11.06.28

first up: grattis kamelia på din 22 års dag!

peace and love band sitter stiligt på handleden, tälten står uppsatta/nerborrade i marken och förhoppningsvis kvar, öl och vin står i hallen och väntar på att få drickas, solen skiner. ja, detta kan nog bli en bra vecka, vi startar ikväll.

11.06.26

trots den bittra resan med SJ så kom jag fram till falustad med peppen för kvällen i behåll. vi krökade på bästa ballen i staden hemma hos amanda & sandra tillsammans med ett helt gäng brydar. efteråt blev det rådhusgården som var halvdant, lite klockan-två-häng på stan innan det styrdes efterfest tillbaka hos A&S. helt fantastisk kväll ändå.
idag var det goddag huvudvärk - värt - nu laddar vi inför veckans bravader!

11.06.25

Sitter på plats tjugosju och har precis kekat sallad till brunch som jag hann slänga ihop innan jag fick skjuts till stationen. Fin start på dagen dock, jag har fett mycket grejer me mig som vanligt samt några bärs inför kvällen som har en fin agenda. Men självfallet ska SJ fucka ur & sabba mitt mode bigtime. Får åka på detta tåg till Sala, sen ta buss till Hedemora där vi efter den jävla bussresan tar ett tåg till Falun. SJ ÄR TA MIG FAN SVERIGES MEST MÖGIGA BESVIKELSE NÅGONSIN!

midsummer: definitely better than last year, with strawberries and family. lets dream about our man now ---

[weheartit, like always]

11.06.23

  • köpte världens mest softa jeansskjorta idag, hi jävla 5!
  • vann traderabiljett till falun för 105:- till lördagen!
  • har hittat min dagbok i en flyttkartong, bullshit när den e som jävla bäst, e-heheh!
  • är så jävla taggad inför helg och peace and love!!!!1
  • har hittat världens bästa pressy till lindafa, she'll love it!

(we're kids in love) peace and love will be awesome and nothing else, im sto-ooooked!!!1

[random]

Jimmy Eat World – Work

Kings Of Leon – Pyro

M.I.A. – XXXO

Looptroop Rockers – Family First

Deadmau5 – Strobe

Cunninlynguists – Lynguistics - Live In Stockholm

Atmosphere – You

Organismen – Om Gud Vill Och Vädret Tillåter


11.06.22

nattens aktivitet blev att packa upp alla mina kläder och fortsätta på min australia:scrapbook som borde ha blivit klar för alldeles för länge sedan. ni anar inte vilket jobb det är att göra en scrapbook på 5,5 månader om alla människor osv. kommer bli hållkäftenbra när det är klart, värt varenda minut, hann ju med att skriva om ungefär 8 personer på en timme. hi5 and goodnight

11.06.22

lazybones som jag är blev det inte många knop gjorda idag. tog mig dock i kragen & åkte in till söder för att spana in arbetsförmedlingen, men det var såklart stängt när vi klev ur hissen. score!!!1 får alltså åka in till farsta imorgon istället. tog en sväng på söder men det var inne i stan jag hittade min räddning till peace and love - liten väska jag kan ha svingandes runt halsen där jag kan ha min mobil. nu är det väl tamigfan inte möjligt att tappa bort/sumpa/förstöra min baby iPhone i festivalens rus?

mah boys are finally back on the screen in july, i just lu-uuuv it!


11.06.21

rainy days i alla ära, indeed, men inte idag. har varit på fruktansvärt dåligt humör och helst av allt krypa under täcket tills jag är rik och kan klicka mig iväg på en resa till andra sidan jordklotet. men så funkar det inte riktigt, fick göra en massa kaffe, köpa godis och bara vara bitter framför hells kitchen istället. gordon ramsey har varit utloppet för min ilska idag tillsammans med bra klassisk musik.

something good before bedtime ---

[random]
Kings Of Convenience – 24-25
Russian Red – No Past Land

11.06.20

denna måndagskväll spenderades inne på söder med amelie och malte & matilda som vi känt sen den tiden man lekte monsterkull och byggde 'gigantiska' snögrottor. med andra ord sedan korta barnsben. det blev en god middag, ett par öl och en massa catchin' up to do. när vi kommit hem till kära gubbängen drog jag och amelie igång en film & nu ere dags för en god natts sömn i mitt kalla rum.

this sunday is more like a sin:day where I do absolutly nothing and feel too good 'bout it.

[random]
Citizen Cope – Bullet And A Target

I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it.

[whiskeyandsoda]

11.06.18

egentligen stod det utgång på kvällens agenda men efter en hållkäftenbra middag av mig & amelie samt ett glas vitt så blev det hemmakväll istället. jag själv och joel kinnaman, mina vänner, såg nyss klart snabba cash som jag fortfarande ger bigups för! en stor hoodie, hallon sorbet och bra film. det är dessa kvällar man ska en b:friend som sällskap. fasiken.

F.Y.I när vi ändå är inne på ämnet: veckans bästa vs. sämsta! mamma har blivit amelies personal PIMP och hookar upp framtida svärsöner medan pappa driver om min sexuella läggning då det inte trillar in några män på fredagsmiddag... detta får stå på nästa agenda. g'night

quote of the day: you can't just go wild. well thank you very much.

[weheartit/randoms]

11.06.15

fick träffa marielle idag efter över 8 månaders uppehåll från den bryden. fika i gamla stan och gammalt hederligt bullshit. grymt var det. nu har jag brutalt tråkigt och lyssnar sönder bra tracks.

11.06.15

efter jobbet igår ville mina fötter bokstavligt talat falla av från mina nyinköpta, billiga, tygskor och min ben var lika skakis som efter fritt fall när man precis fått in längden. men första jobbpasset på nio timmar var avklarat, trots regnet och nervositeten gick det riktigt jävla bra! alla jag jobbar med är helt fantastiskt softa och även om det är slitgöra så trivs jag redan!

nu sitter jag på vår uteplats med andra koppen kaffe, gick upp vid 9:45 (!!!) och tog en promenad med harley innan jag slog mig ner här med sporten och en knäckemacka. lyssnar på överdrivet skön musik som Deportees – Under The Pavement- The Beach och Moderat – A New Error - det enda som saknas är solen!

good mornin'


11.06.14

mina jeans jag ska ha idag hänger på tork i trädgården, jag sitter fortfarande med kaffekoppen framför facebook och halvsover än. ska ta tuben in till fridhemsplan om en timme så det kanske är dags att röra på sig? bra start på dagen!

all life is an experiment. the more experiments you make the better.

[weheartit]
Alexis Weak – Ser Rött feat. Lune
Foreign Beggars – Contact
STS9 – Tokyo - Dubstep Remix

coldplay har släppt ett nytt track och jag säger bara, de gör det igen, hi5!


11.06.13

om vi bortser från att jag försov mig och vaknade av att harley kräks på ett av tusentals klädesplagg på mitt golv så har haft en grym dag i mitt kära stockholm! tog tuben till fridhemsplan, var på intervju vid rålis för att förbereda mig inför morgondagens första pass och promenerade i solskenet in till stan efter det. strosade runt i city där jag fann skor till jobbet och ett impulsköp på H&M i form av en tröja, grymt. ringde A efter det och mötte upp henne i slussen för en americano på uteserveringen, göttigt värre.

11.06.12

avslutar denna hållkäftenbra helg med en lista som sammanfattar lite grann. you're welcome and g'night!

helgens bästa: mina vänner, de gjorde helt klart min helg, sicken kliché.
helgens sämsta: att åka tåg fram & tillbaka, mög SJ.
helgens roliga: rådhusgården
helgens musik: alexis weak, mr saxobeat och give me everything.
helgens dryga: martina med sin iPhone och hipztamaticccc! serri - över 200 bilder, ni ska alla få se inom kort.
helgens finaste: alla studenter, congrats!
helgens jävlar-anamma: alla var bomshakalaka skitpackad.
helgens otippade: elina när hon fick låna BMW:n och var lyxchaffis
helgens inte-otippade: martina tappar bort sin sprojlans nya iPhone på fredagsnatten när hon e på efterfest. återfinns inom en minut i elinas bil, SCORE!
helgens sms: 'smsa när du vill hem. om jag inte svarar så får du ringa! om du inte kör bortamatch.. ;)'   - lindafa, ladies and gentlemen.

11.06.12

Nu sitter jag sliten som få på tåget tillbaka hem efter en legendarisk helg i falun! Det har varit gött väder, fina människor, öl, vin, lite mera öl, efterfester långt in på småtimmarna and so, so on! :) må-ååånga bilder finns på min babybo iPhone som jag skaffade i torsdags! Dags att ta igen lite vuxenpoäng thou, imorgon börjar mitt nya jobb så det blir nya tag i livet! Blir nog fint!

11.06.09

efter en stressig morgon med en svettig telefon-gubbe i huset, garderobsmålning, promenera hund och packa kläder som befann sig längst in i garaget så sitter jag på tåget på väg mot dalarna! hoppar av i blge, möter elina och amanda, köper min baby:iPhone och sen entrar jag falustad som besökare denna gång. ockuperar fasans lya för helgen med andra ord som kommer bli AWESOME.

F.Y.I - fick jobb idag!!!!!!!!!11 så på måndag börjar jag på boulebaren i rålis på kungsholmen, haha!  life's go-ooooooood!

can you imagine what I would do if I could do all I can?

[randoms]
The Pharcyde – Passing Me By

11.07.08

trots att jag inte gick upp förrän 12:00 idag så har jag hunnit med en hel del. åkte in till stan och knatade runt för att göra en del ärenden, blev lite fattigare men nöjd. sen tog jag tuben ut till kungsholmen för att söka jobb, återstår att se om jag får det, men det ser ljust ut jag kanske inte är arbetslös så länge till!!!!!!!11 påbörjade även garderobs:målning i eftermiddags och gjorde klart det ikväll, hi5 martina!

nu ska jag ut på en kvällscigg innan jag myser ner mig med en film, imorgon blir det ännu mer painting & sen tar jag tåget till falun.

round II with the te-eeenytiny wardrobe. im a fan-fuckin'-tastic painter. hi5!


11.06.07

- sovmorgon, lö-öööövlie.
- såg andreas idag, lika snygg som man tror om inte bättre. hi5!
- satt på banken och väntade 1,5 timme för att på 3 minuter föra över pengar, men på torsdag blir det en iPhone!
- hem kvickt som attan för att hoppa på MC:n med daddydj för att glida till Råsunda Stadion och Sverige - Finland. I THINK TEAM SWEDEN KICKED SOME FINNISH ASSSSSS! min första live:match och det var absolut hållkäften-bra och en jädra stämning!

coffee, another smoke, a boost for the day and then im back on track

[thekillingmoon]

11.06.06

idag bröt jag lite snopet ihop på eftermiddagen av allting, speciellt mitt fuckade knä som alltid ska knäckas och göra förjävla ont. men tog mig i kragen och gjorde någonting av den här soliga stockholmsdagen också. tog det lugnt ute i solen, gick promenad med halleball och mötte på kvällen upp karro, gammal barndomskompis, och hängde hela kvällen. det var fett trevligt! snacka om trip down memory lane. 

takin' a smoke before bedtime


11.06.05

började dagen med vattenmelon och kaffe ute i solen, fick prata strunt med både sara & marielle så min morgon började fantastiskt må jag säga. sen tvingade pappa med mig på en tre-timmars-ärenden. ikväll blir det grillat och inget annat än att ta det piano. bra avslut på tung vecka.

11.06.04

packade ur ett antal flyttkartonger och möbler in till huset idag, det var nog århundrades svettmaraton för er vetenskap i med att vädret är så fint det kan bli. har även storhandlat, så nu har vi mat i huset, och tittat på en trea ute i farsta. framtida boende?

me and my fellow wingman chillin' in the backyard. gotta like it.

The National – Anyone’s Ghost
The National – Afraid Of Everyone
The National – England

11.06.03

det blev bra mycket svett & slit igår för att få in flyttlassen, sov gott efter några glas vin med familjen på nya uteplatsen. äntligen är vi på hemmaplan, äntligen känner man sig som hemma igen, helt fan-goddamn-tastic if I may say so.

idag åt jag frukost ute i solen, packade upp lite, tog en nostalgi:promenad genom tallkrogen & gubbängen med harley. har även legat ute i den stekande värmen i hopp om att få tillbaka den brännan jag en gång hade... insåg igår att jag blivit blek igen vilket inte är välkommet!

on our way to stockholm today, harley was chillin' in the window for a minute and we were happy a-aaas!


11.06.01

juni already, startar denna månad med flytt tillbaka till stockholm, kan inte bli annat än bra helt enkelt.

i'll see them live in less than a month, hi5!


RSS 2.0