bussen går om 15 minuter. 


09:00

God morgon. Så sitter jag här igen, trött och eländig efter bara 3½ timmes sömn inatt. Inte bra start från sportlovet alltså, haha! Ännu en non-effectiv engelskalektion, antar att det börjar gå i mönster hos gamle göran. Do-omskrivningen kan jag redan så jag slösurfar lite, ja nice liksom.  Ska snart ha idrott, ah, hoppas jag vaknar till lite bättre då.

Fick också reda på att det är nationellt prov den 29 april, närmare bestämt en dag då jag ska pressa sol på Kreta med familjen. Får se hur mycket det står i vägen, ska ta ett snack med mamsegum när jag kommer hem. puss

23:40

Har lust att sjukskriva mig hela veckan, bara ligga hemma under täcket och inte göra någonting alls. Vore inte det gaaaanska underbart? Jo, faktiskt, men du vet. Drömmar är för suckers. Förresten, när är det påsklov?

Något bra nurå, jag har cash så jag ska ut i veckan & shoppa lite nödvändiga ting. Kanske ett par nya sneakers? Skulle inte sitta fel om jag får säga det själv! Har stora planer framöver, det känns bra, för dessa planer måste jag faktiskt fylla upp eftersom att. Tja. DET BLIR NOG EN KRETA-RESA I SLUTET AV APRIL.  Är ganska nöjd tjej.  Godnatt

20:05

Stressig, men trevlig söndag. Imorgon är det måndag. Usch. Jag vill verkligen allt annat än gå upp tidigt, tvinga sig till skolan och spendera en hel dag där. Blä. Nej, inte nice.

Kollade på basketmatch idag, skulle sitta sek men det fanns tydligen redan tre tjejer redo så jag chillade och kollade på matchen istället. Uppsala grabbarna var sjuuuuukt bra, falun fick pisk med 26 - 110, haha pinsamt. Men fan. Uppsala är grymma. Gillar deras coach, tuff som satan och värsta amerikansk.  Haha, anyway. Blev bio på folkets hus med Hanna för att recensera till jobbet, tja inte så illa faktiskt. 

Och när jag kom hem fick jag fetaste nyheten! Kan du gissa vad det är? Näääää, kan du?

02:05

Okej, det där om att sova tidigare gick ju som det gick. Kör en omvänd grej istället och dissar A's tävling imorgon och sover lite extra.

Tja annars rå? Hos filippa ett tag sen drog vi vidare ner mot stan på någon jävla lodis-fest som vi dissade ganska hårt. Tog 00:40 bussen hem, trött, tillsammans med min iPod. Ah, det är grymt att åka buss mitt i natten må jag säga. Vart på fett dåligt humör ikväll för övrigt, sjukt opepp på allting. Imorgon = bättre dag?

Dags att slagga nu.

19:35

Det blir chill borta i slätta ikväll igen, denna gång hos Filippa. Lite småkrök kanske, annars bara umgås med de bästa. Ska göra mig klar nu & sen ta och vandra bort med min iPod som sällskap. Ska försöka lägga mig lite tidigare inatt så jag orkar upp imorgon, ska iväg och titta på A när hon och currie tävlar. Heja, heja, support, support liksom. Men nä, nu kilar jag


15:26

image233


image234

12:30

God morgon, eller god eftermiddag? Ligger och halvmyser i sängen fortfarande och har inga planer på att stiga upp än... nej för då måste jag sätta mig med matteboken och försöka göra klart ett helt kapitel. Fasiken alltså. Det lär göras någon gång, trots mina försök att skjuta upp det hela denna vecka.

Känns som en dålig dag idag alltså, men hoppas det vänder senare på dagen. Blir nog lite övningskörning och ikväll lite krök med tjejerna i slätta. Blir nog superb så småningom.

02:00

Kom nyss hem, det märks att lille poopie sovit på mitt tagentbord då det är katthår everywhere, tagentbordet är låst & en ny ruta med google och +340 som sök hihi. Det blev en tjill-kväll som fan hemma hos fasis med marielle & två andra coolingar. Rökte vattenpipa för hela slanten & hade allmänt trevligt. Plus i kanten för det må jag säga. Är hemma nu & är lite sugen på film trots tröttheten. Film eller sova? gaha, blir nog en film i myssoffan innan läggdags. Hinner nog ändå inte se klart hela innan jag somnar, hoho. God natt på er


RSS 2.0