10.05.31

nä: efter en dag på stan med gött sällskap, vitamin well/solero:glass och solsken så kan man inte banga på kvällssolen, rådhusgårdens premiär på måndagsklubb och ännu mer fint sällskap.


sunshine, shades, abercrombie&fitch, vitamin well, smokes, some good company and the monday's done!


pictures:: random

10.05.31

gick och la mig 19:00 igår, vaknade idag kl 11:36 med 16 tim 40 min sömn i bagaget. låt mig tillägga att det var välbehövligt och gött, haha.

fick även förtydligat för mig idag att min pappa funnit min blogg. så, peoples, nu får vi vända på bloggen! dags att jag kommer ut med att jag är högst kristen, hälsar på jissejesus varje vecka och är hemligt nykterist. samt funderar på nunneyrket. tackochbock!


10.05.30

idag är jag en trött/död martina, men det ere värt! gårdagen blev överdrivet rolig precis som jag förutspådde och den bjöd på trevlig förfest/kopparhatten/rådis/husgården/efterfest. öl in, vettet ut!

skitpackad-martina: check.
martina-snackar-med-främlingar: check.
martina-träffar-gamla-kompisar: check.
skåla-för-inget-mer-skolarbete: check (!!)
martina-dansar-galet: check.
sms:ar-allt-och-alla: check.
mobilen-fylld-av-såkallade-bilder: check.
martina-får-reda-på-hemlisar: check.
promenad-i-morgonsol: check.

alltså listan kan göras lång, gårdagen hade det mesta.


10.05.29

ikväll kör vi all in: jag är taggad!

yesterday::


10.05.28

FREDAG, HELG, INGET MER SKOLARBETE OCH SOLSKEN. DETTA E GÖTTE ALLTSÅ.

kvällen: mysa i kvällssolen vid kålgårn med lindafa, drar förmodligen vidare till sara sen ska vi vimmelfota i etages svettiga atmosfär där petter spelar. har precis målat klorna sommar:röda och är redo för kvällens bravader, det blir nog fint!

10.05.25

dagens otroliga plus i kanten är:

- efter en lång beräkning av min student/juni:budget insåg jag att fattiglapp blir mitt andranamn om någon vecka. men jag kom på strax efteråt att skatteåterbäringen trillar in snart! med andra ord: jag kommer ha råd med juni samt kunna spara till aussie!!

- helgen ser jag framemot

- peace&love ser bara bättre och bättre ut


10.05.25

ledig tisdag med sovmorgon i vanlig ordning: har suttit och druckit té/ätit knäcke till frukost och lyssnat på skön musik än så länge. har styrt upp mina playlists lite grann, åh sicket skönt tidsfördriv. är inne i en bra/blandad period atm. 

nu: dags att styra upp dagens planer.


10.05.24

+ soligt, skönt väder
+ lämnade in franskaupg.
+ klar med samhällskunskapens sista upg.
+ min nya ipod:playlist
+ har nog en balklänning
+ coctailtomater 

- ignorerar mina två filosofiupg...
- huvudvärk/trött som ett djur
- i've got no money
- hela veckan i skolan återstår, hehe


jag tror jag har världens bästa playlist för tillfället

wild:nothing - överdrivet nice/bra/soft mix av skön musik

good/tough sunday that simply ends with some even better musiccc


10.05.22

åkte hyfsat early:early till borlänge för att leta klänning inför balen och efter ett antal timmars letande kan jag ha funnit en vinnare. dock inte bestämt mig än, så det återstår att se.

sen såg jag hockeyn. har inga ord för det utan lämnar ämnet innan jag skriver ett långt, lå-ååångt inlägg om den sista time:outen, straffarna osv. 

ikväll ska jag vimmelfota på seaside sen fortsätter kvällen.


10.05.21

jag gillar fredagar, speciellt när det är soligt ute med nära 30 grader på tempen.  men inte idag, nej, idag har det varit så jävla kefft. överdrivet och obeskrivligt.

vaknade, hann gå och plocka fram juice:n ur kylen innan det högg till i magen så jag var nära på att tuppa av. i tre timmar fick jag ligga blixtstilla i min säng för min mage gjorde så ont.  alltså fatta smärtan när man inte ens kan röra sina tår. det har blivit bättre, men går fortfarande som en invalid. känns som att allt bara är otroligt bra nu.


10.05.20

såg precis sista avsnittet av the pacific, måste nog köpa boxen sen även om serien inte slår band of brothers som jag probably måste se snart igen, hehe. 

äntligen kom regnet förresten, det gillas för en gångs skull. nu ska jag ut i det och gå mot preem för att träffa elina. trevligheter!


10.05.19

sova med öppet fönster och täcket nere vid fötterna för att det är så varmt måste betyda att sommaren är på gång.

i don't like how things are at the moment, i can't speak up either, and i cross my heart/fingers/toes so things can be like they were before all this.


10.05.18

på dagens agenda stod alltså ett besök i grängesberg för att titta på hundvalpar! och jag säger bara: ett steg in genom grinden och familjen var såld på alla söta valpar! vi fastnade i flera timmar, gosandes med varenda en men till slut fick vi tvinga oss därifrån.  men vi är numera handpenning:ägare av en liten Harley!  han borde anlända till casa de mårtensson inom ett par veckor!


you just gotta love it ---


10.05.18

vaknade efter en osoft natt med mardrömmar, dålig start.

men jag har en ledig tisdag: istället för det planerade skolarbetet så bjuder dagen på en otippad och spontan resa med familjen till grängesberg. det ska förhoppningsvis bli en stämningshöjare!


10.05.16

vaknade imorse och funderade på att ha mössa pga. min bedrövliga lathet när det gäller att fixa håret ibland.  thank:god så blev det en bulle istället, för jisses vad varmt det har varit. lugnetgymnasiet är härmed förklarat som en djungel/växthus igen.

äääh: seg måndag för övrigt, har gjort klart min textkommunikation nyss, känns bra. en hel solig eftermiddag gick till spillo för att skriva klart, så jävlar är effektiviteten över för dagen.


10.05.15

en playlist som gjorde min dag lite bättre

franskan gjord, har ny musik som gör så att mitt humör höjs en aning och sen sänks igen på grund av den groteskt långa listan av what-to-do-for-school den här veckan. men nu har jag grus i ögonen så jag ska sova.


10.05.16

lördagen: fick kladddkaka hos lindafa, snackade lite bullshit osv.  framåt kvällen taggade jag vidare på pre:party innan banken, rådhusgården, etage, efterfest. träffade en hög nya människor, hade riktigt trevligt/roligt/och så vidare.

fick höra the hoodratz igår, riktigt skön musik som ger lite extra plus den här söndagen. nu ska jag sätta igång med min franska, någonting vettigt ska bli gjort idag. latero


the hoodratz from '93


10.05.15

har fortfarande inte pluggat och är för seg för att sitta inne och skriva filosofisk filmanalys eller titta på en dålig fransk film! ska lägga mig ute på verandan i solen istället & ta en powernap som kan vara behövlig om jag ska palla ännu en frostnatt. 

gårdagen förresten: förkrök med elina & hennes klass, 8:bussen till en lada ute i Skog (ett location jag redan visste om) väldigt mycket öl och väldigt mycket dans på det.  det sämsta var dock att jag inte hade någon teckning @ my cell överallt, jävla skog.  hursomhaver, jag kom hem vid 2:tiden efter en helt okej, inte så extraordinär kväll.

10.05.13

tragiskt hur ofta jag numera hänger på etage: men det blev ett besök igår igen då pitchers var fyllt. en helt allright kväll!

det började även regna igår vid halv tio och har i princip regnat sen dess kan jag tänka mig, överdrivet tradigt och jag hoppas vindarna vänder till imorgon då det blir nya äventyr i countdown:anda.

dagen för övrigt har spenderats i soffan, lite powernaps, juice och film. imorgon ska jag gå upp i tid så jag kan få lite plugg gjort.

it's wednesday, weekend and well well well: let's salute that with some beer/good peeps and this trackkk


look, look, look:: they call her jezebel, you might find her in your neigbourhood. always in some shit, up to no good.


10.05.11

vilken överdrivet keff start på dagen.

efter att ha sovit max 3 timmar inatt pga min goa förkylning så försover jag mig när jag har tid på sjukhuset 09:30.  låt mig tillägga att jag vaknade 08.57.  paniken steg lika fort som jag hoppade ur sängen, drog på mig kläder, packade ner viktiga papper och sen började fundera på hur fasiken jag ska hinna upp i tid.   ringer mami och ett antal andra som innehar körkort men antingen sov de eller var upptagna.  bittert, men får skjuts av min granne som hade fulla plus på karmakontot idag, tack och bock för den!

hatar för övrigt sjukhus: men remissen för provtagning angående mina oändliga förkylningar var ett måste att gå på.  alla dessa plastplantor, fula läkarkläder, vita väggar, mix megapol på låg volym så att alla ska behålla lugnet och inte springa till närmsta utgång är tragiskt.  min provtagning var inte heller cool: de grävde i mina handleder efter en artär, dock hittade man inte min puls, positivt tecken liksom.  som grädden på moset fick jag stå ut med psykologisnack om utbrändhet, mer blodprov och så vidare. 

var där i två timmar, nu är jag äntligen hemma, utan någon vidare diagnos men nu jävlar är jag hellre förkyld 300 dagar om året än besöker någonting sådant igen.  yes.  bra, avreaktionen är över i detta inlägg!

explosion:::1-4:: valborg 5:: bakis 6-8:: vad hände i spaceship!? ily

10.05.09

ojoj: gårdagen var vild, otippad och nice, jag hade överdriiivet roligt.  absolut en lyckad utgång.

kan beskriva sinnestillståndet för söndagen såhär: bakis.  så jag ligger redan nerbäddad i sängen och ska banne mig somna in till lite skön musik alldeles strax. g'night


10.05.08

trevlig gårdag med sällskap: fasilasan är utan någon tvekan kvalificerad som assistent.

idag sov jag till ett:tiden innan mami hoppade på mig och klagade på att jag inte var hemma igår natt när de kom hem från mallorca.  så, ja, allting är åter till det normala. complains and bullshit med andra ord.  men nice att ha proviant/värme i huset igen.

för tillfället sitter jag och svär återigen över mitt photoshop som aldrig vill fungera.  jag är inte teknisk & har no idea hur jag ska kunna få mitt jobb redigerat.  ilandsproblemet skriker högt, snart gör jag det också.  men ska inte bli bitter: ikväll blir det rådhusgården!

10.05.07

idag har jag velat gå under jorden ett antal gånger och bara skippa allt som har med livet att göra: men efter mycket om & men så överlever jag det nog ändå.  min kalender är härmed fylld med skolarbete, fest, jobb och jag vet inte vad de närmsta veckorna, men det ska funka.

good news: rådhusgården öppnar ikväll!! falun är i extas, så jag styr nog mot det hållet ikväll för att tjäna in mitt levebröd.


10.05.06

fortfarande förkyld, men har gott humör ändå.

funderar på om min förkylning pallar att festa genom studentkryssningen ihelgen eller om min plånbok klarar av att strunta i den?

snart kommer marielle och sarisbaris hit för att göra mig sällskap: typ sista kvällen i frihet.  imorgon natt kommer resten av familjen hem...


linda var här nyss, hon är alltid lika bra. jag gillar den här låten och tackar för mig denna tisdag.


10.05.04

gjorde halkbana idag och det gick bra - trots att jag körde över en älg, tre dagisbarn & en fröken samt bara ville få allting överstökat då jag sov typ 4 timmar inatt pga hosta och dryg:poopie. nåväl, annars gick det bra, körkort nästa!

det mindre bra med att det bara är jag & amelie hemma atm. är att när hon smiter iväg på äventyr får jag sitta i det tomma huset helt själv.  inte cool överhuvudtaget, jag är sällskapssjuk. 

ska sätta mig ute på verandan en stund: frisk luft gör en gott, hehe.

10.05.03

väldigt fin start på maj:månad trots min förkylning som sätter ett stort minus på vardagen. men jag e, jag e glad ändå!

höjer händerna för marielles spellista: hello darkness my old friend

38 days to go, 38 days to go, 38 days to go, 38 days to go.


10.05.01

valborg i stora drag: förkrök hos mig, 702:an till stan & linda trodde vi satt på blge:bussen och ville att jag skulle fråga om busschaffisen kunde släppa oss vid rusta, etages svettiga dansgolv, promenad upp till husgården runt 02:00, stannade kvar där och hade så jävla roligt tills de stängde runt 04:30 eller något. efter det traskade jag ner mot stan, det bjöds på efterfest och jag stannade där till 13:30 idag.  

överdrivet nice kväll, nu är jag bakis och ska försöka äta makaroner.


RSS 2.0