11.02.25

haft två spännande dagar med dyk:teori och dyk i pool, är så överdrivet peppad för morgondagen som börjar 6:10 med pick up till båten som tar oss ut till barriär revet och tre av de bästa dagarna i mitt liv förmodligen. trots flera dagar med ösregn så är vi överlyckliga och ska njuta av varje sek! mycket bilder ska tas, ni får se senare, xxxx

11.02.23

not to rub it in your face: men imorgon börjar vi vår 5-days-diving-course!!! två dagar med 'lektioner' och dyk i pool, sen har vi tre dagar ute på en fet båt med flera dyk per dag samt nattdyk. kommer bli så jävla awesome. dock ser det ut som att vi kommer ha lite dunder&brak med regn hela tiden, ett väderfaktum jag bara vill skrika åt. i mean, come on, vi har redan haft två naturkatastrofer - MÅSTE vi ha storm under vår dykning också? återstår att se - & mamma, andas, förhoppningsvis är det ingen storm...

ännu en dag i cairns spenderades vid lagunen, degade galet och åt världens godaste middag som mampap bjöd oss på. har aldrig varit så trött på nudlar & har aldrig uppskattat potatismos så mycket. nöjd tjej.

11.02.22

anlände till cairns 35 gradiga, väldigt luftfuktiga, väder i söndags. kan inte riktigt beskriva med ord hur jävla svettigt det är här, dock har vi tack&lov aircon på rummet vilket är en pure lifesaver sometimes. men nä, sommar i norra aussie är ingenting för oss klena svenskar en längre tid.

asylum är ett nergånget, lite weird, hostel men som bjuder på trevliga/fett speciella individer. vi har dock insett att gilligans är någonting lite mer för oss, så ska boka in oss några nätter där efter vår 5:days:diving som skall bokas snarast! har för övrigt bara hängt vid lagunen, druckit öl och njutit av livet. med lite hemlängtan på det - då menar jag vårt andra hem backpackers in paradise. men detta blir nog bra! talk to u latero

10.02.19

leaving for cairns tomorrow - STOKED. är för övrigt fett drygt att säga hejdå till alla överdrivet bra människor här, men alla longterms har åkt i veckan så det är dags att team sweden rör på sig också. annars växer vi väl fast här på vårt hostel. ere någon jag inte kommer sakna så ere min boss anna, funderar på att lämna ett anonymt hatbrev till henne, men ska försöka hålla mig. annars kanske jag blir bannad.  TALK TO U LATERO

11.02.16

ikväll är tredje kvällen i rad. snart fixar vi nytt rekord.

åt upp min sista vinegum nyss, hatkärlek. kyler ner mig i cinema:room, i med att jag bara har 3 timmars sömn i bagaget så ska jag nog dra igång en fet film att somna till. säga hej då till vinnie från quebec, imorgon åker resten av the canadians, a fact that totally sucks. det är det värsta med att resa, man måste säga hej då till de bästa människorna någonsin. det bästa är att träffa dem. hatkärlek. precis som mina vinegum.

11.02.14

kom på återigen att jag bara bloggar om utgångar. min lever måste hata mig vid det här laget. men nu är det sista veckan i surfers så vi kör på som vanligt, förkrökar med traditionella goon:et och ska gå loco ikväll igen.

11.02.14

amelie & jag har kommit fram till att när vi är lyckliga eller förbannade uppmärksammar vi det med en utgång. igår blev jag screwed over by my boss IGEN, hon hade tydligen ändrat mitt schema utan att informera mig så jag började 12:00 idag istället för 05:30... skippade alltså utgång igår bara för detta faktum. men nä, 11:00 pm efter att hela hostelet gått iväg, fulla & glada, så var det t-shirt time för mig och amelie. gick till beergarden, röjde/skålade/osv innan det var lite smått efterkrök på vårt hostel till tidig morgon. fin kväll. haffade en fet sverige:flagga. REPRESENT!


im pretty damn glad that im in aussie and not sweden at the moment --

[olofgrind]


11.02.11

ah men tror ni inte att det blev ännu en spontan utgång igår också? baksmällan uppenbarade sig, sen var det reboot och i med att hela hostelet hade förkrök utanför oss på the balcony så var vi inte sena på att ta en öl eller fem... hade lika roligt som vanligt. fick en massa bilder också, alldeles för vackert. ska försöka hålla karaktären ikväll...

ny plan: åker till cairns nästa söndag! väl där blir det fem dagar ute på barriär revet, bor på en båt, får dyka 4-5 gånger per dag, gratis mat och dykcert i slutet. fan-fuckin'-tastic, IM STOKED!

some crazy shit from last night, see the rest of it at facebook ---


11.02.10

haha, ännu ett par fina dagar har passerat. inget nytt egentligen, har unnat oss lite godare mat än nudlar, dock har jag köpt ett nytt 10:pack chicken noodles till veckan. fint det. hängt mycket med andra svenskar som är stö-ööörtsköna, dock åkte de idag. vaknade nyss efter en crazy big night out, baksmällan har inte uppenbarat sig, har precis ätit vattenmelon till frukost och laddar inför en 6:timmars jobbpass. ye-eeeeeeey.

11.02.06

8:25 am. det är redan bedrövligt varmt här inne i the shop, ska snart ut och ta ännu en morgoncigg.  nä, fortfarande inte slutat. avslutar skiftet vid ett, ska fördriva dagen vid poolen, senare ikväll blir det förmodligen lite goon:party här på vårt hostel då det är Julies sista kväll. ska försöka ta heaps of pics.

it takes a muscle to fall in love ---


you should just face facts and stop being so naive all the time ---

[marielle]

11.02.05

vattenflaska som wingman, fläkten bakom mig försöker göra så jag inte avlider i denna förbannade värme, gårdagens smink/hår och baksmällan kryper. vill säga upp mig för tillfället. gårdagen: sin city, svenskar, dansa, fyllesms:a, sin city dog, vi gick, irländsk bar, snygga grannar, otippad avslutning. so freakin' worth the hangover.

sitting outside by the courtyard, 35 degrees and sunshine, gotta love my life ---


11.02.03

kan man ha mer otur med vädret? först översvämningar, nu cyklonen uppe i norr, och det förväntas komma fler cykloner. WHAT'S UP WITH MOTHER NATURE? har inte påverkats, men det snackas om att guldkusten kan drabbas av en cyklon i mid:february och sen ska ju jag och kamelia till cairns om två veckor? YEY-YY

annars ere bra: har lite huvudvärk av gårdagens tequila:race, det är över 35 grader och jag sitter i the shop doin' some hard-work-work. fint!

i love aus ---


11.02.01

tisdag, första februari, solsken & så jävla varmt så jag höll på att avlida. som vanligt alltså, men alltså, februari? redan? får ångest över att det snart är juni och man förväntar sig att det är dags att återvända till sverige. å-åååångest!

dagen annars: jobbade förmiddag, hade staff:meeting, degade i poolen några timmar & snackade bullshit, sen har vi tillbringat kvällen down at the courtyard med ännu mer bullshit & asgarv. de flesta skulle ut men jag höll karaktären på plats för en gångs skull i med att jag har öppning 5:30 am. (mum 'nd dad, BE PROUD!) även om det är big night out imorgon igen, då är karaktären bortblåst. nighty!

RSS 2.0