aye, ripoff which way around?

wiz khalifa - black and yellow
öris & ågren - varken eller

11.01.30

händelserik helg utan tvekan: började fredagen, drog några drinkar på Melbas, fortsatte med öl och vattenmelon till middag på vårt hostel, sen var det ladies night med free drinks @ Bamboo Club så varför inte? mer drinkar där för att sen dra till MyBar och dubstep:night, gick loco och hade så jävla roligt. men sen skulle vi hem, så vid 1:00 am var det sovdags i med att jag skulle börja jobba 05:30. men nä, vi efterfestade across the street istället, gick aldrig till sängs utan gick istället li-iiite berusad till jobbet. värsta timmarna i mitt liv när jag nyktrade till. men värt. blev utgång igår också efter att ha sovit efter jobbet, helt crazy men redigt kul!

idag: REHAB. det behöver jag, har sovit runt 12 timmar på tre dygn så det sitter väldigt fint med tidig läggdags. la-aaatero

11.01.28

har varit i australien i 2 månader nu. vart tog tiden vägen liksom?

hade öppning 5 am imorse, fick göra fett mycket inventory och nästan dö av värmeslag. idag är det runt 30 grader om inte mer med strålande sol som vanligt - ha, in your face - och vi ska snart in till the mainstreets för att dricka bryggkaffe, promenera, fixa manikyr, skämma bort oss själva osv. senare ikväll blir det free drinks at melbas. trevlig fredag må jag erkänna.

11.01.25

change of plans... again. stannar i surfers i ytterligare ett par veckor innan vi tar ett flyg upp till cairns för att göra hela östkusten. yessirrrrr, looks like a plan!

jobbar förmiddag, har 1,5 timme kvar innan jag äntligen slutar, men har min dear beloved macbook härnere som sällskap. har gjort en playlist på iTunes som numera ersatt den fruktansvärt enformiga radiostationen som jag inte kan ändra... fantastiskt! imorgon ere australia day, ska bli riktigt bra det med, cheers

11.01.24

nu mina kära - snart avundsjuka - vänner ska jag berätta om min gårdag som var enligt mig jävligt extraordinär!
---
började dagen med jobb mellan 05:30-12.00, äter frukost/lunch och tar mig en eftermaten:cigg med kamelia & tänker på hur bittert det är att Big Day Out är 15 min. ifrån mig och jag är inte där. lyckades aldrig få tag på biljetter alltså. plötsligt dyker the boss of the hostel Ken upp och frågar: vill ni jobba på Big Day Out för 250 bucks? tackade ja innan han hann avsluta meningen om lönen. drar iväg, möts av POO CREW som ger oss en lime:grön tee med den exakta texten POO CREW på baksidan, underbart. 14.00 börjar vi alltså fylla på toapapper på bajamajorna, jag hamnar vid området precis bredvid dubstep/electronic:scenen. helt okej trots allt att lyssna/se konserter medan man jobbar. jobbar fram till 11:40 på natten, får chilla ganska mycket, se de flesta konserter jag vill & njuta av 70.000 andras närvaro. för att rub it in your face lite mer - JAG HAR SETT RATATAT, EDWARD SHARPE & THE MAGNETIC ZEROS, CRYSTAL CASTLES, SIA, DIE ANTWOORD, ANNA LUNOE OCH FUCKING M.I.A, M.FL! försöker fortfarande smälta detta, som var helt fantastiskt trots de äckliga toaletterna, så jävla värt och lätt något man får skryta om!!!  & jag fick 1700 spänn för detta. så. jävla. värt (!!!!!!!!!)

11.01.19

humörsvängningar i australien. nu älskar jag allt som har med stället att göra.

igår gick jag, kamelia & danko till australian fair för att se burlesque - inte min typ av film men redigt bra! skönt att dra från vårt hostel ett tag och göra någonting nytt för en gångs skull! denna onsdag gled förbi som alla andra dagar: börjar med en timme i poolen, bättra på brännan, pasta till frukost, jobba och sen softa galet på kvällen. jag gillar mitt liv. funderar allt mer & mer på att stanna ett helt år, får bara ångest av att åka hem till sverige. thumbs up thou, mampap har lagt bud på ett hus i sthlms skärgård!

11.01.17

sov som ett as, vaknar på helt fel sida, missar min skype:date med fasan, har nyss ätit nudlar till frukost, dricker äckligt pulverkaffe, röker b:cigg som fortfarande är för dyra och ska börja mitt 6:timmars:skift där jag inte gör ett skit om tjugo min. bra start på denna dag!

kan tillägga att amelie ligger och degar i poolen med solskenet över sig... denna orättvisa.

11.01.16

sjukaste grejen idag när jag jobbade/satt sysslolös & lyssnade på radio. radiokanalen som är inställd spelar 90% bara rihanna, lady gaga, akon och cooler than me osv. men ibland dyker det upp en del guldkorn!
plötsligt börjar beatet till Varken Eller - Öris & Ågren spelas (!!!) och jag får fetaste chocken, inser sen att snubbarna sjunger texten på engelska, exakta lines som den svenska versionen. så-åååå vem vare? ripoff australia/sweden!?

11.01.16

bloggin' straight outta the shop. jobbar här mellan 12-6 varje dag, helt allright, men sjukt kefft att jag inte kan bättra på den obefintliga brännan, missar alla soltimmar eftersom att jag oftast sover till typ 11 am. måste bli ändring på detta, för nu har vi faktiskt sol, haha! la-aaatero

11.01.12

- fint väder idag, bakis:degade i poolen runt en timme, brände mig. klagar dock inte på att det var sol för en gångs skull.
- slipper vika lakan från och med lördag, då börjar jag istället jobba på vårt hostels lilla supermarket. får lön också, inte illa pinkat.
- pga. översvämningarna upp i norr så ändrar vi resplan. det blir melbourne om 1-2 veckor. lo-oooooove it!

11.01.10

alla människor man träffar här slutar aldrig att förvåna en själv. idag satt jag & amelie ute vid the courtyard och snackade med två dudes från melbourne som bodde i ett fett hus där med typ 6 stycken andra och låter backpackers bo hos dem lite då & då. blir alltså erbjudna billigt & överdrivet awesome boende i melbourne medan vi letar egen flat, katchi-iiiing. sen när jag berättar om mitt fotointresse får jag höra att han känner en av melbournes mest kända/erfarna modefotografer som är fett duktig & letar assistenter from time to time. han skulle lätt kunna kolla upp det åt mig när jag kommer dit allts. för att rub it in your faces - han är själv modell/actor, het och från typ exotiska sydamerika. kan det bli bättre? kamelia, vi åker till melbourne imorgon?

11.01.09

sitter ute på the courtyard & nattfilosoferar, smålyssnar på musiken från det never-ending-staff-partyt i the rats nest men det är nog dags att sova inom kort! planerna ändras ständigt, regnet består, vi tänkte dra om någon dag till cairns men ändrar oss i princip hela tiden. stannar nog ett tag till i surfers? time will tell.

reppade the big night out igår med fyra olika clubs, heaps of drinktabs, dansdansdans, träffade på svenskar, åt världens godaste chicken kebab, afterparty med skåne, satt på beachen & såg soluppgången samt avslutade kvällen med en promenad längs peninsular drive.

got a new thirty:bucks cellphone, ugly as hell, 0423535246


11.01.06

har the day off today så jag tog sovmorgon till 11:30, sitter och äter brunch (ännu mer pasta...) och det regnar som vanligt. flyttar in i ett 4bedroom:dorm idag, äntlige-eeeen, samt att kamelia har fått byta till mitt jobb så vi stannar i 1,5 vecka till på backpackers in paradise. trevligheter.

btw, vad gör falun när etage är stängt? ... bara ett faktum.

we don't dream anymore ---

[weheartit]

11.01.05

chillday med bland annat jobb, aggressioner och 5 minuters spring i ösregn för att komma hem. ligger och lyssnar på the tallest man on earth, gillar livet och ser bara mer och mer framemot allting. trots att jag gjort av med nästan alla mina pengar, saknar peeps, fortfarande röker även om jag inte borde, saknar min telefon som jag lyckats vaska osv. så älskar jag att jag är i australien. helt jävla fantastiskt.

alla christmas/newyears gäster på vårt hostel har åkt, vilket är tradigt, de nya är ganska trista. amelie och jag planerar allt mer på resterande tiden här i aussie, ser allt bättre ut det med. nu: kvällscigg tillsammans med regnet och fight club efter det.

11.01.02

gott nytt år! denna vecka har varit helt jäkla ledgendary, fyra utekvällar av sju varav äventyr det funnits gott om. lämnar resten åt fantasin. nyårsafton spenderades iaf på stranden med resten av guldkustens peeps, fint det, men fick ett sting av hemlängtan när jag inte hade mina guys 'nd girls from sweden bredvid mig.

känns sjukt att 2010 är över, det var helt klart det bästa året i mitt liv, hoppas 2011 lever upp till standarden. nu: tacos och lite öl sådär på söndagskvällen.

RSS 2.0