this is one of those mediocre sundays when you just want some company

[icanteachyouhowtodoit]

too many cigarettes, too good music, too bad my mood isn't in the right place. over 'nd out.

Neil Young – My My, Hey Hey - Out Of The Blue Album Version

11.07.30

kollar lägenheter i stockholm, hittade en fantastisk på östermalm i rimlig prisklass så den där jättehärliga våningen för 22 000 :- i månaden på kungsholmen får vänta. jag vill, jag vill, jag vill!

ch-check it out girls 'nd perhaps some skinny boys, i've got sum' levis to sell

[weheartit]
SWEET AS LEVIS, BUY BUY BUY!
SWEET AS LEVIS, BUY BUY BUY!
SWEET AS LEVIS, BUY BUY BUY!
SWEET AS LEVIS, BUY BUY BUY!

11.07.29

 • jobbet gick awesome, hade flera trevliga typer vid borden varav en snygg skåning. vill bedrövligt nog flytta till skåne efter detta.
 • dislike: regnet. det blev alltså inget p-party som är utomhus.
 • åkte förbi kamelen på jobbet ute i slussen istället, fick se heta poliser, old taxidrivers och fulla människor som skulle ha cigg.
 • en snubbe i sina bästa dar la sig gott mitt i gången på tunnelbanetåget för att åka en station och sen trava vidare.
 • dricks, min räddning, att vara pank är inte lätt.
 • ska slagga och sova till morgondagens eftermiddag.

11.07.29

var snabb i svängen och haffade ett jobbpass till ikväll mellan 6:00 - 12:30. helt acceptabelt att få jobba en fredagskväll eftersom att det är det första passet på två veckor. återstår att se om jag svirar om direkt efter jobbet för fest, time will tell! 

sippin' my coffee, listenin' to dubstep and havin' a smoke. sweet as start on this friday.


la-aadida, goin' to farztaaa with the camel in a few, and happy b:day mom!

Netsky – Eyes Closed
Foreign Beggars – Still Getting It Ft. Skrillex

i guess i should know by now that if you heart it, they fuck it. hello thursday!

[weheartit]

11.07.27

varit ute i solen, tittat lite how i met your mother, målat byrå och sen mina damer & herrar var jag ute och sprang! fick ett ryck i träningsnerven som legat still allt för länge och drog iväg en vända med en bra playlist i öronen, avslutade med intervaller & styrketräning. rökningen har gjort sitt, konditionen är långt ifrån på rätta platsen, men fanihelvete vad gött det känns nu. ska fortsätta med att laga middag nu - kyckling och sallad. inte heller särskilt imponerande men tänk på att jag inte ens vet hur man kokar ägg.

got some serious need to do something 'bout that hair. asap.


found my mcdreamy in the five guys of entourage, def todays problem

[random]

11.07.26

kamelen och jag planerar fet hemmafest i augusti, kan bli en trevlig historia faktiskt.

11.07.25

dra åt helvete, SJ skötte sig utomordentligt idag när jag satte mig på tåget hem för en gång skull. blev upplockad och åt sushi med pappa & lilsis som gjorde det hela ännu bättre.

på tal om någonting helt annat: nu väntar jag på att mitt överdrivet sega mobila bredband ska ladda hem första avsnittet av entourages sista säsong. det kliar i fingrarna, som jag väntat på detta, nedräkningen står numera på 3h 48m. har efter många bittra stunder samt samtal mellan min pappa och telia fått fram att vi har anständigt internet den första augusti. hi-jävla-5.

picture:explosion from the sweet as weekend i've had, enjoy-yy


11.07.24

när hjärnkapaciteten inte är på topp, minnet sviktar en aning och kroppen skriker efter sömn som gått förlorad eller magen kurrar efter mat. då ere söndag. men jag gillar livet bra jäkla mycket ändå.

det blev några eller många glas vin och en stella hemma hos sara innan vi tog taxi in mot ett nedrans bra rådhusgården. det var discopingis, mer öl, en full och väldigt rolig linda fahlstedt och så vidare. kom hem som en slagen hjälte idag, nu ska jag ta en efterlängtad dusch och krama lite på min sarisbaris!

11.07.22

dagen började sisådär. drog till vårdcentralen för att skaffa min nedrans remiss angående knät, möttes av en läkare som tyckte jag var fin i håret och undrade vad man kunde göra åt saken. bra spenderade 150 riksdaler. efter det åkte jag runt i stan med CV:t i högsta hand, så håll alla tummar&tår, sen träffade linda över en kaffe & skitsnack då hon var i huvudstaden.

som alla jag känner förmodligen redan e medvetna om så är jag en brutal missbrukare av svarta jeans. boven i dramat, går inte att undvika det faktumet, bär endast svarta - ibland blå - jeans och shorts. så jag & amelie gick förbi weekday där det införskaffades ett par nya fräscha som får ersätta mina andra, numera gråblå, par. nu ere dags att dra ihop lite klädesplagg och en vinare inför helgen i falun, åker till sara björklunds casa imorgon.

11.07.21

nog för att hon alltid ska facerape:a, vara dryg & känslosam i hennes PMS dagar samt har en fruktansvärd musiksmak så är min syster bra fin att ha ibland. ikväll myser vi galet med LOST och skitsnack.

helgen kanske spenderas i falun, det blir nog också bra.

CONTROL


gotta luv the summer brekkie


11.07.20

körde kvalitétstid med mig själv och bingo rimér i eftermiddags och avslutade inte det hela förrän en stund sen. slängde upp fötterna på en andra stol, kedjerökte, drack -  tidigare väldigt underskattat - iskallt citronvatten och lät grannarna lyssna på en fantastisk playlist som svepte ut från köket på hög volym tillsammans med mig. nu blir det hemmagjorda burgare.

11.07.19

har haft en hållkäften-bra födelsedag må jag till och med säga, att fylla tjugo var inte så illa jag tänkt mig trots allt. tog det piano, åt jordgubbstårta, drack kaffe, fick bubbel innan middagen som var redigt gudomlig, behöver inte äta mer på en månad. fortsatte med fin musik, vitt vin och en hederlig familjekväll på baksidan fram till en stund sen. det passade mig ganska fint.

mamma och pappa skämtade till det och gav mig en tequila flarra, så nu vet vi vad som väntas vid nästa utgång. har även fått andra fina saker, så jag bugar & bockar! tack för alla fina gratulationer, nu kan jag somna jäkligt nöjd över denna dag.

11.07.19

har haft en hållkäften-bra födelsedag må jag till och med säga, att fylla tjugo var inte så illa jag tänkt mig trots allt. tog det piano, åt jordgubbstårta, drack kaffe, fick bubbel innan middagen som var redigt gudomlig, behöver inte äta mer på en månad. fortsatte med fin musik, vitt vin och en hederlig familjekväll på baksidan fram till en stund sen. det passade mig ganska fint.
mamma och pappa skämtade till det och gav mig en tequila flarra, så nu vet vi vad som väntas vid nästa utgång. tack för alla fina gratulationer, nu kan jag somna jäkligt nöjd över denna dag.

kind of feel mediocre:happy as a new twenty year old with some midlife crisis on top of it, hi5!


give the music back, one of my goddamn masterpieces of playlists. press the picture and enjoy ---


took the subway, bus and walked into the forest. danced, laughed and had a good time in my drunk state of mind. more to come!


11.07.17

satan i gatan vilken baksmälla jag förtjänade och fick helt gratis idag, fantastiskt. vaknade 1:30 av min fina huvudvärk och linda som ville ha kaffe & har sedan dess varit lite stel vandrande pinne.

för igår se ni dracks det både bubbel & vin, vi åt god mat och hade det allmänt trevligt på uteplatsen. efter midnatt när elina dragit vidare hemåt mot falun så bestämde vi oss andra för att fortsätta partyhumöret till högdalen. efter lite spontanåkning av tunnelbana och buss samt en promenad kom vi fram till en fet utefest med musik, gött folk och hela köret. kom inte hem förrän runt fem imorse och somnade jävligt nöjd i min säng. hi5! undgick dock inte att bli påmind om att skaffa alkolås på min lur och javisst, det finns bilder. återkommer helt enkelt.

11.07.16

igår dracks det mycket vin och bärs på uteplatsen, sist kvar var jag, elina, padre och pelle som är vän till familjen. otippat men väldigt trevligt faktiskt.

idag ringde lindafa mig från källaren & väckte mig vid tolv, möttes för frukost vid 12:00 innan vi gled ner på stan och försökte få elina att hålla sig under hundralappen. hopplöst mission. nu börjar vi göra oss redo för kvällen, första är knäppt och nya högtalarna som jag fick i eftermiddags som pre:birthday pressy av mampap har fin musik spelandes. nu blir det åka utav.

11.07.15

nu är elina och fazan på väg mot stockholm, fina grejer!

11.07.14

blev brutalt väckt 10:50 av kamelia då jag försovit mig och hade cirkus 15 minuter på mig innan vi skulle styra mot söder och se sista harry potter filmen. sagt och gjort, var klar på 14 snabba min! filmen var, må jag säga, den en av de riktigt bästa i serien, fan-jävla-tastiskt avslut. som alla mina vänner/familj vet så är jag ingen crybaby men det kom ett antal tårar. amelie skrattade åt mig efteråt, så ni får gärna göra detsamma.

promenerade ner till slussen och tog en billig, stor kaffe efteråt. riktigt fin eftermiddag! nu ska jag sitta på uteplatsen, läsa tidning, lyssna på skön musik och känna mig nöjd i själen.

it was Harry P time and sum' coffee on top of it with my wingwomen. lovley thursday.


11.07.14

det händer inte sådär överjävligt mycket nu för tiden. har på något vänster lyckats tappa fotfästet om att halva sommaren har gått, vad hände där? insåg samtidigt att jag inte haft en vinter på ett år och den känns läskigt nära nu, måste alltså göra en plan som vi kan låtsas att jag kommer pricka av till punkt och pricka.

- mindre b:day party ihelgen
- fylla 20
- köpa bärs alldeles själv
- picknick i en park!
- gröna lund besök, det var över 4 år sen sist
- falun i slutet av juli
- annan roadtrip? skåne? göteborg?
- ut och leta seriöst nine to five job (mindre kul)
- återuppta min bränna som är spårlöst försvunnen
- ta mig ett dopp i sverige. måste ju.

staring, thinkin' and sippin' coffee all day long isn't that bad i guess

[weheartit]

11.07.11

mumford & sons album sigh no more spelas väldigt flitigt återigen.

the aggression you get when you're too lazy to get spotify premium.


11.07.10

infyttningsfesten av föräldrarna igår nådde inte upp till den skala jag tänkt, så nu är det bara att ladda inför nästa helg då grannarna ska störas av hög musik och eufori.

efter en veckas jobb fick jag en ledig söndag, sov till 1:30 pm, det är vad jag kallar söndagsaktivitet.

fleet foxes may stand for the music this sunday. and some of my state of mind.


i've tortured my mind a bit too much these recent days & I have decided to bereby take everything with a pinch of salt and just realize that it dissolves. or not.


11.07.07

 • insåg efter ett samtal med mami att jag har överdrivet mycket kredit:skulder efter australien, hi5!
 • min lön som kommer imorgon är på cirkus 500 spänn. ett pass mina vänner, ETT pass. längtar till nästa månads lön.
 • ser framemot lördagen: mampap har inflyttningsfest med fett mycket folk. deras första fest sen nyårsafton för 1000 år sedan, det kommer spåras, drickas öl & jag kommer ta kort på bedrövligheterna. kan bara bli helt fantastiskt roligt.
 • jobbade andra arbetspasset igår, det gick fett.
 • jobbar fram till lördag, både + och - då det betyder pengar men även svett utan dess like. det är varmt mina vänner, väldigt varmt att springa runt där.
 • har efter en månads vakna-5-på-morgonen-för-solen-går-upp äntligen en rullgardin. guds gåva!

second shift at teh-hh work today, a bit nervy but it'll be sweet as to get a routine again

[random]
First Aid Kit – I Met Up With The King

I kind of miss having loads of people around me or just you at my side


[weheartit]
Ludovico Einaudi – Fuori Dal Mondo
Ludovico Einaudi – I Giorni

11.07.05

dagen började inte suveränt efter en seg natt med mardrömmar, sömnbrist och kalla fötter. harley åt en aning senare upp min frukost, jag slog mig på flyttkartonger och min aptit är fortfarande inte på topp, osv. men allting styrdes upp till det bättre när elina kom förbi och tog en fika på uteplatsen någon timme eller två. nu ska jag försöka få i mig någonting ätbart, ikväll degar vi återigen, imorgon börjar jobbet och det seriösa livet.

guess who ate my breakfast?


11.07.04

måndagen efter festival: vaknade nykter i min egna säng, hade soffan som wingman hela eftermiddagen, har lyssnat på världens finaste playlist, druckit litervis med vatten, mått bra i själen men saknat veckan som varit och alla peeps som bjöd på härligheter en aning. redigt soft dag!

today im doing absolutely nothing with good playlists, and that suits me pretty well this monday.


11.07.03

first up: vilken vecka! har sett och dansat till många bra band - kings of leon, M.I.A, looptroop, organismen, deadmau5, social distortion, 30 seconds to mars, atmosphere osvosv! jag har druckit lite för mycket öl och vin, rökt lite för många cigg, pussats och kramats, skrattat tills tårarna rinner, missat cunninlynguists & underoath så jag blev arg, träffat roligt folk, sett soluppgången, inte haft sönder knä eller lur... det var en redig jävla vecka. thanks! idag var baksmällan efter fem dagars kärlek och alkohol inte nådig. det blev middag ute hos moster innan vi rullade ner mot stockholm igen, det var en dryg resa må jag erkänna. nu ligger jag i min nybäddade säng, lyssnar på fin musik och ska sova som en gud i min säng.

RSS 2.0