10.04.30

det är redan sista april: jag hade nyss a walk down memory lane och kom ihåg valborg i åttan. hehe, ja, vad ska man säga om det. lämnar det ämnet när jag väl tänker efter.

har lovat mina föräldrar att grannskapets brevlådor ska förbi hela ikväll, men compagniet kommer om några timmar på pre:party innan det blir husgården!  har lite att fixa innan dess så det är på tiden att jag rör mig. kom ihåg varannan vatten!  latero


10.04.29

+ köpte peace&love biljett
+ köpte möjlig studentklänning
+ mitt projektarbete är klart!
+ bra körlektion med manöverbana
+ mina vänner är så jävla bra
+ min mobil 

- vänta i skolan då jag var för tidig
- fett onödig franskalektion på 50 min.
- trött (!!!)
-
projektarbetet
- mina pengar rinner ut ur sanden...

10.04.28

back on track, det är redan onsdagkväll, veckan går framåt!

dagen har varit måttligt intressant: lite skola, waynes med elina & frallis, köpte snyggaste skjortan på wesc, fikade hos moster sen hängde jag lite med mah gurls. tidig kväll dock, opepp och trött, hehe.

har även bytt msn/hotmail: eftersom att min gamla goda [email protected] inte ville fungera längre så uppdaterade jag till min andra [email protected] så där hittar ni mig.  det var lite på tiden att uppgradera sig från 90:talets msn, den börjar rinna ur sanden så att säga... hahaha.

babble, babble, god natt!

i just don't have much to say at the moment so keep on rollin'


10.04.26

annorlunda, skön musik såhär på måndagskvällen.

Here I go, going down, down, down. my mind is a blank, my head is spinning around and around, as I go deep into the funnel of love.


by:: cobrasnake

10.04.24

mysig lördag: stan med amelie, kaffe med bella, hängde lite med fasan och nu ska jag börja fixa/trixa innan jag taggar över till frallis på pre-party.  kvällen blir nog re-eeedigt go.

just somethin' from yesterday


more @ facebook and ofcourse this:one

10.04.23

kvällen bjöd på arbete men samtidigt trevligheter!  sällskapade på förkrök med ett gäng roliga typer hemma hos pillman, sen vandrade vi ner till gamla goda etage där jag stötte på linda - hahahaha, roligaste på länge!  anyways: sen tog jag 20 min för att tjäna levebröd och nu är jag hemma.  det är bra nice ändå.

nu ska jag slagga: g'night!

t h e jacket.


10.04.23

försov mig såklart imorse, men hann iväg till bussen på 15 minuter, creds till mig.  gjorde nationella provet, det gick rätt bra, men pepparpeppar jag ska inte säga shi-iiit för då kommer resultatet bli sämst.

yeye: sen hängde jag på kristine, drack kaffe, fick träffa kolokolokolo som varit i egypten, brun tjej hej!  lite avis blev jag så jag gick och solade jag med, hehe.  hemma nu, ska iväg snart igen tror jag. latero!

10.04.22

ja-aa.  det blev en spontan utgång igår som startades på pitchers med en öl eller två, sen bjussade elina på tequila:race som satte sprätt på vår dansnerv.  etage efter det: dansade som galningar, träffade redigt med soft folk, tog en till shot och kvällen var räddad hahaha.  efter stängning stod en nattpromenad på agendan, kom inte hem förrän halv fyra:snåret.

nu har jag ätit frukost med poopie i knät, ska mysa lite till, sen sätta fart med allt jag har att göra idag.


10.04.21

haha, alla jävla shitty:days förföljer mig! idag var det ändå värst och det inte över än, men tänker sluta grubbla och bara säga fuck you guys!

bokade halkbana idag, så snart har jag en plastbit i plånboken.  och det är bara 50 dagar till studenten (!!!!!)

let go of your heart, let go of your head, and feel it now


by:: random


10.04.19

+ körlektionen gick g-great
+ fint väder
+ överdrivet nice eftermiddag på stan
+ solat & blivit något brun
+ jag gillar mina vänner

- alarm på 06.00
- panik för sv:tal, filosofi, etc.etc.
- tidspress för projektarbete som ska in next:week
- det ska regna resten av veckan

who you trin' to get crazy with ese? don't you know I'm loco?


by:: random

10.04.18

söndagsångest: jag är irriterad, har saker att göra men vill inte sitta inne och trumma på tagentbordet hela dagen. amelie retar gallfeber på mig med hennes jävla ringsignaler på mobilen, vill mest kasta ut min dator genom fönstret, skrika så högt jag kan och sen sätta mig i ren protest på verandan utan jacka för att framkalla vårväder.

10.04.17

GOD DAMNIT!  jag har vunnit en tavla från en av mina favoritkonstnärer från hennes blogg, är helt till mig och kan knappt vänta innan jag får hem den så den kan pryda min vägg (!!!!)


knockin' at my door, is it a foe, my friend, is it an enemy? im not sure anymore, who be knockin' at my door.


by:: tove & random

10.04.17

jag drömde de sjukaste grejerna inatt: bland annat att jag hade tatuerat min högra underarm fylld med ränder åt olika håll, en tiger/leopard och två apor.  jag gjorde den på MQ i falun, träffade på mina vänner och frågade om den var fin, de älskade den & tyckte jag var cool som gick all in istället för en nerdy namn på handleden.  mina kusiner var också med som jag inte träffat sen jag var typ 10, de var dvärgar i denna dröm.
 
hur som helst: vaknade för en dryg timme sen & ska fräscha upp mig snart för att sen sola med linda.  blir nog en fin lördag.

10.04.16

det blev ett nyktert, dock överdrivet kul, besök på S2 trots allt.  fick pröjsa extra pga mitt förbannade csn:kort/bitter brud vid kassan, men det slutade med en redigt trevlig kväll med de bästa jag vet!  nu ere dags att slagga, och efter alla försovningar denna vecka är jag värd en lång sovmorgon. latero!

10.04.16

jag & marielle tog oss en fika på waynes i ett par timmar, mitt i vår optimism på uteserveringen börjar det snöa, vad är detta?  skärpning, mother:nature.   fick även min fina, lila, mössa som anna gjort - då blev jag väldigt glad! tackotack!

för kvällen så står S2 på agendan, men det återstår att se om jag faktiskt sätter min fot där då jag inte hittar mitt csn:kort som jag behöver för första gången i mitt liv. har letat igenom huset från nivå fisk till fågel, men icke. yessir, det här gillar vi. jävla csn.

caesars piggar upp lite grann med jerk it out.


10.04.15

idag var vädret ruttet, men nu lyser solen in i köksfönstret så jag tippar på att det blir söft väder imorgon istället.

har även varit @ hälsovalet idag, där jag fick lite elektroniskt:hokuspokus:akupunktur i två timmar.  höll på att somna, fick reda på att jag lider av kronisk trötthet, min färg att lattébrunt och det bor numera ett par frön i mitt öra. spännande och hoppas det fixat min rygg som inte vill samarbeta med mig.

nu är jag trött, ska äta middag, sen dö i min säng och titta på film.

10.04.14

har påbörjat filosofi:uppsatsen, det är svårt.

har även funderat på det återkommande ilandsproblemet: studentklänningar.  har hittat några fina från acne, måste till stockholm snarast, men man har hela tiden en miljon saker att göra varje helg och snart är det maj. det är bara 58 dagar kvar innan studenten och jag vill inte gå i en trasa från gina tricot.  ilandsproblem som sagt, dock stora ilandsproblem.

tuesday: sunshine, coffee, bff:s, sisterlove, remember me


10.04.13

gårdagen var en bra dag: en kort lektion, två besök på wayne's uteservering, först med fa & marielle, och senare med bigsis. på kvällskvisten gick jag och amelie på 'Remember Me' som var en redigt bra film, gillade den vä-ääldigt mycket och bara inte för att rob.p är the hottest man on earth, det fanns mer än det.

idag har jag mensvärk/jävligt ont i ryggen så jag är lite invalid.


i've got the sun, the shades and my beloved headphones: what is all this without the kooks? here we go, guys


10.04.12

promenad hem från stan med mami i solskenet, sitter med sodastrem:vattnet som pappa har återupptäckt och ett äpple. åh, nu måste jag börja bli nyttiga martina igen.

ska titta klart på gudfadern III nu.

F.Y.I: det är ganska intressant att jag tycker min dag har varit sjukt effektiv när den egentligen är en acceptabel dag för de som inte är lika lata som mig, hehehe.

10.04.12

jag älskar när jag är så jävla effektiv! 

höll på att dö imorse när jag skulle upp, men har varit på samhällskunskapen, åkte till lugnet, har suttit på lunchen (utan mat!!) och skrivit klart specialidrotten, ska nu iväg på franskan och efter det får jag belöna mig själv med en kaffe på brygg med marielle. fint!

mais maintenant: francais!

10.04.10

kvällen: en sväng till isabel för fest, tittade på när barcelona la 2-0 mot real madrid och sen styrde jag & marielle våra fötter mot pitchers där jag tjänade in mitt levebröd med min goda vän som assist.  skön kväll trots att jag har varit opepp/trött som ett djur. 

och nu, äntligen, ska jag få sova! g'nightttt


10.04.10

har försökt formulera ett inlägg om min dag @ högskolan ett tag nu, men lyckas bara få fram att jag är dead meat, trött som en liten fågel och ska däcka i soffan en stund.  så får det bli, latero


now that's f:ed up


10.04.09

CAPSLOCK:DAY TODAY, VÄLDIGT IRRITERANDE. SKA RÖRA MIG NER MOT BUSSEN NU MED MINA FINA HÖRLURAR SOM FÖR TILLFÄLLET HAR HENOK ACHIDO SOM FAVORIT, SKA TILL MARIELLE/KAFFEREP MED FINT FOLK.  IMORGON ERE HÖGSKOLEPROV...

PS: JAG FICK REDA PÅ ATT JAG FÅR 8500 I ÅTERBÄRING. ÄLSKAR SYSTEMET.


off the record


by:: ??

10.04.08

har hunnit vara på tidig körlektion med den drygaste körläraren någonsin. "HUR KUL?" och "VERKLIGEN!" har fått ett ansikte. skulle vara kvar och plugga teori, men hade glömt både inlogg/mobil hemma så jag kände mig lite exposed och tog bussen hem. 

nu laddas min iPod och latero ska jag träffa fa.

10.04.06

jag & marielle lyxade till vår tisdag med en brunch i solskenet som blev dagens höjdpunkt, träffade även på sarisbaris, fasan och mollyyy! hann sen iväg till blge där jag köpte hårfärg som mami senare hällde över mitt huvud så nu e jag mörkbrun på toppen igen. göttigt.

nu har jag svirat om till PJ, mitt hår luktar hårfärg/det bästa jag vet, så jag ska dra igång en rulle och myza lite. latero

today mother:nature gave us sunshine


10.04.06

"MARTINA, KOLLA VÄDRET!! ska vi ta en kaffe på kopparhatten om en timma? :) "  Från: Marielle  Kl: 11:13

sagt och gjort nu är jag uppe från min skönhetssömn och ska snart ta bussen in till stan för att sitta i solen, sippa kaffe, och snacka bullshit med marielle.  fin start på dagen!

10.04.05

måndagsklubben/pitchers stod på kvällens schema med några damer: redigt trevligt!  me-eeen nu är jag trött, har blivit en gammal nucka/tant så jag ska sjappa ner i säng på momangen.  g'night


10.04.05

checkar lite hostels inför australien: kom samtidigt på att vi antagligen kommer vara down under om cirkus 4 månader.  en helt sjuk tanke och nu börjar mina fötter frysa! visum ska fixas, jag är kräsen och vill inte bo med kackerlackor/annat äckel i aussie:form, hur gör man med mobiltelefonen eller bankkort? 

martina mårtensson är nervös för framtiden för första gången någonsin.


10.04.04

+ middagen var så-åå god och perfekt
+ jag fick se solens sköna strålar
+ har haft melrose place:maraton i soffan

- jag var bakis när solens sköna strålar dök upp
- har inte fått något påskägg i år: varför, föräldrar, varför?!
- har bad romance på repeat i mitt huvud... det är brutalt.


10.04.04

hatar när man skriver ett bra/detaljerat inlägg och så försvinner allting.  jävla buzzkill.

gårdagen bjöd på förkrök hos marielle, fest vid the phone house, rådhuskällaren och sist men inte minst husgården.  trevlig kväll trots att jag framstår som en keff rookie som ber snälla/söta/rara lindafa skjutsa hem mig mellan 2-3 någongång för att jag bokstavligt talat nästan somnar ståendes. jag är tråkig och börjar förstå meningen i sången 'martina ska hem och sova'.

soffan har än så länge varit min trogne kompanjon och ska fortsätta vara det någon timme till innan jag far iväg till moster för att äta middag. god middag, i det hushållet blir man aldrig besviken! 
helt klart en acceptabel söndag tycker jag.

10.04.02

rolig/trevlig/intressant kväll igår och jag ger den fyra ½ toast av fem helt enkelt! det var nice att se hur mycket effort alla hade lagt ner på sin utklädnad, haha.

kom hem från IBF:damernas spännande semifinal för en stund sen som jag såg med papi och 800 andra. de torskade med 2-1 så det var rätt lame.

slapp vara bakis idag, tackar gud för det och sparar mig inför söndagen då jävlar ere soffan & jag. är bara fett trött, så ska sluta babble nu.

straight outta compton


10.04.01

hey april:april! 30 minuters lektion och nu har jag påsklov, det e söft.  spenderade pengar på stan, linda hängde hemma hos mig/jag gav henne musik och ikväll ere student-kickoff.  inte helt fel.


RSS 2.0