tonights repeat.


alltså är det bara jag som asgarvar högt åt det här?


sitting outside even thou the autumn is around the corner and my nose is cold. stubborn.

[365days]

10.08.30

När var du senast utomhus och vad gjorde du då? sitter utomhus i exakt denna stund.

Drömde du något inatt? I så fall - vad? det var någonting awesome för jag låg kvar i sängen och tänkte på det när jag vaknat men nu minns jag inte.

Vilken var den senaste film du såg? a vicious kind.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? skulle köpa en resa till australien i first class direkt. sen fortsätta därifrån och ta resten av världen tills jag tröttnade.

Berätta något om dig själv som folk inte känner till. jag brukar ha konversationer med mig själv på engelska. tänker även på engelska mestadels. ganska fult.

Vad gör du om 6 månader? 1 februari har cashflow, förhoppningsvis inga frysskador efter vintern och ett happy mode!

Barack Obama? hyvens kille som försöker få USA på benen igen

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? liam/nathanael och chloé.

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? absolut!

Vad har du druckit idag? kaffe

Vad var det senaste du åt? stekt zuccini

Vad är din typiska mardröm? att jag blir skjuten och lider i princip.

Trivs du med ditt jobb? don't push it.

Favoritklädsel? svarta jeans och baströja.

Bästa live musik du sett? jay-z, deadmau5, coldplay eller oasis. svårt.

Nästa spelning du ska se? isak strand den 23:e sept!

vad lyssnar du på just nu? The Gaslight Anthem – The '59 Sound


11.08.29

har haft ett tre-timmars pass som gick bra, nu ska jag dra upp min bästa bigbro från källaren för en bra kaffesession med bullshit om livet. filosofiskt som bara satan. trevlig måndag på er!

another day, another mode, let's just forget about yesterday and do something else

[random]
City and Colour – Against The Grain
Explosions In The Sky – Human Qualities

11.08.28

grät för första gången på jag-vet-inte-hur-länge och nu räcker det.

i hate it when you find out things you're not supposed to find out. and i hate it when you can't deal with it and no one will listen to your bullshit.


11.08.28

att lägga sig i sina fräscha, vita lakan med Radical Face – Welcome Home spelandes är tamigfan underskattat.

so this is the moment we all embrace girls with gaps, hi5 for that


[CJS]

11.08.27

andra passet är avklarat, jag känner mig lite mindre dum i huvudet samt lite mer peppad av att ha ett jobb. nu är det en dag ledig innan nästa pass på måndag, väldigt gött.

ikväll bjuds det på grillade laxpaket, ett eller två glas vitt och qualitytime med family:n. dags att se framåt istället för bakåt.

11.08.26

gårdagens livesession av Marigold och Adam Heldring var awesome, blev ett par öl och skitsnack som blev ett bra avslut! vaknade idag av barnskrik strax efter tio, inte direkt the best way to start the day då jag är ett totalt nervvrak inför första jobbpasset som jag har idag 4:00 pm. yes, börjar på McDonalds, har använt förnekelse/hemlighetsmakeri då livets ironi kommit ikapp mig och jag börjar på stället jag sa till mig själv när jag var liten att jag ville jobba. hi5!

i alla fall, som alla mina vänner vet så har jag låg tolerans när det gäller barn. alltså här snackar vi LÅG tolerans. fick reda på idag att min granne är dagmamma, så har under dagen fått lyssna på 'DU KAN INTE TA-AA MIG' eller 'NA-NA-NAAAA' och så vidare. the jo-ooooy of life!

crappy pics from yesterday with bigbro


11.08.25

haft en bedrövlig dag, med understruket bedrövlig, exempel när det är som sämst slår man en tå i tröskeln. ska avsluta denna torsdag på bästa sätt helt enkelt, svirar om och drar till Trädgården för att se Adam Heldring live och ta mig en öl med amelie.

11.08.24

det finns positiva ting och negativa ting med att en familjemedlem bor inne i stan, två bor i falun under veckorna och pappa jobbar sent. för tillfället är det mest negativt och ensamt. sällskapssjuk? jag?

the low anthem does it too good


11.08.23

har flyttat in högtalarna till mitt rum så nu lyssnar jag på min fantastiskt fina musik med bra sound. finns lite annat som saknas dock. anyways, lyssna på Lynyrd Skynyrd – Simple Man och Band of Horses – The End's Not Near och må bra.

when will I stop being the naive one?

[weheartit]

people can read me like an open book. mediocre. need to stop doin' that.


heaps of pics from the weekend


11.08.22

helgen for iväg i all hast, fredagen började med att jag gick till kiropraktorn som frågade mig på momangen när jag kunde komma tillbaka. så fin och missbildad rygg hade jag. på kvällen firades nicklas graduation, riktigt trevligt, sen blev det några glas rosé hos amanda och sandra med fina tjejer. lördagen spenderades med linda och sen på kvällen bjöds det på mer festligheter. söndagen var huvudvärk, burkcola & mat i lite solsken, gammalt hederligt preemhäng och så vidare. inte helt fel!

började måndagen med att besöka herr knäcka-rygg igen som vred och vände mina kotor tills de var finslipade. tappade ena pluppen till mina headphones så hade ett öra med musik samt ett öra med barnskrik. fick sova upprätt på tåget så nacken inte låste sig, mindre bekvämt, och när jag äntligen kommer fram till gubbängen får jag mig en redig släng i face:t. jag har ingen hemmanyckel. jag skulle ju egentligen hem igår när familjen var hemma (!!!!) tänk dig detta faktum när man inte fått sin daily dose av koffein, är allmänt trött och verkligen inte står ut mer. yes, fick alltså parkera väskan utanför ytterdörren, vända och åka till slussen där amelie gav mig gratis kaffe & husnyckel. nu: mer kaffe, lite äppelpaj och entourage:avsnitt!

by the way, got my ticket today!


11.08.18

har fått ny craving efter iskallt citronvatten igen, fantastiskt. dagen har än så länge bestått av kaffebesök med amelie, långpromenad i solen med harley och nu ska jag glida iväg till farsta för att handla nödvändigheter. ikväll ska det packas inför en helg i falun där festligheter, kiropraktor och frisör väntar!

explosions in the sky in november


princes kept the view while all the women came and went. barefoot servants, too.

[random]

11.08.17

såg nyss på facebook att Adam Heldring spelar i stockholm nästa torsdag för ynka femtio riksdaler, le-eeedgendary, detta gjorde min dag som inte varit helt fantastiskt annars. typ att harley ätit upp min lunch & på något vänster öppnade min väska, letade reda på en godispåse och slickade i sig innehållet. händelserika ting kommer i små lurivga hundkroppar.

coffee, santa barbara city college, university of the sunshine coast. hello wednesday!


11.08.16

var ute på äventyr med harley idag,  vi droppade bland annat av ulrika vid tåget och hämtade passkopia till min nya arbetsplats. han är så jävla nöjd över dagens händelser, han lyckades till och med skrapa ihop hela elva cute comments. måste vara rekord.

nu lagar jag mat tillsammans med isak strand på hög volym. vuxenpoäng vs. livskvalité på hög nivå.

11.08.15

dagens händelse: var iväg till farsta på kvällskvisten för en magnetröntgen av mitt knä. fick ligga med nedre halvan av min 176 centimeter långa kropp in i en stor maskin med hörselskydd för öronen då det lät, knakade och brummade för fulla muggar. tänk er grey's anatomy's jättemaskiner som folk får glida in i. ytterst spännande.

nu ska jag titta på the vicious kind.

11.08.14

har haft en ganska imponerande helg tillsammans med faluns finest som var på finbesök.  vi har kört på stockholms trottoarer, druckit bärs, strosat runt på stadens gator och spenderat lite para, gått runt fina kungsholmen och gårdagen bjöd på en, två, tio öl och lite tequila på det. fin kväll som vi alla - vissa mer än andra, no names... - fick pröjsa lite extra för idag.

nu ska jag lägga mig i soffan, slötitta serier och invänta real madrid - barcelona som startar 22. väldigt bra avslut på en väldigt bra helg.

e-eeeeeeep, it's friday allright11.08.11

åh, jag pepprar er med way out west mani idag, men såg nyss att de släppt the tallest man on earth! jag vill så djävulskt gärna dit och festivalsvina med sköna göteborgare!

something good for this thursday


the bitterness of not being at way out west that everyone who's not there has

[jak&jil]
Kanye West – Late Registration
Kanye West – The College Dropout

11.08.10

det är lite overkill att prata om vädret, men vilket jävla väder. ösregn, blixter och dunder, inte direkt my cup of tea. startade dagen med att skrika högt när det kom en blixt i princip ovanför pallet som drog ur strömmen för en minut vid gubbängens tunnelbanestation. tystnaden som uppstod efteråt var inte mitt finest moment...

tog i alla fall en trevlig två-timmars-fika med bella som är i storstaden för lite catchin' up. nu ska padre göra mat, sen ska vi sitta bänkade framför sverige-ukraina. alldeles för fint tycker jag!

dreams will get you nowhere, a good kick in the pants will take you a long way. -- baltasar gracian


[jak&jil]

truce with bigsis so the day's agenda was coffee in the park


11.08.07

söndagsaktiviteten har bestått av man united - man city, film och skön musik. lite kaffe på det och snart grillat till middag, pappa trotsar regnet som den svenska sommaren bjuder för fullt på och sätter upp paraply ovanför grillen i trädet. hi5 för effort!

sweet as movie, and do I miss australia? aye, there's not enough words for it


hey douchebag, i can teach you how to do it in the better way ---


[icanteachyouhowtodoit]

two sweet as artists put together and you've got this. pu-uure pleasure!


11.08.03

det blev movienight vid telefonplan hemma hos karro, lite halvdant för mig och kamelia att ta oss hem med dessa jävla nattbussar och bedrövligt alkoholiserade typer som driver runt men nu är vi återigen i gubbis.

& finns det egentligen någonting bättre än att komma hem till ett iskallt rum, med iskalla sovlakan, för att gosa ner sig i henkes gamla celtic fotbollströja som är lite för gammal och mysa framför fresh prince in bel air? hi5!

11.08.03

som john lennon sa, life is what happens while you are busy making other plans. som summan av kardemumman: får amelie inte jobbet som hon vill ha så ska vi ta oss en rejäl funderare på att åka tillbaka till australien i september.

biking in the sun, smoking a lil' too much, get free coffee from lilsis. badabom!


the tallest and greatest man on earth


pride up next, all black like always, you just gotta love my imagination when it comes to clothes. later-rrrr


todays state of mind is not one of a kind. let's do this with a playlist.

[unknown]
the state of mind is not one of a kind. let's do this with a playlist.

11.08.01

august already, har varit hemma i sverige runt fyra månader nu, men vart tog juni/juli vägen?! detta betyder att det bara är en månad sommar kvar innan hösten och, tragically, vintern är på ingång. en tanke jag gärna sparar till ett annat ögonblick.

har snurrat på dygnet, dricker andra koppen kaffe, laddar hem episode två av entourage, östermalm:lägenheten var bogus, men har en annan trevlig på kungsholmen istället och nu tänker jag söka mer jobb. behöver rutin, pengar och lite självförtroende på detta.

RSS 2.0