10.02.28

haha: gårdagen var siiiiiiickt ovärd.  det var nice hemma hos marielle innan, men på banken var musiken sämst like usual och folktomt.  försökte rädda kvällen med etage, men efter att ha köat en stund så insåg jag hur kefft det var att betala 100 släng för en timme på etage, haha.  gick till bussen, träffade en trevlig göteborgare och åkte hem.

idag är jag pigg som en lärka, ska baka lite med lilsis men först ut och skotta snö, haha.  la-aaater

sophia somajo


10.02.27

eiiii.  igår var jag och vimmelfotograferade på amanda jenssen @ magasinet, men taggade hem så fort jag var klar/lyssnade på tre låtar. har suttit och redigerat/lagt upp bilderna nu.

ikväll blir det banken.

yesterdays pictures


10.02.25



the beat is ill but it sounds better with me.  ledig idag: har än så länge bara suttit och skrivit på min svenskanovell som ska in imorgon, druckit kaffe och lyssnat på promoe/rundmc/brotherali.

senare idag blir det jobbmöte, mer plugg, beställa sthlm-tågbiljetter.

10.02.23

idag fick jag sms från peace and love om fler bokningar, men jag blev lika besviken som förra gången och börjar bli bitter över varför inga bra artister är bokade än !!!

jag har brother ali, mew, andreas grega, chords, möjligtvis kultiration, och antagligen mando diao.  är det värt 2000 släng?

10.02.22

måndagen: åt frukost framför sverige-finland, hade samhällskunskap och var dreglandes inne på faceb, frös, åkte till lugnet, letade lärare, åkte hem, pluggat, pratat med mami, sen har jag skrivit på somalia-rapporten i flera timmar och kommit fram till typ två sidor på den tiden.  det är så sjykt mycket man måste veta om det satans landet innan man kan yttra sig. 

nu ska vi äta mat, sen ska jag göra filosofi. g-greeeeat.

instead of letters of melancholy i give you some pictures of my sunday


the state of mind right now isn't good in any ways although im tryin' to get you out of my head


10.02.20

spontana planer som gör att man får ta en buss en timme senare: ska till elina på förkrök, ska dock inte ut, det pallas inte.  anyways, det är gött att komma ut från huset minst en gång denna helg i alla fall, tristessen höll på att ta död på mig.


10.02.20

lördagen: skrivit & lyssnat på Andreas Grega som jag hittade i spotifylistan inför P&L.  när spotify la ner - fråga inte varför, i dunno - så laddade jag hem hans platta och det är re-eeedigt bra.


10.02.19

äntligen he-eeeeeelg!  har längtat efter sovmorgon hela veckan!

söft dag för övrigt: jag har börjat skriva på en ny novell, något som är otroligt nerdy men redigt kul när man har flow. ähm: annars händer'e ingenting roligt. funderar på promenad latero.

10.02.18

skrev det sämsta franskaprovet någonsin nyss: skulle egentligen upp och plugga imorse but who am i kiddin? jag försov mig så jag får gå runt med ett galet huvud istället.  w/e, solen skiner så jag ska verkligen inte klaga!

fördriver dötid innan jag ska upp till FK-arenan & plåta för FK, hähä.


10.02.17

sitter på samhällskunskap B, individuellt val, och jag undrar verkligen varför jag valde denna kurs.  känner mig totalt malplacerad som fick fråga daddy om en världskonflikt att skriva uppsats om ...

anyways: slutar om en timme, då ska jag hem och plugga franska som jag har prov i imorgon. inte cool alls.

10.02.16

har suttit och tittat igenom gamla bilder från min bilddagbok: bad call.  det får mig bara att inse hur mycket bättre allting var då.


10.02.15

att det ska vara så satans svårt att betala/anmäla till högskoleprovet... snart ger jag upp och skippar skiten jag egentligen inte pallar få dåligt provresultat på.

något annat: the roots är äkta sommarmusik som gör att man tänker på soliga myskvällar i kålgårn, festival, rådhusgården och ljusa nätter.


10.02.14

det var voddler som var boven i dramat: nu är vimmelbilder fixade och hela dagen handlade om att fixa jobb/plugg/övriga tråkigheter, but w/e.  nu ska jag dricka kaffe: mums och happy fuckin' valentine.


saturdaynightinpictures


10.02.14

vaknade med solsken i ansiktet, fick rosor på posten och har tre relationsförfrågor på facebook idag!

nä... complete bullshit.  jag försöker vara ignorant mot att det är alla hjärtans dag idag.  har mest blivit pissed off på min dator som inte vill fungera nu heller, det har liksom tagit över 2 timmar nu för att installera photoshop, och det är inte klart än.  det enda den är bra på är att hänga sig.

igår blev det nyktert etage istället för banken, jag plåtade som vanligt och träffade på roliga typer haha. vi får se när vimmelbilderna dyker upp: min dator är som sagt inte samarbetsvillig.

nu ska jag ringa sara, sen förhoppningsvis ta en promenad i solskenet till henne. det får mig nog på bättre humör!


10.02.13

har inte rört franskaboken idag: ingenting positivt med det.

kvällens planer ser dock all right: hem till sara med vissa bra människor, banken och sen vimmelfotografera sista timmen på etage när alla är hopplöst dragna. talk to you latero


10.02.13

har fått tillbaka min dator nu: den är omformaterad och freshyfresh, nästan lite för fresh då alla mina bloggar jag följde är borta ur favoriterna.  big, big fail. hade säkert över 120 bloggar där 90% var foto/inspiration/goodlookin' shit bloggar. eh, ilandsproblem men irriterande.

igår hade jag fem av fem toasters hemma hos björklundarna med fint kompani, jag har inte haft så kul på vä-äääldigt länge. 

10.02.11

hade en bedrövlig franskalektion idag & sitter fortfarande kvar i skolan och fördriver tid tills jag ska till läkaren. har jobbat lite projektarbete och ska försöka ta tag i svenskan då vi har muntligt prov imorgon, ehehe.

eeeep, hade en skön morgon i alla fall: kaffe, stå i solskenet och stilla beroendet. nice.

to all my killers and my hundred dollar billers


10.02.10

fan vad jag hatar att inte ha min egna dator hemma, och den har bara varit borta sen igår kväll!  detta bevisar stort på att jag sitter alldeles för mycket framför den eftersom att jag mutade bigsis med massage för att få låna hennes ...

annars har jag varit iväg och tränat ikväll, det var söft, även om jag måste kämpa as hell för att orka med min kondition. nu: dricka té.


10.02.08

wöhö, har varit på det mest keffa humöret hela dagen och ville bota det med en god kopp kaffe.  kaffet hjälpte inte så jag åkte ner på stan & tog en sväng till blge.  kom hem - på betydligt bättre humör - med 2 nya linnen, hårsprej, hårfärg och mindre pengar.  tänka sig.

ikväll går jag över med datan till min tekniska granne som ska försöka få ordning denna klump så jag slipper få fler raseriutbrott. latero

10.02.07

drömt ohälsosamma men fina drömmar, ätit god brunch, skrivit klart ett repotage till textkommunikationen 1½ månad försent, rensat hela datorn på musik/bilder/videos sen två år sen tillbaka till boxen, pratat ut och bara blivit ännu mer förbannad/arg/frustrerad och lyssnat på bra musik. nu ska jag nog titta på film.  ye, det var min söndag!


bring it down like ---


10.02.06

new york i love you är väldigt udda, men jag bara älskade hur de hade filmat/klippt filmen. underbar, du borde se den.

lazy-saturday: har tittat på grammygalan, ritat och lyssnat på atmosphere. dagens fråga: varför vill varken voddler - som jag fick invite till häromdagen, thank you very much - och mitt spotify inte fungera!?  min brandvägg är i vägen, men nej, det är den inte för jag har klickat in undantag. 

.. var är teknikare när man behöver dem?!


10.02.05

efter en timme, dreglandes, på caliroots & sneakers n' stuff ska jag dra igång filmen New York I Love You innan jag säger g'night for tonight.


witness dub



by: icanteachyouhowtodoit

10.02.05

det lönar sig att gå upp i tid när man inte behöver gå till skolan. har haft tid att städa mitt rum som hade friska dammlager, fixat tid hos vårdcentralen/få remiss, gjort min sista intervju till projektarbetet, fikat med bellan och köpt nya headphones till min iPod... igen. 


10.02.04

fick basket-abstinens igår efter matchen och tänker vare sig jag är förkyld eller icke: åka och träna nästa vecka. så nu ska jag kurera mig ordentligt de närmsta dagarna.

nu sitter jag i skolan @ biblioteket och snyltar internet samt försöker få igång spotify.  soft att jag ska sitta här i fyra timmar till och skriva på projektarbetet.  yeye, better start workin'


10.02.03

ännu en dag över, gött! sitter hemma, men skriver fortfarande på projektarbetet... dock funderar jag på att slänga i mig middag och åka upp till lugnet för att kolla på när falun spelar basket.

10.02.02

idag: försov mig, åkte iväg 10:30, intervju 11.00 till projektarbetet i en timme, takeaway-kaffe som lunch från waynes, upp till skolan, skrev rent intervjun mellan 12:45-15:30, fixade nummer/mailadresser/skrev loggbok till 16.00, köpte macka/vatten till middag innan jobbmötet 16:30, sen bio med familyn 18.00-20.00 och när jag äntligen kom hem fick jag ta itu med mera PA, jobbpapper, etc.

im so not made for this.  nu ska jag avnjuta paradise-finale!

10.02.01

jag älskar att alla - inklusive mig själv - är fett insatta i paradise hotel! de två äkta vinnarna åkte ut ikväll & jag blev sjukt arg!  det är pinsamt, verkligen.  vinner jackie tänker jag aldrig mer titta på dokusåpor. (läs: lögn, but still ..)

brother ali


10.02.01

hey februari! jag förundras fortfarande hur fort tiden går...

idag inledes projektveckan, eller annars kallat räddningsveckan för martina mårtensson som verkligen behöver tid över till sitt projektarbete.  är taggad att få klart det och kommer i veckan göra intervjuer och förhoppningsvis skriva klart hälften för att sen fortsätta nästa vecka med enkäterna, hähä.

denna vecka är också finalvecka i paradise hotel, självklart en stor händelse, haha...

RSS 2.0