8:05 am, my back and head is pounding like a elephant but im not complaining now (!!!!)

Första advent!  Ska alldeles strax krypa ner i soffan med en kopp te & lussebullar och se på film sisåhär på söndagskvällen. 

Ikväll spelades det hemmamatch mot Söderhamn & fan i helskotta vad jag spelade bra. Med risk av att låta självgod, men det var den bästa matchen i hela mitt liv. Jag var bra helt enkelt. Hela laget också, suveränt roligt!  Jag satte 19 poäng utav 64 och ett avslut med en teknisk foul, söderhamn fixade i ynka 39, hihi. Perfekt slut på denna vecka.

i want to wear all black outfits with dark hair or run around just looking great at the streets in paris. wonderful life, oh wonderful future.



photo: jak&jil, nike

im sitting in my sofa, it got blury because i had enough, i guess i need to wash my soul

Lördag. Idag har jag än så länge slurpat te, städat en massa och dansat runt med min iPod. Senare ikväll ska jag till Camilla för första gången i mitt liv & äta middag med classmates. Blir nog alldeles superb! Har ganska mycket dötid just nu så jag spanar in en massa bloggar. Inte helt fel.

todays list over everything and nothing.

Låt:  DVSG - Looptroop
Frisyr: utsläppt med våg & mittbena, haha!
Klädsel: jeans, tee, tråkigheten själv.
Händelse:  skola, stan, hem, fika med lindor
Vill ha:  stockholmsbesök
Drog: party!
Tråkigaste:  det kalla vintervädret - ge mig sommar eller en varm jacka! och att det inte finns någonting att göra i denna stad!
Roligaste:  att kvällsfika latte
Dricka:  vatten & latte x2
Köp: jag & sirran shoppade loss för 500 släng på hemköp - joooy.
Mat:  för mycket.
Bästa: american history X, filmen e goodie.

OCH NU KOMMER NI INTE TILL FALUN?


15:30 pm

vad önskar du dig i julklapp? cash baby, cash. & objektiv!  tycker du att du är unik? nej inte direkt fulaste plagget du äger? jag äger många fula plagg, kanske mina gamla crocker-jeans från sjuan?  är du nöjd med ditt namn? inte så vanligt, inte så ovanligt, helt okej.  vad skulle du vilja heta? chloe favorit mat? grillad fisk  favorit internetsidor alla bloggar jag läser  vad väntar du mest på just nu att dagen ska ta slut önske ålder  22 år är en fin ålder tror jag skulle du vilja bo? stockholm har du varit i göteborg? klart jag har hat-mat pölsa. lutfisk.  favoritbloggar angelica. rightnow. emma. dirtyglam. etc.  lyckonummer har inget sådant  vackraste språken du vet italienska läskigaste djur du vet spindlar.  vad brukar du sova i t-shirt, undies favorit namn chloe, naomi favorit butik monki tränar du något? basket  favorit julmat julmat är överskattat!  vad är viktigast för dig? att ge eller få julklappar? ska inte ljuga - både och.  hur många timmar sover du/natt beror på, runt 9 timmar kanske  röker du?  det händer.  är du rasist? absolut inte.  vad lyssnar du på? musik. hiphop, punkrock, rock, emocore, hardcore, acoustic etc.  favoritblogg just nu det förändras hela tiden.  just nu är det mademoiselle själv.. gillar du blondinbella cool att hon tjänar storkovan på sin blogg, jag brukar checka in den, pinsamt nog.  skriver du en annan blogg? nej det gör jag inte några få bästa vänner eller många mindre bra vänner? några få bästa vänner brukar du festa? absolut, när jag känner för det. hat-kändis haha, många.  skostorlek 41-42 dröm väska chanel 2.55 sofi fahrman/elin kling/linn gustafsson linn är nog favoriten. älskar hennes stil.  favorit pojknamn liam.  vad vill du ha i klädväg just nu? ny jacka favorit godsak lysmelk vilken blogg har du läst längst? det är nog klings.  vad heter du i efternamn? mårtensson hurdan humor har du? väldigt bra, dock är det mest jag som skrattar  är du bra i skolan? inte överdrivet bra tycker du att du är klok? som en vanlig svensson antar jag  hur ser en sommardag ut för dig? soligt. jeansshorts och ett schysst linne. tygskor. rayban-kopior. sola. bada. cykla. sitta i en park och ta en cigg på kvällen. allmänt härligt helt enkelt.  favorit färg svart tror jag  vad väntar du mest på just nu? morgondagen

this is the third time around i'll get a second wind, and when i dance, dance, dance, my feet starts to spin around.

Det var superb att få vara lite social idag, det var ett tag sen, haha! Först lite skola, sen en runda på stan & latte med elina, sara & signe. Bussen hem & nu sitter jag här. Har även hunnit snoka lite i klädkammaren där jag hittade något busigt man kanske kan sy till våren (ge mig vår, nu!samt hunnit glömma bort mitt te, så det är fisljummet nu.

Lönen är på ingång, det känns bra för jag har ca 20 riksdaler på mitt konto för tillfället. Har intresse av en ny jacka så det får jag spana på i veckan! Annars är det dags för lite nytt te, franskaläxa, jobb att skicka iväg, bilder att sätta upp i rummet och musik på hög nivå. Tack och hej så länge


if you don't wanna hear your mind screaming, then make yourself busy. its not so hard.

Okej, nu har jag legat hemma i pyjamas med förkylning och självempati i överflöd. Nu räcker det.

Är fruktansvärt trött på att vara sjuk, så jag har tänkt köra en storstädning = mitt sätt att avreagera mig, mitt rum brukar vara rätt rent när jag varit sjuk ett tag. Nu har det bara gått ett par dagar i isolering & svaghet, men jag antar att bara lite räcker långt.  ... nu lät jag ganska mesig. Men that's OK.   Nu ska jag bränna ner en schysst platta & göra något istället för att hänga med datorn, serier och en te-kopp.  Ciao


going around with some dreams of looking like this in a nice autumn afternoon some day. great.



chanel 2.55, röd skjorta, jeans, halsduk, kavaj, tee's med
stains, tunn skinnjacka, mysig kofta. jag vill ha höst & fina
 dagar istället för snö och kalla vintern med andra ord.

11:55 pm, trying to look at the god damn bright side of life. as you can se, it's not really working.

Har knappt sovit en blund i natt, sitter här och ser ut som en levande död antar jag. Med andra ord, förkylningen har inte direkt blivit bättre. Och som toppen av allting så har jag ont i magen. Örk. Och ute så är det snöstorm för fulla muggar. Så nu vill jag bara lägga mig under täcket igen.

she trips, falls, into it all, and i wish i could make something about it. but i can't. oh no, i can't.

Är inne på dagens tredje kopp te, har tittat film, sovit alldeles för lite inatt och har lite för stort medlidande för mig själv. Söndagen kommer tillbringas med svenska-engelska-geografi-plugg & musik i stora mängder. The Kooks säger jag bara. Men först och främst ska jag bli lite levande igen & ta en dusch. Hejsvejs

' but you dont love me, the way i love you. cause if you did, you would not do the things you do. you kill my heart just to see if I will rise, oh, above your anger and above your lies. '


its so easy for you to say that i should forgive and forget. but i cant, and that's something! and you will never understand me. never.

förkyld som ett as, tittat basketmatch som var ka-ta-strof, sushi som står och väntar på att få ätas upp och film på laddning. Jag har bangat fest och myskväll med vänner, så nu är det bäst att jag blir frisk också. Jag har noll intresse av att lägga ner allting & bli sick as hell som vanligt.
Mina helgplaner finns alltså inte längre.


11:05 pm, chanel 2.55, partying, trashy jeans, simple, and some god damn looks.


' this is my november, this is my time of the year, this is all so clear '

sitter och läser bloggar istället för att skriva mitt svenskaarbete. inga plus i kanten för min del alltså.  efter skolan blir det en sväng ner på stan för att spana in nya Ikon, kanske en latte om kassan tillåter & ikväll får vi se vad planerna trillar av!

min hals börjar krångla, jag börjar snörvla & är allmänt trött. 
blir jag förkyld ännu en gång tänker jag lägga mig i min säng
och aldrig mer stiga upp. inte mer än rättvist alltså. tjarå!

one night of magic rush, the start a simple touch, one night to push and scream and then releaf.

Okej, världens ångest. Imorgon börjar mitt nya liv människor. Bara så alla vet. Mm, bra, nu har jag sagt det out loud.  
(plus i kanten för fyra nya album med musik, inkluderande Coldplays nya EP.)


' how could you do this to me, look what you do to me, how can you come in to my life just to ruin it? '

Jag är helt inne på Looptroop just nu.  Älskar deras musik. Så lyssnar ni inte på dem, kirra hem ett album eller två för fasen. Anyways, dagen blev inte som planerad. Det blev till att plåta jobb på stan, hem i tio minuter innan jag drog ner på stan igen med linda & sen match på kvällen. Spelade mot Bollnäs & vi ägde stenhårt. Vann med typ 50-60 p. eller något. Riktigt sweet.

Sov länge idag så jag är pigg, inte okej.
Men det får duga som torsdag.



i can't write my feelings in words, and i can't explain how my life's screwing up right now. but i can and will scream out loud inside.



the tricky part is to come back home safe, and without the shame and feelings you want to ignore.

jag är tacksam över att denna jävla dag är över.  allting verkar gå åt helvete nu för tiden, inte sådär galet nice om jag får säga det själv. men jag antar att ingen älskar sitt liv varje dag. eller vecka.

nåväl. imorgon är det studiedag igen så jag ska sova några timmar extra, dricka kaffe med classmates, åka ner på stan en sväng & kolla secondhand. alla fyndar så mycket så man blir ju avis & sugen själv på att hitta något.  händer typ aldrig men någon gång ska väl vara den första. sen är det match på kvällen.  sweet.

nu ska jag köra en favorit i repris - skumbad, sen te, film och mys innan jag trillar till kojs.


tuesday, listening to looptroop and on my way doing some work. these freedays save my life, i can just sit upside down and feel free to do nothing.


there are many things that i would like to say to you, but i dont know how. i said maybe.

ikväll låg jag i ett skumbad, myste framför film med mitt livs första te-kopp och har mjukt nytvättat hår.  härlig måndagskväll med andra ord som är lite plåster på såren efter skitdagen. :)


lying and trying to understand why my life is so upside down when everything should work

jag har haft överdrivet mycket som talat emot att denna dagen skulle finnas idag;  stressig morgon, min garderob, prov, huvudvärk, rivsår, mitt hår, vädret, mat,  ptja allting som finns i min närvaro.  men har skrattat, skrivit helt okej på ett prov & hittat en cosmo på köksbordet efter jobbmötet. sen försökt överleva resten såklart. & det fungerade.

5:15 pm, im trying to figure out what im supposed to do. it's not going good. but hey i guess that's a part of everything.

Nej okej, jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva.  jag har suttit & spånat på ett bra inlägg, tryckt på delete och skrivit om och sen deletat allting en gång till. Flera gånger. Jag vill skrika ut allting jag har inom mig just nu, men jag vet att jag bara skulle ångra mig tusen gånger om sen för det jag tänker är ingenting någon vill lyssna på. Än mindre veta om. Dock skulle jag bara vilja lämna allting bakom mig & kunna leva mitt liv utan att bli störd av en dum låt på min iPod eller en jävla busshållsplats jag besöker varje dag. Jag skulle vilja glömma dig & att du faktiskt finns, eller ännu bättre skulle du faktiskt prata med mig igen.

Så.  Jag återkommer väl.


everybody has a story, but when there's no one who's listening it's not so fun telling.


bow with all the weight you have, i always change, but this is what im trying to say.

ska om en timme och lite till åka iväg på match i avesta, riktigt kul ska det bli om vi bortser från att det är drygt att spela på en vardag & jag har inte särskilt mycket tid till att plugga till idrottsprovet som är imorgon bitti.  kanon det va.  tummen upp för att det är helg snart, det är helt underbart.

nej, okej, nu blir det bloggvila ett tag. 
jag har verkligen ingenting att säga längre.

when you're disgusted, ugly and worthless, you feel better when you're absolutly empty.


maybe im the only one that loves this cover by robyn. anyway, its god damn good.


im full with shit i don't need. i can't breath anymore. it's killing me & i don't like it.

Sov inte bra alls inatt, måndagar är en pain som vanligt.  Tidig morgon, skola, hem & dricka kaffe då mina cravings var over the top om vi säger som så, jobbmöte, hem & äta middag, & om en halvtimme ska jag på träning. Bra med träning, åt nyss middag.

Imorgon är det lediga tisdagen, sweeeeeet.  Ska få ligga kvar i sängen länge, promenera, gå på stan & förhoppningsvis få med mig någonting hem därifrån, höhö. Är sugen på nya grejer.  Nu ska jag läsa bloggar och smälta den stora, onödiga klumpen i min mage.

i had i nice time. but that's never enough, is it, or just give me an answer.

Måste få avreagera mig lite. Var på Quantum Of Solace idag, aka James Bond-filmen.  Äckligt dålig actionrulle som inte hade en gnutta bond i sig.  Var hade martini, shaked but not sturred tagit vägen? Eller hans replik, "my name is bond, james bond" eller ALLTING som faktiskt ska infinna sig i en James Bond film!?  Nej. Den filmen sög. Aldrig mer. Nu tittar jag bara på de gamla godingarna som ligger fint i mitt movieheart.

Mm. Så det så.  Annars känns allting som en stor dimma med ett stort äckel i mitten. Fan.

it's going down, and im not finished yet. i can't wait until the day. the day.

Helgen gled på snabbt som attan. Firade Marielle i fredags, städade & spelade match mot gävle igår, vi vann med 60-55 och idag har jag ingenting alls för mig. Borde nog börja med mitt pluggande eller något, hmf. 
Grattis på pappsens dag idag, vi bjussar på Bond-bio ikväll!


MK, you are more than adoreable.


its amazing how happy you can feel, just because you're avoiding this little thing.

Idag gick det bra.  & imorgon kommer det gå ännu bättre.

tonight is my night, no more of that shit this week. i can do it, for real this time. ok?

Obama vann valet, jag tittade så fort jag kunde på CNN imorse när jag vaknade - har inte intresse nog & sitter uppe hela natten, noway!  Men det är ju faktiskt riktigt bra att han vann, jag tror det kommer bli en bra framtid för USA.

Nu lät jag lite väl seriös. Halva veckan har gått - superb. Hinner inte alls skriva mer, nu ska jag se Grey's Anatomy, puss!

stompin' out loud and trying to find a reason to stay alive

jag har en millencolin biljett i mitt rum, tjocka katten & jag tjillar i soffan, han sover & jag kollar clothes online, det är inte helt fel må jag faktiskt säga. hittar snygga tee's från blackbook och funderar starkt på att slå till. Jag återkommer om detta!  Inatt är det valvaka i USA & det känns faktiskt ganska spännande. vem kommer liksom styra & ställa nu då?


bilder lånade av Filippa & Lisa

oh, gone oh gone, all winter long. i take the last winter breath and stand alone.

härliga, lediga tisdag.  planerna för idag är att göra ärenden på stan, jobb med johanna och förhoppningsvis hitta en god själ som vill ta en latte efter det.  är egentligen sen nu, sitter i morgonrock & nytvättat hår och ska möta johanna om en timme.  good one there!  hörs senare va!


when you have nothing to tell someone, you just do a regular post and leave it like that.

Frisyr: helt vanligt
Klädsel: jeans, tröja, halsband
Bästa: kommer verkligen inte på något = tragiskt värre, martina.
Planer: träning om trettio minuter, svett svett svett.
Vill ha i allmänhet: pengar så jag slipper min garderob
Materiella vill ha: kläder? skor? allt?
Låt: wintersong - caesars
Beroende: mat, jag har ätit sjukt mycket mat idag. för att vara mig!
Bottennapp: snön - fortfarande.
Längtan: helgen! 
Inspiration: bloggar.
Mående: helt allright

i hate people who's trying to lose themselves to something that doesnt really matter. im one of them.

Söndag, känns ganska lame att höstlovet redan är över. Snacka om att jag inte gjort någonting alls under den här veckan, har mest bara chillat galet & försökt komma ikapp mitt neutrala sömnbehov.  Annars har jag ingenting att skriva här, är ganska trött på denna blogg då den är överöst med tragiskt deprimerande & smått klagande inlägg. Något positivt;  det är faktiskt bara sju veckor till jullovet.

i can't reach the things i want. and it's tearing me apart. and the scarying thing is that i dont really know what i do want.

  

trying to lightn' up and dont feel the smoke scream inside my head

idag fyller lilsis år, grattis grattis,  så det har varit fix&trix hela dagen inför middagen vi hade nu ikväll med lite besök.  god mat med god hallontårta till efterrätt, helt superb.  nu hade jag gärna dragit ut och festat loss, men får ta och stanna hemma like always, mönstret som sitter i börjar gå mig på nerverna.

imorgon är det sista höstlovsdagen, jag börjar få ångest...


RSS 2.0