11.03.31

hade varldens basta skype:date med linda efter over en manads fasan:abstinens, saknar den tjejen lite for mycket ibland!

tar en night off the partyin' ikvall, gardagen var fin nog! till veckan blir det jobbsokande, stannar nog i Manly?


skype:date up next, YE-EEEEYYY


11.03.30

had the best reunion ever idag med min volume:master, har inte anvant den sen jag akte fran sverige for fyra manader sen i princip.  idag ser mitt har ut som det gjorde i sverige... minus de solblekta slingorna, den fruktansvarda utvaxten och allt (!) slitet. DAGENS NYHET!


11.03.30

antligen solsken, dags att dra ner till manly beach for att battra pa brannan som forsvinner fortare an planerat.  here we go!

ps: ska anvanda min egna dator pa ett internetcafe imorgon istallet for att sitta pa dessa sketna pc:helveten sa jag kan ladda upp lite - mycket! - bilder. hi5!

ps2: har precis suttit och last om EM:kvals matchen mellan sverige & moldavien pa aftonbladet.se! ere nagonting jag saknar sa e det att sitta hemma i roda soffan, titta pa spannande fotboll med antingen pappa som expert:kommentator eller elina som e min enda fotbollsintresserade van. brukar oftast bli pappa som sallskap. anyways, I MISS IT.


11.03.28

three days abscence, har hamnat pa det mest softa hostel med helt galna typer, i princip 90% killar som bor har ocksa, haha. alla e fran england, dricker oandliga mangder ol varje dag osv. darav var abscence, vi har festat i tre dagar nu. trots 2,5 manad i surfers paradise e mitt liv ett helvete idag, uh, what a hangover. maste kora detoxxx snart. men det har varit ett roligt aterseende med shoreclub och flera gamla bekanta har i Manly.

e som skrivet dod idag, ska ta en kort (!) promenad till cole's, kopa chips och bara titta pa serier idag. vadret har e inte sarskilt bra heller tyvarr, det e faktiskt skitkallt om man jamfor med typ byron. hoppas pa battringar i veckan!  laaaters

11.03.25

befinner mig i Manly, feels seeuuuu good, ska jobba lite for boende men i princip ingenting. swe-eeeet. anyways, har fatt ett 4beddorm, ingen mer som bor dar for tillfallet & det e ganska positivt i med att vara vaskor knappt far plats...... hahahaha, bildbevis kommer, sa sjukt humoristiskt.

sag peace and love's nya bandslapp, nu kommer aven Atmosphere, Jimmy Eat World, Underoath och Deadmau5. peace and love prickar in i princip alla mina javla favoriter detta ar och jag befinner mig pa andra sidan jordklotet. dock ska jag formodligen se Deadmau5 om en manad... men denna fuckin' LINEUP! om det e nagonting som gor att jag vill hem tidigare till sweden sa e det peace and love. javla. satans. as.


11.03.23

efter ett drygt goodbye i surfers så anlände vi till byron bay igår... vi har svettats sen dess, fy satan vilken värme. ska inte klaga och försöka rub it in your faces, men det är faktiskt inte he-eelt okej att svettas hela tiden 24/7. anyways - denna torsdag har spenderats på stranden, blivit ännu brunare & emellanåt kylt av sig i havet, sen promenerade vi upp till the lighthouse. ni ska få se bilder!

sen har vi funderat fram och tillbaka på hur vi ska göra härnäst. stanna och jobba? inte stanna? så checkar ut imorgon bitti, spenderar hela dagen på stranden, sen sätter vi oss på bussen 9:00 pm i 13 timmar mot Sydney! kommer fram på fredag förmiddag, rör oss till Manly återigen alltså, back to square one! kommer bli fruktansvärt bra!

11.03.22

byron bay up next!

igår innan vi hade vår sista sunday session i surfers paradise, ilyyyy


11.03.21

tydligen hade vi en till natt på vårt älskade hostel så vi stannar en natt till. behövs, vi kom hem från vår efterfest från vårt goodbye-team-sweden-party på beergarden igår vid idag... klockan 12 på eftermiddagen. underbart. mår som ett jävla as idag, skojar inte, har inte varit såhär bakis på år och dar. hatar mitt liv. gillar att ha en extra dag i surfers thou.

11.03.19

2:00 am, trött som satan men har tagit en tripp down memory lane istället genom facebook och min blogg. underbart tidsfördriv. vill föresten inte-inte-inte åka härifrån på måndag, kommer bli så kefft.

11.03.19

vad har hänt? vi har festat, alltså det är verkligen pinsamt vad surfers paradise gör mot ens lever. har varit så jävla död idag och igår, har helt plötsligt börjat bli bakis som ett djur.  så ikväll, trots att det är LÖRDAG och att jag kommer ångra mig när vi hör musik och ser det flytande guldet så måste jag ha en kväll off. annars dör jag väl på riktigt.

det regnar idag, ska promenera till woolworths för att handla mat snart, jag och amelie ska lyxa till det och äta tacos idag. helt fantastiskt.

vi taggade inför st. paddy'ssss


11.03.17

HAPPY ST. PADDYS DAY!  70% av hela surfers är redan wasted och snart joinar vi den skaran, kvällen kommer utan tvekan bli ledgendary!

11.03.14

har laddat upp över 80 nya bilder på facebook och ORKAR inte lägga upp på här också. har egentligen världens sämsta blogg då jag bara skriver en massa bullshit, thou that ain't news. i alla fall: facebook.

11.03.14

back in surfers at backpackers in paradise, måste älska det. klockan e 9:00 am här, vaknade för en halvtimme sen i min topbunk, lökigaste ever och med en fin baksmälla efter gårdagen på beergarden. fin kväll. förhoppningsvis har vi boende hos en kompis här i en vecka med billig hyra, håller tummarna för bra besked senare idag!  jag och kamelia ska snart äta frukost, prata gossip om gårdagen och efter det lägga oss i cinema:n där det finns aircon för att sova. mm-mmm, älskar att jag inte jobbar här idag & har privilegiet att få lata mig till tusen.

11.03.12

två lugna dagar i brisbane: har varit på art gallery & promenerat omkring på stadens gator. imorgon går bussen till surfers paradise för ett litet återbesök!

11.03.11

har haft fett bra dagar har i noosa, stannade till och med en natt mer an forvantat! fick awesome roomies, lite canada/england/sweden osv. har varit pa stranden, druckit goon och tagit det allmant lugnt helt enkelt.

idag gar bussen till brisbane, men forst ska vi ner till stranden & battra pa brannan i nagra timmar. solen skiner, vi svettas aterigen och man maste bara alska australia.

har heaps of pictures, de kommer!

11.03.08

im in noosa, like it, tonight we're drinkin' goon.

11.03.07

det regnade förutom den första dagen ute på havet, vilket var ganska bittert, och sällskapet kunde ha varit bättre. men vi ska inte vara bittra: vi fick se the rainy glory of whitsundays! lite delfiner, snorklade runt bland moray's & fishes, åt massa mat osv.  sitter för tillfället utanför mcdonalds i airlie, vår 17 timmars långa bussresa till noosa går om 5 timmar. vi är blöta, luktar illa efter att ha levt på en båt i tre dagar, jag lyckade spruta upp ketchup på min vita (!!!) tee... alltså fan vad gött!

11.03.04

bokade en tre:dagars segling har i whitsundays idag, aker imorgon och det kommer bli fett. ska vara fint vader ocksa sa det blir till att battra pa brannan, bada, snorkla och ata god mat. aweso-ooome. pa monday drar vi formodligen vidare till noosa!

so-oooooo freakin' awesome att antligen ha fatt skicka hem militarvaskorna som var vara hatbobjekt samt klader jag aldrig anvant. approx 5 kilo lattare och 600 spann fattigare. pappa betalar?

11.03.03

efter en lang elva timmars tripp med greyhound:australia sa befinner vi oss i airlie beach. the weather's awesome, rakade glomma bort vilket hostel vi bokat sa tog en kvart pa ett internetcafe, hehe, martenssons du vet. anyways, ska flytta in pa Nomads, ta en laaaaaaang dusch och sen posta hem halva var packning. skojar inte. talk to u shortly!

i want to go back so badly ---


11.03.02

M.I.A till peace and love... nog för att jag sett denna fantastiska artist live en gång så svider det. e någon intresserad av att betala en biljett tillbaka till aussie efter peace and love till mig eller?

11.03.01

satan, det är redan mars, vilket betyder att jag skulle åka hem om cirkus 3 månader och 2 veckor. kommer förmodligen inte att hända, ledsen, men kan nog inte lämna detta fantastiska land tidigare än tvunget.

funderar på hur jag ska förklara de tre senaste dagarna ute på great barrier reef med simpla ord. för fan vad det var spektakulärt. bodde på en riktigt soft båt, vi var runt 30 dykare, fick överdrivet god brekkie/lunch/snack/dinner varje dag, hade totalt 10 dyk och vi dök mellan 3-4 gånger varje dag. vår livsstil var sova, dyka, äta, sova, dyka, äta - med andra ord fett jäkla nice, haha. hade ett underbart crew, trivdes som fisken i vattnet, lol. gjorde ett NIGHTDIVE också, var nära på att banga men nä, jag hoppade i vattnet med all gear 7:30 pm rätt ner i becksvart vatten som jag visste kryllade av feta fiskar och värst av allt - grey reef sharks. hade spanat från båten tidigare och sett flera stycken så alla visste vad kvällsdyket hade att erbjuda! har nog aldrig varit så skakis/livrädd i hela mitt liv, hade en liten flashlight, de första 10 minuterna tittade jag på min dive:buddy Jill och fokuserade på hur man gjorde när man andades. vi var 10 st totalt med två instuktörer - Jill var en av dem så vi låg sist av alla i gruppen. höll oss runt båten, cirkulerade runt & efter ett tag kunde jag slappna av och faktiskt njuta av situationen. såg en massa feta fiskar, var en meter från en haj, alltså det var e-eeeepic. kommer aldrig glömma dessa dagar! avslutade med en utgång igår tillsammans med hela crew:et, went loco och hade redigt kul. SÅ BÄST & VÄ-ÄÄÄÄRT!

RSS 2.0