11.04.30

angesten kryper som jag vet inte vad, detta var sa fel beslut, haha! amelie kor sista kvallen i australia, jag ar such a wimp som bangar a night out men jag avslutade min relation med the goon ganska storslaget igar anda. ska alldeles strax krypa ner i min bunk bed for sista gangen.

imorgon gar vi upp, packar och tar airport shuffle vid 1:30 pm, planet lyfter vid 4:00. jag ar inte den som e sentimental, men satan vad jag kommer grina, haha!

11.04.30

hade sista utgangen i australia igar, storslaget obviosly, men vaknade inte med den varsta baksmallan idag. nah, baksmallan kan jag hantera, men denna tandvark... jag skojar inte, har suicidal thoughts och vill mest ga under jorden. visdomstand som vill forgora mitt sista dygn i aussie, kan inte ens ata bakismat!!! har tagit australienska huvudvarkstabletter men saknar den svenska akta varan som faktiskt hjalper. ska kila ivag till ett pharmacy nu och forsoka tigga till mig nagonting som far bort denna hemskhet. barf.

11.04.26

har haft lite reunion med surfers paradise peeps både igår och idag - vi träffade Matt över en kaffe och sen Jenny & Emmy över några öl igår och idag åkte vi in till city för att träffa Julie. annars har vi strosat på St Kilda's gator, ätit frukost & middag i parken, gått längs med stranden, sett grafitti art längs alla lanes i melbourne, tittat folk och bara gillat läget! helt fantastiskt om jag får säga det själv, tagit en del bilder också som dyker upp någon gång.

imorgon åker vi tillbaka till manly för tredje (!) gången, hälsar på folk där innan vi flyger från sydney på söndag. 4 dagar, bara 4 dagar kvar... bittersweet.

11.04.25

Det sjukaste med att backpacka och bo i dorms är att ibland hamnar man med de mest weirda människorna någonsin. För tillfället bor vi i ett 8 beddorm med en döv kille, en tjej som sover hela tiden och andas fett högt, två mög som aldrig fäller ner toasitsen, blöter ner hela badrummet när de duschat och överkonsumerar axe:parfym, sen e det en kille som alltid är hög och aldrig sover i sin säng. & har vi en snygg man från england som är det mest positiva med detta rum. fint!

idag skiner solen: det e anzac:day så ingenting e öppet, men vi ska nog träffa Matt från surfers och allmänt njuta av de få 20 graderna vi har!

11.04.24

gårdagens spektakulärt planerade kväll fick en konstig vändning när amelie blev mixad med martini och jugs of beer. blev så att vi hängde på vårt hostel's bar till senare än väntat, lyssnade på millencolin med aussies, tog en taxi in till city, gick på casino, var laid back, röjde taxi hem och fick sova gott i vårt beddorm. slutade fint, men hade varit lite roligare om vi faktiskt kom iväg till dubstep/hiphop stället vi hade på agendan tidigare.

idag har vi bara tagit det piano, ska fortsätta med det.

dricker kaffe i st kilda, det är kallt, men vi borde inte klaga. en fin kväll står på schemat!


conversation 16


r e a l coffee for brekkie, sunshine all over st kilda and now we're heading out!


11.04.20

sweet a-aaaaaas, jag och amelie kommer gå loco imorgon här i underbara st. kilda! it's gonna be epic!

something for a rainy, kind of cold but mostly awesome day in melbourne --


11.04.19

idag strosade vi pa melbournes gator, det var fint! imorgon flyttar vi till st. kilda, det kommer bli even better! :)


11.04.18

blev en sista kvall i manly all over again i lordags, fick en redig baksmalla till sondagen som gjorde mig sallskap hela dagen lang. vid 6:30 pm sa vi see u later till alla pa vart hostel, alltid lika tradigt att lamna ett stalle man gillar, men nu var det dags igen! tog farjan som var sen, stressade vidare med taget mot the central, sprang och holl pa att avlida/missa var buss till melbourne, det hade ju varit fint. barf-ffff.  men satte vara sota rumpor pa bussen i sista sekunden som tur var. bra jobbat.

12 timmar senare e vi alltsa i Melbourne, trotta och sega vantar vi nu pa att fa checka in. kanns konstigt att detta formodligen var varan sista jatte-langa-dryga-nattbuss-tur i australien. om tva veckor sitter vi pa planet hem mot sverige, va-aaaaaldigt weird kansla.

btw, det ar 23 grader har, men det ar KALLT. ge mig cairns-svett-varme!


11.04.15

gick all in igar med tanken att vi skulle dra till melbourne ikvall, men nah, nu nar vi skulle boka var buss sa fanns det ingen forran pa sunday, sa det blir tva till dagar i Manly, epic. vaknade upp med en fin baksmalla pa grund av gardagens beslut, inte helt okej, men det kanns bra att jag inte behover gora nagonting mer aktivt an ga och kopa mat idag. amelie gav iden om att bota the hangover med alkohol. neeeeeu thank you.

imorgon: surf competition pa manly beach.


11.04.15

var pa en grym Annie Leibovitz utstallning i Sydney haromdagen, annars sa glider vi mest omkring har i Manly, battrade lite pa brannan idag men det marks att det borjar bli vinter har vilket ger en lite prestationsangest... var brun som satan for tva veckor sen men nu ere lite daligt med det... maste ju ha nagot att visa nar jag komer hem. anyways, aker nog till melbourne imorgon. ni-iiiiiice!

11.04.12

idag blev vi introducerade för nordic fusion här i Manly av en kille som bor på vårt hostel som också är från sverige. stället säljer alltså nordisk design och... SVENSK PROVIANT. det fick bli en julmust och singoalla kakor. underbart.  fick lite mer svenskhet idag av elina, hade ett kort, men trevligt skype:samtal för en stund sen.

på fredag åker vi till melbourne, det är ännu kallare än här, vilket är lite bittert... men det kommer nog bli awesome-eeeee.

11.04.10

it's a weird feeling, but hey, im goin' back home to sweden in the end of may. bestamde mig igar att skippa vintern har, aka hem och ga pa mitt alskade peace and love, fortsatta ga runt i shorts samt hitta ett jobb som drar in lite para till min nasta thailand-bali-newzeeland-aussie trip. 6 manader i paradiset har inte suttit helt fel, kommer formodligen angra mig, men det kanns bra. snart far jag trippa runt pa svensk mark igen!

jag lovar, ska forsoka overtala amelie att packa med en 4-liters-goonbox, ni bara MASTE smaka pa helvetet!

11.04.07

lag pa stranden i en timme eller nagot idag da det antligen var solsken och varmt, battrade pa brannan sa jag ser lite fraschare ut igen! alskar att jag bor en minut fran varldens finaste strand.

sen tog vi en tripp till warrington mall, typ som kupolen fast utan tak och istallet lite faglar, trad och school:kids som hanger utanfor KTC och mcdonalds. la mina sista slantar pa underklader och goon, fint det!

nagot annat intressant: pappa skrev tydligen pa kontrakt pa ett hus i gubbangen igar sa den 1 juni flyttar familjen martensson fran falun och tillbaka till vart gamla hood. kanns konstigt, blev mallos nar jag fick mailet fran mamma aven om jag vetat om att vi ska flytta tillbaka. det e konstigt, men huset ser awesome ut och jag slipper packa ihop hela vart gamla hus sa jag klagar inte haha!

nu till den stora fragan: ska jag hem till peace and love eller inte? i med att mina parents koper ett javla hus blir det inte mycket bidrag = jag maste ha ett jobb nu. och det e ju inte falun jag flyttar hem till i alla fall.

javla i:landsproblem, ikvall dricker vi goon & skippar resten!


11.04.06

fasan bommade forra dejten sa nu vantar jag pa henne igen. det e hon vard, hehe. svar ja, fortfarande homesickkk.

var till toni&guy och klippte mig idag, fick varldens mest fantastiska huvudmassage nagonsin, tvattade haret med exklusivt shampoo osv. un-freakin'-belivible. ar som vanligt dock inte nojd med att mitt har e kort igen, saknar det slitna already men nu ser det inte forjavligt ut i alla fall. tack, aterigen, parents!

11.04.05

yessirrr, nu kanske jag bor i gamla goda gubbängen när jag kommer tillbaka hem till sverige. nog för att jag redan e ganska medveten om att mampap kommer hinna hitta hus i stockholm innan november, men gubbängen, vårat gamla hood? detta ska bli intressant att följa!

på tal om sverige, drabbades av hemlängtan igår, det sög. jag e bra duktig på att bli bitter & sitta och tänka på mina nära och kära där hemma. the bittersweet side of travelling eller? sitter och hoppas att fasan inte missar vår skype:date nu, då blir jag mer bitter. latero-oooo

uploaded heaps of new pics from surfers, byron and manly at facebook. ch-check it out!


11.04.04

ar det nagonting jag saknar sa e det mammas & pappas mat. har levt pa nudlar, pasta och alkohol de senaste fyra manaderna och det e ingenting jag rekommenderar... faktiskt, haha! men eftersom att vi har varldens basta parents sa har vi fatt matbidrag till en akta middag sa nu ska vi ivag pa en promenad i solskenet till Cole's! ikvall ater vi fajitas med kyckling (!!!!!) happy times!

RSS 2.0