09.12.31

Sista dagen på året, jag har lite panik över årets sista klädsel, det ska alltid vara så overkill med klänning/spets/glitter/tjohej och jag har inte det till hands så jag får improvisera lite, hähä. Kvällen spenderas hemma hos Sara på förkrök innan vi drar oss vidare mot Kopparhatten. Kvällen kommer förhoppningsvis vara cool. Gott nytt år då!

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ähm, det gjorde jag säkerligen

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hahaha, nej, jag har noll diciplin

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Bekanta

4. Dog någon?
Bekanta

5. Vilka länder besökte du?
Grekland, Frankrike, mellanlandade i Polen, hehe

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Student, frihet, Australien, och lite självförtroende på det

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

Det finns många guldkorn

8. Vad var din största framgång 2009?
Fick ett tredje jobb, drog in mycket deg, haha

9. Största misstaget?
Ja, alltså det är inofficiellt

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld, ständigt

11. Bästa köpet?
På sätt och vis kreta-resan

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket antar jag

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Alldeles för många...
NY State Of Mind - Nas
Fuck forever - Babyshambles
Loud Pipes - Ratatat
The Seed (2.0) - The Roots
Mammas gata - Promoe
Om gud vill och vädret tillåter - Organismen
Discokommitén - Max Peezay
etc. etc. etc.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, trist nog

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Stå på mig själv och tro på mina åsikter

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Förlorat vänner

18. Hur tillbringade du julen?
Med familj & lite släkt hemma i mårtenssons casa

19. Blev du kär i år?
Nej

20. Var du lite extra förtjust i nån?
Ja

20. Favoritprogram på TV?
Entourage!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Det tror jag faktiskt inte

23. Bästa boken du läste i år?
Twilight-böckerna, helt klart haha

24. Största musikaliska upptäckten?
All denna hiphop

25. Något du önskade dig och fick?
Ett till år

26. Något du önskade dig men inte fick?

Hähä, säkert

27. Årets bästa film?
Klurig en: kanske Avatar, Inglorious Bastards eller New Moon?

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Var bakis, hängde med familjen med middag & tårta

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Åh, det var det säkert!

30. Vad hoppas du på inför 2010?
Att jag kommer igång med basketen, orkar med skolan, röjer på studentkryssningen, har en fin student, en bra svensk sommar med P&L, häng med kompisar och så innan Australien. Ett bra år tummar vi på.

09.12.30

Hemma i falun igen och fanihelvete vad kallt det är. I stockholm var det dryga -5 medan det är -20 här? Detta är inte trevligt överhuvudtaget.

Har varit på sämsta humöret hela dagen: försökte otroligt desperat hitta nyårsklädsel på Barkabys Outlet, fann ingenting och insåg att det var meningslöst att strosa runt där och titta på gamla kollektioner. Resterande familjen var på IKEA, där fick jag åtminståne nya påslakan och galgar, hehe. Men hur som helst: har varit (läs: är fortfarande) fett sur och gnällig. Stay away säger jag bara.

så, imorgon är detta år slut också.


09.12.29

gillar stockholm, gillar kungsholmen, ogillar kylan.

idag vaknade jag med ryggont efter att ha sovit på golvet på tunn madrass, är krokig som en gammal tant.  nåväl, efter en dag på stan har jag slängt iväg cirkus 2800:- på bland annat jeans, tee, sweatshirt, skor, casioklocka som jag cravat efter i år och dar... och så ett antal mera grejer, hähä. Allt förutom en lösning till nyårsklädsel, som var prio nummer ett. Bra där. Men är sjukt nöjd ändå.

imorgon blir det nog stan en sväng igen innan vi drar vidare mot IKEA & sen falun igen. denna gång kanske jag slipper dela 1 meters sittplats i baksätet på bilen med min lilsis som är i vägen.  hehe. nä, nu avslutar vi detta inlägg.


09.12.28


nu taggar jag till stockholm, la-aaatero! ps: min ipod ville connecta med min dator idag, så lagom till resan har jag ny musik, yeah!

09.12.27

Avatar var redigt bra, den levde upp till alla positiva reaktioner man hört. Det kanske blir en repris på det biobesöket i sthlm & 3D.

Jag sov till strax efter ett idag så jag är pigg som en lärka... lite tufft när jag ska upp nio imorgon för att hinna in till stan innan 12-snåret då vi styr mot estockholmo och kära kungsholmen igen.


09.12.27

Sjukt seg dag, men efter mycket om & men så har jag kirrat två tickets till avatar ikväll 17:30, blir nog swe-eeeeet.

09.12.26

middag hos moster, sen blev det slättahoodet & lindafas casa.  vi åkte i rymdskeppet som jag skrattade åt konstant i typ 15 minuter, var rädd för aina och nu är jag hemma.  ska titta på film och mysa innan jag sover i min överdrivet bekväma säng.

wääää, jag älskar att jag förstör allting!

09.12.26

haha, gårdagen skrattar jag gott åt! Det var tjockt med folk, jag tappade 200 släng, hittade ett bankkort, gick på herrtoaletten med marielle, dansade på scenen, gjorde bort mig och tog bussen hem.

idag chillas det galet, sitter och lyssnar på skö-öönaste dubstep-remixen av en twilightlåt.  ska snart hoppa in i duschen och senare åker familjen över till min moster på middag, mums!


09.12.25

fetto-katten har haft aggressioner & avreagerade sig på min arm så jag ser emo ut, mitt hår vill inte arbeta med mig idag, inte min garderob heller för den delen.  nu har hela familjen avlägsnat sig från hushållet så det är bara jag och dizzee rascal som är kvar en stund.  dags att förbereda dimman! see u peeps


09.12.25

Och så var julafton över: jag fick fina julpressys, har ätit mig ännu tjockare som resten av sveriges befolkning och så vidare. Bästa julklappen var spelet Besserwisser: vi har spelat flera gånger & pappa vinner hela tiden. Äntligen har vi bevis för att skåningen är en äkta besserwisser, hä!

Juldagen alltså, den traditionella utgången står på schemat och jag känner noll pepp. Känner mig inte så lockad att spendera kvällen på etage, hehe. Men jag får kanske börja med en dusch, kriga lite med garderoben och se om vindarna vänder. Latero

merry christmas dudes


09.12.23

Dagen före dopparedagen: hittade inte min traditionella julstrumpa så det fick bli en gammal julklappspåse jag gjorde när jag gick i tvåan eller något liknande...

Har slagit in alla min julpressys i takt med skön dubstep istället för julklassiker - det tog cirkus två timmar, min rygg gör ont så jag känner mig som en tant och jag har i princip haft slagsmål med snören. Känns gött. Nu är det klart för detta år i alla fall. Min julkänsla är dock på rymmen men det löser sig imorgon, hähä!  Nu: laid back med film.

09.12.23



hähä, leker lite med amelies dator, nu ska vi in till stan!


09.12.23

OK, julstressen har slagit läger här i mårtenssons casa. En något negativ skåning till pappa ska snart iväg och handla gran, som han INTE ska klä, han ska slänga ut cash, inte julgranskulor.   Jag blir väckt 10:25 av denna man då jag inte gjort någonting alls i huset ...  kanske beror på att jag låg och sov men det la man ingen extra fundering på.  Sen måste jag ner på stan & köpa sista klappen. Sist men inte minst: min mamma är spårlöst försvunnen. Snart ringer jag Hasse Aro.

roots manuva


09.12.22

Segaste tisdagen i världshistorien: har legat rotsatt med lillasyster i soffan, tittat på filmer, ätit mat och druckit julmust. Har aldrig varit så mä-ääätt så jag tackar för mig och somnar gött nu. Om en kvart eller något sånt kommer amelie hem igen, då blir jag happygirl. Puss

09.12.22

igår dansades det loss på pumpen: det var skön musik och schyssta människor så jag hade det faktiskt riktigt nice även om det inte var en toppenkväll. det roligaste som finns är dock att vakna och tänka på de få (läs: många) sjuka ögonblick som rasslade under kvällen: typ att elina överraskade oss alla med sin närvaro, jag ramlade i snön så att alla trodde jag var dyngrak, jag fick panik när min jacka var completely lost men hittade den & då kunde kvällen fortsätta och så ramlade jag ännu en gång när en snubbe fick för sig att - packad! - lyfta upp mig och frallis i luften. gravitationen gjorde sitt och vi låg på golvet och flabbade me hans baginbox vid sidan istället, hähä, och så vidare!

mår allright för tillfället, skallebanket börjar avta och jag har sjuka cravings efter chips. denna tisdag kommer bli lugn.


09.12.21

jag är sen som vanligt, men ikväll är det årets julfest på pumpen! har ju lite dåliga minnen från senaste visiten där - elinas 18årsfest, hä - och är opepp som alltid innan fest men när jag väl klivit över trösken till förkröket som är hemma hos marran & hällt upp ett glas vitt så ska nog humöret infinna sig också.  ses i dimman så att säga!

amour dans les rues


09.12.20

Sova till 12:45, sitta och titta på The Holiday med en massa kaffe till fyra-snåret, ta en skållhet dusch, sen lyssna på skön musik och öppna fönstret så man får normal temperatur igen är en nästan-perfekt söndag. En promenad & god middag på detta så är jag nöjd för idag!


09.12.19

Vintern är mysig och så vidare, men vad fan e grejen med busschaufförerna?  Idag körde snubben i 40 km/tim, hade solglajjorna på när solen gått ner och stannade mitt i vägen för att rulla ner rutan och snacka sin fellowman i bussen intill. Då har det gått över gränsen.

snart promenerar jag över till slätta för lite chillnani, la-aatero


09.12.19

alright, nu är det bara 5 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, snacka om dålig framförhållning.  så det är dags att rulla in mot stan i dessa, fortfararande brutala, minusgrader och försöka komma hem med mindre cash och mer plus på karmakontot. 

if you're havin' girl problems i feel bad for you son, i got 99 problems but a bitch ain't one


09.12.18

idag var jag på noras begravning. det var jobbigare än jag förväntat mig, men samtidigt väldigt fin! 

sen har jag egentligen inte gjort någonting annat, kom nyss hem efter att ha sagt hejdå till amelie som åkte tillbaka till hallsta & hämtade upp pappa efter det som kom hem från sthlm.  mina tår håller på att tina upp nu, det är brutalt kallt ute.


09.12.17

WINTERBREAK! Efter mycket om och men så har jag äntligen jullov - något som låter jävligt schysst i mina öron just nu. Trots att jag har skolböckerna med mig hem så har jag även sovmorgon, party, stockholm etc. etc. som väntar på mig runt hörnet. Gött helt enkelt.

idag vaknade jag, hade 20 min på mig att tvätta hår & fixa mig innan bussen gick, och jag klarade det! dock ingenting jag upprepar på ett tag... åkte in till skolan & hade onödig lektion, tog en fika med bellan och hade jobbmöte. ikväll kommer bigsis hem, så nu får jag chilla så gott jag kan innan friden försvinner för ett dygn. la-aaater

09.12.16



Vi hade roligt idag på fotolektionen: pepparkakor, en sur ernesto och linda lånade hem en kamera, hähähä.


09.12.16

Idag fick jag träffa sarisbaris efter två veckor av saknad! Hon, marran och jag satt och drack kaffe och skrattade åt mina dåliga skämt om mistlar, hehe. Trevligheter utan tvekan.

Har lagt en fundering på julfestens outfit också, som alla andra i guess. Har en idé som kan bli bra eller gå åt helvete, det återstår att se. Funkar det inte, ja då tar jag på mig ett nattlinne och en luciakrona så blir det säkert en succé. G'night!


09.12.15

Idag har jag: försovit mig, missat min enda lektion, skottat snö, lyssnat på smörig r'n'b, insett att det är vinter och druckit kaffe. Mycket kaffe. Fin tisdag.


09.12.14

Allright, måndag, är sjukt trött och fryser som vanligt. Sitter i sängen och har laddat upp vimmelbilderna från i lördags med poopie vid min sida, hon snarkar & jag chillar. Ska göra lite kaffe snart och försöka skriva klart min psykologiuppsats. Break a leg, liksom.


09.12.13

igår stod M&BOX @ banken på schemat, det var tjockt med folk efter ett tag och jag skrapade ihop mina vimmelbilder ganska bra. sen höll jag på att få spelet när jag trodde min lite dyrare peak-jacka jag aldrig använder hade blivit snodd från den oändliga jackhögen, men efter 15 min svordomar och så vidare så hittade jag den.  soft kväll trots allt.

idag sov jag till ett, det var asnice,  men har inte hunnit göra allt jag ska och det är inte lika nice. har som vanligt problem med att ladda upp vimmelbilderna så jag går väl i taket snart om den där servern inte blir normal snart. nu: kaffe!


check me out y'all, nasty nas in your area, about to cause mass hysteria


i can teach you how to do it


09.12.12

Sitter fortfarande i sängen, vaknade vid halv ett och har sen dess tittat lite på third watch och ätit frukost. Missade kaffet dock så jag ska göra det nu, m-mmmm! Åh jag älskar att en utav mina bästa egenskaper är ineffektivitet. Ska sätta fart med psykologin, jag lovar!

09.12.11

Okej, det är min iPod som är keff. Kommer inte kunna byta musik eller köpa en ny förrän vid årsskiftet då jag får lön. Älskar det! :) 

Hade bara luciashow i skolan idag, lika trist som alla andra man sett, och senare på eftermiddagen tog jag en kaffe med linda & checkade runt på stan. Fick med mig en secondhand-tracksuit hem, nice tror jag.

Ikväll är jag hemma,resterande helgen stavas s-k-o-l-a-r-b-e-t-e men imorgon ska jag till Banken och vimmelfotografera, det ser jag framemot!


09.12.10

irrelevant natt-info!

- min iPod vill inte få kontakt med min dator - vad e grejen?
- paradise hotel börjar bli ett beroende.
- serietittandet har tagit överhand. jävla nolifer.
- jag kom på att min bräda antagligen är för kort, eftersom att den var det för två år sen & jag åkte ju inte förra året.  bra julklapp kanske om jag vill åka i år, ehe.

ye, im out.

09.12.10

Dagen började med att jag fick springa, vifta med händer & busskort och stoppa 702:an in till stan mitt i gatan för att hinna till skolan i tid. Yes, där rök min stolthet i kvarteret! Sen hade jag psykologi med koko-sandra som langade en fet uppsats som vi ska göra till på tisdag (?) och en fördjupningsuppgift över lovet. YES, hon hatar mig och jag hatar henne. Great deal! Men kom hem och såg att jag fått min väska, då blev jag glad och tänkte med skadeglädje mot sandra som inte lyckades göra min dag totalkeff.

Imorgon är det fredag i alla fall.


09.12.09

Hittade en helt random spellista från spotify med 2300 låtar, en hel veckas musik! Jag har hunnit till bokstaven J nu och har redan funnit nya kandidater till min iPod, hähä. Just thought you wanted to know: här finns den. Nu ska jag diska, sen titta på grey's.  latero!

09.12.09


by: david shama


09.12.09

hey people, im alive! vaccinet gav mig en smäll på käften så jag fick huvudvärk, sömnbrist och hög feber. inte illa pinkat det inte! men nu börjar jag komma på benen igen och jag ska till skolan imorgon: vill inte veta hur mycket jag missat på bara två dagar...

ska börja med att skriva klart en engelskatext till andypandy, det får bli prio ett eftersom att det är lättast haha. sen ska jag göra en sån där obehaglig, dock effektiv, lista på vad jag har att göra innan jullovet.  FYI: köpa julklappar?


09.12.07

Gött att vakna 12:20, för att sen checka facebook och märker på allas status att vaccinsprutan är i farten på lugnetgymnasiet. Yes! Precis vad jag vill ha till frukost: så jag var nyss inne och fick lite svinis, fint det. Är lite yr så jag chillar galet framför serier nu.

09.12.06

Good mornin' everybody. Jag råkade missa dagens alla ljusa timmar och vaknade för en halvtimme sen eller något... känns ju sådär, haha.
Snart kommer mam och pap hem från någon marknad för att plocka upp oss två monster (läs: martina och lillasyster) för att äta middag hos min moster. Åt nyss frukost men det ska nog gå ner, hon gör god mat och jag fick ingen middag igår.

Gårdagen var sjukt trevlig, slutade på det mest otippade vis haha. Mina utekvällar har fått en tendens att göra det. Men det var söft!

09.12.05

Spontan utgång igår med lisa & elina på 'Åh'. Vi startade med en flaska vitt och jag skulle ta bussen hem 22:50, men det slutade med att man blev lite rund om fötterna, 250 släng fattigare och åkte hem 01:35. Har lite ångest över att jag kommer festa 3 grr denna vecka.

'Åh' var väldigt lame för oss taniga 18 åringar, då vi var de enda utan rynkor runt ögonen så att säga. Men det var trevligt. Tre snubbar - en rysk, en irakier, en bellman? - fick för sig att bjussa på öl, kalla lisa för colombianen resten av kvällen och tro att de får hooka om de frågar om man e singel. Ganska underhållande.

Men jag är pigg idag & ska ladda om inför ikväll, det blir nog bättre.
Lå-åångt inlägg, men nu ska jag äta frukost.


09.12.04


it's not unusual to be loved by anyone


09.12.03

Paranormal Activity var helt sick, jag och linda satt och blundade bakom kudden och jag skrek högt några gånger ehehe. Speciellt när det var närbild på en spindel, but still. Stela som gamla tanter efter att ha suttit spänt i lite över 1½ timme googlade vi och fick reda på att den var fake. Vilket gjorde vår kväll utan tvekan !!!! Sen blev det mario kart & james bond på nintento såklart.

Nu ska jag slagga: min sista natt som blondin, haha, sweet.


09.12.03

Är obeskrivligt nöjd över att jag raderade nattens lilla inlägg efter att jag kommit hem från mina bravader haha! Har ont i fötter & knä idag pga dans & nedsatt balanssinne, men är annars pigg och fräsch vilket känns grea-aaat. Skrattar lite åt igår, men det var samtidigt fett kul.

Idag: ska börja med en dusch, sen måste jag iväg och handla med mamma, men det är bra då kan jag få ramlösa. Senare idag kommer fasan hit, vi ska kolla paranormal activity av något konstig anledning - jag kommer dö av rädsla och jag tippar på att jag inte kommer vara ensam om den saken. Nah, nu får jag börja röra på mig. latero!

party and bullshit


09.12.02

Helgen, jag välkomnar dig med vidöppna armar! Det var gött med två dagars skola faktiskt, det kan få ske oftare, hehe. Planerade kvickt och oförutsatt en utgång ikväll då hela 91:generationen har tänkt besöka etages svarta kväll som är (nästan) gratis ikväll. Ähm, ja, så dit ska jag. Får se om det blir ett totalt misslyckande eller om det faktiskt blir nice. Annars hade jag min nya skjorta idag, den är en ny fave.

09.12.01

Hej december! Kommenterar som alla andra att det är snö ute. Har haft årets mest värdelösa natt: somnade inte förrän efter tre och drömde mardrömmar till 06:10 då jag gav upp. Åkte till skolan, tittade på en film och nu är jag hemma igen. Ska äta nudelsoppa & titta på inglorious bastards med tända ljus fastän det faktiskt är sol ute (!!)

RSS 2.0