10.07.31

världens sämsta gårdag, världens sämsta morgon, men börjar försöka gilla läget igen. imorgon är det augusti och ny start, inte sant? och det välkomnar man med faluns finest aka. mina vänner!

me and poopie chillin'

ps: jag vet att ni älskar mina photobooth:bilder bigtime!

10.07.30

ganska nyligen uppstigen från sängen och 15 timmars sömn, så överdrivet gött! nu ska jag äta min frukost, titta entourage och sen ladda för jobbsökningen som ska ske denna fredag!

readers, martina - martina, readers


10.07.29

spontan och galen gårdag, precis som vi gillar det.
för tillfället är jag så jävla trött, bitter och hungrig man kan bli.

10.07.28

grattis fina mami som har blivit ett extra klokt år! har gjort jordgubbstårta & ätit av den, fått sushi till middag och ska snart in mot stan för att chilla galet med elina. kanske rådis, återstår att se!

10.07.28

ah, till dagens grej då, tatueringen! var nervös som en gnu, men med lindafa som moralt stöd och en himla bra mårten som tatuerade gick det finfint! gjorde inte lika ont som jag trodde, blev finare än vad jag förväntat mig och jag är hur nöjd som helst. bild kommer imorgon när jag inte har en ful plastbit över den.

10.07.27

för er som inte visste det har jag skrivit dagbok sen jag var typ... 12 bast. har en hel bunt böcker uppe på vinden som är nerklottrade, även om de första var lagom oseriösa/jag skrev bara bullshit om de jag inte gillade men fanimig vad roligt det är att läsa dem. har plockat fram de från när jag var 14 och till idag, ska använda dem för lite research.

och nä, jag gör ingen självrannsakan, den sparar jag tills håret är grått och 50:strecket börjar närma sig.

galvanize


10.07.26

har en allmänt crappy:day men man får göra det bästa av situationen. vädret suger, men lönen har trillat in på kontot, så jag och bigsis ami tar en tripp in till stan.

10.07.25

som den rockstar man är tackar jag för gårdagen som bjöd både på det ena och det andra! senare ikväll när jag funnit kraften att duscha/gå upp från världens mest bekväma soffa så ska jag pallra mig till fazan!

10.07.24

trots det tradiga vädret ligger vinet på kylning, jag ska snart börja kriga med min garderob i hopp om att finna någonting som inte är vedervärdigt, lyssna på bra musik och tagga inför kvällens bravader.

once a failure, always a retard. g'night people


10.07.23

lyssnar på johnossi, dricker ett glas vitt vin och försöker njuta av att den riktiga svenska sommaren börjar visa sig med kyla och moln. vi får se vart kvällen förs vidare!

this blog is probably the most boring thing in the world, got nothin' to say so i give you this.



10.07.22

dagens aktiviteter: frukost, plocka våra egna jordgubbar, sola i hopp om att inte avsluta sommaren som en blekfis. yes, där har ni det, är man mellan två jobb är ens liv överdrivet intressant vareviga dag. nu: dags för duschen innan jag ska genomlida ett parti minigolf med familj/släkt.

10.07.21

so. fucking. bored.

det är i dessa sammanhang man ska ha en mänsklig b:friend istället för en dubbel aluminium:platta (väldigt fin sådan dock!)

10.07.21

uppkörning avklarad: katchi-iiiing!
bokat nytt teoriprov: katchi-iiiiing!
livet kan vara gött om man vill.

10.07.21


ja, om ni för ett ögonblick trodde att jag som nybliven g:friend till macbook inte har funnit photobooth har ni inte mycket innanför pallet. jag fångade lilsis i turban alldeles nyss.
ska snart iväg på körlektion, ska smita in till tatuerarstudion också för att boka tid, förhoppningsvis till någon dag framöver!

sitting outside at the porch, listenin' to this and of course thinking way too much. tryin' not to thou.



10.07.20

eeeeep: gårdagen bjöd på fina pressys, bland annat min nya pojkvän MacbookPro som överträffade allt. Sry, but true! Sen fick jag bok, raffiga underkläder som mina närstående anser att jag behöver, sthlm:pengar, knokk-klocka som jag spanat på väldigt länge osv. blev väldigt glad för allting, tackochbock!

dagen har rullat på medan jag installerat, pillat och dreglat över min nya b:friend. förhoppningsvis ska jag kunna förmå mig att göra någonting annat under kvällen som fortfarande e händelselös.

10.07.19

har haft en överdrivet nice födelsedag: fick fina pressy:s som ni får se senare, hade såklart mitt traditionella tårtkalas, drog vidare till måndagsklubben där en reserverad stol med ballonger fanns, stark drink, fint sällskap och där den klassiska 50 cent - in da club spelades. gillar min familj/vänner som förgyllde min 19:e födelsedag helt enkelt. medelålderskris, rynkor och grått hår - släng er i väggen.

happy b:day martina ---


[random]

slow sunday: caesarsalad for breakfast, entourage, pick a little strawberries, iPod, myspace, blogs, coffeee, and so on ---


by:: weheartit


10.07.17

ÅNGE-EEEEEEST.

... fast nä, så illa var inte gårdagen, den var väldigt trevlig faktiskt. krök hemma hos filippa, spontant besök på pitchers, titta på fulla fjortisar och kissa offentligt på östra hamngatan, rulla upp mot husgården, vara först på plats, sippa öl, bli väldigt full, dansa, hälsa på roliga peeps, dansa lite till... och så vidare! blev lite emotionellt & segt till slut så det blev hemgång vid tidiga tre:snåret.

deprimerande tanke att det var sista husgården igår. jävligt deprimerande, och det säger mycket om min karaktär. snart kommer sarre och fazbraz, vi ska keka kaloribomber och myza. latero för fan.


cardboard box


by:: weheartit

10.07.16

körlektionen idag gick awesome, jag har lagat två klädesplagg med symaskin, städat mitt bombnedslag till rum, ska äta min goda sallad nu till brunch, titta entourage som jag älskar och ikväll tänker jag umgås med faluns finest, dricka öl som den kvinna jag är och köra all in på sista husgården! hakuna matata, för fan.


10.07.15

idag fick jag äntligen sovmorgon, fick tvinga pappa från facebook för att kunna få övningsköra ett par timmar och ikväll ska jag & linda röra våra behinds mot blge. peace and love:cafét ska en gång för alla bli besökt & sen Eclipse... ja, det är my second time around. det blev kvällsbad ute vid lilltorpet igår, går inte att beskriva hur överdrivet nice det var, kör nog en repris ikväll igen.

F.Y.I:  harley var smart att bita sönder en sportflaska fylld med vatten idag, vår hämnd blev dreads till pälsbollen efter lite vatten på huvudet. åh, han kan vara så ful ibland.


and I'll throw you in the current that I stand upon so still. love is all, from what I've heard, but my heart's learned to kill. oh, mine has learned to kill



10.07.14

min kära papi har skaffat facebook och här är hans uttalande.

Jag
hahahaha, dagens skämt är väl ändå att du har skaffat facebook, hur kommer det sig egentligen? du fattar ju ändå ingenting av det.

Per-Åke Mårtensson
INTE ROLIGT ALLS... även medelålders högutbildade välbetalda fäder kan faktiskt själv..


har även varit förbi studion & sett skiss på tatueringen, slår nog till nästa vecka, så dagen har inte varit helt förfärlig. kanske till och med blir ett premiärbad t:night.


10.07.13

dagen har bestått av lite självömkan: typ jag hostar på bussen, surtant klagar, mina iPod:lurar var kvar hemma, värmen, you know the drill. efter en hel dag med körkortsteori mötte jag upp marielle för att kila bort till tatuerarstudion, imorgon tittar vi förbi igen för att kolla min skiss, vä-äääldigt nice.

nä, mina nerver är hysteriska, ska fortsätta plugga teori nu.


10.07.12

otippad måndagsklubb @ rådis, trevligt sällskap, liten efterfest och cykeltur hem i regnet. det gillar vi minsann! nu ska jag bädda ner mig, lyssna på the tallest man on earth och sova några timmar innan det är dags för körkortsteori!

10.07.12

dagens failure: hinna in till trafikskolan precis när de stängde...

nu har jag läst lite i boken, nerverna börjar ta fäste, så imorgon ere råplugg som gäller om jag vill ha ett körkort.

dags att försöka ta på sig kläder som man inte avlider av i denna värme för att sen röra sig mot kvarnparken och trevligt sällskap.

10.07.12

alarm 10.00, kom upp från sängen 14:30... lite buzzkiller för dagen. snabba puckar nu, ska i denna äckliga värmen in till trafikskolan och råplugga teori, men innan dess göra middag till hushållet, det får bli sallad, hehehe. har tröttnat rejält på den satans värmechocken som aldrig lägger sig - jag är för lat för att steka.

ps. 7 days to go innan jag är 19 bast, bara en påminnelse (!!!!!)
ps2. vm:finalen slutade preci-iiiiis som jag ville att den skulle göra & jag satt käpprätt och skrek när spanien gjorde mål. OK, mina vänner, ni kan andas ut nu när VM officiellt ör över.


10.07.11

sitter i köket, drack ett glas iskall cola och fick tillbaka lite mer hjärnceller som jag tappade along the way igårkväll. väntar ivrigt på att det ska börja regna, åska och på fotbollen, självfallet. jag har laddat upp inför denna match hela dagen: som F.Y.I spenderades ute i aspeboda hos moster där vi fick smörgåstårta och en badad harley. blöt-harley-hund = redigt ful harley-hund, you'll see.

gårdagen var överdrivet nice som alltid: spontant krök hos elina innan vi gick till ett packat rådis och sen vidare. fem av fem toasters!


we took a roadtrip to gefle ---


halva ligan styrde sgnizzle:shizzle mot gävle med gött humör


strax utanför hofors började vi bli uttråkade. måste jag påpeka att det är linda som kör bilen...?


lång dötid innan spelningen blev lika med en lång fika med bullshit.


sen röjde vi medan anton och danne were doin' their thang. ni kan möjligtvis se guds gåva till etage här ovanför.


10.07.10

vaknade gött för en halvtimme sen eller något, har hunnit dricka c:vitamin/juice ätit rostade mackor till frukost och hade nu tänkt langa iväg vimmelräkningen. sen ska jag fixa de sista peaceandlove:bilderna & från gårdagen som var one of a kind enligt mina ögon. 

vi åkte bil, hade (lite) allsång, fikade länge under vår dötid, spanade, lyssnade på dayn/daladubz och röjde, fick en öl:dusch, efterfest:ragg och så mycket asgarv på det. tackochbock säger jag tjejer!


we're taking a little roadtrip to gefle for sum' dubstep ---


10.07.07

sarrebonbarre mutade mig med att titta fotboll om jag kom över till slätta, så det var ganska givet att jag pallrade mig dit för att få se tyskland-spanien på en större tv än den vi har i köket... tyskland förlorade och åkte äntligen ut, så tack nu kan jag slippa vara nervig inför finalen på söndag som spanien ska vinna solklart.

rundade av kvällen med en tripp till rådis, fett mycket folk, nu ska jag se entourage.

as we enter


by: weheartit


10.07.06

+ antagligen eclipse ikväll
+ slapp tandläkaren pga min hals
+ ska hämta ut mina peaceandlove:bilder

- är post:festival förkyld och har en keff/tjock hals
- det är så jävla varmt
- vill flytta hemifrååååååån
- måste dricka té med honung i denna värme

jag är bitter idag: that's all i have to say!


10.07.05

sitter och häller i mig jordgubbsté, tittar på sex and the city och funderar på vad morgondagen bjuder på för jag kommer verkligen behöva en höjdpunkt. tandläkaren 08:30 för att kolla gaddarna står på listan... tyvärr.

annan sinnessjuk grej: nas & damian marley kommer till grönan på onsdag!!!!!!1  dör lite eftersom att nas befinner sig i samma land, dör lite eftersom att jag antagligen inte kommer kunna se honom. :)))) man måste älska sitt liv ibland.

10.07.05

bytte ut mitt tjocka, underbara, täcke till ett lakan i natt då det var överdrivet tropiskt varmt i mitt rum. bästa beslutet denna livstid.

har harley:duty och fett tråkigt, lil'brushan sover bara i ett hörn för det är så varmt och jag måste sitta och hålla koll på hårbollen.
nä, nu lyssnar jag på hova och njuter lite extra.


10.07.04

har haft en obeskrivligt skön vecka på gott och ont, har överklassat mig själv i lycka och olycka samt lärt mig en del på vägen - nerdrogad på lugna (!) campingen, vrida knät ur led och sätta tillbaka det, lyssnat på sjuuuuka spelningar, svettats, druckit öl, träffat gamla/nya/fina vänner, norrlandsguld, martina-posén, "göre, bara göre", träffat snubbe från washington dc och bara njutit av livet. nuså: en liten resumé av det lilla jag spanade in.

hoffmaestro: bevisade att de är tusen gånger bättre under mindre spelningar, men såklart bjöd de på allsång och dans för fullt.
the kooks: tyvärr nådde de inte heller upp till förväntningarna, men åh, jag har sett dem live och det var fint.
chords: en av de bästa under festivalen, stod längst fram, skrattade åt hur li-iiiten timbuktu egentligen är & var the luckiest girl alive.
lily allen: satt vid vägkanten, förundrades över hur stel hon faktiskt var live, men sjöng med och hade det trevligt i alla fall.
familjen: har aldrig dansat/röjt/varit galen som jag var under en del av denna spelning. älskar bara tillbakablicken i huvudet, men ja... det var här jag också vred knät ur led och tillbaka. lite buzzkiller.
the hives: jag kom, jag såg, jag gick tyvärr. men mums!
adiam/nimo/nääk/rusiak: ett sköööönt gäng som jag hoppas att få se igen!
brother ali: dj snuggles och denna man är en oslagbar kombination, han kunde snacka, sjunga och charma brallorna av oss alla samtidigt. också en av de bästa!
europe: haltade förbi bara för att!
adam heldring: mysig, sval och personlig men killen kan ju inte dra igång en publik i mellansnacket haha! needed to break down var klockren.
jay-z: obeskrivligt, seriöst talat. stod fyra-fem personer ifrån scenen, skrek och dansade med mitt trasiga knä och dog lite extra när han tog upp två personer på scenen som fick sjunga falskt, spana på publikens avundsjuka nunor samt krama mannen, myten, legenden.


blir deprimerad när jag inser att jag missade typ sugarplum fairy, mando diao, kings of convenience, andreas grega (!!) och så vidare bara för att jag varit död/bakis eller för att schemat krockat med något bättre.

peace and love kunde ju ha varit bättre i med att jag hade en del missöden så att säga, men de e ba-aaara att köra. göre, bara göre.


RSS 2.0