det går om man vill

Tidsoptimist som jag är så e jag sen! Slänger dock in ett litet inlägg här för (o)vanlighetens skull, haha!

Dagen i korta drag;
* övningskörning en lång tid, pappa & jag fick ett ½ utbrott på varandra. men det gick BRA!
* få panik på datorn & överväger fortfarande om jag ska slänga ut den från fönsret
* städa huset med A, jävligt jobbigt & alla var sura
* lyssna på bra musik @ youtube.  jag skickar med en favorit!
* plinka på gitarren, jag är fortfarande kazz.
* ligga ute i solen, 15 minuter........
* slöa, göra ingenting, tjilla, you name it.

Ikväll ska jag kröka lite med klassen, riktigt mysigt skulle jag tänka mig! Drar nog förbi Seaside och checkar läget också i all allmänhet, haha! Men måste som sagt göra mig klar nu om jag nu ska kunna få en superb kväll. Vi kanske ses!

och så var det klart igen

Fredag. Bästa dagen i veckan. Om man bortser från den mardrömsliknande långa svenska lektion vi har snart... urk.  Jag åkte med A till skolan då jag insåg, 3 minuter innan in buss skulle gå, att jag fortfarande inte har en acceptabel garderob. Hm, nåväl.  Ska shoppa loss idag på stan, eller åtminstone försöka haha! Får se vad dagen har att erbjuda för övrigt senare. Puss på er and good mornin'


cykla genom stan på en grön liten cykel

Nu är det varmt, på riktigt. Insåg imorse att min garderob måste ha missat idén om sommarkläder då det inte finns någonting vettigt att ha på sig utomhus, mer än ett par shorts, när det är så hett som det är nu. Jag gillar tanken från moder natur att det ska vara sol & 30+ grader men nja, ibland ere jobbigt.

Sprang runt på HBO och FaluFri i förmiddags med Johanna & försökte få ihop lite jobb. Det gick väl sisådär. Det var skapligt varmt och idén om att åka hem och steka var lite mer lockande än att åka tillbaka upp till växthusliknande Lugnet gymnasiet och ha mattelektion & engelska. Urk. Men det gick bra. Fick MVG på nationella proven, riktigt mycket tummen upp för det. Och förlåt Göran, men det ska bli skönt med en ny lärare i B-kursen så jag faktiskt lär mig någonting också ... he he. No hard feelings. :)



jag tar gärna en genväg genom livet

Jag ska, om några minuter, försöka mig på ett prov i Excel på datakunskapen. Underbart att jag faktiskt inte riktigt har någon koll på det programmet, men vi får se hur det slutar. Försov mig imorse, det därremot var riktigt trevligt, tills jag insåg att jag faktiskt försovit mig & att det inte var lördag. Hm.

Måste göra samhällskunskapsuppsats idag, inte trevligt. Jag har fått så mycket fritid på senaste tiden då mitt internet har lagt av totalt. Igen. Men oroa er inte. Vi hörs snart igen, he he. Puss

för det börjar bli kallt överallt

Jag lyckades sova någon timme i eftermiddags så jag är inte ett dugg trött. Trots att jag har tittat på 2½ film ikväll, den där halvan var hackig och färdigvisad efter ca 10 minuter. Absolutly great.

Har haft en alldeles för dålig dag, en riktig martina-dag, där ingen egentligen vill prata med mig för det enda jag gör är att snäsa och sitta ner i soffan & sura. Därav tuppluren på eftermiddagen, jag menar, vem sover på dagen? Inte jag. Bara en massa gubbar som heter Evert i mellannamn och har en almenacka i köket som man drar av dagens lapp på. Fasen.

Nåväl. Hoppas jag vaknar på ett bättre humör imorgon, en till skoldag. Det kommer bli en jobbig dag. Så nu ska jag krypa ner här i sängen och bara sova. Sova lite till med min iPod. Här får ni dagens låt, Familjen - Huvudet I Sanden, underbara skåne-röst som får en att tänka på bra saker! Lyssna och njut.



jag ramlar utan att snubbla längre

Vaknade utav gräsklipparens outhärdliga läte vid halv tolv idag. Det är det värsta som kan ske en söndagmorgon, speciellt denna söndagsmorgon. Så jag varnar er, jag är inte på bra humör idag.

Det är mammornas dag idag, puss på min mamma. Fick en liten fundering om varför det inte finns en barnens dag, en dag där man slipper vara duktig hemma & plocka ur diskmaskinen, tänka ordet matlagning och få en blomma bara sådär. Fast det kanske det finns? Det skulle sitta fint alltså.

Har en drös med plugg att göra idag, men funderar på att skjuta upp allting till imorgon. Jag orkar inte. Jag orkar bara inte anstränga mig längre. Urk, urk, urk. Sommarlovet ligger så nära, nästan framför fötterna, men ändå så långt bort. Usch vad jag hatar såna här dagar. Fattig är jag också...


jag kom, jag såg, jag gick, eller?

Falukalas, kväll numero 2.  Först var det dött som alltid, sen trillade det in fler raggare/svärdsjö-människor/13åringar och det hela började bli lite trögare än vanligt.  Jag & Bella tog en varmchoklad på pralinen som faktiskt hade nattöppet - mer sådant till Falun - och det var bra mysigt. Bästa på kvällen. Sen fick jag vänta på bussen i evigheter - 20 minuter - och blir bländad av all kärlek jag ser. U-underbart.

Nu ska jag nog ladda min iPod med några nya låtar. Tjill värre. Sen ska jag ta och slänga mig i sängen med två tjocka sovsällskap.  Yes, katterna you know, haha! Ännu en anledning till att jag borde gå ut oftare? Puss på er

she's not mee

Dagens humör: lagom förkyld & glad
Dagens klädsel: än så länge, pyjamas!
Dagens frilla: herregud.
Dagens planer: städa, duscha (!!) och mys @ my place ikväll. efter det blir det en sväng ner på stan!
Dagens puckon: alla marknadstöntar på stan. urk!

Dagens låt: ch-check it out  -  beastie boys
Dagens vill ha: kläder, pengar, ALLT.
Dagens tråkigaste: att jag fortfarande är lite förkyld.
Dagens finaste: har inte kommit så långt än...



utan ett enda andetag

Ibland vill man bara slänga sig ner på sängen, gallskrika och tycka att världen är värre än majonäs på en glassstrut som i gamla amerikanska filmer. Ja, har ni aldrig känt så? Lite sån känsla idag, så jag satte mig och tittade på The Notebook till frukost. Mm-hm, det är en av mina favoritfilmer.

Fortfarande pyjamas, slarvigt hår och nakna fötter på golvet. Ska ta itu med all städning jag har framför mig idag. Ska lyssna på min iPod, dansa runt så fult jag kan och bara göra allting så roligt som möjligt. Grannarna har förhoppningsvis annat för sig än att spana in genom våra fönster idag. puss!

jag är egocentrisk

Jag försöker, utan framgång, leta efter lite kläder från mina päron. Typ gammal, vintage jeansjacka som man kan putsa av och använda. Men icke. Förstår mig inte på denna familjen, vi bara slänger allting vi har haha! Jag vill ha en guldgruva uppe på vinden med fina, fina, kläder som är helt gratis. Har du en sån vind? Hör av dig.

Funderar på hur kvällens planer ska se ut, har inte något speciellt fixat nämligen. & eftersom att faluns fetaste event FaluKalaset är i full rulle börjar man ju känna sig tvingad att inte sitta hemma. Nä, nu ringer jag någon. puss

11:45

Jag försöker skriva en uppsats om Kuba i samhällskunskapen, som ni märker går det inte något vidare eftersom att jag bloggar istället för att läsa på om landet. Kan verkligen ingenting om Kuba, jag visste mest bara att det fanns och någon Castro styrde elakt, he he he. Inte bra med andra ord. Pappsen får hjälpa mig ihelgen, uh.

Snart mat, sen franska, sen vänta i skolan och försöka plugga lite innan jag har nationella i franska. Tråkigt. Hade mitt tal idag också, jag avskyr att prata inför klass. Eller nej, egentligen inte, men den här gången gjorde jag det. För jag pratade om löjliga saker.


22:10

God kväll everybody. Lite lagom bloggtorka nu eftersom att mitt internet/dator inte alls vill fungera ibland.

Det är fortfarande inte mörkt ute och det märks verkligen att det är maj, snart juni, snart sommarlov. Och det känns faktiskt rätt bra. Jag fick reda på matte-nationella resultaten idag & tja, helt fel var det ju inte. Skoltrött är grejen just nu & jag känner mig ganska vilsen i alla dessa vänskapskretsar. FaluKalaset ihelgen och jag vill bara rådissa som fan. Småfjortisar & fula raggare som vill glida runt och se coola ut i sina marknads-kläder och öl i hand. Men samtidigt ere ju fan, fan, fan, det skulle varit du. Svårt att hänga me? Jo, samma här.

Nu ska jag krypa ner i min säng & drömma om dig, dig, dig. Godnatt & hörs imorgon!

19:25

HAAAAJ. Måste ju faktiskt høra av mig så ni inte tror jag døtt av någon anledning hær borta! Mmhm, Danmark e verkligen inte illa & vill verkligen inte åka hem på tisdag. Jækla skit också. Vi lever livet hær borta och hænger i Køpenhamn, grisfarmar, bokskogar och så vidare. He he, kanske lite fest också. Ganska tradiga dagar med Flummers ljuva stæmma fastskruvad i bussens høgtalare, men det gør inget før alting e mycket braaaaa!

Ganska sleeden idag så jag och min dansk samt hennes paranteser ska bara tjilla.  Hoppas ni har det bra før det har minsann jag! Nu blir det pizza, så puss på er!

23:20

Min mobil är ställd på 03:30, jag kommer antagligen inte gå upp förrän kl. 04:00. Men då är jag på väg! Klockan 05:21 lämnar tåget med sp1c - minus en linnea som hoppar på i borlänge förstås! - på väg mot Danmark! Ska bli helt underbart, är så sjukt peppad på allt och inget, haha!  Har packat, min väska är så full så jag vet inte vart jag ska ta vägen!  Jag kommer inte ha så mycket plats på vägen hem då, tyvärr ... men det får lösas på ett eller ett annat vis, hihi. :)

Nej, nu är min iPod laddad och klar! Ska verkligen sova gott nu dessa få timmar innan jag som sagt ska upp tidigt och stressa runt och leta efter onödiga ting jag vill ha med mig.  Puss, kram, banan - vi hörs om en vecka!

17:11

Okej, provet gick faktiskt helt okej imorse. Ja, det vill säga om jag får rätt på alla uppgifter jag tyckte gick bra, det återstår helt enkelt att se efter Danmark då vi får reda på resultat och grejer. Ska hålla tummarna för min del, gör det du med, jag kan behöva det.

Kom hem vid 13:30 och satte mig framför teven med Amelie och kollade på en spansk thriller/rysare/någonting och den var faktiskt rätt bra. Lagom läskig för att jag skulle hoppa till och nästan tappa min mellanmåls macka ur handen i alla fall, he he he.  Har försökt börja packa också och har lagt fram det mesta på sängen nu, & tja... det finns inte mycket mer plats i min säng heller. Hoppas allt kan trilla ner i väskan utan problem sen också.

& HÖRNI, det har ju varit premiär i London! Sex And The City-gänget var galet snygga på röda mattan häromdagen,  Sarah Jessica Parker's klänning är verkligen ingenting att kritisera dårå. Kan knappt vänta innan filmen kommer till Sverige.

Nu ska jag gå och väcka mamsen som sover ute på den röda soffan för att åka iväg och handla mat och dylikt till morgondagens 11 timmar långa tågresa, inte cool. Puss!




23:06

Har precis hängt tvätt - det är jobbigt att behöva tänka efter vad man ska packa med till Danmark kan jag be om att få tala om! Minoz har lagt sig tillrätta nere vid fötterna och snarkar - ja, tro det eller ej men ibland gör han det - och jag ska snart klappa ihop för kvällen jag med. Kommer inte somna gott - jag har inte ens rört matteboken ikväll och jag vet inte om det är positivt eller negativt.  Har sista nationella provet imorgon på del 2 i matte A.  Pluggar jag mer blir det bara kaos i huvudet, men om jag inte pluggar alls blir det bara... dåligt i alla fall. Så, ja, vi får se hur det går imorgon.  Hoppas att jag slipper matte resten av terminen samt gymnasiet efter detta!

Dags att sova, godnattpuss!

15:40

Igår var jag lite för mycket bloggare faktiskt, nästan lite pinsamt. Men jag hade väl mycket att säga antar jag, he he he. Det var en kall dag idag, eller ja inte riktigt höst-vinter-kylskåp kyla men det var inte lika varmt som ihelgen. Lite tradigt, jag hade börjat vänja mig med att visa upp mina lite-lagom-bruna-ben hihi.  Nåväl.

Dagen... 1. som vanligt, en onödig engelska lektion. 2. linnea är tillbaka!  & alla andra friidrottare, det var bara martin och jessica som var bruna. 3. friidrott på lektionen, haha, det gick bra. Jag hoppade 110 cm höjdhopp, Bella hoppade 130cm och Martin hoppade 165-170 typ. Eller mer. Pinsamt. 4. Matte, uh, NP imorgon. 5. Naturkunskap = danmarkprat och smita från lektionen och sluta tidigare.

Minoz hade lite problem för en stund sen med mitt om-möblerade rum. Han funderade nog en sväng om han sprungit in i fel hus och sådär, men han insåg ganska kvickt efter att ha luktat lite och tittat lite förundrande på mig att det faktiskt var min säng han hittat. Nu sover han gott & jag ska iväg på jobbmöte snart.  hörs senare.


23:53

Jag trodde man kunde dansa sig igenom livet utan fläckar. Springa runt och nynna på en låt, trumma med fötterna mot det kalla golvet av rastlöshet och få vakna upp till dina andetag bredvid mig. Ligga ner i gräset och titta upp på den blåa himlen och känna lycka och oberoende. Skulle det egentligen vara så svårt? Jag har haft så fel, så otroligt fel. Den enda som dansar med mig nu är bitterheten och ovisheten.

Man tror att man ska lära sig någon gång - det är väl en självklarhet? Men jag antar att det är lättare att bara glida med och fortsätta gissa sig fram.





Dagens låt;   The Verve - Bitter Sweet symphony

21:21

SIESTA!  Festival i Hässleholm som verkar vara så sjukt cool! Hur nice vore det inte att bara åka dit över lördag den 31:a maj och se Millencolin, José Gonzalez, Enter Shikari , Adam Tensta, Those Dancing Days och Billy Vision and the Dancers? AH, LITE LAGOM NICE MÅ JAG SÄGA. Vad säger du?

Siesta! Festivalen

20:50

SMHI säger att vädret kommer bli lite sämre, men jag checkade lite på deras hemsida och danmark kommer hålla sig i lagom bra skick på onsdagen & torsdagen vad jag kunde se.  På tal om väder...

Jag & amelie tog den lilla röda och åkte till hemköp, köpte lite naturgodis och kände mig nyttig. Dock är jag inte det eftersom att det faktiskt är lika onyttigt som vanligt godis. Det heter bara natur innan så känns det bra, he he he.  Nåja. Jag insåg att jag faktiskt är fattig. Fo'real och inte bara i tankegång. Kollade lite på ett kvitto och allting kändes lite illa fan, nu inför Danmark.  Men äsch, jag klarar mig allt! Det blir cool.

Mitt täcke, mina kuddar, min filt, min fjärde kudde och gitarr ligger och skräpar på golvet. Trots att man städar så kommer allting faktiskt tillbaka, typ som med allt damm man skjuter under mattan. Och alla tankar man egentligen inte vill ha, som man gömmer, men som kommer tillbaka förr eller senare ...


17:41

Försöker få någorlunda ordning på min design, men äsch, nu får den se ut såhär tills mitt internet fungerar som det ska igen.

Har möblerat om, dammat av, torkat golv, dammsugit och fixat i rummet till hög musik idag. Millencolins gamla godingar mestadels, det bandet är inte illa alltså. Sitter i sängen, som numera står framför fönstret, och lyssnar på Adam Heldring. Den snubben är så bra. Mycket sommar 2007 där.  

Insåg för en stund sen att jag hade tänkt göra ett idrottsprov imorgon, men nu ere ju så att jag har på något underligt vis glömt bort det. Så jag kan ingenting om alla dessa pumpande blodådror eller fettklumpar som förbränns genom kondition, lagom jobbigt.  Men hellre ett idrottsprov än en friidrottslektion med alla våra friidrottare!  SOM, för övrig information, har varit på Rhodos i en vecka och stekt. Eller ja, dom har tränat, men det är orättvist. Linnea är bergis brunare än mig.  Bummer...

Ska nog bespara er ett längre inlägg nu och springa iväg till teven där jag ska säcka ihop och bara tjilla.  Inte helt fel det heller.  Puss

13:50

Jag vaknade runt halv elva av solljus som gled igenom mina gardiner. En bra känsla att vakna så.  Jag myste ner i täcket och kuddar och drömde om det jag ville drömma om. Inte något tjafs om picnic på molnen, men det var något jag ville drömma om för en gångs skull.

Det här känns som en bra dag, jag ska börja packa ner överdrivet mycket  kläder till Danmark och dansa med min iPod ute på gräsmattan utan skor och strumpor! Sen vill jag leta gamla jeans och skaffa mig ett par jeansshorts, & möblera om mitt rum. Solen lyser inte lika glatt idag så något stek orkar jag inte med. Måste plugga också, lära mig ett långt svenska-tal som ingen vill lyssna på i alla fall.  Pussi


13:25

Tjenamors!  Ingen har väl missat att vädret är på tiptop idag? Helt uuu-underbart! Har dragit på mig shorts & tee för att cykla iväg till Hemköp där jag möter elsa, köper frukt, sen drar vi hemåt mot mig igen och schteeeker. Rätt soft må jag säga. Får se vad resten av dagen har att erbjuda för övrigt!  Puss på er nd' have a nice day!

20:35

Fick en mumsigt snygg tee från Zara av Amelie & Mamsen ikväll när de kom hem från el stockholmo! Tack för den sötnosar! Har precis gjort mig klar för kvällen, ska ta en promenad bort till bojsenbeach nu först för att hälsa på klassen och några fler som grillar, sen drar jag vidare och träffar elina med flera. Mycket bra! En rätt lugn kväll, alltid skönt det. :)   Speciellt efter denna hektiska skolvecka! Later

18:30



Dagens låt;  RJD2 - Ghostwriter

18:07

Och så var det fredagkväll. Ja, den här dagen har jag haft ett riktigt guldfisksminne! Förstår mig inte på hur jag kan glömma så viktiga saker exakt hela tiden - amelie's arbete som jag lovade ta med till skolan och lämna in, ett fotojobb efter skolan, ja you name it! Men nåväl, allting fungerade som det skulle någorlunda i alla fall!

Falun's stora händelse & event for the day - GINA TRICOT ÖPPNADE! Ganska pinsamt att minst halva falun var inne i den där affären idag, och jag var en utav de lyriska! Har såklart inte spenderat bort hur mycket pengar som helst, det är trots allt Gina Tricot, men en väska tog jag med mig hem för 129:-. Ganska nöjd över det alltså.  En quiltad, mörkblå, lite wannabe-chanel 2.55, men den är redigt snygg.  Hittade en kort kavajliknande sak också, den var grymt snygg och kostade 400:-. Struntade i den med hopp om att faktiskt ha med mig pengar till Danmark nästa vecka dårå, men ska nog köpa den när jag kommer hem. Riktigt fin är den alltså.

Skulle ha varit grillning med klassen om någon timme eller så men det avstyrdes då alla vill sova ikväll, haha! Vi får se vad som händer som substitut! Pussochhoj!

08:40

God morgon. Jag har nu fått bekräftelse på att jag arbetat tufft den här veckan - jag glömmer bort min fredags-sovmorgon. Så nu sitter jag här - stressad, trött, etc - och börjar egentligen kl.09.00. Livet kan vara underbart.

Dagen till ära har jag shorts, den enda på lugnet gymnasiet tror jag höhö. Men det är varmt, idag ska det bli hela 25 grader och uppåt så jag tycker att det passade bra. Har även ca 1000 olika färger på mig idag, känns det som, hihi. Sitter nu i biblioteket och väntar alltså. Ha en bra dag!

23:00

Ja nu är jag uppe sådär sent igen, men jag menar, spelar det egentligen någon roll om man går och lägger sig klockan 9 eller klockan halv 12? Man är ju ändå lika trött på morgonen? Tell me if im wrong here OK!!? Men där var jag lite klok alltså, höhö.

Amelie ska till stockholm imorgon, mycket orättvist. Jag ska iofs till Danmark nästa vecka, men jag vill också åka iväg nu, nu, nu och bara shoppa, shoppa, shoppa för de pengar jag inte riktigt har.  Ska nog kika runt på stan imorgon & göra av med lappar = jag mer fattiglapp. Pussgodnatt

16:15

JAG BEHÖVER NY MUSIK. Det enda vi kan konstatera just nu. Jag är i stort behov av ny musik, jag lyssnar sönder varenda liten sekund på min dator, snart börjar jag väl digga surret från datorn om ingen hjälper mig ... tragiskt alltså.

NP idag rå... tja, vad kan jag säga? Känns bättre än igår i alla fall, om det nu är något plus, och jag hoppas/tror det gick bra. Vi får helt enkelt vänta och se på resultatet. Helt underbart idag i alla fall - jag slipper sitta och trycka in en massa matematik i huvudet. Helt klart inte en av mina favoritsysslor.

Slutade ju tidigt idag så jag har kollat på lite film, spanat kläder online och försökt inse att jag inte ska tröstshoppa. Det är farligt att gå lös i en butik utan pengar. Speciellt jag. Ständigt i behov av pengar. puss!

23:15

Jag kan inte sova, vet inte riktigt varför... har för mycket i huvudet just nu. Lite för mycket funktioner och andragradsekvationer än normalt kanske, men ändå. Kan liksom inte hjälpa det för tillfället.

Det var en dålig dag idag för övrigt. Provet gick dåligt, lektionerna var tråkiga och händelselösa, basketen & jag går inte ihop och ingenting känns riktigt rätt längre. Jag tänker hela tiden på hur allting kunde ha varit om jag valt annorlunda för ett år sen. Eller flera år sen. Hela tiden. Och begravningen. Men alla har väl sina dåliga dagar.

Imorgon är det nationella prov i matte B, jag känner mig lagom säker, men kommer antagligen sitta där och svära för mig själv imorgon. Fyra timmar långt jävla matteprov. Det är min dödsdom. Tur att jag har mitt naturgodis & drickyoggi. MEN, ska jag ha någon som helst chans att klara det där provet så ska jag sova nu. puss!



Dagens låt

10:00

Nationella gick asdåligt, kunde inte gått mycket dåligare, så dåligt var det verkligen. Tack för mig.


22:15

Varför ska allting vara så komplicerat? Varför ska jag sakna någonting jag aldrig haft? Nu när du verkligen är borta, varför känner jag inte en lättnad som alla andra? Ska det inte kännas bra nu när vi slipper vara oönskade. Du är inte värd det, jag vill inte att du ska vara värd det!


... och jag var aldrig ute och sprang.


16:25

Violet Hill, Coldplays nya låt som Koja nyligen skickade till mig. Det låter verkligen inte som Coldplay om man bortser från Chris Martins vackra röst! Kan inte riktigt sätta fingret på om jag gillar det nya soundet eller inte, men fan, den är ju faktiskt bra. Längtar efter mera!

Dagen i övrigt... 1. massa matematik, imorgon gäller det. 2. tidig dag då svantis var iväg. 3. plugga mer matte hemma. 4. arlanda har inte hittat mina glajjor så jag får fixa nya imorgon - jag kommer vara fattig innan Danmark. 5. min dator vill fortfarande inte kunna ladda upp bilder på internet, baiz. 6. jag ska ut och springa ikväll.


19:30

URK!  Min dag har inte varit allt för trevlig i skolan! Fick reda på att vi faktiskt har nationella proven i matte den här veckan och inte nästa, måste alltså plugga röven av mig & det går inte bra! Har inte bara tre matteprov, utan också en franska uppgift att göra klart, ett svenska tal, ett idrottsprov och samhällskunskaps uppsats. Vill du byta liv en stund?

Har kikat lite på dansuppvisningen, finns att se på dt.se, och fan va mesig jag är. möhö, tragiskt.  nu ska jag fortsätta mitt pluggande.

23:25

Godkväll, godkväll bloggen. Sitter i sängen och börjar känna av i benen att man har gått runt och dansat lite idag, men usch vad roligt jag har haft.  Spenderade kvällen framför tv:n och tog det lugnt. Skola imorgon dårå, är sjukt trött nu så jag ska alldeles strax klappa ihop datorn för natten och sova. Upp tidigt imorgon - inte särskilt peppad över det - men det ska bli kul att återse alla coola kisar. Får se vad veckan har att erbjuda. 

Kan ju tala om för er att jag ska försöka mig på att träna kondition. Ja, alltså ut och springa lagom mycket i veckan. Det vill säga minst tre gånger i veckan! Dansen är över för terminen och basketen ligger på hyllan, jag kan ju inte gå runt och inte träna alls? Hmf, nej så får det inte bli. Vi får se nu hur väl jag lyckas hålla detta löfte och om min självdiciplin har blivit förändrat?

God natt

16:55

ja, och så var helgen snart över. Min ledighet har iofs varit igång i över en vecka & det känns lite tufft att åka tillbaka till skolan imorgon, har en massa framför mig och det är inte trevligt... men nu ere bara 1½ vecka kvar till DANMARK!  Det, mina vänner, är helt jävla uuunderbart!

Har hållt till vid Folkets Hus hela dagen, kom hem för en stund sen & har haft dansuppvisning. Yes, den ni! Jag var nervös & grejer, men det gick rätt OK. Det var grymt att se alla andra dansgrupper, alla var kanon! Sitter och mumsar på lite vindruvor nu och ska nog försöka få klart min franska uppgift, men vi får se hur det slutar. Tack&höj!




19:00

Hej, hej, hej, hemskt mycket hej. Nu är familjen hemma här i Falun igen, kan gott säga att jag har haft en underbar vecka. En dag hade vi regn, då gled vi runt i en större & lite modern jeep uppe i bergen. Tro mig, inte så nice som det låter. Men fick se lite fint landskap och små städer. Annars hade men annars soligt och fint.

Så fort min dator tillåter samarbete mellan bilddagboken & uppladdning av bilder så kommer det så ni får se, höhö.  För bilder finns det minsann, mohaha!

Ska iväg och handla lite med mamma & pappa nu. Dagen blev inte alls som planerad - hade tänkt träna på dansen, plugga både matte, franska och idrott samt städa. Har hunnit städa lite, men det var en ganska jobbig idag. Nåja, nog om det. Vi hörs senare!

RSS 2.0