ONSDAG

Hemkommen från basketavslutning med två medaljer rikare, känns bra. Måste plugga spanskaglosor innan jag tjillar galet till en film.

Annat spännande; den här bloggen tar faluborna med storm. Hur många skvallerbloggar á la Falun har funnits egentligen? Nåväl, det är intressant så länge man själv stannar utanför haha.  tata!


in the times when we both get carried away ---


09.04.28

Engelska nationella skrivet, tog chailatte på kopparhatten med elina som efterrätt på det & nu sitter jag hemma. Redo att skriva naturkunskapsuppsats & plugga spanska... he he he.

09.04.27

Dagen började underbart med en sovmorgon, började inte förrän 12, och skön bussresa. Ingen stress eller någonting för en gångs skull. Sen gled jag in på franskan, gjorde ett nationellt prov som jag failade stort på. Sen var det spanska, jag som numera avskyr, innan jag gled ner på stan med milla & malin för att ta dagens kaffe. Det var nice.

Sen kommer jag hem efter jobbmötet & inser att jag har miljontals prov, inlämningar, läxor och skit framför mig. Har noll koll på hur jag ska fixa allt det här & min måndag blev plötsligt lite mer lik en måndag. Förjävlig med andra ord. BLEH.


todays moodboard

:söndag

blev väckt efter en underbart lång natts sömn runt 12-tiden och åt frukost i sängen, ordentligt nergosad i täcket och knäckte ett serieavsnitt till det - perfekt, god start på söndagen. Dock förstördes mitt happy moment utav irritationen på alla barn utanför mitt fönster som låter. Men acceptabelt. Sen har jag spenderat tid utomhus med bok & pyjamas. Sitter fortfarande i pyjamas, men dissade verandan då det började blåsa. Riktigt fisdis idag.

Skulle vilja göra någonting vettigt ikväll, denna tradiga söndag, men jag vet inte om det är särskilt värt. Söndagar är förjävliga hur som helst.

the saturday, in glory and sense of course '

Ja, gårdagen först och främst! Härligt mycket bra folk, dansade till fossingarna brände & trallade hemåt i lagom tid för att vara mig. Imorse var jag lagom glad & gled mest runt i min pyjamas och tittade på MTV fram till klockan fyra. Då var det dags att göra sig presentabel & knata iväg för att träffa lite folk. Trevligheter, men kvällen slutade med godis och lite serie-tittande. Försökte nyss tvinga hit bellsi men ack nej, det fungerade inte. Ibland blir man helt enkelt galet sällskapssjuk, & det är i såna tider man inser att man borde hitta sig en man. Schysst kväll


let's get the crazy on our face

Lyssnar på Franz Ferdinand, mums, och kom hem från kvällens underhållning ikväll. Hästskötare åt sirran - mest åt hästen men A behöver också ses till... Ska strax krypa till kojs för att möta veckans fredag, som faktiskt är efterlängtad. För imorgon blir det p-party utan dess like, jag ska vara fransk och det blir nog formidable. Bisous

im sayin' run, run, run

Sitter i den röda soffan & har suttit här ett tag nu, poopie knölade nyss in sig här bredvid mig och kurrar utan dess like. Senare blir det till att titta Pride&Predjudice med engelsk subtitle för att lära sig tuffa ord till bok-redovisningen imorgon - ja, boken har jag bara läst tio sidor ur... men filmen är en favorit så förhoppningsvis tycker leffe utan aningar att det är okej.  


all you ever did was wondering around

21.04.09 Jag tog mig samman strax efter ett och trallade ner på stan för att leta kläder till helgens bravader, hittade ingenting tills fredagen men därremot ett flätat armband och en grå tee som min garderob är i nöd av helt klart. Sen blev det årets första latté på uteservering, Kopparhatten såklart, med Elina samt Marielle och hennes B.F.

Nu ser jag framemot allting igen.

try to swing somewhere else ---

*** säger:

Hej! Hade du mejlat om någon bokning?

martina säger:

Bokning?

*** säger:

Ville ni hyra en kille som strippar till en tjejfest?

martina säger:

HAHA, nej tyvärr fel tjej hörru

*** säger:

oki

*** säger:

men säg till om du kommer på några

martina säger:

Haha, nejdu det får du leta reda på själv. Tack & hejdet där gav mig ett ganska fint skratt & avslut på en hemsk måndag.


M-MÅNDAG

Min dag i några enkla ord - vakna, feber, sova, sex and the city, tristess, harry potter, spagetti och ingenting annat kul däremellan. Måndagar är för underbara!? Bella ska inte med på P&L pga sommarjobb, och på tal om sommarjobb så har jag ett från och med idag. Götte, men det gör fan inte min dag bra.

Nä. Nu lägger vi den här måndagen bakom oss.

everything is easier, on the second time around

WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.
Mm-m, aggressioner visas som bäst i caps lock och fet stil.

Idag spelade jag basket UM, trots min förkylning och tji fick jag. Efter tre matcher -  två förlorade jävlar - kastade jag in handduken och åkte hem. Sen dess har jag varit en död Martina. Hostandes och självömkandet är på topp igen.

Imorgon ere skola och gissa vem som inte är taggad. Nåväl, det är bara 22 riktiga skoldagar kvar. Tju-go-två. Inte mycket alls, så bit ihop för fan. Pussva


rollin' rollin' rollin'

Idag fick vi finbesök in my hood Stennäset -  Milla, Malin & Bella tog sig en fika på Malins goda kaka i solskenet. Inte så jävla varmt men det är tanken som räknas. Eftersom att Bellsibells har varit i NYC fick jag en liten souvenir av henne - TACK SÖTNOS, DEN SATT FINT. Sen styrde jag bilen med mamma mot Tzatziki där vi köpte göttemat. Nu är jag mätt & ska tralla iväg mot Lindafa.  Tja, tja!


friday im in love ---

Fredagens tre bilder från den lilla kameran, höhö, lite kul med något annat än text i den här bloggen i alla fall.
one more way and i won't survive. and i must say that i used to see right through you anyhow ---

Jag gillar idén med att jag kan plöja igenom typ 4½ böcker på 5 dagar men samtidigt inte ha läst en enda sida ur Pride&Predjudice som Leffe strongt vill att jag ska ha läst ut till nästa torsdag. Hajar inte det alltså.

Idag lämnade jag min fristad huset & gled ner på stan med lilsis på eftermiddagen för att kika lite och ta en latté i solskenet - götte. Senare på kvällen träffade jag fasan & marielle, vi strosade runt lite varstans innan slutstationen blev marielles lägenhet. Tog 701:an hem med en SATC-box och en S!ESTA affisch och trallade sedan hemåt genom mörka skogen med luren tryck mot örat som sällskap och gammal kompis från stockholm - trevligheter!

Nu e jag trött som satan och ska slagga, har redan krypt till kojs här. Fan, långt inlägg, måste sluta. Tjo

sure thing start


mister blue sky

Botten känns fan inte bättre än toppen när man väl fått smaka av glasyren.

Idag är jag lite mer levande & funderade till och med på att göra någonting men nä. Riktigt så pigg på livet är jag inte än. Det fick bli till att baka kladdkaksmuffins med lillasyster som mer liknade smet efter ugnen än före. Goda hursom säger jag. Ikväll ska jag åka iväg på basketträning & säga hej till laget som jag inte träffat på typ år och dar eftersom.. ja, jag har alldeles för många förklaringar så det skippar vi.

Mmm. Annars står kycklingarna fortfarande på den gula duken i köket & alla nyser så det står härliga till. Bellsibells kom hem från NYC häromdagen så jag fick prata med bruden igår trots att hon säkert bara förstod hälften av mitt krax! Tack och hej för det

everybody talks about the simple knowledge

Yes, nästan två dagar senare är jag lika sjuk fortfarande. Kråkan bor kvar i kvisthalsen & vattenfallet i näsan har inga gränser! OK, äckelvarning på den där meningen. Men det handlar om att ni ska leva er in i hur dåligt jag faktiskt mår.      ... funkar det?

Mamma köpte hem Gossip Girl böcker till mig - ytligheten ger mig näring som jag missar ute på stan - samt att jag har läst en heroinist självbiografi. Plus att jag har tittat på filmer. Både Twilight och Harry Potter.  Och ätit abnormala mängder yoggi. Gott, men inte normalt. Jisses, nu måste jag kvickna till.

Jag hoppas solen kommer tillbaka när min hälsa gör så! Det vore götte.


in the middle of everything you can start to think

Äh vafan, screw that radering av blogg.

Efter några timmar mer filmtittande och självömkan insåg jag två saker.  Ett - min blogg är ful, men samtidigt fetast & bäst bara för att det är jag som skriver. Inte sant? Åh ja, verkligen MTvå - det är faktiskt bara jag som bokstavligt talat kan tvinga mig själv att bli frisk. Jag tog första steget me en dusch & ny pyjamas. Sitter nu med en turban på skallen i hopp om att tvättat hår får bort kråkan som byggt bo i halsen på mig.

Nu ska jag sova för alla mina nysningar & mina öron tar kål på mig. Och ja-aa, all självömkan kan inte försvinna på en kväll! På återseende.

after a second or two, you're starting to realize

Dagens mående: ruttet som satan
Dagens låt: lily allen - not fair
Dagens smink: ingenting, ser bara allmänt sjuk ut
Dagens klädsel: mjkuisar + man.united tröja
Dagens bästa: måndag, men ingen skola!
Dagens sämsta: mina smaklökar har kapitulerat
Dagens planer: chilla galet
Dagens känsla: självmedlidande, he he
Dagens behov: varmt vatten
Dagens insikt:  att denna blogg borde raderas då det är typ ett tiotal som läser som högst. vem försöker jag lura liksom?
Dagens mat: yoggi, sen fick jag världens cravings
efter makaroner idag, så jag har ätit det också. 


hur som helst. tjenamors!

not fair, and i think you're really mean ---

Hej sverige!  Kom i och för sig hem i torsdags och har haft det kanonbra i france. Skulle tillbringa dagar i stockholm och ha det göttigött, men blev istället sjuk så jag har tillbringat någon dag i stockholm på sånt vis istället. Men nåväl. Är alltså sjuk som en sate nu med feber, ont i huvud, hals, öron och allt därtill.

Mmm, fin känsla att sitta inne & må rumpnisse när alla andra i den här staden är ute och steker i solglajjor med gött folk i 20+ grader. Nu ska jag krypa ner i soffan igen och tycka synd om mig. Tata!

RSS 2.0