hey there mister give me some cash. i'm high as hell and I'm ready to blast, i'm just one hit away from being passed out. young and assed out.



10.03.31

skö-ööön onsdag, trots det molniga vädret som drar ner humöret ett steg. tre oviktiga lektioner sen ner på stan för en fika med linda och marielle en stund, tog mig i kragen och köpte mig ett par snygga hörlurar från wesc och senare på eftermiddagen hämtade jag min STUDENTMÖSSA med världens finaste bigsis.

bra att små saker piggar upp ens tillvaro när det inte vill fungera som man vill annars. det löser sig.


10.03.30

har fixat in spellistan spring:edition på min iPod så jag kan trippa runt med lite vårmusik i öronen. till det kanske det blir ett par störtsköna lurar i veckan också, beroende på hur mycket jag överväger att spara vs. slösa mina pengar den här månaden (läs: veckan)

F.Y.I: en ny säsong av entourage kommer i sommar (!!!!!!!!)

keep it going even tho people know me to move kinda slow, but the truth will be told. im not in any hurry take it anywhere man!



by:: wehearit and icanteachyouhowtodoit

10.03.29

jag trippade upp på vinden och letade igenom mami/papis gamla polislådor idag - fyra stycken må jag tillägga - och hittade lite inför studentkickoffen på torsdag.  detta skall bli väldigt intressant.


10.03.28

söft gårdag, trots att jag var dödligt trött/seg/tråkig. etage var vilt, utan tvekan, jag tror många löningar försvann upp i rök så som det röjdes där igår, hähä.  fick ihop mina bilder på 20 minuter, sen åkte jag hem och skulle sova men efter allt kaffe jag fått hos saris tog det sin lilla tid och jag hann med ett samtal mitt i natten innan jag slocknade som en stock, haha!

har bilder att redigera, moster/hennes man kommer på fika senare och jag måste verkligen plugga en del på det också.  first out: dusch.


yesterday was fun 'nd we're allright


10.03.27

sitter i köket och väntar på keket, haha.  sen bär det av till slättahoodet & sarisbaris för att chilla innan jag ska tjäna ihop mitt levebröd på etages sliriga dansgolv.


pitch black, realize it's all real


10.03.27

hahahahahaha jag kan inte med ord beskriva hur fula mobilbilder jag har från igår.  ska försöka lägga in dem senare idag.

är för en gångs skull inte bakis, har spotify/brother ali på hög volym och längtar efter att duschen ska bli ledig.  vädret är pissigt, jag är fortfarande bitter, men ska in till stan sen och försöka att inte göra av med för mycket pengar som rebound.  pusslatero

10.03.26

grattis till min käre fader som fyller 53 bast idag!

filmen på kristine var det sämsta jag sett och såhär på eftermiddagen är jag lika trött som en skröplig gammal tant så jag ska nog ta en powernap innan det vankas födelsedagsmiddag ikväll och senare fest.

10.03.25

btw, det e ju våffeldagen, så jag skulle fixa våfflor med en orginell påsmix.  tror ni inte att jag failar totalt och har i för mycket vatten så att det blir typ vatten-med-en-tesked-mjöl?  jag frågar mig själv: hur är det möjligt att misslyckas med en påsmix?  istället ställde sig papi framför spisen så nu har vi hemmagjorda, frasiga våfflor om någon minut.  bra där.

10.03.25

dagens händelse:  busschauffören kör 70 på en 50:väg och när han kört ikapp bilisten framför så blir han loco och tutar/hojtar/svär för att personen kör för sakta (läs: enligt trafiken)   hemskt underhållande.

imorgon har jag film på kristine fram till 12, sen slutar jag, och imorgon är även den dagen man får lön. pengar. cash. & det är jävligt mycket plus i kanten. 

10.03.24

hade en goodfeeling idag: inte beroende på att jag höll på att somna med huvudet i bänken hela tiden, slutade fyra, halkade i slasket eller tanken på allt skolarbete som hänger över mig.  nä, det är någonting annat. gillar såna här dagar.

always coming back home to you


10.03.24

min tur att stå i rampljuset och skämmas lite. question: låter jag sådär när jag snackar, hahahaha?

10.03.23

känner som resten av sveriges/faluns befolkning och finner ingen logik i väderleken just nu.  ena dagen vårväder, andra snöstorm, sen tittar solen fram igen som följs av mer snö. det får bara en av fem toasters.


pink elephants


by:: lubricous


man tror man har någonting oförstörbart, ända tills den dan det spricker, men alltid lätt att leva livet sitt i bakåtblickar.


10.03.21

överdrivet soft söndag: jag tog bussen hem till marielle, kirrade lite candy och sen har vi chillat framför film/snackat bullshit och så vidare.  väldans trevligt istället för att sitta hemma och plugga politik... provet kommer bli en intressant händelse imorgon.


10.03.21

vaknar, snoozar, sätter sig upp i sängen, tittar ut genom fönstret och ser... snö. mycket snö.  detta bådar inte gott.

we self taught, it's as real as you make it. anyway you look at it this shit is amazing.


10.03.20

vårvädret idag med sol och tioplusgrader är inte att leka med alltså: det är fantastiskt!

blev väckt, gosade i sängen lite extra länge då jag har mina favoritpåslakan, åt lite frukost framför the big bang theory, garvade, sen taggade jag och familjen in till stan.  kom hem med en vårjacka, svart parkas som är redigt snygg/skön/bra. 

nu borde jag plugga politik, har prov på måndag, men det blev ändrade planer. jag åker tillbaka till stan för att möta upp marielle.


10.03.19

efter att ha slaviskt städat hela huset så ska jag traska över till slätta aka. the hood och björklunds casa där jag kommer hänga ikväll.  trevligheter! laterzzz

10.03.19

fredagar längtar jag oftast mest till under hela veckan, men sen slutar det alltid med att dagen är rena rama katastrofen. varför?  i have no idea.  just idag försov jag mig, var verkligen tvungen att tvätta håret så jag fick göra mig helt finito på 15 minuter, springer ner till bussen med jacka/halsduk/väska i händerna och stannar plötsligt upp vid vägen - bussen glider förbi mig med en hånfylld busschaufför som avnjuter ännu en syn utav en tragisk/trött brud som hoppades att hinna med. 

jag fick alltså gå tillbaka upp till huset och försöka få styr på humöret & mitt hår... i regnet.

get the picture now?


10.03.18

fan vad jag hatar och verkligen överväger att betala för premium när en viss 'magnus weideskog' avbryter mitt sköna mode på spotify med sin smöriga skitröst. reklam e sämst.

10.03.18

idag åkte alla till uppsala för att checka in universitet, vad betyder det?  jo, för mig som inte är ett dugg intresserad av medicin/juridik fick sovmorgon & ledig dag. 

har hängt med marielle, tittat shredd, varit på jobbmöte och så vidare.  trevlig eftermiddag helt enkelt.  ikväll ska jag titta film och myza.


can't take the bitterness anymore ---


by: lubricous.


10.03.17

haha det här gjorde min dag: jag står mitt i smeten på drottninggatan med linda. klicka in & lyssna på veckans diss v.11

10.03.16

idag var jag jävligt bitter men det ändrades när jag fick dricka kaffe/doppa kladdkakaballerina på kopparhatten med marielle. nu ska jag titta på the pacific - äntligeeeeen!

datsik & flux pavillion - game over


10.03.14

måndag: hade världens tråkigaste samhällskunskap där vi diskuterade politik jag inte förstod hehe, sen franska och emellan/efter det hängde jag med fasan.  det var gött.  tog en kaffe med jocke och nu ska jag ner och möta elina vid bussen. 

ääääähm, ja, nuthin' more to say.

chillnani-iiii


10.03.14

gårdagen var riktigt nice: förkrök hos ana, banken som var lame as hell, ännu ett förkrök och sen husgården.  älskade husgårdens lokal och det var en skön stämning tills min kropp sa nej.  tog en taxi hem och sov.

idag har jag legat i soffan, druckit cocacola och tittat på Band Of Brothers - överdrivet skönt.  nu ska jag hoppa i säng, imorgon ere måndag igen.


10.03.13

woho: 2 timmars powernap, traditionellt krig med garderoben/panikfix och sushi senare så ska den här kvällen nog kunna urarta på ett bra sätt.  ana/banken/husgården blir det. see u in the fog, so to speak


10.03.13

gårdagen var myz, skratt osv. drog in mitt levebröd på mindre än 25 minuter & däckade gott i sängen vid två-snåret. idag höll jag på att dö när jag var tvungen att gå upp 08:30 för att säga adjöss till currie.  ingen mer curtan med andra ord, lite synd men amelie har ju jobb nu så förhoppningsvis går hon inte i taket.

nu blir det nog film/powernap.

jag fuckar upp ditt organiserade liv


10.03.12

en överdrivet trevlig fredag, trots väntan emellan alla inställda lektioner och klagomål.  jag har hunnit med att äta frukost på mcdonalds for the first time ever med emilie, stå ute i solskenet med mina shades och bli för övrigt väldigt glad. äntligen helg.

ikväll blir det vimmelfotografering och innan det ska jag hänga med marran, trevligheter på det sistnämnda!


b-r-o-o-k-l-y-n, come again


10.03.11

amelie har fått jobb/blivit galen och jag har aldrig hört henne snacka så jävla fort i telefon när hon berättade det.

har suttit och druckit kaffe i evigheter, lyssnat på musicccc & nu ska jag göra mig representabel och senare blir det jobbmöte osv. latero


10.03.10

förutom det överväldigande bandsläppet så har jag gottat mig åt årets första vårdag med solglajjor och krig med garderoben i hopp om att finna en tunnare jacka.  mission failed totalt, måste hitta någon bra till slutet av månaden då mina pengar redan är slut.

tog en fika med sara, marielle och linda på gamla goda kopparhatten och funderade till och med på att sitta ute vid ett bord, men där gick gränsen, det är fortfarande kallt.  och när jag kom hem så möttes jag av en gigantisk snöhög (läs: överdrivet mycket packad, tung, snö!!!) bestående av all snö som samlats på vår carport i vinter.  gött.


10.03.10

eiii: fasan får som hon önskar, haha.  nä men seriöst, jag skrek och tvingade mig själv att inte hoppa lyriskt i korridoren när jag fick sms från peace and love att jay-z kommer dit. nu har jag min stora craving till festivalen, så nu kan jag helt klart unna mig att slänga iväg 2000 spänn på resterande artister också.




10.03.09

har haft en väldigt mysig kväll: tog ett bad med vanilj så jag luktar mums, åt middag framför chocolat (un film préfére) och lyssnat på oj som ger mig fina vibes. nu ska jag nog sova. g'night

10.03.09

det är faktiskt skrattretande att jag bara har 571:- kvar på mitt konto åtta dagar in i den nya månaden.

filosofiprovet är över: nu tummar vi på betyget.  sitter och huttrar i mjukiskläder/filt/olika strumpor och har pluggat i några timmar och lyssnat på fin musik.  alltid något!


10.03.07

en redigt sweet & sunny monday: jag var så jävla trött imorse men trots att jag satt bänkad för tre timmars demokratiprat och 1½ timme framför franskagrammatik så var jag på gött humör.  dock brast det när jag kom hem, filosofin väntade och nu har jag pratat med mami om hur förjävligt allting är - skola, hemma, överallt! och jag är inte den som häller ur mig mina livsproblem till vem som helst, inte ens mami, men ack se där.

annat onödigt: min tjockaste katt sov inne i min garderob på en skolåda idag, med en sko som låg över honom. plus att han snarkade.  alltså, jag överdriver inte och det skrämmer mig.

takin' a walk in the monday:sunshine with new shades, listenin' to nas


10.03.07

inte för att ta den här bloggen på största allvar: men ett inlägg som jag nyss skrev försvann mystiskt.  så jag sammanfattar mig kort istället - vilket ni säkert uppskattar! 

- läste igenom filosofin en gång idag.
- kollade på alice i underlandet med lilsis, alright film!
- höll på att döda en sketen liten femåring som satt bakom mig i biosalongen.  varför måste kids alltid underhålla sig med att antingen skratta/gråta/sparka på stolen framför sig under en film? han är lyckligt lottad som fortfarande är alive.
- min rygg e död efter 1 tim 48 min i biostolen, hehe, jag har för långa ben så jag måste sitta snett. undrar hur sarisbaris klarar av det...

laterzzzz

10.03.07

alltså förihelvete: jag har nog hittat på sinnessjuka bortförklaringar från filosofin på bara tre timmar.  till exempel: äta frukost framför film, göra kaffe, vänta på att kaffet ska bli klart, dricka kaffet, kolla gamla bilder på facebook, glida runt på facebook, osv.  jag måste ge mig/gömma datorn i garderoben. men kanske en dusch först?

10.03.06

mamma har varit enträgen och spelat mix megapol hela för/eftermiddagen: så lady gaga, idol-nissar och takida har varit mitt sällskap.  har försökt plugga filosofi till detta, har försökt överrösta det med min iPod och stått och fixat håret till detta - allting misslyckades.  ont i ryggen har jag också, så nu sitter jag med en värmekudde i hopp om att värma sönder problemen.

w/e, det är lördag, fint väder & jag ska snart iväg på smörgåstårta hos min moster.  blir no fient dä.


10.03.05

så var fredagen finito.  försökte plugga idag, men fick städa istället, så jag hajar fortfarande inte vad sokrates, platon etc.  tyckte & tänkte.  bra där.  ikväll hängde jag med marielle, emina & linda till arenan, det var dött, så det slutade med att jag hamnade hos marielle där vi kollade Gran Torino och tog det lugnt.  gött!

nu borde jag slagga.


just a few, boring, pics


10.03.05

tja, kom hem igår efter en riktigt schysst resa trots omständigheterna haha. nuff' said about that, de få bilder som tagits läggs in latero.

sitter i köket, vill ut och ta en lång promenad i solskenet men en filosofi-sammanfattning väntar mig härnäst, bittert nog.

10.03.02

eyeyhey.  solen skiner utanför fönstret & jag sitter här och sippar på mitt morgonkaffe. är uppe i tid för en gångs skull, för om ett par timmar taggar jag och fasan till kungsholmen! later-rrrr


10.03.01

hey marssssss. tiden spinner på som vanligt, trots att februari är kort.

idag var vädret dagens klagomål:  det var i princip omöjligt att gå och ha blicken stadigt framåt, man fick glo, grovt svärandes, på sina fötter istället. men jag höjde humöret rejält med ett par nya shades, besök i slätta osv.

nu ska jag börja packa.

RSS 2.0